Utomhuslöpning i ett regnigt Stockholm

Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder sägs det! Så jag och drog på mig löpar/regnkläder och gav mig ut i ett blött Stockholm :)

Insåg under löparrundans gång att även om det nu inte finns dåliga kläder, så finns det skor som inte riktigt är gjorda för detta väder. De tålde vätan länge, men efter sisådär vattenpöl nr 50 (lömska små pölar som är omöjliga att se på gatan!) så trängde sig vattnet in i mina stackars Asics.
Så det blev 6 km runt Karlberg sen fick det räcka.

Men det sägs ju att den bästa träningen är den som blir av.... (Hörde det av Malin ewerlöf som pratade om löpning på Adam live undertiden som jag funderade på om jag skulle hoppa träningen idag😊) Så jag är nöjd att jag gav mig ut i rusket!


Mitt möte med prinsessan Estelle!

Haha, dramatisk rubrik va? ;)

Men faktiskt, igår när jag sprang runt Brunnsviken, genom Hagaparken där Kronprinsessparet bor, så mötte jag faktiskt Victoria, Daniel och Estelle. Det ni!

Det roliga var att jag sa till Darling bara ca 10 minuter tidigare medans vi sprang, att tänk vad kul det skulle vara att möta Victoria med barnvagn nu. Han sa, ja det är nog ingen omöjlighet. Haha!

Ändå har jag sprungit där i parken i säg... 5 år. Och inte en enda gång har jag sett dem (okej okej, de har inte bott där så länge), men så nu, när vi pratade om dem så möter vi dem.
KUL tycker jag!




Tillbaka i Stockholm! Jetlaggad...

Hej!
Jag är hemma! Sjukt jetlaggad. Känner mig lika borta som man gör när man är bakis. Ni vet, lite skakig, halft borta, koncentrationssvårigheter, trött.

Hemresan från Chicago gick bra. Men som jag anade så var businessklass fullt. Satan!
Men det löste sig rätt bra ändå eftersom det fanns platser i ekonomi plus. Där är sätena trots allt ganska okej, går att fälla mer än vanligt och man får täcke och kudde, så man kan sova rätt bra.
Att uppgradera till plus "kostar" 10 000 poäng, och det är det absolut värt! (30000 för business som jag skrev tidigare).
Sov säkert 4 timmar på vägen hem vilket var skönt. Det som var värre var att vi somnade direkt när vi kom hem oxå, vilket INTE var meningen! Sov sen i 8 timmar konstant och vaknade kl 18 på kvällen...opps.

Tänkte träna ikväll men vete tusan om jag orkar faktiskt.
Är sjukt sugen på att träna!! Men i det här skicket finns det inte mycket till energi.
Har faktiskt inte tränat en enda gång under semestern, det är INTE likt mig! Vet faktiskt inte när det hände sist.
Men å andra sidan så har vi ju hängt i skidbacken hela dagarna, och det är ju gryyyym träning både för rumpa, ben och kondition. Så på ett sätt har jag väl tränat en hel del :)

Men jag vete tusan om det ger så mycket, då man väger upp med all onyttig mat :) Och alkohol.

Jag brukar faktiskt inte tycka om att dricka "i onödan", tänker alltid på att jag vill upp och träna även om jag är på semester. För det vill jag, träna alltså! Jag Älskar att jogga på nya platser och starta dagen med ett träningspass!
Och att om jag bara ska ta ett glas vin eller två, så struntar jag hellre i det. (typ, är det fest så självklart tycker jag om att dricka, men att ta ett glas bara för att...nä då tycker jag att det är godare med vatten:) Där ryker några vuxenpoäng va?? 😉)
Men denna semester har jag faktiskt NJUTIT av ett glas vin eller två! Och det har faktiskt varit rätt härligt! (Seså, tillbaka med några poäng nu, haha!)

Oj vad långt det blev! Och svamligt! Jag som bara skulle slänga in ett kort för att sen vila. Så nu gör jag det, vilar alltså... Haha, flum! God natt!


På väg hem!

Fy Fabian vad tiden går fort när man har roligt! Redan dags för hemresa.

Sitter just nu på Ohare, flygplatsen i Chicago, och väntar på att flyga hem. Flög från Aspen i morse och blir 5 timmars väntetid här innan det är dags att flyga direkt hem till Stockholm.

Sitter just nu och håller tummarna hårt, hårt, hårt för att vi ska kunna uppgradera till businessklass... Det ser mörkt ut, väldigt mörkt :( verkar vara fullt på planet, och då blir det till att sova sittandes hela vägen hem :S

Anledningen att vi flyger business, förutom det självklara att det är 100 gånger bättre säten, service och utrymme, är att vi använder oss av poäng som man tjänar ihop genom att kombinera Amex med Eurobonus kort.
På så sätt tjänar man poäng på allt man handlar, vipps (nåja) så har man tjänat ihop poäng så att det räcker till en uppgradering :D Helt fantastiskt!
Vi betalar alltså inte 50 000 kr för att sitta som en Gud, utan tar 60 000 poäng som vi slitit ihop :) Toppen eller hur!
Men som sagt, det här är första resan som det faktiskt verkar vara fullt där framme :(

Slänger in en afterski bild och drömmer mig tillbaka..... :D


Min hotellfrukost...i 10 mornar!

Japp, här har ni den. MIN frukost, en typisk US breakfast :) yummi!
Rostat bröd med marmelad, dounats och ett ägg. Sockerbomb så det heter duga!
Men vad tusan, orka äta nyttigt när man är på semester, speciellt när man är på semester i USA!
Det enda nyttiga på denna buffé, och den var ändå väl tilltagen, var väl fruktsallad och....ja thats it :)

Det är väl egentligen bara serials & milk som saknas, men jag gillar inte mjölk så det får bli en kopp grönt te istället :)

Kommer sakna min Aspen Times morgontidning, där man kan läsa om alla "million dollar something" hus som är tillsalu, lokala välgörenhetsevenemang, krönikor av ortsbefolkningen och en och annan olycka eller skandal (senast Charlie Sheens ex Brooke Mueller som i måndags var i stan för att få sin dom i åtalet för droginnehav i december).


Lite bilder från dagen

Lite random pics...

Idag har vi varit på Aspen Highlands, det bästa av de 4 bergen enligt oss.
Aaaaawesoooome som vi säger over Here ;)


Ett drömhem här i Aspen!

Im in love! Jag har hittat mitt hem!

Jag som egentligen är mer utav en lägenhetsmänniska... jag blev kär i det här direkt vid första synen.
Precis bredvid liften i Aspen Highlands... Men utsikt över hela backen! Panoramafönster. Carport för två bilar. Solläge hela dagen!

Det bästa: Det ÄR tillsalu!
Det sämsta: Det kostar 70 000 000 kr (sjuttio miljoner kronor)

Och då ska ni veta att detta varken är det största, eller för all del det dyraste huset här i Aspen. Men det skulle duga för mig :) Dra bort en nolla eller två på priset bara ;)

 


Falleri fallera... Men inga större vurpor har gjorts i skidbacken

Hejhopp!
Här fortsätter allt på topp! På alla sätt :)
Men en liten smolk i bägaren kom här om dagen, haha, jag ramlade i backen. Det betyder att jag just nu har en stickande känsla i axeln och typ träningsvärk i nacken. Ingen big deal och absolut inget att gråta över ;) men ändå.

Det hade kommit ett lager nysnö och vi satte fart ned för en opistad backe.
Helt plötsligt försvann skidorna, och mina ben, åt olika håll, vilket betydde kullerbytta i snön.
Annars har det varit rätt lugnt med vurpor. 3 totalt, varav denna var en och de andra två var stillastående, haha.

Stod och kollade ut i backen efter Darling och helt plötsligt glider skidan iväg och jag faller ned på rumpan :)

Den andra gången var transportsträcka i låg fart... En kille åker framför mig med en jacka som det står "Law" på ryggen. Då börjar jag fundera på varför det står så, är han advokat eller kanske snygga Jude Law..... Jag tappar koncentrationen och faller, haha!

Men annars har det gått smärtfritt! Ju brantare backar och desto högre fart man har, det är då man har som mest fokus.
Kul som satan är det iallafall!


Homeland - vilken sjukt bra tv-serie!

Om ni inte följde den när den gick på svt i vintras, se den nu!
Vi hade med oss samtliga avsnitt av Homeland, totalt 12 st tror jag, och har lyckats plöjt igenom dem på 5 dagar! Och då har vi ändå fullt upp med annat oxå :)

Clarie Danes är ju en förtrollande skådis har jag insett!

