"Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?"

"Nej det är ingen vanlig dag för det är våran 4-års dag Hurra Hurra Hurra!"

Här är bilder från vår första resa ner till Marbella, myyysigt
 

Partypics från helgen

Herregud, det är ju redan helg igen!!!!


ROCK???

Jag har ju inte berättat om vår lördagsutgång än. Det beror inte på att jag är så fruktansvärt lat eller ännu värre, har något att dölja, hehe. Nopp, det är bara det att jag inte haft några bilder, och en bild säger ju mer än tusen ord sägs det...

Nog tjatat och till saken.
Lördagskvällen började med en tjejmiddag hemma hos mig. Min Kärlek var ju i London och roade sig så då får man passa på att ha en Girls Night Out!
Johanna, Sofia & Elisabeth kom över och vi åt världens godaste fiskgryta! Hemlagad? Nej Nej, expertlagad från Feskarn i Uppsalas Saluhall såklart!

Sen kom vi till biten när det börjar bli dags för drinkar och gärna lite dans på borden innan man ger sig iväg ut. Men (och nu skulle jag inte kalla oss otekniska eller så) vi fick ta mig fan inte fram ljudet... typiskt!
Oteknisk eller inte, man är ju trots allt tjej så vi löste det hela med en av tvn´s alla radiokanaler och lyckades hitta någon poppig kanal som vi kom igång på :)

Sen ville vi ju såklart gå ut. Funderade på alla vanliga ställen som man brukar hänga på, Sturecompagniet... Café Opera... Village... men nej, denna gång bestämde vi oss för att testa nåt nytt!
Nu ska ni inte tro att det var något så nytt som att ta sig till en annan stadsdel, nej nån måtta på tokigheterna får det vara! Men vi valde Ambassadeur som jag inte besökt på över ett år!

Fast jag vet inte... ingen höjdare om ni frågar mig. Tyckte mest det var packat med folk och lite för mycket "ska vi gå hem till dig eller mig"-attityd. Huha!

Men... och nu kommer det oväntade! Vi hittade iaf ett rum i lokalen där det inte var allt för sliskigt, och där spelades det ROCK!
 Av allt knasigt man kan göra på fyllan och villan så har jag inte trott att jag skulle kunna dansa till ROCK en hel kväll. Men det gjorde vi och hade skitkul!
Där var det liksom ingen trängsel, ingen raggning och ingen kö till toaletten. Ni hör ju!!!

Vinglade inte hem förens dom stängde, och på vägen hem blev det ett quickstop för att mätta magen med en halv PIZZA! Guuud, var ska detta sluta...

Me, myself and I


Sofia ser ut som den ultimata hemmafrun och bjuder på egna biskvier


Sen blev det fest :)

Prinsessförlovning

Orkar egentligen inte skriva om Kronprinsessans förlovning, men! Måste bara få säga att vad otroligt kära och lyckliga dom såg ut att vara under presskonferensen.
Dom såg ut som vilket uppspelt och kärt par som helst ju! Sött tycker jag :)

Föresten, tack för komentarerna ang bröllopsklänningen! Dock har jag ännu inte blivit klokare över hur jag ska göra... :(

Undrar ni varför jag plötsligt börjar lägga upp och skriva om Bröllop? Kanske för att vi firade 6 månader som gifta i måndags... :)

 

Jag funderar på att sälja min bröllopsklänning...

...Jo, ni hörde rätt!


Alltså...Jag älskar min Bröllopsklänning! När jag hittade den så kände jag bara att det var så JAG, och jag ville bara att det skulle bli den 23 augusti 2008 så att jag skulle få ha den på mig! I loved it!

Men... nu är bröllopet över och vad ska jag då med klänningen till? Känna och klämma på?

Så här tänker jag:

*** Varför ska denna underbart vackra skapelse bara hänga i min garderob i framtiden? Är det inte bättre att någon annan kan ha den, så att den åtminstone kommer till användning 2 gånger...

