MALAYSIA, HERE WE COME!!!

Nu åker vi snart ut till Arlanda för BRÖLLOPSRESA!!!!!!!!!

Det blev en spontan utgång igår så man är lite sliten just nu... Men det är bra, då sover man gott på planet (vilket jag iofs gör oavsett tillstånd jag är i, haha)

Det var så roligt när Vendela ringde igår på eftermiddagen och sa på skämt: "Jaha, är det dags att gå ut och festa snart så ni är riktig trötta imorgon när ni ska åka?"
Jag: "Ehhh, ja, jag står o lockar håret..."
Vendela: "Du skämtar..??"
Jag: Ehhh, nopp..."
Ja, men såklart var inte hon sen att haka på!

Blev först middag på Beirut Café, sen Sturecompagniet med avslut på Hell´s Kitchen. Var ett kul gäng som var ut! Jag hade iaf riktigt roligt :)
Synd bara att det var löningshelg... Jag h**ar lönehelg! Förlåt, men det kändes som varenda människa trotsade finanskriser, börsras och annat för en natt på stan...

Men nu bär det av till MALAYSIA! ¡Hasta la vista Baby!

http://www.stureplan.se/articles/8475/



  

Snart Semester!!!

En timme kvar bara...

Har inte riktigt fattat det... Är nog först när vi landar och får se solen o känna värmen som det blir klart.
Mmmmm......Malaysia....Ska bli så otroligt skönt!!!
Men först är det helg, åker ju inte förens på söndag och har massor att göra innan dess, packa, lämna Paris hos mamma, piffa till mig själv, handla lite saker... ja, det är en del.

Vilken stil!!!

Hahaha, hon är för rolig att se på!!!!!

Som jag skrev tidigare så ÄLSKAR Paris snön! Hon hoppar och skuttar och liksom plogar sig fram med nosen i backen och så spinner hon på med bakbenen i flera meter...
Svårt att förklara men kolla på bilderna så förstår ni kanske vad jag menar... Hahahahaha!!!!

Hopp & skutt...

...sen så springer hon omkring så här!!!


Så jävla sjuk hund!!! Hahaha....

Premieobligationer??

Är det någon som har provat?

Varje år när det börjas göra reklam för Premiobligationer har jag funderat på att köpa mig en del. Men jag vet inte... Egentligen vet jag ju inte ett smack om vad det är mer än att man inte kan förlora pengar på det, men å andra sidan får man ingen ränta på pengarna.
Så om jag har förstått det hela rätt så måste jag vinna för att tjäna på det...

http://premier.riksgalden.se/PremieStart.aspx?WT.mc_id=100175

Har jag förstått det hela rätt?


Helgnöjen vecka 47

Har inget annat för mig så jag kan ta och återberätta helgen...

Ja, i fredags var det ju bara att skynda sig hem efter jobbet, vi var bjudna på födelsedagsmingel på ett ställe på Kammakargatan redan klockan 18...
Nu är ju inte jag den snabbaste att göra mig iordning... (det vet iaf dom som någon gång varit hemma hos oss under en förfest, ehhh...) Så vid 19.30, efter 7 ombyten och några glas Champagne, var vi redo att ge oss iväg.
Det var en trevlig tillställning, vi kände dock inte så många men hade kul ändå. Jag trotsade vintern och beställde en Cranberry Daquiri, så sjuuukt gott!
Vid 23 tiden drog vi vidare till Anglais där vi bestämt träff med Jocke & Celle, delade på en flaska Champagne och åkte sen till Café Opera. Vilka stöter man in i där det första man gör om inte söta Helen och Jennifer (otippat?)!
   

Lördagen hade vi en riktig hemmamysdag! Tror inte jag gjorde något annat än gick över gatan till ICA och köpte lite godsaker :)

Söndag var det dags för julkalas på Gröna Lund, men ärligt talat så var det alldeles för kallt och snöigt så vi var bara där ca 1 timme. Istället tog vi en biokväll och såg Madagaskar 2, myyyysigt...

http://www.stureplan.se/articles/8435/
 

Ny "hang up"....