Tyvärr har bara säsong ett spelats in än, jag tror de ska börja spela in säsong 2 nu i USA. Så den kommer väl inte förens till hösten 2012, men den som väntar på nåt gott... :)


Apresski på Aspen vis...

Haha, här snackar vi inte ett röjigt afterski band som i Sverige och säkerligen alla andra skidorter :)
Här är det en typisk Aspenkvinna som stämmer upp i sång. Och efter någon timme även drar upp sin vänninna, som är på besök från Florida, så att hon oxå får visa vad hon går för. Haha, only in Aspen ;)


Inlägg från Aspen

Hej igen!
Jag vet knappt vad mer jag ska skriva, jag kan bara fortsätta ösa beröm över det här stället :)
Igår satt folk i bara linne på uteserveringen på afterskin, det är ju fantastiskt! Först fara nedför backarna för att sedan få sommarkänslor!

Igår satt vi på Ajax Taverna, åt tryffel pommesfrites och moules frites. Efter det körde vi liten barrunda på Elevation, tillbaka till Ajax Taverna för att kolla på Bud Light big jump sedan iväg på middag på Steakhouse 316.
Det är så fantastiskt med amerikanare, vart man än hamnar så börjar bordsgrannen, folk i liften, bartendern mfl tjittjatta. Det är så välkomnande på nåt vis :)

 

 

 


Grattis mitt hjärta!

Grattis på födelsedagen min älskade Tuss!


Inte trodde jag att det var sommar i Aspen :)

Men johodå! :)
Efter en hel dag i backen, med grym skidåkning och strålande sol, så ligger vi nu vid hotellpoolen och myser.

Nästan overkligt vackert! Snötäckta berg framför sig, där man bara någon timme tidigare susat ned. Nu ligger jag i bikini med ett glas vin i handen. Kunde inte ha det bättre :)
Skulle kunna bo här..

 


Bild


Aspen taverna


Dag ett i Aspen

Jag hade tänkt ladda upp lite bilder här, men som vanligt så vill blogg.se appen inte samarbeta.

Det är så fantastiskt väder här! Har suttit på afterski (förlåt, apres ski) i solen och ätit tryffel pommes och moules marineres. Druckit bubbel och tjittjattat med massa trevliga amerikanare!

Skidåkningen var toppen! Även om de inbitna säger att snön här är sämre i år än vad de brukar. Men det vägs upp med väder med temperaturer uppemot 15-20 grader nere i "stan" (foten av berget).
Snön och backarna duger mer än väl för mig iaf! Det är som de säger, ALLA blir suveräna skidåkare i Aspen!


Första åket @ Aspen Mountain

Lycka! Jag ÄLSKAR det här!
Så fantastiskt roligt och jag susar ned med ett leende på mina läppar!

Har hunnit med att tävla mot Darling i en slalombana oxå och jag vann. Han vurpade, haha. Andra åket vann dock han :)

Nu lunch uppe på Aspen Mountain.

 


Mellanlandning i Chicago

Nu funkar blogg appen igen så då är det kul och enkelt att slänga in blogginlägg.

Vi har nu landat i Chicago. Ska snart flyga vidare till Aspen men har 5 timmars väntetid här innan det är dags.
Traskade över till Hilton och barhänger lite medan vi väntar :)

Flygresan gick bra. Reste kungligt i businessklass så det var inget synd om oss.
Åt i 3 timmar, sov i 3 och kollade på film i 2, så tiden flög i väg, höhöhö.
Kollade på "My week with Marilyn", sippade champagne och åt riktigt god mat.

 


Hejdå!

Nu på planet! Lyx!


SAS mot US!

Imorse var jag uppe låååångt före tuppen! Närmare bestämt klockan 5.
Skulle packa det sista, duscha och städa undan lite, avskyr att komma hem till ett ostädat hem :)

Nu är vi på Arlanda. Har precis fått i oss lite frukost i businessloungen och snart ska vi studsa på planet.
Klockan 10.20 lyfter vi och landar någon gång i kväll svensk tid...

Sååå skönt att ge oss av just nu. Det har precis satts igång med stambyte i vårt hus, så kommer väl vara massa stök framöver. Vår lägenhet ska de dock inte in i alls eftersom den är nybyggd, skönt!

So long folks!