*** Den tar väldans massa plats där i garderoben. Men om jag lägger undan den i en kartong så är det ju ÄNNU mindre vits med att ha den kvar om jag inte ens kan se den dagligen...

*** Att min framtida eventuella dotter kanske vill ha den på sitt eventuella bröllop. Men seriöst, hur troligt är det?? Hur många procent av dagens brudar vill ha sin mammas gamla klänning?

*** Jag har hört om folk som på sin bröllopsdag klär upp sig i sina bröllopskläder och har riktig mysmiddag. Men ärligt... jag har väääldigt svårt att se mig mig och Linus sittandes i vårt kök iklädda vår bröllopsoutfit, haha!

*** OM jag nu kommer sätta på mig klänningen igen så kommer jag ALDRIG vara lika fin som den dagen. Snarare kommer det säkert bara vara en påminnelse om att man inte är lika fit när man är 40 som man är idag...

*** Och tyvärr måste jag bestämma mig rätt snart eftersom "sommarbrudarna 2009" är på klänningsjakt just nu. Man vill ju att den ska vara i nyskick när man säljer den...


MEN!!!
Självklart är det inte bara att sälja. Tänk om jag ÅNGRAR mig!!!!!!
Tänk om jag sitter där om några år och förbannar mig själv för att jag inte behöll den!!!
Visst, den finns på bild men jag kan faktiskt se mig själv framför mig, gråtandes och hulkandes för att jag var så urbota DUM som sålde den!

Hjälp... Har ni några råd?????

       

Paris

Lillpluttan älskar snö och kan inte förstå varför matte inte vill gå ut oftare!


Söndagstrött

och jag skulle vilja gå i ide.

Nu hoppar jag i säng
, blir en tidig kväll för jag är lite seg.

Vet inte riktigt när min kärlek kommer hem, jag tror han landar vid 22-tiden.

Jag hade en riktigt kul kväll igår med tjejerna! Ovanlig och Otippad men Otroligt rolig!
Berättar mer sen om vår Girls Night Out!

Men ärligt! Var fan kom all snö ifrån??? Jag tänkte gå ner på stan idag och shoppa men glöm att jag går utanför dörren i snöstorm! Självklart har jag varit ut några gånger, Paris behöver ju trots all snö sina promenader, men jag njöt inte! Men det gjorde hon, den svikaren....

Att leva med björnar...

Wow! Kollar på TV4 just nu om en man som bor i en stuga i skogen någonstans i Alaska. Han lever med björnar,låter dom komma in i köket, går ut och matar dom... och än har det bara gått 10 minuter! Det här måste man ju se vart det slutar!

Men samtidigt håller jag på och gör mig iordning. Får tjejbesök ikväll :) Det blir middag, melodifestival och... utgång..?

Jag tipsar om restauranger i London

Google är en bra vän.

Min Kärlek är i London över helgen
, så ikväll har jag bestämt mig för att ha en kväll i rosa mysdress och med rosa smågodis.
Självklart kollar jag på Let´s Dance och hejjar för fullt på Laila och Carl-Jan.

Men samtidigt håller jag på och hjälper grabbarna i London att hitta en bra restaurang. Nu var det typ 10 år sen jag var i London så Google får vara min hjälp i restaurangdjungeln.

Jag vill åka iväg jag oxå, det spelar ingen roll vart egentligen men jag älskar att komma bort! Jag älskar att komma hem oxå men rätt snabbt vill jag iväg igen.
Ohh, jisses, glömde bort att det faktiskt bara var en vecka sen vi var på resande fot...

På väg över Öresundsbron

Hur du gör personen bredvid dig på flygplanet nervös:

1. Put your laptop in front of you.

2. Open it slowly slowly.

3. Start it.

4. Make sure that the person beside you are looking.

5. Open internet explorer.

6. Close your eyes and lean back.

7. Take a deep breath and click on this link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf

8. Watch the persons reaction.


Onsdagsmys med Tjejerna

på Knivsöder...

Fick sms att vi skulle mötas upp på Söder... i Skatteskrapan! My God! Kändes som att botten var nådd!
Barhäng på knivsöder i en studentbyggnad, ni hör ju!
Så döm om min förvåning när vi klev in på ett riktigt tjusigt ställe, på 25 våningen med utsikt över hela stan. Hur snyggt som helst!
Men Turistfälla skulle jag kalla det, 140:- för en yttepytteliten skagentoast och 85:- för ett glas vin, inga konstigheter egentligen om det inte vore för att det var på Söder...

Fördomsfullt jag vet, men ta det med en nypa salt så blir det bra.

Var där till typ 00.30 sen skulle jag och Johanna åka hem till mig. Men vi var inte riktigt redo att gå och lägga oss kände vi, så det blev ett spontant stop på Village.
Kom inte i säng förens halv fyra... Hmmm


Avskedsfest

Har inte tid att skriva idag, ska iväg och träffa tjejerna snart. Vet inte vad vi ska hitta på men Miss V ska ju ge sig av till Norge nu i 3 månader så det blir väl lite "avskedsfest" :(

Men vet ni! Jag ska ta mig upp till Knivsöder och träffa dom! Man kanske får användning för det jag skrev om i det förra inlägget trots allt, huha!
blonde207

Det ÄR kul att slåss!

och i värsta fall kan det komma till nytta.

Huha! Jag precis kommit hem efter ett stenhårt BodyCombat pass! Så jävla jobbigt men sååå kul!
Jag gillar det här passet eftersom det dels känns som man kör igenom hela kroppen, men mycket tror jag oxå att det är bra att ha lite koll på hur man slår och sparkar. Man hittar balansen och lär sig hur man ska vinkla armar och ben för att träffa rätt. Man vet aldrig, en dag kanske man har nytta av att kunna slåss...
Usch, ingen kul tanke men det skadar inte att vara lite beredd.

Jaja, nu är det bara ett varv runt kvarterer med lilla Paris kvar SEN får jag lägga mig i badet. Det är det bästa på hela kvällen :)

Weekend i Malmö & Köpenhamn!

Ja, hur har vi då haft det på vår mysweekend? Super!


Det började med att vi åkte ut till Bromma Flygplats på fredag eftermiddag, då hade jag fortfarande ingen aning om vart vi skulle. Det enda Linus hade sagt var att vi skulle göra något ihop med AIK, att vi skulle åka buss i 30 mil och att vi skulle vara tillbaka på lördagen. Okej, det visade sig att det enda som stämde var att vi skulle göra något med AIK...

Det vi SKULLE göra var att flyga ner till Malmö tillsammans med ca 30 pers som (om jag förstod det rätt) sponsrar AIK och sen ha ett dygn för oss själva i Köpenhamn.

Där fick vi dels en rundtur i den nya arenan, sen middag och efterföljande match mellan Malmö-AIK.
Efter matchen checkade vi in på Scandig Kramer som ligger vid något torg där i centrum, sen var det fest. Hade blivit tipsade om nåt ställe som hette Glasklart, men efter att vi fått dit halva gänget så visade det sig att det var stängt och bara hade öppen en dag i månaden, haha! 1 dag!
Vi gick istället in på någon krog som hette Yellow Mello och avslutade kvällen med party på Etage.

På lördagen åkte hela gänget tillbaka till Stockholm,
alla utom jag & Linus. Han hade ändrat våran resplan så att vi istället tog ett dygn i Köpenhamn. Så mysigt! Vi tog tåget över mitt på dan på lördagen och strosade sen omkring på Ströget.

Lustigt nog så råkade vi ut för 2 missöden, haha!
Det hotell som Linus trodde att han bokat i Köpenhamn var inte alls det som blivit bokat, vi hamnade istället på Radissons konferenshotell utanför centrum, tänk Brommaplan!
Vår kärleksfulla Alla Hjärtans Dag middag var nog, på riktigt, något av det äckligaste jag ätit! Världens mysigaste italienska restaurang var vi på men fick Canneloni med smak av typ... råttkött, huha!