-Men det är nog bara att drömma vidare...

Nu när jag införskaffat mig en ny väska måste man ju tydligen få en ny "hang-up", och det som satt sig på min hjärna just nu stavas Christian Louboutin!!!
Fyyyy vad snygga dom skorna är!
Kan dock klargöra för både mig själv och alla andra att min ekonomi absolut inte tillåter sånna utsvävningar just nu ( eller någonsin?) men med en grym tur kanske dom finns i Malaysia på deras Malaysia Year End Carnival.... Men troligtvis så får jag drömma vidare...

http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Christian_Louboutin/Shoes
    

Första snön har nu fallit...

...och jag är rätt så ensam här hemma om att INTE gilla vintern.


Linus skiner upp mer o mer ju kallare det blir (det är ju ändå hans leverbröd), samma med Paris som blir helt exalterad när hon kommer ut och märker att det är snö! Galet! Hon hoppar och studsar samtidigt som hon plogar sig fram med nosen i backen,haha, rätt kul att se på :D

Nu är det söndagsmorgon och eftersom vi hade en mysig hemmakväll igår så är jag pigg och fräsh idag! Tänkte gå och träna men tydligen så är det inga andra som gör det på söndagar så det fanns bara något enstaka trågit pass att välja på. Trisst!

Jaja, iaf ska vi iväg på Gröna Lunds Julmarknad ikväll, det är något VIP-arrangemang som anordnats. Jag, Darling och Isabelle ska gå dit och känna lite julstämning, dricka glögg och åka karusell :)
http://www.gronalund.com/


"Alla vill ha denna jacka!"

-Men jag är ingen vintermänniska...

Det kom kanske inte som någon överraskning men det är verkligen så!!!
Att det slog mig idag beror inte på att det är så fruktansvärt kallt just nu eller att det är så mörkt hela dagarna. Nä, jag kom på att jag faktiskt inte kan komma på några vinterkläder som jag tycker är fina!

Jag behöver tex. köpa ny vinterjacka men jag har inte sett någon modell jag gillar... Samma är det med vinterskor, det skulle jag verkligen behöva men inte heller där hittar jag några som är varma OCH snygga...

Sen är det oxå så att ALLA har ju likadana jackor! Jag var in på NK igår och provade Boomerangs vinterjacka och expediten stod och malde på om hur "otroligt populär och efterfrågad den är, att alla vill ha den..." HALLÅ! Det är inte så att jag blir lockad att köpa den då....

Och även om man skulle ta och köpa ett märke som inte är lika populärt så ser ju ändå kläderna likadana ut, vinterjacka som vinterjacka liksom.... Och skorna är lika kalla...

Nä, tacka vet jag sommaren när man nästan inte behöver ha några kläder alls! Hehe...

Grrrrrrrr......

FAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!! Jag är så jävla klantig!!!

Eller... klantig o klantig... det kanske inte är klantigt att lägga ner ett nagellack i sin nya fina väska... och att nagellacket sen läcker ut INNUTI väskan är inte heller klantigt...
Men det är jääääävligt irriterande och dessutom omöjligt att få bort!!!!!!!

SPA-kväll!

Ikväll tänkte jag ha en liten SPA kväll hemma! Brukar ju försöka göra det varannan vecka men inför en resa så blir det lite extra pyssel :)

Ska lägga ordentlig inpackning i håret, peela kroppen med världens bästa bodyscrub (Klockaregårdens), lägga en lermask i ansiktet, manikyr, pedikyr... Så ska jag ligga i badet med en kopp grönt te, tända ett doftljus och bara njuta! (Jo, jag kan ligga i timmar, haha!)
Tur att Linus ska iväg på middag ikväll så att han inte ser mig, hahaha!


Julreklam

Jag har aldrig varit ett större fan av varken Caroline Winberg eller Lindex men igår såg jag julens reklam... Good damit!
http://www.lindex.com/se/StartPage/StartPage.aspx#/video/

Tack alla söta!

Guud vad trevligt det är med Facebook! Tror nämligen aldrig att så många har kommit ihåg min födelsedag som detta år, haha! Har fått grattisönskningar från alla möjliga håll och kanter, mycket trevligt tycker jag!
Men nu ska jag sluta tjata om min födelsedag, den är historia och istället ska jag blicka fram emot bröllopsresan som går av stapeln om 11 dagar...
Hittade dock lite bilder av några av presenterna (inga glömda men hittade ingen bild), tack alla söta!
    

Sofies Födelsedagskalas!

Efter att inte ha tänkt ha något firande alls (27 år en måndag...), förutom förstås uppvaktning av Darling, så ändrade jag mig och vi bjöd in till en spontan liten fest. Hallå, vill folk komma och jag får duka upp en smarrig buffé hemma så varför inte?!

Linus hade hållit på hela eftermiddagen (nåja) och lagat köttfärssås, köpt tårta, spagetti, sallad, vin och baguetter så det var bara för mig att duka upp allt, ja jag gillar att göra fint :)

Klockan 19 kom gästerna, nästan alla på minuten exakt i tid, haha. Vi åt middag och spelade Buzz och hade det riktigt trevligt :)

Vad jag fick i present? En underbar Karen Millen kappa, ett spanskt lexikon, skinnhandskar, en härligt doftande handlotion, ett snyggt fat med ljus och så blommor....


Hipp-Hipp-Hurra-Hurra-Hurraaaaaaa!!!



"Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Sofies födelsedag hurra hurra hurra!!!"


Imorse ringde min väckarklocka UTAN att någon (min MAN, typ...) hade sjungit för mig. Tänkte att han kanske hade ställt sin klocka fel och att den snart skulle börja plinga... ja, så jag låg kvar, väntade o väntade... 
Men när det hade gått 15 minuter insåg jag att det inte var någon som tänkte väcka mig med blommor och tända ljus, inget "ja må hon leva", inget tisslande i köket och inga presenter.
Så ja, tillslut insåg jag att det inte var annat att göra än att kliva upp som vilken trött måndagsmorgon som helst.

Efter några minuter i badrummet knackar det på min dörr... "FÖRLÅÅÅÅÅÅÅT älskling, jag försov mig..........."
Hahaha, så sött och okej, han var förlåten!

Ikväll blir det middag hemma med lite vänner, blir inte så mycket galnare än så en 27-års måndag....


Imorgon fyller jag år!!!

Eller... Rättare sagt om 20 minuter fyller jag år... Men jag tycker att man ska sova först så det får bli "imorgon", att man liksom får vakna upp och det är födelsedag :)

Jaja, trots att det är några timmar kvar har jag redan köpt en födelsedagspresent till mig själv, lika bra det så man är säker på att få något, hahaha!
En Louis Vuitton Speedy 30 är nu   MIN   MIN   MIN!

My Lovely Louis Vuitton!

Partykväll med kollegorna!

Igår fick jag en liten sen "möhippa" av mina kära arbetskamrater :)

Så gulliga! Det var Jag, Anna-Lena, Eva, Annika, Yvonne och Ann-Sofie som träffades.
Först började vi med lite bubbel på jobbet för att sen ta oss över till Kniiiiiivsöööööder (uhhhhua)...... Middag och Boule var inplanerat på ett... ja Boulehak

Så himla trevligt! O roligt, haha... För det var verkligen ett hak, vi klev in genom en "bakdörr", genom en trång passage och ner i en källare, maten serverades utan ett enda leende från servitörerna och när vi bad om vatten till maten kom han fram och ställde ner en kaffekanna med vatten (haha, ja en sån man BRYGGER kaffet i, se bild nedan), ja på den nivån var det, haha!
Men så kul, det är ju så det ska vara och sånna gånger man minns och skrattar åt! Det blir liksom inte en kväll i mängden.

Ja så spelade vi Boule, vårt lag vann trots att jag var kass... Kan det vara för att vi hade en nykter person i vårt lag, haha.
Sen blev det nån bar (oxå den på söööööder) innan vi begav oss tillbaka till civilisationen igen och hängde på Storstad och Olssons video. I säng vid 02.30...

        

Bröllopsresa - 17 dagar kvar!!!

Nu börjar det verkligen närma sig!!!

Snart bär det av med Malaysian Airlines till Kuala Lumpur och Langkawi!

Hittade dessa rader på en av sidorna jag kollat runt på, kan det bli bättre...:
"Kuala Lampurs nattliv är fantastiskt, och du kan känna dig säker när du reser som ensam tjej. Drinkarna är goda och billiga, och DJ:n spelar gärna dina favoritlåtar! Om du har lite pengar över kan du ta dig till Shangri-La lobby och njuta av goda strawberry daiquirys! Generellt är prisnivån väldigt låg!"

Låter bra, hehehehe....

Håller  på och kollar runt och har hittat lite bra sidor med info
http://www.vagabond.se/Resa/Reseguider/Malaysia/Kuala-Lumpur/

This Wednesday... booooriiiing.....

Fick bara känsla att jag måste skriva ett inlägg... Har egentligen inget kul att förtälja men what the fuck, hur ofta är det egentligen intressant det jag gör...

En helt vanlig onsdag (suck):
Jobb 8-17 - hem och lämna Paris - iväg på spanska kurs - middag vid 21 (inte bra jag vet!) - sängen (det bästa på hela dan!)
Fast egentligen är det inte en helt vanlig onsdag eftersom jag BRUKAR gå och träna innan spanskan. Nu är jag fortfarande hostig så jag får skippa det...
Booooriiiing.....
Funderade på att bjuda på en jobbild, sen en partybild...
Hittade sen en FALLSKÄRMSBILD!


En helg i Uppsala: teater, barrunda och bondfest....

Fröken Hes... Det är jag det...
Efter min dunderförkylning förra veckan har jag nu knappt någon röst kvar... fast det var värre igår, då fick jag inte fram ett ljud, idag är jag tillbaka på jobbet och kraxar mig fram så gott jag kan.

Trots att jag inte var riktigt 100 så tog jag mig i kragen och åkte till Uppsala hela helgen, vi hade riktigt trevligt jag och girlsen!

I fredags var vi på teater och såg "Bitterfittan", den var sådär. Emellanåt var den riktigt rolig och ibland var den lite seg...
Sen åt vi middag på Biztron också helt okej men inte direkt överväldigande bra... Jag åt skaldjursgryta ( nä, det fanns ingen risotto...) och startade kvällen med en härlig Cosmopolitan.
Sen var det dags för barrunda och hade bestämt oss för att bara testa nya ställen, vi började på ett ställe som heter Plock därefter Gillet Brazzerie & Lounge, 2 barer som hade bra drinkar men något bättre drag var det på Plock. 
Kvällen avslutades på nattklubben Teatern, som håller till i Uppsala Stadsteaters lokaler. Ett nyöppnat ställe som bara är igång på fredagar. Jag tycker det verkar vara ett bra initiativ och schyssta lokaler...
Kul tjejkväll måste jag säga! Vi kanske var något gamla för Teatern men va fan, vi hade kul ändå!
http://www.utelivuppsala.se/index.php?module=Mingle&page=56&mingle=931&r=1&pic=7 
 

Lördagen var det ju som sagt Bondfest i Funbo (inte bondfest som i "James Bond" utan som i "Jordbrukare"...) och vi jobbade i baren som vi gjort i alla år, haha! Jag hade ju tillslut ingen röst kvar så jag utsåg mig istället barchef och försökte hålla mig undan folk som ville prata :)
    

Jag älskar dig mitt hjärta!


