Dubai-bokat o klart!!!

Nu är allt fixat med resan över jul/nyår! Flyg, hotell, nyårsmiddag, hundvakt...

Vi kommer bo på Dubai Majestic som ligger mer inne i staden än vid beachen men det tycker låter kanon eftersom man då istället har alla shoppingmöjligheter runt hörnet... Hehe...

Vi har även bokat in en nyårsmiddag på hotellet och nu är frågan vad man ska ha på sig... Gillar ju fortfarande klänningen jag använde på James Bondfesten så varför inte. Fast det är ju alltid kul att köpa lite nytt oxå. Well får spåna lite...
Inte så mycket av klänningen men lite kan man iaf se...

Bild på min stekiga pojkvän, hehe

Julbordsdags!!!

Letar efter ett bra ställe att gå till och äta julbord i år... Hade bokat in oss på Villa Godthem på Djurgården men nu passar inte riktigt det datumet och övriga fredagar är det fullt. Finns ju huuuur många ställen som helst att välja mellan men hur vet man vilket som är bäst...?
image609

Lussebullar

Jag är sugen på Lussebullar!!!! Mmmmm... Varma, nybakade, saftiga Lussebullar... Finns det någon vänlig själ som vill komma över med lite saffranskatter? :-)

Det är nämligen inte samma smak på köpta som hembakade och tro mig, jag skulle gärna baka själv men vet av tidigare erfarenhet att det inte funkar... Det går inte!
En gång i tiden bakade jag allt som fanns gick att baka men så en dag vände det och allt jag gör blir antingen bränt, torrt eller kladdigt... Trisst!

image608

Bröllopsklänning

Igår var jag och provade bröllopsklänningar, iiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaooooooooo, haha. Det blir bara mer och mer verkligt!

Det var egentligen inte min tanke att prova redan nu men när jag gick in i butiken (Garamaj på Birger Jarlsgatan) för att kika på klänningen jag spanat på så sa hon att det är ca 5 månaders väntetid och att hon gärna hjälpte mig om jag ville prova...
Så fine, varför inte?
Jag provade två klänningar i den modell som jag tidigare varit helt säker på att jag velat ha, men när jag nu stod där med den på mig så var det inte alls så fint som jag tänkt mig... Lite tråkig liksom... Kanske hade att göra med att man stod där osminkad, blek och med utväxt blondering men ändå. Jag får nog ta kika lite till.

Någon som har fina förslag på bröllopsklänningar...?

     
Eller chocka lite med denna, hehe... *skämt*
 

Magar i massor!

Om man känner sig omotiverad att ta sig till gymmet...

http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectid=14320&imagenr=2

Ja, det är bara att bläddra igenom så har man desto mer vilja sen! :-D

 

Snabba Cash....

Jag har precis lyssnat igenom hela ljudboken "Snabba Cash"! En bok som fått massor av bra kritik och som jag verkligen kan rekomendera! 

Den utspelar sig i Stockholm på 2000-talet och handlar om 3 personer, en stureplanskille, en chilenare och en jugge, som alla i slutändan strävar efter samma sak - Snabba Cash.
Extra bra blev den nog för att man bor i Sthlm och rör sig i mycket i samma kretsar. Och då menar jag såklart inte Gangsterkretsarna utan snarare Stureplanskretsarna... dock utan all skit som droger, lögner för att passa in mm men jag tror att mycket av det som skrivs faktiskt är en verklighet för vissa...

Iaf så känns det riktigt tomt att den är slut då jag lyssnat så fort jag varit i rörelse, till jobbet, från jobbet, på gymmet, i joggingspåret mm. Försökte även lyssna när jag shoppade men det var omöjligt att koncentrera sig så jag tog min ljudbok och fortsatte gå istället, gå-gå-gå, allt för att få fortsätta lyssna, haha!

image599

Inget frisörbesök än...

Nej jag har inte klippt mig än...men jag ska... kanske... eller jo, jag ska bara förbereda mig mentalt lite till....

Fast jag lovar att när jag väl har klippt mig kommer endast jag se att jag gjort något med håret, är det inte alltid så? Haha!