Men sånna saker kan man bara skratta åt, vi har haft det så himla mysigt! Love you Darling!


Darlings Alla Hjärtans Dag överaskning!

Söndagkväll och hemma igen!

Nu sitter jag här vid datorn och vi har precis kommit hem från vår lilla mysweekend.
Japp, det var det som var Överaskningen :)

Jag skriver mer sen och berättar om var vi har varit och vad vi har gjort...... Det var iaf blandat med galenskaper, nya bekantskaper och en väldans massa mys :)

 

Tillbaka i gamla Designen

Tack för era svar!

Som ni ser så är min gamla Design tillbaka igen, det blev ganska enväldiga svar på vilken som var finast, haha!
Och det glädjer mig ju iofs att ni valde denna eftersom jag faktiskt har gjort den helt själv, till skillnad från den andra som var en standardmall :)

Men! Jag tycker ändå att denna är rätt så tråkig... Fina färger men liksom bara enkel, lite stel...

??????????

Är det verkligen ingen mer som har några åsikter om nya utseendet på bloggen???


Bättre/sämre?
Färg och form?
Ska jag byta tillbaka till den förra?

Drinks and Temtations

Jag skulle vilja gå på denna Bindefeldt fest som jag blivit inbjuden till kväll. Men Darling vill inte, han påstår att han (och jag??) ska vara pigg på fredag när vi ska göra "överaskningen".... :(

Jag längtar till fredag den 13e!

Jag längtar till på fredag! Då ska jag göra något... Men jag vet inte vad... Hoppas det är något kul :)

Ja, det är min kluriga Darling som varit i farten igen.

Jag vet bara att jag:
1. Ska gå tidigare från jobbet
2. Vara snyggt klädd (haha, vad tror han om mig???)
3. Ta med mig åksjuketablett (det avslöjar iofs ingenting eftersom jag oavsett färdmedel helst försäkrar mig med en tablett)

Han är  allt bra min kille. Och rolig... Men jag undrar vad han har hittat på för tokigheter!

Vårt bröllop


Jag har vunnit!!!

Sänder ett STORT TACK till Ellen som utsåg mig som vinnare på hennes blogg!
http://www.improveme.se/EllenF

Vad jag gjorde för att förtjäna detta? Jo jag tipsade om en mysig restaurang=Fondueboden... :)

Vad tycker ni om Bloggen?

Hur ser min nya bakgrund ut tycker ni?
Jag har inte bestämt om jag ska byta en så det här är en test.

* Mer lättläst?
* Tråkig?
* Färgerna?
* Var den förra bättre?

Om ni vill får ni skriva vad ni tycker om innehållet oxå... det får jag ta :)

Give me some critique!

Fredag natt- Hotellet, Café Opera, Viktoria & Village

Hmm, som sagt så har jag ju legat sjuk mesta delen av helgen men en runda i fredags hann jag med innan kroppen började värka.

Efter många om och men om vart vi skulle äta så föll valet på Hotellet. Tror varenda Östermalmsbo bestämt sig för att äta ute denna kväll för vi fick inte bord förens klockan var närmare 22.30!
Men vilken grym mat dom har! Jag har aldrig ätit där förut (bara druckigt drinkar) men det kan jag verkligen rekomendera... fast det kostar. Var beredd på att betala närmare 300:- för varmrätten.

Sen vidare till Café Opera för att få svinga våra lurviga i takt till musiken. Vi mötte upp Matte, Vendela och Josefine som oxå var på partyhumör. Såg en stor del av Let´s Dance gänget men annars var det rätt lite folk.

När vi ledsnade på Cafét så bestämde vi oss för att gå till Village. Och DÅ kom det roliga! Vi gick in på Viktoria av alla ställen! Haha, tveksamt gick vi in men efter en radda med 20 shots så slappnade vi av! Dock stannade vi inte där längre än att sista shoten var urdrucken, ca 20 minuter med andra ord...

Traskare vidare ner till Village, där var det lite folk... men vad gör det när man har partyglada människor om kring sig?

Kvällen avslutades faktiskt med efterfest! Ehhh, jag går ALDRIG på efterfest, tycker det är rätt waist of time...! Men men, nu blev det så :)

http://www.finest.se/imageGallery/?igid=4749 




Gaaaalet!

JAG HITTADE SLADDEN!!!

Helt otroligt! Jag har vänt upp och ner på lägenheten i 1 timma! Lägger saxen och nyckeln i fönstret och vad hittar jag? SLADDEN, haha! Efter 10 minuter!

Och jag som aldrig trott på sånt här......


Vaaaar???

Hur kan en sladdjävel bara vara borta????

Hmm, vad är det dom säger? Sax och Nyckel i fönstret så ska man hitta det man letar efter? Det ska jag genast prova! Återkommer med resultat!

Vad tyckte ni om Melodifestivalen?

Halsen värker fortfarande idag, jävla skit hals!
Så typiskt! I vanliga fall är jag seg på söndagar för att natten blivit vild. När jag nu tagit en hemmakväll en lördag och borde vara pigg som en lärka på söndagen, då är jag hängig för att man är lite sjuk! Suck!

Darling har åkt ut till jobbet och tagit Paris med sig. Det är skönt för då slipper jag tänka på att hon måste få komma ut, å andra sidan så är det rätt skönt att ha en gosig hund brevid sig när man ligger i sängen.

Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår? Jag tycker att rätt låtar gick vidare, i övrigt har jag nog inga komentarer :)

Check out the style of this Chihuahua!

Melodifestivalslördag!

Jag är sjuuuuk.... Lite sjuk iaf.

Ingen feber men lite ont i halsen och lite ont i kroppen... Man kan säga att jag mår lite "kymigt". Aja, bara det inte blir värre så är jag ok.

Igår var vi ut... Otippat? Nä. Kul? Ja.
Lägger upp lite bilder imorgon för just nu har jag inte tid, det är ju MELODIFESTIVALEN!

UTMANING!

Haha, jag tycker det är rätt kul att med sånna här...

Regler:
• Gå in i mappen "mina bilder"
• Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

• Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

• Utmana sex andra personer och länka till dem.

Ni som inte har blogg... Gör samma sak och maila över bild o text till mig så jag får se!


November - 08. Min kära kollega mitt i ett boulekast. Vi var 6 tjejer från jobbet som var ut och åt middag och spelade boule. Hade hur kul som helst med boule i en skabbig källarlokal på knivsöder och därefter alldeles för mycket alkohol!

Enkelrum vs Dubbelrum...

Hahaha, förlååååt!!! Vill inte vara elak men ärligt är det här inte lite gulligt?
Jag hoppas att dom fick en bra semester trots allt...
Klicka på länken:  Svenska Semesterfirare

Ikväll ska jag träffa min kära vän, a.k.a vår Toastmaster från Bröllopet, Nadika som nyss flyttat upp till Stockholm med sin man. Ska bli skoj! Vet inte vad vi ska hitta på men en middag med lite vin är ju aldrig fel!

Ett litet tips i kristider

Tydligen märks Finanskrisen på Stockholms restauranger...

En del av Melker Anderssons krogar ( Le Rouge, Kungsholmen, Smak och F12) satsar på 50% på vardagar och så även Wallmans Salonger.

Ex på Restaurang Kungsholmen
Wallenbergare med rårörda lingon 95:-, Skogssvampscarbonara med Gotlandstryffel 110:-, Kräftsoppa 83:-........... Great Deal!

På Wallmans får man mat och show för 283:- Ett litet tips om man känner för att lyxa till det lite en vardag...
http://www.wallmans.se/sv/dinnershow-wallmans/CASABLANCA-NIGHTS/Meny--dryck/Vardagsmeny/Default.aspx

Igår hade jag...

...hemmamåndag med Lillgrisen

Igår var min Darling iväg på något pokerevenemang på The Lobby.
Jag kände inte för att följa med och gissa vad jag gjorde istället! Jag gjorde STORKOK hemma! Haha, det ni! Jag kände mig så sjukt huslig när jag stod där och vinkade av min man medans jag stod kvar hemma framför spisen och rörde i grytan!
Tror jag har gjort Chili con Carne för en hel månad framåt!

Men min lilla gris där hemma blev iaf glad! Hon avskyr när vi gör oss iordning på kvällarna. Då blir hon sur och lägger sig med nosen i sina små tassar och tittar bedjande på oss... Hon tror nämligen att det är synd om henne. Det är det inte. Vi har ju till och med skaffat pass till henne så att hon ska kunna följa med när vi reser. Det är INTE synd om den Primadonnan!


Roligaste komentaren!

Haha, den gulligaste komentaren jag fått i den här bloggen är nog den jag fick på detta inlägg:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Söndagsmys

Höll på med ett inlägg om helgen... men blev avbruten...
Så nu ska jag istället mysa ner i soffan med popcorn, Darling och en bra flm. Fortsätter en annan dag :)"

Postat av: sara

men så kan du ju inte göra... då måste jag ju vänta på alla smaskiga detaljer. din blogg är mer beroende framkallande än "days of our lifes" =)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hahaha, so sweet!


Hoppsan! Jag har ju helt missat...

Vad blev det för gym?


Jag sa ju att jag hade svårt att bestämma mig för vem som skulle få den stora äran att ha mig som kund på sitt gym......

Valet föll på Sportlife, eftersom det ligger närmast jobbet. Det är ju så smidigt så slipper man gå hem emellan. Det är ju då som det är som svårast att ta sig iväg.

Men jag kommer sakna mitt Fettis & Svettis gym! Förlåååååååt, men jag tycker att det är så roligt att kalla det så!!!
 
Jag trivdes rätt bra där, och jag ÄLSKADE core passen!


Fredagsparty! Rose, Cafeét & Village

Fredagen slutade med ett kebabmål... klockan 05.00! Jag som bara skulle afterworka med Sofia!

Men nu är det så att jag har en pojkvän (nä förlåt! MAN!) som är ganska rolig och alltid gillar när det händer saker. Så vår AW på hotellet blev en middag på Grodan ihop med Darling och Celle. Sen tänkte jag att trots att jag var trött så kan man ju alltid se vad man känner för... så vi åkte hem till oss, bjöd över lite folk och hade förfest.

Strax efter 00 så tog vi oss ner på stan. Gick först in på nya klubben Rose som blivit så omtalad som Stockholms nya  lilla exklusiva ställe.
Så här beskriver dom sig själva: http://www.pastan.nu/ataute/rose-ny-klubb-i-city-1.64950  

Jag kan verkligen förstå tanken, det var riktigt fräsch där inne men tyvärr kändes musiken lite väl "old", det var väldigt lugnt och det var ärligt talat varken så mycket folk inne eller något tryck i dörren. MEN nu gillar ju jag att slippa trängas så egentligen var det musiken som störde mig mest, tyvärr.

Vidare till Café Opera där jag hittade många söta aniskten i vimlet, det var skoj! (Fast ärligt, 2 av er blir jag mer chockad om jag INTE träffar på där, hehe)

Och i vanlig ordning så avslutade vi festandet på Village.
Det var en kul kväll. Relativt lugn...men det beror kanske vad man jämför med... ;)

http://www.finest.se/imageGallery/?igid=4713 Rose
http://www.finest.se/imageGallery/?igid=4712 Café Opera
http://www.finest.se/imageGallery/?igid=4717 Village
 


Söndagsmys

Höll på med ett inlägg om helgen... men blev avbruten...

Så nu ska jag istället mysa ner i soffan med popcorn, Darling och en bra flm. Fortsätter en annan dag :)