Avundsjuka? Jag tror inte det...

Får man inte vara lycklig och nöjd med att man är just nöjd..? Ska man inte vara glad och stolt över vad man har?

Jag tycker att jag bara omger mig av goa, underbara människor som inte är missunnsamma eller bittra på något sätt. Mina vänner och familj skulle aldrig göra mig illa med flit! Alla är vi olika men respekterar varandra ändå!

Ibland har jag funderat på vad som menas med personer som "suger musten ur en", som bara "tar energi men inte ger något tillbaka", och "inte kan glädjas med andra", jag är nog så otroligt lyckligt lottad att jag inte haft sånna personer i min närhet.

Tror det är därför jag blir så ledsen och arg när en annan sida visas hos folk. En sida där bitterhet, elaka ord och eventuellt oxå... hämd(?) brutalt slås i mitt ansikte... Är det ett försök att sätta mig på plats? Att visa att jag minsann inte ska tro att jag är något? Varför...?

Jag säger inte att allt jag gör ÄR rätt, men det KÄNNS rätt för mig här och nu.
Jag har alltid sagt att "jag ångrar hellre saker som jag har gjort, än att i efterhand ångra saker som jag inte har gjort..." Det är så jag alltid valt att leva mitt liv och det är jag glad över, det är så jag vill ha det.

Vissa säger att det handlar om ren avundsjuka, själv vet jag inte... Jag tror inte det.
Men vem är du att säga vad som är rätt och fel.................


Hemma, sjuk, orkeslös....

Nu är jag sjuk... på riktigt.
Hade så ont i halsen att jag inte kunde gå till jobbet imorse (jag som ALLTID tar mig dit och går hellre hem om jag inte känner mig bra) och nu har jag legat och sovit nästan hela dagen. Spanskakursen som jag har ikväll fick jag oxå ställa in, mycket tråkigt men what to do?
Det är ändå rätt skönt att vara så pass sjuk att man inte orkar någonting....

Men jag måste bli frisk nu! Har ju massa planer i helgen!
På Fredag ska jag och mina bästa vänner på teater i Uppsala och efter det tänkte vi ta en middag och lite barhäng...
På Lördag ska jag jobba i baren på en "cowboyfest" utanför Uppsala som min bror är med och annordnar, jag MÅSTE helt enkelt bli bra!
                       

Jag är sjuuuuk......

 Usch, tycker lite synd om mig själv...
Är tjock och stickig i halsen och har lite ont i kroppen, jag som typ ALDRIG blir sjuk  Dock är jag inte hemma och vilar upp mig för riktigt så hängig är jag inte... Oh så har jag bokat tid för naglarna efter jobbet och det hinner jag bara fixa ikväll.

Å vi som ska åka till Malaysia om drygt 3 veckor! Jaja, det goda är väl om det bryter ut nu så hinner man ju bli frisk tills det är dags att åka... Å andra sidan så kommer jag inte kunna träna mig i "jag-ska-vara-snygg-som-tusan-på-vår-honeymoon-form" om jag ska gå omkring så här   Suck!
                                     

Födelsedagskalasfirande...

Jag var ju ärligt talat lite trött efter torsdagens festligheter på James Bond galan men det bästa var att det faktiskt var halvdag så jag gick hem redan klockan 14! Sköööönt!
Gick hem och sov i några timmar och sen hade vi lite myskväll hemma Jag och Darling.

Lördagen var det dags för kalas igen. S.Johan fyllde år så vi var ett gäng som möttes upp på Lo Scudetto på Kommendörsgatan vid Karlaplan. Verkligen bra mat måste jag säga, trevligt ställe (trots att servitrisen lyckades stänka ett glas med Menta över halva mig!! Haha)

Sen bar det av ner till Café Opera, skaffade oss ett bord och körde på med Champagne hela natten lång :-)
http://www.finest.se/imageGallery/?igid=4299