Hooters

Jag har varit i USA ett antal gånger... men ALDRIG provat den omtalade restaurangkedja Hooters!

Haha alltså, inte för att jag tror att maten är en välsignelse direkt... men visst sjutton måste det väl vara roligare att slinka in på ett sånt här ställe än typ Mc Donalds??

Rätta mig om jag har fel, men det känns liksom som nåt jag missat! Typ som att inte käka thaimat i Thailand, tapas i Spanien eller..... på Hooters i USA ;)
Det får bli en "att göra" punkt under New York resan i vår.

Träning v 48

Haha, egentligen är det väl ingen idé att lägga in en obefintlig träningsvecka. Men för att hålla uppdateringen så gör jag det ändå.

Dessa streck i kalendern beror ju som sagt på att jag legat hemma sjuk. Jävligt trissst eftersom det är bikinisäsong om 3 veckor!!
Meeen, jag får väl vara ärlig och säga att jag inte känner att jag måste gömma mig i vassen för det. Men liiite fastare och liiiite fitare kan man alltid sträva efter att bli ;) Så jag hopppas på att kunna träna igen någon gång i mitten av nästa vecka om jag har tur. Ingen idé att börja för tidigt har jag lärt mig så får försöka vänta ut mig själv.

Ja, här är då den gångna veckans träning:

Måndag: ----
Tisdag:
-----
Onsdag: ----
Torsdag: ----
Fredag: ----
Lördag: ----
Söndag: ----

Tråk-sjuk-dag

Jag har sååå tråkigt nu!!!
Fortfarande för hängig för att ta mig utanför dörren, hungrig men inte sugen på något, för frisk för att sova mig igenom även denna dag... SUCK!

Drömmer mig bort till Thailand en snabbis... Bara 23 dagar tills vi åker!

Anna-Lenas födelsedagskalas!

Hann ju inte med att lägga ut bilderna från Anna-Lenas fest som vi var på för en vecka sedan! Men här är dom!

Vi var bjudna hem till min kollega som firade sin jämna födelsedag. Himla trevligt ordnat med fördrink ute, tipspromenad upp till lägenheten, sen middag och dans hela natten lång.
Vi kom dit klockan 17..... och gick inte hem förens kl 06 morgonen efter! Haha, 13 timmars kalas, det ni!

Födelsdagsbarnet


Sjuk

Japp, helt rätt gissat!

Att det står stilla här inne beror på att jag ligger nedbäddad i soffan SJUK!
Darling är oxå fortfarande dålig... men han ligger i sängen.

Det är ingen idé att ha 2 svettandes, hostandes och ynkliga personer i samma rum...

Svininfluensa, influensa eller vanlig förkylning? Ingen j**la aning men fy sjutton vad dåliga vi är! :(

Svininfluensan-jag rustar för krig!

Det känns som att jag rustar för krig.... Nästan lite läskigt faktiskt :(

Stackars Darling ligger hemma med nästan 40 graders feber och är grymt dålig(ehh, kass humor jag vet)!
Min närmsta kollega stannade hemma från jobbet imorse med samma symptom som Darling haft sen i söndags.

Själv kan jag knappt andas. Tryck över bröstet och hosta när jag försöker andas in :( Men jag är glad så länge jag inte börjar få feber och ont i kroppen.

Men som jag sa känns det som att jag rustar för krig.
Jag städar undan hemma, bunkrar med mat, jobbar undan så mycket jag bara kan på jobbet (det är den här tiden på året det är som mest att göra!) och förbereder OM vi måste ta in någon extrapersonal som kanske inte är van att vara här....

Klarar jag mig undan Svininfluensan så kommer jag kalla mig själv för stålkvinnan!

Födelsedagsfirande

Oj, var ska jag börja?? Vilken helg!

I fredags hade vi en liten födelsedagsbjudning eftersom jag fyllde år i tisdags. Startade med en drink (eller 3) hemma innan vi åkte vidare och åt middagen på Beirut Café.
Riktigt trevligt och riktigt god mat!!
Avslutade kvällen gjorde vi med en snabbvisit inne på Collage:)

Clean parfym

Hur fasiken har jag kunnat missa den här parfymen???

CLEAN - om Clean

Måste vara den absolut godaste doft jag någonsin känt!

"Warm Cotton" eller "Fresh Laundry" kommer förhoppningsvis hamna i mitt badrumsskåp innom en mycket snar framtid!! :)
Men dom är tyvärr rätt dyra... så kanske får försöka hålla mig tills vi flyger till Thailand om en månad, så jag kan handla den på Tax Free.

Träning v. 47

Lite konstig träningsvecka, jag vet :)
Men hela helgen är full utav fester så därför har jag planerat in en massa vila. Körde istället en riktigt hård torsdag och det känns i kroppen idag kan jag säga!


Måndag: 35 min löpning på band (7km)
Tisdag: 30 min löpning på band + 100 situps
Onsdag: -----
Torsdag: 1h Bodypump + 30 min Core + 1h Bodycombat
Fredag: -------
Lördag: -------
Söndag: -------

Födelsedagspresent

Oj, har jag glömt att berätta vad jag fick i födelsedagspresent?? Så korkat av mig!!

Förutom en mysig hotellfrukost, 8 trisslotter (vinst 100:-!), middag på Gondolen och en dag på Sturebadet så fick jag............

EN RESA TILL NEW YORK!!!

WOW! Vilken underbart snäll kille jag har!!! Så det blir till att möta våren i NY City, läääängtar!!!



Födelsedagsafton!

Kom hem från jobbet och möttes av ett upphällt bad, blommor och en kyld Champagne. Myys! Hittade även ett presentkort på behandlingar på Sturebadet mitt bland alla grejer :)

Trodde att bara Jag & Darling skulle ut och äta, men plötsligt så började någon dåre skråla "Jaaa mååå hoooon leeeva" i brevinkastet. Det var Jocke & Helen som även dom var sugna på firande :) Kul!

Så vi började med att sippa på en nyöppnad Dom Perignon innan vi åkte bort till Gondolen där Darling hade bokat bord för 4. Säger bara, VILKA DRINKAR dom har! Blåbärsdrinken "Silvia" blev en grym favorit!


Födelsedagsmorgon

Blev väckt i morse av Darling som kom och satte sig på sängen och sa "Grattis, det är dags att vakna nu" :) 
Men vänta nu! Stop! jag fyller ju för tusan år! Var är sången??
Så jag frågade sömndrucket Darling om han inte tänkte sjunga för mig.... Då tog han ton och sjöng "Ja må hon leva", haha, så söt.

Men någon frukost på sängen blev det inte... Istället tog han med mig till Scandic Park, och bjöd på en mysig Hotellfrukost!
Fick ett liiitet paket oxå :) 8 trisslotter... 1 att skrapa varje timme jag skulle vara på jobbet :)


Jag - världens bästa fru???

Jag har sagt det förut men det tåls att upprepas!

Jag måste vara vääärldens bästa fru!!! Hahahaha....

Jag brukar ju varje år köpa en födelsedagspresent till mig själv... i år blev det en tidig present i och med Louis Vuitton väskan jag köpte i början av månaden. Tack för det kära Sofie!

Meeen! Jag kan ju inte skämma bort mig själv hur mycket som helst, så istället bestämde jag mig för att skämma bort min kära man med en liten "födelsedagspresent"!

Så i lördags traskade jag ner till Sats och köpte ett "P.T. paket" som jag överaskade honom med! 
Det betyder att han får träna 6 ggr med en Personlig Tränare :D
Nu kanske ni tror att det var en "hint" att han behöver träna mer, men icke! Det gjorde jag BARA för att vara snäll! Sån är jag, hihi!

Men en sak slog mig...ehhh.... Bara han inte får en tjej P.T, som ser ut så här!!!


Måndagen den 16 november

Ärligt talat... JAG FYLLER ÅR IMORGON!!!

Kommer det med åldern det här att man inte reagerar på att ens födelsedag är på uppkommande?? Hur kommer det annars sig att jag missat det??? :(

Fast herreguuud, 28 är väl ingen ålder heller! Jag skyller på att jag fyller på en tisdag, det är ju inte speciellt upplyftande.

Även om jag självklart ska fira lite grann imorgon, så får "The Big Birthdayparty" bli på fredag. Då slår jag ihop firande med min vapendragare Vendela, som oxå fyller denna vecka!


10 saker du (kanske) inte visste om mig

1. Jag älskar popcorn och kan gärna äta en påse micropopps istället för middag, LÄTT!

2. Jag tävlat massor i ponnyhoppning! SM, derby, allsvenskan mm. Haft egna hästar ända tills jag flyttade hemifrån och varit en total hästtjej!

3. Jag är uppvuxen i hus på landet. Har dock mer eller mindre alltid längtat efter att få bo i lägenhet. När jag var 14 frågade jag mamma om vi inte kunde flytta, helst till Stockholm eller USA....

4. Jag avskyr att frysa! När jag var yngre satt jag jämt lutad MOT elementen, stod lutad mot vedspisen eller satt på golvet med en kupévärmare blåsandes rakt på mig.

5. 2005 blev jag utvald att vara med i Big Brother. Yepp, you heard me, haha! Skulle gå in en tisdag, men på fredagen några dagar innan så ringde jag och sa att jag hoppade av. Varför?? Jo, för att jag precis träffat en kille (Darling) som bokat in en Spanien resa till oss samma vecka! OJ vilket vägskäl!!! Bli en "Big Brothertjej" och mista en kille jag precis träffat.... eller välja killen och så kanske det tar slut bara en månad senare ändå, och då ångra att jag inte gick in i huset. Nu vet jag att jag valde rätt!!! :)

6. Jag hade ordentlig astma när jag var liten. Mina föräldrar fick mååånga sömnlösa dagar o nätter med mitt rossel och trassel i halsen. Men nu mår jag bra! :)

7. Jag är sjuuukt mörkrädd! Trots alla år i "skogen" så har jag inte blivit bättre. Jag VET ju att det finns dårar som lurar i mörker, bevis läser man ju om i tidningarna varje dag!

8. Jag tycker inte om julen. Egentligen bryr jag mig inte om någon högtid... men julen är väl den man firar störst därför ogillar jag den mest. Vem har bestämt vad o när jag ska fira liksom??? Men paket gillar jag!

9. Jag är absolut ingen modetjej. Har INGEN koll på mode utan köper det jag tror att jag tycker är fint... Vet inte ens vad jag själv gillar!

10. Tråkigt men sant. ALLA i min släkt är skilda! Allt fån föräldrar, mostrar, fastrar, mormödrar, farmödrar... You name it! Satsar därför på att bli den första som håller ihop ett äktenskap! :) För jag tror trots allt på evig kärlek!!!

Det var lite om mig :) Riktigt Kul att skriva sån här lista och ransaka sig själv!

Gör det ni oxå! Och lägg gärna in den här.... fast det tror jag inte att ni kommer göra... Men kom igen nu! Skriv åtminstone 5, eller 3, eller 1....... Se så! Ge mig NÅGONTING!!!!! :) :) :)

Ännu en bekännelse... Ni som vet, ni vet! Hehehehe.....



Träning v. 46

Här kommer denna veckas träning

Har känts helt okej. Dock märker jag att jag inte löptränat speciellt mycket den senaste tiden, jag tycker att det är jävligt tungt de sista 2 km vid milslöpning på 12,5 km/h. Får bli bättring på det!

Måndag: -----
Tisdag:
Bodypump 1h
Onsdag: Step Up 45 min
Torsdag: 15 min löpning (11,5-13,5 km/h) + 30 min Core + 1h Bodycombat
Fredag: 10 km löpning på band = 49,45 min (12-13km/h)
Lördag: Powerwalk. 2h runt Brunnsviken ca 14 km 
Söndag: ----

Paradise Hotell börjar på söndag

Jag satt och bläddrade i Expressens fredagsbilaga tidigare idag, där har folk lagt sin röst på följande fråga:

"Ska du se nya säsongen av Paradise Hotell?
17% svarade JA
83% svarade NEJ

Om jag ska se den? SJÄLVKLART!
Dels älskar jag sånna IQ-befriade program som dokusåpor är... men Paradise Hotell är även ett kul minne.

I samma veva som jag träffade Darling för 5 år sedan, så var mitt favoritprogram just Paradise Hotell :)

Och nu ska jag erkänna nåt som han själv säkert inte skulle medge... men hans favoritprogram då var Villa Medusa, hahahaha! De dokusåporna gick precis efter varandra sent på kvällarna....

Första gången vi träffades var på Café Opera i Januari, men efter det hade vi endast smsat varandra i typ 2 månader... Men så en sen kväll skrev Darling i ett sms till mig: 
"Dör du om jag ringer dig nu?"

Vet ni vad jag svarade???
"Nä, men vänta gärna tills Paradise Hotell är slut"
(Haha, kul tjej liksom)

Men inte ville han vara sämre... svaret jag fick tillbaka var:
"Jag ringer dig efter Villa Medusa"

Ha! Där fick jag så jag teg... och fick snällt hålla mig vaken till EFTER Medusa... :)

Okej, Okej... Jag bjuder på lite bilder från våra första månader ihop..... Hahahaha!



Jul & Nyårs resa!

Har jag glömt att berätta att jul och nyår kommer firas utomlands? :)

Vi åker till Thailand och jag längtar redan nu som ni kanske förstår!!!

Flygresan är bokad, nu är det bara hotellen kvar. Man blir ju så sjukt "lurad" när man kollar runt! Bilderna från rummen mm ser ju hur lyxiga ut som helst... men när man väl kliver in så inser man ofta att det var typ 10 år sen dom togs :)
Även poolområdena lyckas dom få att se GIGANTISKA ut... sen är det inte alltid det är så.

Kan oxå tillägga att efter att ha varit i Las Vegas, så är det vääääldigt svårt att bli nöjd med ett hotell, haha!

The Venecian i Vegas:




AIK fest på Cafét

Fick iaf till en bild från Cafét i lördags. Good Girl!

Här är min Darling och min "buddy" Daniel Tjernström :) :)


30-års fest på Flustret & Cupvinnarfest

Det blev en låååång lördag!

Gav oss iväg till Råsunda redan klockan 14.
Där väntades mat o vin och självklart även lite fotboll, det var AIK-Göteborg som spelade final i svenska cupen.

AIK vann och sen var det raka spåret (japp vi tog tåget) till Uppsala där min bror firades med litet "supriseparty"! Det var jag och mamma som styrt ihop en liten fest, och vi hade bokat in oss (ca 25-30 pers) på Flustret.
Började med fördrink o tilltugg, middag och sedan kaffe, avec och en tårta gjord speciellt till min bror. Efter god mat, roliga tal och personliga "Björnsånger" så fortsatte vi en trappa upp med drinkbord där alkoholen flödade....hehe....

Tyvärr (får man väl säga) så fick jag kompromissa med min man. Vi lämnade därför Uppsala strax före kl 01, för att bege oss till Stockholm, Café Opera, där hela AIK laget samlats för att fira!

SYND... att mitt batteri tog slut i kameran!!!
Min man hade nämligen BARA ögon och öron för de grymma spelarna. Det skålades och pratades till höger och vänster och behöver jag säga att det osade lycka i hela lokalen!!! Bättre drag än SM guldet förra helgen till och med! :D Superkul!








Uppsalafest 
KLICKA PÅ BILDERNA:

    


Uppsala ikväll

Ikväll ska jag till Uppsala!

Ska dit och fira min kära bror som fyllt 30! Så nu blir det fest! :)
Men först ska vi till Råsunda och kolla AIK-Göteborg, ska vara där redan klockan 14 så egentligen undrar jag hur jag har tid att sitta här och skriva... Måste genast börja göra mig iordning eftersom vi åker direkt från Råsunda till Uppsala.

Se så! Skynda, Skynda!

blonde39


Träning v. 45

Jag tänkte att jag ska försöka slänga in min träning jag gjort varje vecka. Mest för min egen skull så jag har lite koll på vad jag håller på med.

Måndag: -----
Tisdag: 1h Step + 1h Bodypump
Onsdag: ------
Torsdag: Löpning 15 minuter (11Km/h - 13,5 km/h) + 30 min Core + 1h Bodycombat
Fredag: 45 min Afrikansk Dans
Lördag: 1h Powerwalk (vallhallavägen-strandvägen-birgerjarls gatan)
Söndag: ----

Mina underbara små Darlings!


Känner mig återigen som Gollum i "Sagan om Ringen"

Myyyy preciouuuuus............
Jo, jag kan väl erkänna att jag har en liten hang-up på Louis Vuitton väskor.....


Fån vänster: Speedy 25, Ellipse MM, Popincourt, Neverfull GM, Speedy 30

(Ja, de är äkta allihopa)


Min senaste Baby!

Idag har en ny liten Darling fått ansluta till min väsk samling!
Yeeeeejjjj! :D


Denna gång blev det en:  Louis Vuitton Popincourt.

Jag har ju länge beklagat mig över att jag inte hittat någon bra partyväska hos LV.  De clutches som finns har antingen varit för små eller lite uttjatade...
Men så hittade jag den här lilla gobiten!
Jag tror att den blir perfekt :) Den har mycket utrymme men är ändå lagom liten att ha som partyväska.

LOVE IT!


KUL KUL KUL!!!

Åhhhh, kan knappast hålla mig!
Men jag måste... i allafall några veckor till.....

(opps... insåg just att folk säkert tror att jag är gravid eller nåt, haha! Nopp, inget sån!)

Men lite upplyftande så här i höstmörkret är det :)

Halloween

Jag vet Jag vet! Jag lovade att slänga upp halloweenbilder igår... men lite annat kom emellan ;)

Meeeen, här är de!

Så sjukt kul att få klä ut sig! Det sitter nog i sen man var liten, det var bland det roligaste jag visste. Helst till prinsessa, men allt mellan indian och gammal tant funkade det med :)

På C5 var det dekorerat och ordnat för riktig halloweenkväll! Superkul att så många faktiskt ansträngt sig och gjort sig "fina".........
Tyvärr upptäckte jag att jag varit dålig på att ta kort på alla andra som var där :( men inte mycket att göra.



KLICKA PÅ BILDERNA:

AIK SM-GULD

Nu ser det kanske ut som att jag är i Göteborg och ser matchen....
Nä, sån tur har jag inte (hade både flyg och matchbiljett bokad men sålde dem till en kompis till Darling... pucko! )

Men jag står beredd med Champagnen på kylning tills grabbarna landar i Stockholm vid 20.30! För ikväll ska det firas :) :)