 Helst något sånt här... Grymt snyggt men då behövs nog lite hårförlängning...
 Eller kanske denna men utan all lugg...
 Den här är snygg men herreguuuud! SÅ kort ska jag inte ha det!


Prinsen, Cafet o Ambassadeur...

Då det blev lite vin i torsdags så ska jag ärligt säga att det jag längtade efter mest av allt efter när jag kom hem på fredagskvällen var att lägga mig på soffan med Linus, kolla på idol, smaska i mig mängder av chips dip o popcorn och somna tidigt.... Och det var precis vad som hände! Så skönt (o gott!)

Meeen... det medför ju att man blir alldeles för pigg dagen efter så då var vi ju ordentligt sugna att hitta på något på lördagskvällen...
Nu är det ju sån tur att både jag och Linus ofta är på samma nivå när det gäller att roa oss, och faktiskt har riktigt kul ihop när vi går ut bara han o jag, så trots att ingen vi kände verkade vara på festhumör så bestämde vi oss för att "köra på" :-D
Vi började kvällen hemma med lite vin medans vi gjorde oss iordning, sen bar det av ner till Restaurang Prinsen som ligger intill Biblioteksgatan och där kan man inte annat än att bli imonerad! Superbra service, alldeles lagom "stimmigt" och en underbar fiskgryta som jag åt! Vi lyckades oxå bli lite bundis med servitören så han bjöd oss på varsin dessert samt kaffe, sånt gillar jag! Ja, dit kommer vi definitivt gå fler gånger!

Sen gick vi vidare till Café Opera för att se om det var något bra drag och det var det ju såklart! Vi träffade på Crille med vänner och festen var igång.
Vi fortsatte vidare till nyöppnade Ambassadeur och det verkade faktiskt vara ett helt ok ställe. Ärligt talat så fick jag inte så jättestort intryck av det men det var bra musik och bra inrett så varför inte...?

Natten avslutades sedan som vanligt med mumsig kebab från Falafelkungen! :-D

Egna bilder (mini)

image587 image590 image589 image591 image593 image594 image595


Stureplan.se

Frisör!

Jag ska till frisören! Yepp, nu SKA jag det!

Mina kära vänner vet ju vilken ångest jag har ang att någon sätter saxen i mitt hår, den enda jag litar på är liksom min mamma när det gäller den saken...
Men nu är det dags. Jag fick nämligen en klippning i present av dem igår (tack vad ni är gulliga!) så det är bara att ta tag i det...
Missförstå mig rätt! Jag VILL verkigen gå och göra något med mitt hår, mer än att bara klippa topparna, men jag vet ju inte hur jag vill ha det och när man väl sitter där i stolen så är man inte så stöddig utan förlitar sig på att de gör "rätt".
Men som Linus sa så är det ju bra att göra det nu, man kan alltid dölja det med en mössa....

Födelsedagsfirande

Trött idag....

Var ut o firade Vendelas födelsedag (o lite min oxå) och trots att det inte blev stökigt så är jag väldigt seg idag.

Jag, Vendela, Sofia o Mimmie träffades hos mig och tog ett glas champagne innan vi gick till Fondueboden för supersmarrig mat! Helt otroligt hur bra det är där. Så himla trevlig personal, god mat och underbar Tobleronefondue till dessert. De har nog stans bästa mat, eller, kanske Sturehof ligger liiite högre men det är inte långt ifrån!

Vi hade iaf hur trevligt som helst och trots planer på utgång så valde vi att gå hem till mig och dricka lite vin istället för att gå till Cafet och stussa. Skönt så här i efterhand för då hade jag ju varit ännu tröttare idag... :-)

Fyyy vad grymt!!!

FY FAN!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1279577.ab

Vad finns det för idioter??!! Har ju själv haft ponnyer i hela mitt liv och vet inte hur jag skulle gå vidare om det skulle hänt dem något liknande.... Stackars ponny! Och stackars tjej som med all säkerhet älskade sin bästa vän!

Dubai - det blir en resa över jul/nyår!

Det verkar som att det blir Dubai över jul/nyår nu, shit va häftigt!