Packar inför skidsemester

Imorgon åker vi till Aspen, Colorado. Wheeeey!
Som vanligt är det svårt att packa! Extra svårt är det nu när jag omöjligt kommer få plats med allt. Jag menar, inte ens när jag åker på sol & bad semester med små, lätta strandoutfits får plats, hur ska det då gå nu?

Jag började därför bakifrån, och packar handbagaget först. Där har jag pulat ned mina skidkläder. Det är de som tar mest plats antar jag, så nu kan jag packa resen av väskan mer eller mindre som vanligt... :)

Sen är det svårt att veta vad som är värt att släpa på. Om jag fick välja, så skulle inte mindre än 5 jackor följa med. Det är lite onödigt eller..?
Och sen har vi såklart skor och väskor! Om jag fick välja? 6 väskor och 5 par skor, högklackade skor alltså. + 2 par vinterstövlar, ett par träningsskor och ett par sneakers.

Sen kommer vi till produkter, där är det ju allt från smink, till hårprodukter, och hudprodukter.

Ojoj, bäst att sluta skriva och börja strukturera. Undra om Darling märker om jag sticker ned en del av mitt i hans väska...?


Tjejmiddag hos Vendela

Jag är lite ledsen för min bloggtorka.
Men nu har blogg.se appen börjat strula igen. Supertråkigt när man skriver ett inlägg och så får man upp felmeddelande att inlägget ej kan visas. Det suger rent ut sagt.
Men därav min frånvaro :)

Nu sitter jag iaf vid datorn och passar på att slänga in en uppdatering.

I helgen blev det lite av varje, träning, fest och lite shopping.

Var iväg och fick mina naglar fixade lördag mitt på dagen, så nu har jag fina fingrar igen :) Jag har ju börjat hos en ny nageltjej nu och då vet man ju inte riktigt hur det ska hålla osv. Men dessa hade jag i 4,5 vecka. Helt ok tycker jag!
Åkte till Stinsen shoppingcenter efter det och shoppade lite kläder. Har aldrig varit i Stinsen och visste knappt var det låg, men det var helt ok och det är alltid kul med lite nya butiker. Eller, nya & nya, det är ju samma butiker som i stan men man ser ändå en massa nytt när man inte vet exakt var allt hänger.

På lördagkvällen hade Vendela bjudit över mig, Johanna & Sofia. Skoj!
Drack bubbel, åt massa god mat och följde självklart Melodifestivalfinalen! Hejjade på Loreen och när promillehalten blivit tillräckligt hög så gav vi oss an "Loreendansen", haha, jag skrattade så mycket att jag nästan kissade på mig! Vid 01.30 åkte vi hemifrån och hamnade på Hell´s Kitchen. Tyvärr var det oerhört tråkig musik, men vi hade som vanligt skoj ändå.









15 km runt Djurgårdsbrunn

Sprang runt Djurgården i helgen, tidig lördagmorgon.
Vaknade nämligen 6.30(!) och kunde inte somna om. Så 8.45 gav jag mig ut på en 15 km runda.

Först höll jag på att gå i taket, när jag var fördigklädd och redo att ge mig av. Då insåg jag att ena "pluppen" på hörluren var borta. Ni vet den gummigrejen som man stoppar in i örat.
Såg framför mig hur hela löprundan raserades när jag skulle bli tvungen att springa utan musik. Eventuellt skita i att ens ge mig ut bara för att man ställt in sig på en sak så blir det inte som man tänkt...

Men efter ett snabbt raseriutbrott så hittade jag ett extrapar i ett skåp :) Inget kul uppvaknande för Darling, haha.

Men det gick väldigt bra!
Vet inte om det är nåt fel på mätaren...men den påstår att jag håller ett väldigt högt (bra) tempo. Och ja, det känns lätt men jag vågar ändå inte tro att det stämmer, haha.
1,5 mil på 1,07.
Det är ett genomsnitt på ca 4,50 minuter/km. I EN & EN HALV MIL!
Kul! :)




Jag vann!

Jiiihuuu!
Sportlife Odenplan ÄR ju bästa gymmet. Tackar och bockar för vinsten :)
Perfekt nu när det vankas Marathon!



Internationella kvinnodagen

Dagens roligaste kommentar

I hissen på väg hemifrån i morse.

