Idag har jag...

Hello folks!
Vet faktiskt inte vad jag ska uppdatera med... Även idag tog jag "ledigt" några timmar på em bara för att sola och njuta av sommaren :) Jag vet inte varför, men det känns liksom fel att ligga och slappa om dagarna. Men ärligt talat, det är inte många sådana här dagar om året så jag tänker passa på. Snart är sommaren över, typ....

I övrigt har jag haft en gubbe här som monterat in persienner i alla fönster, så nu kan vi leva ostört :) Har iofs inte sett röken av våra grannar mitt emot, men jag känner ändå att jag vill kunna duscha utan att vara rädd att någon ser. Hittills har jag duschat med släckt lampa, haha!
(Hemlis* Här om veckan såg jag vår granne snett mittemot en våning ner.... naken i badrummet! På långt hål iofs, men ändock naken..... :S)  

Kl 17.30 körde jag ett bodybalancepass och nu på kvällen har vi haft lite folk här på grillmiddag.

Sen har jag kollat på premiären av Allsång på Skansen. Är absolut inget tokfan men nu på sommaren är ju tv-tablån katastrofal så Allsången kändes som en bra idé.
Tycker Måns gjorde det bra. Har aldrig riktigt gillat den där Anders Lundin.

Saknar Paris en smula. Hon har sommarlov och njuter av livet hemma hos min mamma. Toppen för henne men det är allt lite tomt här hemma :)


Haha, ni kan väl bortse från mina vissna p...

img_7524 (MMS)

Haha, ni kan väl bortse från mina vissna pelargoner. Tyvärr har vi ett ganska sunkigt hus mitt emot oss, men det är ju inget man lider av när man ligger ner ;) ;)


Fånga dagen! Idag har jag tagit "semester"...

img_6655 (MMS)

Fånga dagen! Idag har jag tagit "semester" på eftermiddagen ;) ligger på balkongen och solar, sååååå härligt! Jag har faktiskt inte tagit mig tid till att sola en enda dag här, så det är jag värd! Ska till gymmet och köra Bodypump kl 16.30 så någon timme till kan njuta av solen, flygplanen som jag då och då kan skymta högt upp i luften och mark levengods sommarprat som går i repris :)


Filmtips - just go with it

Det var längesen som jag skrattade så mycket åt en film som jag gjorde åt den vi såg förra veckan:
Just go with it med Jennifer Aniston och Adam Sandler! ( http://www.imdb.com/title/tt1564367/ )

Om man är sugen på en komedi, och inte har något emot att det är skämt i var och varannan mening så är det här filmen något att se! Jag skrattade typ...åt allt :)

"Min låtsas fru" heter den tydligen på svenska.


Pics från Midsommarhelgen på Öland

Haha, nädå, jag har inte haft turen att helt plötsligt hamnad i ett soligt land vid Medelhavet!
Det är Strand i Borgholm som stoltserar med några palmer ute i snålblåsten ;)

Här är bilder på vår midsommarlunch och lite partypics. Kom hem både i rimlig tid och på rimlig kostnad. Rimlig taxikostnad på Öland midsommarafton betyder 400:- för lite drygt en mil.... Men man får vara glad om man överhuvudtaget får tag på en taxi.

Midsommardagen blev lugn.
Vi tog bilen ner till Färjestaden och kollade utbudet i deras shoppingcenter. Grillade hemma på kvällen och degade sen ner os med täckena i soffan :) Skönt!


MIDSOMMARAFTON






MIDSOMMARDAGEN






Gissa var!?


Efter små grodorna och sillunch så var det...

img_2974 (MMS)

Efter små grodorna och sillunch så var det såklart dags för galej! Inte kan man väl missa Strand i Borgholm på midsommarafton, haha... Eller det kan man nog ;) Iaf så hade vi ganska roligt, både åt andra, med varandra och åt varandra! Det behövdes ett stort antal starka drinkar, lite "open minded" tänkande och sist men inte minst...känslan! (Haha, internt) Kom hem helskinnade och glada i hatten.


När vi kom hem från midsommarfirande i Bor...

img_4731 (MMS)

När vi kom hem från midsommarfirande i Borgholm så korkade vi upp en flaska champagne och dukade upp sillunch. Sillunchen bestod såklart inte bara av senapssill och färskpotatis eftersom sill endast går att äta i en liten mängd (enligt mig). Men med sallad, Västerbottenpaj, räkor och bröd så blev det en perfekt lunch! Och solen sken på oss hela dan!