Innan vi bestämde oss för att åka till Mauritius i oktober så hade jag ju lite funderingar på Dubai, tycker det verkar vara en annorlunda och intressant plats att besöka. och inte så jätte vanligt att åka dit på semester... än.... Men det blev ändå så att vi valde "paradisön" Mauritius då vi var ute efter att mest ta det lugnt med sol, bad och mys.
Men... iaf så verkar det nu vara så lyxigt att vi kommer kunna åka till Dubai oxå, trots att vi valde Mauritius, hehe...

Vi kommer åka med Linus familj som även har några vänner där nere så det blir nog ett ganska stort gäng :-D

Och det verkar ju finnas massor att göra så man lär inte bli rastlös...

wildwadi.com Vattenland!!!
alnasrll.com Ställe att "leka" av sig på...
skidxb.com  Skidbackar innomhus på riktig snö...
SHOPPING!!!! "Här är shopping ett rent nöje..."
Al Karma - Tydligen en shoppinggalleria med kopior om man skulle få slut på pengar men ändå vill shoppa....
dubaigolf.com För de som gillar golf...
http://www.adventureland-sharjah.com/ Nöjesfält... innomhus!
http://www.desertrangers.com/ Varför inte ta en tur ut i öknen...?

  

Nya naglar!

Igår var jag och fick mina naglar gjorda.

Superduktig och noggrann var hon och det känns väldigt bra! Hon har precis börjat med detta och som jag har sagt förut så gillar jag mer att gå hos "nybörjare" när det gäller vissa saker (typ massage, ansiktsbehandlingar, naglar mm) då det känns som att de gör saker mer noggrant och fortfarande tycker att det är kul och inte hafsar igenom saker av bara farten...
Har aldrig gjort gelnaglar förut men det ska bli kul att se om jag gillar det. Är jättenöjd än så länge, haha!


Måste ju faktiskt ha lite ordning på händerna nu när jag har en fin ring på fingret... :-)
 


 


När jag inte har pengar så KAN jag inte dricka sockerdricka...

Idag fick jag världens utbrott.... åååångest men det visade sig leda till något gott...

Förra veckan bad jag om ledigt för att kunna åka till Dubai över jul/nyår och svaret jag fick när jag kom måndag morgon var "NEJ, du får inte ledigt" och då kände jag bara att nu får det vara nog!!!

Så idag började jag morgonen med att skälla ut min chef ordentligt över telefonen för att det tydligen ska va så j*vla svårt att ta semester när man själv vill! Samtidigt som hon såklart tyckte att jag hade helt fel i mina åsikter, jag har ju precis varit bortrest, tänk på driften och jobbet går före typ allt... Slutade med att jag sa precis vad jag kände och tyckte bla. om sättet att ta hand om sin personal på (opps...) hon svor och vi lyssnade inte alls på varandra.

La på luren med stor ångest men sen kom ett mail där min ledighet blev beviljad...
Som Linus sa (som faktiskt är chef) så hjälper det faktiskt att säga vad man tycker annars kommer man ingen vart här i livet...
Men shit vilket kaos!!! Det käns dock inte som att vi är på ond fot med varandra utan det kanske är bra att säga vad man tycker...

Kände mig lite som Emil... När jag inte har pengar så KAN jag inte dricka sockerdricka men när jag har pengar så FÅR jag inte dricka sockerdricka! När i hundan ska jag få dricka sockerdricka??!!!"

Ipod

Föresten så fick jag världens finaste Ipod av min Darling. TACK LOVE! :-)

Födelsedag men tråkigaste helgen ever....?

Ungefär den tråkigaste helgen i hela mitt liv...

Nä inte riktigt men typ... Hade ingen lust till någonting trots att jag fyllde år. Det är inte ofta jag är hemma en hel helg utan att göra någonting men så var det nu. Jag hade INGEN lust.

Fredagen var jag ensam hemma och slötittade på tv.

Lördagen (min födelsedag) hade vi planer på middag hemma (Darling hade lovat att fixa middag) men det kändes bara segt och livet tråkigt i allmänhet. Åldersnoja säger vissa men det tror jag inte. Jag har absolut inga problem med att fylla år och bli äldre, tvärt om! Jag älskar att få presenter och hitta på roliga saker men jag tror jag var inne i en allmän deppperiod. Well, jag hoppas att det nådde sin kulmen i helgen och att det bara blir bättre nu!

Söndagen fick jag besök av min o Linus familj, kul om de/ni kan lära känna varandra lite tycker jag. Snart blir ni trots allt "släkt", hihihihihi......

Limousine, James Bondfest och överaskningsmiddag!

Fredag och imorgon fyller jag år!
Har redan fått en superfin bukett med rosa rosor (såklart) från mina trevliga arbetskamrater. Tack Tack!

Imorgon kommer Mamma och Hasse på dan och Vendela o Sofia på kvällen. det räcker bra så eftersom jag  faktiskt inte känner för att ha ett big birthdayparty då vi nyligen hade förlovningsfest, det tär på krafterna att ha kalas! :-)

På min 25-års dag förra året hade min stora kärlek (ja linus såklart!) fixat en överaskningsmiddag för mig på La Camera. Ja gissa om jag blev chockad när jag tror att vi ska ut och äta middag bara han och jag (jag hade nämligen planerat med alla att ha fest på lördagen) och vi glider in i ett privat rum på restaurangen och där sitter våra familjer och vänner!!!!! Gissa om jag fick tårar i ögonen! Så det blev middag där med efterfest på Café Opera...

Lördagen som var tänkt som festdag blev oxå sjukt bra drag! De som inte kunnat komma på fredagen kom lördagen och då började det förfest hos oss. sen fick vi den lysande ideén att hyra en limousin som tog oss ut i Stockholmsnatten, minns inte riktigt vilka ställen det blev men kul hade vi!

Söndagen skulle man kunna tänka sig att vi var helt slut på men då var det bara att ge sig ut på stan för att köpa en galaklänning, vi skulle nämligen på James Bond galafest på Grand Hotell och det var smoking som gällde! Champagne i mängder samt flera påsar med fina presenter kom vi hem med och jag somnade med ett stooort leende på mina läppar!


"Stureplansstekare...."

Haha, kan inte hålla mig!
Hittade denna video och tyckte den var.... ehhhh... rolig....?

http://www.slitz.se/slitztv/entertainment/musicvideos/?videoID=26


Ut på landet...

Ikväll ska jag hem till Vendela o Sofia på middag. Ska bli trevligt med en tur ut på landet 
;-)

Frisören? Njaaaaa....

Jag funderar på att gå till frisören... Tillslut... Men jag är livrädd!

Jag har aldrig haft några bra minnen från frisörer, man mest får skäll för hur håret ser ut och när de väl börjar klippa så blir det aldrig som man tänkt sig... Därför har jag i alla år valt att använda min mamma som min personliga "hårtoppare" men eftersom jag ändå fyller 26 på lördag så kanske det är dags att bli vuxen... :-)

Mina exempel på frisörbesök är:
1. När jag tittar på bilder och ser mig själv i 1 eller 2 klass i hockeyfrilla! (jag vet, ingen risk att de klipper mig så idag men ändå...)
2. När jag tillslut tog mig till frisören när jag var 19 och de gav mig silvershampo till mitt redan missfärgade hår vilket slutade med att mitt hår blev så GRÖNT att jag inte kunde vistas bland folk!
3. När jag var i Thailand och jag gav dem en chans att sätta saxen i mitt stackars hår men det slutade med att de "trimmade" bort det till nästan obefintligt...

Så DÄRFÖR har jag stor ångets över att ta mig till frisören...


Snygga hårsvall....

Bröllopsideér

För min del är det väldigt mycket bläddrande i bröllopstidningar, surfande på bröllopssajter och fönstershoppande i bröllopsbutiker...
Ja, helt enkelt en väldans massa bröllopstänkande, haha.
Fortfarande en sjukt ovan tanke! Så roligt men hur går man tillväga...?

Men definitivt sajten framför alla tycker jag är www.brollopstorget.se! Där man kan få svar på precis allt!


Och är det EN tidning man ska köpa så är det detta nr av Bröllopsmagasinet, 553 sidor full av anonser och tips!