Jag: Darling, du vet att det är Internationella kvinnodagen idag va?
Darling: Internationella kvinnodagen är till för kvinnor som har det svårt. Det är Du och Maria Montazami som INTE borde få fira en sån här dag. Ni har det alldeles för bra.

Jag: Kvinnorna i Kina är lediga idag...
Darling: Du kör! *ger mig bilnyckeln*

Haha, är han inte underbart rolig ;)





Resultatet efter frisörbesök

Tataaa!
Här har ni mig...som brunett. Eller möjligtvis råttfärgad, haha.

Jättekul med ny hårfärg! Och jag är inte helt missnöjd :) men jag tror nog att jag ska be henne att ljusa upp det lite iaf.
Det känns lite grön-grått i topparna faktiskt...
Det beror vilket ljus det är.

Jag ska bokstavligt talat sova på saken :) så får vi se om jag känner igen mig när jag vaknar.


På Wendys Hair och ändrar hårfärg

Här kommer en liten hälsning från frisörstolen!

Sitter just nu på Wendys Hair på Luntmakargatan och får mitt hår slingat.
Yepp, you heard me! Jag ska, efter 15 års platinablont, ändra färg! Blont med askblonda slingor har jag bett om... Shit vad scary!
Well, det är inte värre än att man kan ändra tillbaka om det blir fel. Se så vuxen jag blivit som tänker så! :)


Intervallträning på löpbandet och ett lerbad efter det

Hallihallå!

Här kommer ett litet blogginlägg från badkaret. Föresten... Note To Self: Gör inte ansiktspeeling med lera i början av badtimmen, vänta tills det är dags att kliva upp.
Jag ligger nämligen här i ett sunkigt lerbrunt vatten och försöker hitta någon slags härlig stämning, det går sådär...
Bättre att göra det när man badat klart man slipper ligga i skiten :)
Men men, härligt med lite spamys iaf!

Idag stod intervaller på träningsschemat. Nej jag har egentligen inget schema men det lät bra :) Jag planerar oftast samma dag, dels efter vad jag är sugen på, vad klockan är samt vad som behövs.

Nu blev det intervaller. Dels för att det var längesen men oxå för att jag inte hade suget att springa länge, då är det perfekt med intervaller.
Samtidigt behöver jag få upp farten lite och komma ur bekvämlighetstänk.

Dagens intervaller:
10 min uppvärmning (11,5km/h)
20 min intervaller (1 minut tempo, 50 sek vila)
7 min nedjogg

Intervallerna varierade jag lite i tempo, men höll mig mellan 15-16,5 km/h varje ökning, totalt 10 st ökningar.
16,5 var riktigt tufft, inte första och anda ökningen... men sen!

Men man måste kämpa för att bli bättre! Jag önskar bara att jag hade viljan att kämpa liiite hårdare. Jag är ärligt talat en ganska bekväm person, och blir jag trött så är tyvärr tankarna lite starkare än vad min kropp är. Jag blir aldrig så trött som jag skulle önska när jag tränar, och det är för att jag är bekväm.
Måste försöka bättra mig på att utmana mig själv.
Svammel svammel, haha!

Någon annan som tränat idag? Tell me about it!

(gammal bild men jag ser ju iaf ut som att jag gillart :))


Hemmahelg

Lördagkväll och jag har gossat ner mig i soffan. Så skönt! Har bestämt mig för en alkoholfri helg.
Darling skickade jag ut på stan, haha. Han har legat hemma sjuk och däckad i en vecka, så han behövde komma ut bland folk innan han börjar klättra i bjälkarna här hemma.

Igår var tanken att vi skulle gå på Avicii. Men då Darling var sjuk, och jag rätt så ointresserad av att gå, så överlät jag våra biljetter till min bror och hans kompis. Snopet nog så blev det ju ingen Aviciikväll, eftersom någon hylla hade rasat inne i Globen tidigare på kvällen.
Så Björn & Marcus var förbi här och åt middag, sen var det bara att vända tillbaka till Uppsala. Trisst. Men tur att inget allvarligt hände i Globen.

Idag lördag har jag, som jag skrev tidigare, shoppat skidkläder.
Var även förbi en skidbutik och lämnade in våra skidor för "ihopmontering" av bindningarna.
När vi köpte dem sa dom att "det är skitenkelt och inga problem att göra själv". Jo tjena! Nä, det är inget man gör själv vill jag lova!
Men nu är det fixat!