Vendelas bil vs. Hoffas bil... Vendelas ko...

img_3712 (MMS)

Vendelas bil vs. Hoffas bil... Vendelas komentar:  jag skiter i körkort, ge mig en golfbil!


"Vi kan spela fiolioliolej, vi kan spela b...

img_7992 (MMS)

"Vi kan spela fiolioliolej, vi kan spela basfiol och flöjt..." Jajamensan! Jag och Vendela var oxå med och dansade ringdans :)


Traditionellt midsommarfirande med sång, s...

img_5118 (MMS)

Traditionellt midsommarfirande med sång, stång och ringdans! Vid Borgholms slottsruin...


Glad midsommar alla fina! Här på Öland har...

img_0548 (MMS)

Glad midsommar alla fina! Här på Öland har vi strålande sol och lätt molnighet. Vaknade vid 10 och drog ut på en fm jogg tillsammans med Vendela. 6,5 km tror jag att vi kan ha sprungit då klockan visade att vi varit ute i 33 minuter. Nu ska vi duka upp en liten midsommarfrukost på altanen, klockan 12, haha!


Men ärligt! Ändå lyckas man fylla den till...

img_0085 (MMS)

Men ärligt! Ändå lyckas man fylla den till mer än Max! Haha. Vi har nu kommit fram till huset på Öland efter en bra bilresa. Var lite köer mellan Sthlm o Södertälje men efter det har det bara flutit på kanon! Stannade i Kalmar o åt på Max och "storhandlade". Imorgon ska vi börja dagen med en löprunda, sen försvinner vi förhoppningsvis in i dimman resten av helgen ;)


Det är inte svårt att packa när man har en...

img_9973 (MMS)

Det är inte svårt att packa när man har en gigantisk resväska o ska vara borta i endast tre nätter :) lika bra att fylla den. Fy fan vilket väder det är föresten! Jag hade tänkt köra 20 minuters backträning nu på morgonen men det var ju bara att glömma. Det öser ju ner vatten! Saknar min Darling gör jag oxå! Avskyr att gå o lägga mig själv. Det tar ju sån tid att leta igenom hela lägenheten efter någon som kan tänkas ha gömt sig någonstans! Och när jag väl börjar leta, då skrämmer jag ju upp mig själv ännu mer när jag på allvar TROR att någon ska stå i städskåpet när jag öppnar det.... Haha, så här i dagsljus så är jag dock inte lika nojig ;)


Jag kanske inte behöver vara olyckligt kär trots allt.... ;)

Vet ni!
Den där förbannade Mulberryväskan från i fredags har förföljt mig till och med i mina drömmar! Och om inte det vore nog så vaknar jag en morgon av att jag får mms från Darling (som för övrigt står i köket och skickar det, haha, dåre).... med en bild på "min" Bayswater, enbart för att retas!

I måndags ringde jag faktiskt upp Mulberrybutiken och frågade om den fanns kvar. Icke. Fan! Försökte intala mig själv att det är väl så att jag inte ska ha väskan då.... Men nä! Jag kunde inte släppa den ändå.

Så nu har jag överlagt och kommit överens med mig själv (duktig tjej). Jag säljer en av Louis Vuittonväskorna och köper denna istället :) Smart va!
Så nu har jag precis varit in på Mulberrys engelska hemsida och lagt en beställning, yeeeey! Gissa vem som kommer sitta klistrad vid brevlådan i slutet av nästa vecka!!! JAG!
Vet faktiskt inte exakt vad den kommer kosta, eftersom man måste omvandla från Euro till svenska och växelkurserna visar skillnader på flera hundra kronor... Men jag TROR att den ändå blir någon hundring billigare än om jag hade köpt den i butiken på BirgerJarlsgatan, trots att fraktkostnad tillkommer. Men vi får se.

Jag vill aldrig ropa hej för tidigt.... kommer säkert få ett mail där det står att "tyvärr, den sista såldes och vi hann inte uppdatera hemsidan innan du gjorde ditt köp" eller nåt sånt. Men just nu känns det jääääävligt bra!
Och har man inte kunnat släppa det på 5 dagar, ja då är det nog rätt :)
Jag har aldrig beställt via nätet tidigare, men jag hoppas att den inte kommer bort eller nåt :S


Den funkar till många olika stilar iaf:








Bhuuu.... Ska snart sätta mig i bilen och ...

img_2087 (MMS)

Bhuuu.... Ska snart sätta mig i bilen och skjutsa ut Darling mfl till Arlanda. Grabbarna är just nu här hemma och kör gemensam frukost, tror jag fick dem till 8 pers som åker iväg. Jisses, haha, kommer nig bli stökigt! Själv har jag oxå skaffat mig midsommarplaner! Jag och Vendela kommer låna Darlings föräldrars hus på Öland. Så imorgon tar vi bilen o ger oss ut på roadtrip! Jag var till Uppsala igår och lämnade Paris till mamma. Jag hade kunnat ta med henne till Öland, men hon är inte jätteförtjust i att åka bil så hon får det helt säkert bättre där. Nä! Nu är det dags att hoppa in i bilen!


Nya handdukar från Missoni Home

I fredags var jag på NKs rea.
Tänkte att nu ska jag fynda! Det gjorde jag inte.
Istället köpte jag en TIGER kostym till Darling samt dessa Missonihanddukar som jag suktat efter länge. Inget av det var på REA tyvärr...

Men som sagt, handdukarna har jag länge haft i tankarna och jag tycker att det blev en perfekt färgklick i vårt svart/vita barum :)
Och jag trodde faktiskt att de skulle vara dyrare än vad de var.
Lite drygt 1000:- för 2 små och 2 stora.


Jag är olyckligt kär! I en Bayswater for 13 macbook

Bland det värsta jag vet är när man är sugen på att köpa något, men så lämnar man butiken och säger att man ska tänka på saken. Och tänker på saken, det gör man.... tills det är försent!
Och då när det väl är försent så är det än mer omöjligt släppa det, och man grämer sig och undrar varför man inte slog till!
Jag kan tänka mig att typ alla haft den där känslan...

Jag känner så nu!
I fredags var jag in på Mulberrybutiken och jag hittade en väska som jag kärade ner mig i totalt!
En svart Bayswater i lack... Sjukt snygg! SJUKT!
Hade kostat 11 000:-, men nu var den nedsatt 40% och kostade "bara" 6500:-. Jättemycket pengar jag vet! Men det var ju ändå 40% rabatt, och jag behöver en svart väska.... Och den var skiiitsnygg!

Men så kände jag att nä, det är faktiskt för mycket pengar just nu. 
Det är sommar, vi gör om och köper en massa till nya lägenheten, vi ska resa utomlands 2 ggr, jag är student mm. Ja, det är liksom inte läge att "unna" sig själv.

Men jag kan inte släppa det! Jag är olyckligt kär just nu, haha....









Bröllop mellan Peder & Louise

I lördags var vi på bröllop igen! :)
Denna gång var det Peder & Louise som knöt sina band.

Bröllopet skedde i Bro kyrka och bröllopsfesten hölls på BroHof slott.
Jättevackert och roligt! Och vilken tur med vädret! Tokregn både fredag och söndag men på lördagen var det strålande sol, lovely!


Brudparet anländer till kyrkan




Vigseln avklarad




Jag och Darling



På parkeringen.....





Brudparet anländer till festen




På festen hölls tal samt en rolig videovisning från Svensexan





Jag med mina pratglada bordskamrater :)




Bröllopstårta





På bussen hem var det stökigt





Och vi avslutade med efterfest på vårat tak till kl 6 på morgonen :)


@Riche. Dan före dan. Före bröllopet allts...

img_9650 (MMS)

@Riche. Dan före dan. Före bröllopet alltså :) middag o lite drinkar.


Haha, är det inte sjukt?! Klockan är 22 på...

img_0396 (MMS)

Haha, är det inte sjukt?! Klockan är 22 på kvällen och det är lika ljust som om det hade varit 10 på morgonen! Underbart! Under kvällen har jag tränat bodypump och hängt med Vendela. Vår plan var att dricka vin, men istället slutade det med att vi åkte och handlade. Illa!


Midsommar! Redan??!

Är det bara jag som inte har några planer på midsommar??
Fan, det här känns ju supertrist! Jag har liksom förträngt att det är midsommar. Eller... inte förträngt, bara känt att det ju är så lång tid kvar. Men nästa vecka är det så dags och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på :( :(

Vad har ni för roliga / mysiga / tråkiga / lugna / galna planer?

Min Darling drar ner till Spanien med ett stort grabbgäng över helgen. Låter som att det kommer bli både galet och kul... för dom!
Vendela och jag har pratat om att hitta på något, så jag är inte helt övergiven, haha. Men jag är rädd att hon kanske väljer att jobba om det är så att vi inte hittar på nåt vettigt.
Jag vill festa! Lämna stan! