Maten inför Stockholm Marathon

Maten är viktig inför ett Marathonlopp har jag hört.
Jag är inte, och har aldrig varit, någon matexpert utan äter det jag tycker är gott. Men just nu har även jag insett vikten av att äta "rätt" inför lördagens kraftprov.

Måndag och Tisdag är egentligen kolhydratstömmning inför kolhydratsladdningen. Men då jag 1. är nybörjare och inte elitsatsare och 2. rätt så kass på att laga mat, så blev det inte så mycket av med den tömningen :)

Men kolhydratsladdningen är jag med på!
Onsdag, Torsdag, Fredag är det påfyllning av kolhydrater som gäller!
Detta har jag ätit:

Onsdag lunch: Pasta med italienska köttbullar (från lunchrestaurangen)
Onsdag middag: Pasta Carbonara (från Forno Romano

Torsdag lunch: Pasta Carbonara (från Forno Romano)
Torsdag midag: Lasagne (Darlings)

Fredag lunch: Pasta med räkor i gräddsås (från pizzerian)
Fredag middag: Pasta med kyckling och räkor (från Helenes Krog)

Där emellan har det blivit lite kakor, glass, vitt bröd till frukost och en himla massa vatten.

Kan säga att det känns jättekonstigt att trycka i sig så här mycket kolhydrater, haha! Speciellt eftersom det inte blivit någon träning (förutom någon kort löprunda) denna vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback