Efter Bröllopet...

                                                              
   
                                     

... så svävar jag fortfarande runt på små moln!

Kan inte sluta tänka på hur nöjd och glad jag är efter den här helgen!!!!
Kanske helt fel att säga (med tanke på att det är once in a liftime) men jag vill göra det igen, och igen... och igen! Det var sån underbar upplevelse som jag kommer leva länge på!
Har ju ännu inte börjat inse att vi faktiskt är gifta med varandra och att jag har ett nytt efternamn utan fortfarande är det hela helgens festligheter som tar upp alla mina tankar.

Som någon tråkig människa komenterade här i bloggen för några månader sen: All denna energi och planering... För EN dag i ditt liv! Som ska bli "den lyckligaste dagen i mitt liv". Ärligt talat tycker jag att det är superhysteriskt det där med stora bröllop. Men har man inget annat att lägga pengar och energi på så...

Då svarade jag att jag aldrig någonsin påstått att det måste bli "den lyckligaste dagen i mitt liv" och att alla får göra som dom vill, VI väljer att lägga energi på en stor bröllopshelg på det sättet VI vill ha det.
Och jag är glad att man inte lyssnar på hur alla andra vill ha det för nu i efterhand så kan jag säga...

Det här var absolut en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv!!!!


Helikopterfärden

Härlig Helikopterbild!
En bild innefrån Helikoptern som vi använde som transport från kyrkan i Stockholm till festlokalen på Eklundshof i Uppsala.
(Jag hade aldrig flygit helikopter tidigare så det var en kul upplevelse)

********JUST MARRIED********

Vilken obeskrivligt UNDERBAR helg!!!
Känner mig fortfarande helt lycklig och upprymd och stolt över min...MAN!
Kunde knappt ens i min vildaste fantasi tro att det skulle bli så perfekt och funka så himla bra som det gjorde!!!
ALLT blev verkligen precis så bra som vi hoppats och planerat för!!!
Till och med vädret var med oss  (vilket jag iofs oxå planerat, haha....) och inte en enda droppe föll på oss!

Massa bilder och annat kommer komma upp här framöver men jag börjar med det här :-)

För er som har Facebook så länkar jag till Nadikas (vår PERFEKTA Toastmaster!) bilder :-)
http://www.facebook.com/album.php?aid=52516&id=834538985&ref=mf 

http://www.facebook.com/album.php?aid=52519&id=834538985 

TACK ALLA NI SOM VAR MED OCH GJORDE DEN HÄR HELGEN TILL VAD DET BLEV!!!!!!!!!!

  





Bröllop på Lördag!

Herregud! 21 Augusti idag... Den 23 Augusti, om bara 2 dagar är det dags!!!

Tiden har ju gått så himla fort, tycker inte alls det var längesen som man tänkte att "oj, bara ett halvår kvar" men nu är det äntligen dags!
Tror vi är rätt väl förberedda, det är ingenting som jag känner direkt att DET borde vi ha gjort eller köpt eller att man skulle ha gjort något annorlunda. Nä, faktiskt så känns allt väldigt bra.

Har ju rätt länge fått frågan om jag börjar bli nervös och svaret har alltid varit att konstigt nog så är jag inte alls nervös, lite pirrig men inte nervös. De senaste två dagarna har jag dock börjat känna mig lite nervös, har nog inte insett att det är VI som ska göra det här, haha! Jag är inte nervös för själva vigselakten, den litar jag på att vår präst har koll på :-), utan snarare allt runt omkring. Som att det ska bli en lyckad fest, att man har tänkt på allt så man inte står där och har missat att hämta ut klänningen, att bussen ska komma i tid, att hotellrum ska finnas till alla och liknande... Men jag tror att allt är under kontroll, nu är det bara att göra allt det sista och samtidigt varva ner och börja njuta :-)

Och det viktigaste av allt... JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN!

Aftonbladet idag

Usch, jag får så ont i magen när jag läser sånt här... Så lätt och så oväntat en olycka kan vara framme...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3104727.ab

Fredag? Lördag?

När jag vaknade i natt så minns jag att jag lite flummigt började fundera på om det var fredag eller lördag morgon jag skulle vakna upp till några timmar senare. Självklart kom jag fram till att det måste vara en Lördagmorgon och så somnade jag om.
J***ar vad besviken jag blev när väckarklockan ringde och det visade sig att det var fredag....

Möhippa!

Ja, då fortsätter jag berätta och Lördagens Möhippa...

(Ca 9.00)
Som sagt så kom det då en kille och ringde på dörren kl 9.00 i lördags morse... ( Det var precis då jag börjat slappna av och tro att det inte skulle hända just den dagen...)
Men Oj vad ont i magen jag fick! Kan knappt beskriva den känslan när man VET att något kommer hända men man har ingen aning om vad eller hur... Shit alltså!

Ja, tillslut så vågade jag mig på och öppna dörren och där stod han, en Brandman med en kasse i handen, och sa åt mig att byta om och sen följa med honom ut. Gud jag var helt skakis, haha! Men JO stod och filmade och Sofia tog med Paris så helt ensam var jag ju inte...
Jag böt om till outfiten jag fått som visade sig vara Militärkläder och följde snällt med Mr Brandman. Kom ut på gatan och där stod en brandbil som jag fick åka med bort till Kungsholmens Brandstation.... SUPRISE! Där hoppade Vendela, Johanna, Nadika, Helen och Liz fram och dagen var igång.

(Ca 9.30)
Började med att jag fick göra ett slags fystest på band med full Brandmans utrustning på mig (jääävligt jobbigt!), sen fick jag prova på att rökdyka i ett rum där jag skulle hitta en docka (fick lite panik när jag skulle försöka andas genom en tub men jag gav mig fan på att jag skulle klara det så det är jag stolt över!), fick följa med upp i brandstegen och fick även prova på att slänga mig ner för "utryckningsstången" (trodde nästan det var en myt, att det bara var i filmer man kastar sig ner men dom HAR verkligen en sån, haha).
Sen var det dags att tacka alla snälla Brandmän för att vi fick komma så jag fick leka lite värdinna och servera chokladkaka som Sofia varit duktig och bakat kvällen innan.

(Ca 11.00)
Nu bar det av till nästa ställe som var Hinderbanan vid Karlbergs Militäranläggning. Riktigt kul och riktigt jobbigt!!! Har aldrig gjort sån förut och jag fick stark pushning av b.la Vendela som sprang brevid och skrek i Megafon. Hoppa, klättra, krypa... Ja, det mesta skulle man göra! Men jag kan stolt säga att jag slog både Sofias & Vendelas tid som dom hade tagit tidigare i veckan! Hehehe...

(Ca 12.30)
Tjejerna dukade upp picknick brevid hinderbanan så vi hade supermysig Kräftskiva med allt vad det innebär. Fick även ett litet Quiz där jag fick svara på frågor på vad Linus skulle göra i olika situationer. Riktigt kul men lite överaskande att han skulle kunna tänka sig att ha en helfigurstavla i naturlig storlek av sina föräldrar hemma på väggen... Haha!

(Ca 14.00)
5-kamp på Gocart hallen i Älvsjö. Supekul att tävla mot varandra i b.la sumobrottning, rida tjur och kasta stövel! Om jag minns rätt så kom jag på andra plats totalt (vann i att hålla mig kvar på Tjuren men konstigt vore det annars med alla hästar man suttit på....)

(Ca 17.00)
Hem till Jo där det var fint uppdukat med det mesta helt i rosa! Glas, ljus, karaffer, dukar, så fint! :-)
Satt och småpratade, drack rosé och hade det mysigt. Kan säga att jag var rätt mör i kroppen efter den där dan med all fysisk aktivitet! Och som på beställning så ringde det på dörren... Blev genast nervös men gick och öppnade. Där stod en trevlig tjej som sa att det var dags för mig att få massage, mmmm, precis vad jag behövde!
Efter massagen så ringde det på dörren igen och då var det buffékillen som kom med god middagsmat till oss! Mums!
Sista gången det ringde på dörren var det ännu en gång en tjej som stod där. Den trevliga tjejen informerade mig om att nu var det dags att få en lektion i att strippa! haha, så sjukt!!!
Men det roliga var att vi kom överens om att vi alla tjejer skulle vara med och dansa för varandra. Så där vickade vi på rumpan och kravlade vi omkring på golvet och hade skitkul, verkligen en upplevelse!

(Ca23.30)
Taxi ner till Café Opera där tjejerna hade bokat Sprit & Champagne bord för oss! Ja, och där körde vi på ända till klockan 3 när dom stängde och sen kan man ju säga att själva Möhippan var slut (sen att vissa av oss fortsatte vidare till Hell´s Kitchen och inte kom i säng förens 7.30 var ju frivilligt... :-D)

Ja, riktigt nöjd är jag med dagen och kvällen och jag kan säga att jag har helt underbara vänner!!!
Tack alla!!!!

Möhippa!!!

Ja då var det "avklarat" haha. MÖHIPPAN!

I lördags ringde det på dörren, fan vad ont i magen jag fick av nervositet, förstod ju liksom vad som väntade... Kikade ut genom nyckelhålet och där stod en kille, hjälp!....

Ja, jag ska faktiskt ta och berätta mer men nu har jag massor att göra så det kommer....

Kan iaf säga att  jag hade en grym dag med tjejerna!!! Vilka fina vänner man har!!!

Min pojkvän är borta!!!

I morse slog dom till!!! Shit, det hade ingen aning varken jag eller Darling!!!

Såklart är det Svensexan jag pratar om...

Min mobil ringde 06.15 och jag hörde bara någon viska i luren att jag skulle gå upp och öppna dörren...
Fan, fattade ingenting, tyckte dom sa att dom sa att dom ringde från jobbet... och att jag skulle gå o öppna dörren... "Va? Varför ringer dom från JOBBET och säger åt mig att öppna dörren HEMMA??
Hel flummigt men Linus vaknade ju till när jag pratade och gick iväg för att öppna dörren. Så dom tog honom iaf i vaket tillstånd men han var så söt när han gick iväg med svarta tights, rosa baddräkt och svart peruk... :)

Det han skulle ha med sig var ett ombyte, hemnycklar och... sitt pass....

Ja, sen har jag inte hört något men det verkar som att de kan befinna sig i Amsterdam...........................

Bröllopsplanering med bara 2,5 veka kvar!!!

Åhhh, jag hinner verkligen inte skriva här!
Har fullt upp med bröllopsplanering nu när det bara är 2,5 vecka kvar! Och tiden som jag inte lägger på bröllopsplanering så jobbar jag, tränar eller sover. Men det är verkligen inge synd om mig, nädå, för det är sjukt kul att planera! :-)

Ja, som sagt så är det riktigt nära nu och jag blir gladare o gladare för varje sak vi bockar av!

* Igår träffade vi vår fotograf som ska vara med vid kyrkan samt ta våra bröllopsbilder efter vigseln. Verkar toppen!

* Solistproblemet kanske är löst... Har fått kontakt med en tjej som är professionell musiker som kan det datumet!

* Ikväll ska vi ta en lektion i vals... kan behövas, haha! Vi har liksom aldrig dansat vals ihop förut :-)

* Klänningen är fortfarande hos skräddaren men jag litar på att den blir klar i tid...

* Min outfit är "typ" klar. Skor är ingådda, väska finns, smycken är lånade, tiara beställd

* Vigselringen byggs ihop hos juveleraren och jag längtar tills jag får se den på mitt finger!!!

* Festprogram o vigselprogram är inne för tryck. Inget litet projekt att sitta och klura ihop ett festprogram kan jag säga!!!

* Bröllopstårta och Caketopper är beställt. Jag är ju ingen tårttjej så det är utseendet som räknas!

* Nej, ingen Möhippa..... än..... ;-)

Börjar få lite bröllopsnerver nu, men bara lite... :-)