Skidor, pjäxor, stavar, skidkläder, skidstrumpor, pannband, underställ. Ska köpa ett skidfodral samt hämta ut mina googles (som ännu ej har kommit! Dags att öka lite nu Gucci....). Handskar har jag, men hittade ett par supersnygga på NK häromdan. Får se vilka det blir.
Men jag tror nästan att jag har allt nu! Skönt!

Imorgon söndag ska jag åka ut till jobbet och sen åka hem till mamma.


Tack J.Lindeberg!!!

Alltså! Nu är jag sååå himla glad! Ni vet känslan när det spritter i kroppen och man bara är så nöjd!

Anledningen? Shopping, haha.

Inte bara det att jag har TOKFYNDAT, jag har dessutom hittat det jag verkligen har letat efter, som jag behöver och vill ha!

Jag var in på J.Lindeberg butiken och hittade inte mindre än TVÅ skidset! Nypris för dessa två... 14 000:-
Vad jag betalade? 2 300:-
Det är heeeelt sanslös rabatt! Och dessutom, eftersom jag inte hittat mina tighta skidbyxor någonstans, så hade jag gladeligen (nåja) betalat 14000:- bara för att ha något att ha på mig!

Jag beställde ju ett par peak performance här om dagen som jag lyckades hitta på nätet. Tyvärr var de lite, lite för små. Inte FÖR små men så pass att jag inte var 100% bekväm.
Och dessutom behövde jag fortfarande en jacka.
Men från och med nu så slipper ni mina klädbekymmer! :D

11 dagar kvar! Sen ska jag göra snöänglar i Colorado!


Löpträning

Run Forest, ruuun!
Så känner jag mig, jag springer och springer. Men har börjat inse att marathon närmar sig med stormsteg!
Denna vecka har jag fått ihop 4,2 mil totalt.

Mån: 12 km
Tis: 5 km
Ons: -
Tor: bodypump
Fre: 13 km
Lör: 12 km
Sön: bodypump (är planen iaf)

Jag ska försöka få ihop 4 mil i veckan har jag tänkt. Självklart kommer det bli lite olika vecka till vecka, men det är ungefär så jag tänkt.
Mellan all löpning så ska jag fokusera på bodypump för att få upp styrka.
Andra pass, som jag gör för att jag tycker att det är kul, ska jag bara köra lite då och då som variation. Men nu, fokus löpning och styrka!

Löpning ska jag försöka planera in långlöp, backar och intervaller.

Det har varit perfekt väder för utomhuslöpning denna vecka!!!


Lilla Caesar

Men gulle då!
Den här bilden har min mamma lagt ut på Facebook. Texten är så fin och det stämmer verkligen :)


Skidbyxor - check! (kanske...)

Hallihallå!

Vet ni, jag tror och hoppas att mitt byxproblem faktiskt har löst sig idag! Ni vet min skidoutfit som jag ser framför mig...
Jag kan inte för mitt liv förstå att alla vill ha baggy kläder när man åker utför. Det är ju snyggare, och mer praktiskt med tighta byxor! (Inte proffsåkartighta som Anja Persson såklart, men ett par tighta täckbyxor...) Eller är jag helt ute och cyklar?? Jag har ju trots allt bara åkt skidor två gånger tidigare, en helg i Åre och en vecka i Bad Gastein, så det där med praktiskt får jag väl låta någon riktig skidåkare avgöra. Men att det är snyggare med en välsittande outfit, DET tycker jag!

Men iallafall så har jag nog lyckats få tag i ett par byxor.
Enträgen vinner heter det ju, och efter att ha surfat runt på nätet i 5 dagar så hittade jag ett par!
Har beställt dem nu men vet ju inte om det är vad jag är ute efter... Så håller tummarna tills de landar här om ca en vecka.
Hade egentligen tänkt mig svarta, men vita funkar nog det med!
Hoppas de är bra!! Annars vet jag inte vart jag ska leta. Allt är ju slutsålt här i Stockholm, känns meckigt att ge sig ut i Aspen för att köpa kläder det första man gör.

Ang bilderna nedan. Det är ju jättefel att välja en bild av Victoria Beckham som "fulbild" då hon klär sig fantastiskt både i och utanför backarna! Och skulle jag se ut såhär så skulle jag lätt dra på mig ett par pösbuxor, haha. Men ni fattar grejen. Pösbyxor = nja. Tighta= ja