Svårt för jobbfester...

Helgen...

Full fart och mycket trevligt! :-)

I fredags satt Jag, Linus, Thomas, Liz och hennes syster på Sturehof och åt mängder med skaldjur, drack goda viner, champagne och cosmopolitans. Verkligen en lång och trevlig middag och trots att vi ätit i princip hela kvällen kunde vi inte hålla oss borta från kebaben som är obligatorisk nattamat! Kom inte i säng förens klockan var halv fyra... och jag som skulle upp 8.30. jaja, det var bara att ta sig i kragen o kliva upp när klockan ringde.

Lördagen var det dags för stor konferens. Vi var närmare 400 pers som samlats på Frösundavik för en dag med massa information med efterföljande middag.
Tycker det var intressant och så men dagen kändes otroligt låååång med all info...
På kvällen var det dags för middag men helt ärligt så har jag lite svårt för detta med jobbfester. Det är mer värt att ta det lite lugnt och kanske inte ha speciellt kul, än att gå till jobbet måndag morgon med ångest över vad man sagt, gjort, att man dansat, att man blivit full, sagt fel saker till fel personer mm. Nä, det är inte riktigt min grej så jag tog det rätt lugnt och valde sen att möta upp mina vänner ist.

Så strax efter 23 ringde jag iaf en taxi för att ta mig in till stan för lite mera "drag" hehe. Det blev en snabbvisit hos Chrille där Linus var och även två tjejer som jag aldrig träffat förut men de var hur gulliga som helst :-)
Vidare till Café Opera och träffade Sofia,Sandra mfl. för ett avslut på Hell´s Kitchen. Men när klockan var tio över fyra och folk vill gå vidare till White Room så tog det stop. No way att jag traskar dit för 45 minuters fest när solen snart ska gå upp.
Så jag o Linus valde att gå hem men... självklart blev det ett stop på Kebaben även denna natt... :-)

Stureplan nästa... Nu kommer jag!!!

Jaha.
Nu är jag hemma för ett mellanstop innan jag går vidare och träffar mina vänner som ska ut... (lite dragen men skriver ändå...)

Har varit på jobbets Framtidsdagar och visst, det var mycket intressant o lärorikt men nu vill jag träffa "de mina" hehe...Lite drag!

Antingen åker jag till Sofia på Tegnergatan eller Darling på Döbelnsgatan. Spelar nästan ingen roll bara jag får ordentligt party!
See ya later!
image566

Sturehof ikväll!

Igår var jag och Darling ut och åt på Ciao Ciao Due på Karlavägen. Supermysigt! Vi åt gott och delade på en flaska rött och pratade om allt möjligt.
Ja, jag vet att jag lovat mig själv att laga mat hemma och det gör jag! Men bara inte igår.... har faktiskt lagat både frukostkorv med mos... vårrullar med ris och... ja... mer kommer att komma...

Men ikväll blir det skaldjur på Sturehof med Liz som är "Gräsänka" nu ett tag framöver, hehe...

Och slutligen imorgon så ska jag på typ "kickoff" med jobbet. Kanske kul, kanske inte. Det visar sig...

Annars är jag fortfarande lite less, uttråkad på jobbet och irriterad på kyla o mörker (höstdeppig kanske det kallas?). But honey, I´m still in love...

Prinsessan är med Linus på jobbet idag, vissa har det bra, hihi...


Venedig... Sååå himla tråkigt!!!!!!

Och regnet, det bara öser ner.....

Fy vad det är tråkigt med regn! Fast ännu tråkigare tycker jag att det är med minusgrader så det ser inte så ljust ut för mig just nu... Tycker hösten är värdelös men jag tycker att vintern är sämre, det har jag alltid tyckt. :-(

Med det sagt så vill jag fråga - hur skönt  vore det inte med en liten tripp till något kul ställe för att lysa upp hösten lite...??! Kanske en liten miniresa till en stad i Europa med shopping, god mat och goda vänner? :-D Kul va?!

och... det finns faktiskt en strålande idé om att jag och mina allra bästa tjejkompisar, som jag känt sen jag var 6 år gammal, ska ta en weekend till Vendeig sista helgen i november, dels för att fira min och en annan tjejs gemensamma födelsedag och dels för att resa iväg bara vi tjejer över en helg!!!

men... (alltid dessa men...) nu är det så jävla (rent ut sagt) tråkigt att de tydligen får ta denna tripp utan mig! För jag får inte ledigt!!! Ja, jag är så grymt besviken!

Well, jag hoppas ni får det SUPERKUL allihop och ni kanske har lust att visa lite bilder när ni kommer hem
*bitter...jäääävligt bitter...*


Lite mer från helgen...

Ja, fredagen blev väldigt lyckad med vår förlovningsfest på fredagen och 60-års kalas på lördagen.

Jag tycker själv att jag gjort så himla fint hemma med enbart svart-rosa, haha, och det var några av de som kom som oxå anamat det på olika sätt, hihi.
Lite tråkigt blir det ju dock alltid när det blir dags för utgång och folk splitras åt olika håll... Det blev Storstad för vissa medans vi och några andra var på Sturecompagniet sen White Room... men men, svårt att hålla ihop alla och så är det ju alltid... Men ändå en lyckad fest! :-)

Lördagen tillbringade Jag, Linus och Johanna framför tvn tills det var dags att bege sig till 60-årsfesten vi var bjudna till. Oxå en kul fest där man faktiskt inte kände någon men det blev hur trevligt som helst, var inte hemma förens vid 1 på natten...

Söndagen passade vi mest på att slappa men vi tog oss oxå iväg för att titta på den kyrkan som jag fallit mest för... En stor, fin kyrka mitt i Stockholm....
Jo, jag vill ha en stor och maffig kyrka! De flesta jag pratat med föredrar små och mysiga kyrkor och de har absolut oxå sin charm men Jag och Darling är väldigt lika i den frågan. Vi bill ha en STOOOOOR kyrka, hihi...


Chokladogram och Blommogram!

Jag har varit rätt dålig på att skriva sista tiden men det är så mycket nu...

Tänkte iaf börja med att tacka min kära "norgekompis" Johanna  (med pojkvän)så mycket för det supergulliga chokladogramet som levererades till mitt jobb igår med anledning av vår förlovningsfest som de tyvärr inte kunde komma på. Gud vad glad jag blev! Sån fin gest att komma på något sådant och tack så mycket för det fina kortet!!!!!!!!! Vad gulliga ni är :-D

Tack också Mamma, Björn o Hasse för den fina SVART-ROSA buketten som kom med blommogram i fredags! :-D
 

Bilder från förlovningsfesten i fredags

♥♥♥Tack alla ni som ville vara med och fira vår förlovning!!!♥♥♥

 Jag...
Blombud från min familj...

 Dagen efter och fina presenter...

Överaskning!

Linus har just fått en av sina överaskningar...

Överaskningen var att när han idag skulle hämta ut sin förlovningsring och skulle betala så var det redan klart :-)
-Yepp, jag var nämligen in igår och betalade hans ring och lämnade ett kort som han skulle få samtidigt som ringen och vilken chock han fick! Haha, vet inte om det är bra eller dåligt tecken(att han fick sån chock) men roligt var det, hihi!
Så kul med överaskningar ju!!!

Nu sitter jag på jobbet o vill bara gå HEM! Inte en människa kvar men ändå sitter man här. Jaja, snart ska jag ta mitt pick o pack och bege mig hemåt jag med.


Ännu mer planering

1a november.... Shit, redan november och snart min födelsedag (!), guuud vad tiden går fort!

Linus var på Solvalla igår (kom dock inte hem i limousin så jag antar att det inte blev ngn storvinst hehe...) och jag fortsatte mitt pysslande inför fredagens tillställning. Bakade kladdkaka men inser att det nog är bättre att jag går ner och handlar en ist, blev inte riktigt som jag tänkt mig... Lite VÄL kladdig...

Sen har jag två överaskningar till Linus på G. Eftersom han läser detta så kan jag inte skriva vad det är men det känns skojigt... hehehehehe.....

Nu ska jag iväg på lunch och träffa min kära fd. arbetskamrat från Eklundshof :-)