Taffy!

TAFFY!
Jag är helt såld på Taffy! Fråga mig inte vad et är, men det är absolut något fruktansvärt onyttigt, haha!
Det står att det är något slags saltvattengodis...men jag känner då bara smaken av socker! lite som kolor med samk av marsmallows.
Om jag smäller i mig de här kartongerna så kommer jag se ut som en amerikanare när jag kommer hem :D



Efter Niagarafallet så såg vi lite av Kanada

Vad skoj att se att ni hänger kvar här trots att jag är dålig på att skriva :)

After att ha sett Niagarafallen dag 3 så tog vi en tur på den Kanadensiska landsbyggden dag 4. Japp, vi åkte över gränsen till Kanada eftersom fallen är finare från det hållet.

Vi stannade till vid ett ställe där de hade turer med speedboat på Niagarafloden, turen kallade dom "Whirlpool" (http://www.whirlpooljet.com/) och jag insåg direkt att det inte var en tur för mig tyvärr! Blir ju så frutansvärt åksjuk av allt som skumpar och snurrar så Darling fick åka utan mig. Jag gav mig under tiden ut på egen strapats genom vildmarken ned till Niagarafloden och det var inte det lättaste :) Fick hänga och klänga i träd och grenar för att komma ned till vattnet, men det var det värt!

Sen åkte vi runt och kollade på alla gigatiska villor och vingårdar, stannade oxå till vid slussarna på Welland Canal
(http://sv.wikipedia.org/wiki/Wellandkanalen )

På kvällen blev det lite träning, poolhäng och Casinobesök


Vårat Marilyn Monroe rum vid NiagarafallenUtsikt från rummet
Jag har precis letat mig genom skogen ned till Niagarafloden
Och här är darlings båt som leker i vågornaMånga fina villor/vingårdar fanns det i Kanada
En av alla slussar vid Welland Canal, GIGANTISK!
Träffade på en man som jobbat där för 20 år sedan, han berättade mycket om hur det fungerade.
Sen blev det lite träning

Niagarafallen

Har nu varit två dagar uppe i Kanada för att se Niagarafallen :)




Komfortabelt flygande! Rad nr 3.... det gå...

img_0904 (MMS)

Komfortabelt flygande! Rad nr 3.... det går bra nu höhöhö ;)


Farväl varma, underbara Stockholm! Nu vänt...

img_0893 (MMS)

Farväl varma, underbara Stockholm! Nu väntar 9 timmars flygning mot Chicago. Där blir det kort mellanlandning innan vi flyger vidare till Cleveland. I Cleveland hyr vi bil och åker upp till Niagarafallen som ligger i på den Canadensiska sidan, det ska tydligen vara finare där än på US sidan. Ja, det är staren på vår rundresa i USA :)


Börjar resan med Frukost i SAS loungen på ...

img_0890 (MMS)

Börjar resan med Frukost i SAS loungen på Arlanda :) Om 2 timmar sitter vi på flyget på väg mot Chicago! Yeeeeey!!! En kompis till Linus bor i vår lägenhet under tiden vi är borta, perfekt för alla parter :)


Hahaha! Men Paris då... Vilka stora öron d...

img_6807 (MMS)

Hahaha! Men Paris då... Vilka stora öron du ser ut att ha!! Jag har precis kört upp min lilla älsklingsgris till mamma där hon ska få tillbringa några veckor medans vi är i USA.  Där trivs hon med att kunna springa ut o in bäst hon vill, dessutom med massa kompisar! Greate!  Nu ska jag FÖRSÖKA packa lite igen.....


Under tiden som Darling varit borta har ja...

img_0868 (MMS)

Under tiden som Darling varit borta har jag varit grymt duktig på att ta mig ut på morgonpowerwalks! Vet inte hur många "sommarpratare" jag plöjt igenom so far :) Har även hunnit med ett bodybalancepass o ett cirkelpass tillsammans med Vendela.  Just nu ligger jag på sängen bland alla kläder jag ska stoppa ner i resväskan, det blev liksom en pause med tvtittande mitt i allt.


Sommarpratarna i P1.......     Istället fö...

img_0861 (MMS)

Sommarpratarna i P1.......     Istället för att lägga mig på en filt o sola så gav jag mig ut på en 2 timmars powerwalk runt Brunnsviken mitt på dan. Superskönt! Ett litet tips! Jag tog med mig ipoden och laddade hem några avsnitt av "Sommarpratarna" i P1 som jag lyssnade på längst hela rundan. Först Michael Bindefelt och sen Alex Schulman. Toppen, tiden går hur fort som helst o det är mysigt att lyssna på. Nu vill jag ge mig ut igen så jag får lyssna på fler avsnitt, för jag har ingen ro att lyssna hemma.


Lörsan på Öland. Fick en bild från Darling...

img_0855 (MMS)

Lörsan på Öland. Fick en bild från Darling... Så här mysigt har hon det på kvällskvisten :) Idag har jag hjälpt Sofia att flytta, men dels var det ju inte strålande sol o dels gick det rätt snabbt så det var inte så betungande :) Tog en sväng ut till Kista Galleria när jag ändå var i farten... hihi, jag tillhörde verkligen minoriteten. Svensk och utan 10 ungar omkring mig ;) Men hittade faktiskt lite bra saker. Köpte 3 nya bikinis. Vissa saker är hang ups, mina är: väskor, skor och bikinis :)


Vår stekiga Chihuahua glassar i city! Efte...

img_6807 (MMS)

Vår stekiga Chihuahua glassar i city! Efter att ha spenderat några veckor på kollo på landet så kände hon för att dressa upp sig på citydogstyle här om dagen :) Hon är väldigt ombytlig Paris, ena dagen rullar hon sig i hästbajs på landet o nästa ska hon glassa o leka fin i stan.... Men hon är nog nöjd med livet den lilla snärtan ;)


Slutade kl 15 idag (lyx!) och firade min s...

img_0848 (MMS)

Slutade kl 15 idag (lyx!) och firade min stundande semester med att lägga mig i parken o sova, haha! Såååå skönt! Det märks att det är högsommar för Stockholm känns väldigt tomt. Men jag gillar det, jag gillar att få känna lugnet i min egen stad.


Morgonjogg 06.30. Vaknade redan kvart över...

img_0838 (MMS)

Morgonjogg 06.30. Vaknade redan kvart över sex i morse o bestämde mig snabbt för att vara lite hurtig :) Får passa på när det " bara" är 22 grader varmt. Det blev en runda på ca 5 km, skön start på dagen!


Mitt hjärta

Jag älskar dig mitt hjärta!

Det finns INGEN som är så bra som du! Det finns INGEN som gör mig så glad som du! Det är INGEN som är så generös som du! Det är ingen som är så tacksam som du (hmmm, eller det skulle vara Paris då...) Det finns INGEN som gör mig så glad som du!

Hoppas ni får det mysigt på Öland! Love Love Love!!!


Sitter på Grodan med Sofia som just kommit...

img_0836 (MMS)

Sitter på Grodan med Sofia som just kommit hem från 8 månaders jobb i Amsterdam o 1 månad i Malaysia. Självklart har jag tryckt i mig en fiskgryta! Några glas rose har det oxå blivit :) Darling har tyvärr lämnat mig för några semesterdagar på Öland, själv måste jag vara hemma o jobba en dag till Eventuellt flyger jag ner i helgen eller så stannar jag i Stockholm o bara är. Kan vara skönt det oxå... Behöver komma i kapp lite hemma känner jag. Snart åker vi till USA!


Litet inlägg i sommarvärmen

Sorry guys. Jag har tyvärr inte haft tiden och orken att blogga. Jag har inte ens haft tiden och orken att göra någonting.
Men ärligt! 35´C! Jag ÄLSKAR det här!!! Tänk om alla sommrar kunde vara  så här :)

Hade en supertrevlig dag i Uppsala i lördags på Saras Möhippa. Segelflyg, picknick, shots och "jag har aldrig", poledance, skaldjursplateau, fest.
Sov hos mamma sen och tog med mig Paris tillbaka till sthlm. Hon har varit där sen innan midsommar.....

Igår var vi ner på Sturehof med lite vänner och smällde i oss ännu en skaldjursplateau. *gillar*

Nu är det bara 3 dagar kvar till semester!

På Saras möhippa i Uppsala :) nu skaldjur ...

img_0796 (MMS)

På Saras möhippa i Uppsala :) nu skaldjur på Skarholmen.


Träning! Nu är det slut på vilan!

TRÄNA! Det var det längesen jag gjorde.... ehhum....
Torsdagen innan midsommar var sist jag var där. Sen var vi ju i Grekland, där blev jag hostig så har inte kunnat anstränga mig mer än nöden kräver.

Men nu är det dags! Bodypump på Östermalm väntar på mig. Dags att slimma till sig lite. Uff, låter jobbigt...
Ju längre tid det tar mellan träningstillfällena desto tråkigare känns det att gå dit. Men,men, jag ska nog straffa mig själv med en powerwalk på vägen dit. Got to go!


Nya jobbet och USA resan

Okej Okej, lite mer jobb blir det.
Jag är trött. I hjärna. Det är väldigt mycket att ta in om dagarna, idag har jag suttit och gått igenom lite ytligt vad jag ska ha koll på men det är mycket att skriva ner och komma ihåg!
Det är jättekul! Men frustrerande att inte kunna allt med en gång... självklart kan man inte ha koll på allt när man kommer som ny men jag är sån som VILL vara bra på det ja gör.
Well, det kommer det är ja helt övertygad om :)

Annars då? Min plan var att åka till mamma och hämta hem lilla Paris som jag inte sett på alldeles för länge, men jag orkade helt enkelt inte. Saknar den lilla grisen som tusan!

Istället satte jag mig vid datorn och fixade lite inför USA resan om några veckor. Inträdesansökan bla. Det är ju ett måste nu att man måste ansöka om "visa" innan avresa. VIKTIGT!

Fick oxå ringa ett samtal till USA för att boka V.I.P pass till Cedar Point i Cleveland. Vi ska bla. till ett av världens största nöjesfält med galna bergochdalbanor :)
http://sv.wikipedia.org/wiki/Cedar_Point

Sen har jag faktiskt tagit tag och städat lägenheten och bäddat rent. Vår städerska har semester... trisst! ;)

 


Sitter i solen efter första dagen på nya j...

img_0767 (MMS)

Sitter i solen efter första dagen på nya jobbet. Man skulle ju kunna tro att det är för att njuta av lyxen att sluta redan kl 4, men nopp. Det är eftersom jag var så klantig och glömde hemnyklarna när jag gick morse. Så nu får jag allt sitta här och vänta tills Darling behagar komma hem :) Nya jobbet ja... Nu är ni säkert nyfikna ;) men jag har inte skrivit om det tidigare så kommer inte göra det nu heller. Privat och jobb = saker jag vill skilja på. Men jag är fullproppad med ny information och jag kommer nog somna gott ikväll :)


Nu drar vi ut på stan! Efter en fruktansvä...

img_0762 (MMS)

Nu drar vi ut på stan! Efter en fruktansvärt trevlig dag på cape north  :)


Efter dagens party så fortsätter jag efter...

img_6807 (MMS)

Efter dagens party så fortsätter jag eftermiddagens liverapport från cape north. Varsågod ;)


Hehe paaaaarty

img_0745 (MMS)

Hehe paaaaarty


Liverapport från cape north! Kl 14.00

img_0742 (MMS)

Liverapport från cape north! Kl 14.00


Lite frukost på Non Solo Bar. Nu ska vi ho...

img_0729 (MMS)

Lite frukost på Non Solo Bar. Nu ska vi hoppa in i bilen och åka ut till Jungfrusund där Cape     North har evenemang idag. Sen är min plan att möta upp Vendela på någon badplats. Stockholm är bra härligt :)


Hemma igen. Firade hemkomsten från Greklan...

img_6807 (MMS)

Hemma igen. Firade hemkomsten från Grekland med en 12 km runda runt Brunnsviken :) powerwalkade mest men några löpsteg blev det oxå.


Sista dagen på stranden :( Imorgon åker v...

img_0702 (MMS)

Sista dagen på stranden :( Imorgon åker vi hem, fy tusan vad en vecka kan gå fort!! Men visst är det väl bra väder hemma oxå som jag har hört? Hoppas på en helg runt 30 grader som utlovat :) Idag har vi softat på Savvy beach... igen :) Nu dags att göra sig klar för en sista utekväll. Ha det bra i värmen!!


Igår hyrde vi mopeder, åkte först till Sav...

img_0683 (MMS)

Igår hyrde vi mopeder, åkte först till Savvy beach där vi låg och solade hela dagen. Riktigt shysst med sköna sängar, bra musik och sjukt goda club sandwich. På em letade vi oss iväg till en gocartbana. I lost......


Träning varje morgon kl 07.30! Hehe, nä så...

img_0679 (MMS)

Träning varje morgon kl 07.30! Hehe, nä så ambitiös har jag inte varit. Har mest slöat hela veckan, men ett 10 minuters besök på gymmet blev det igår.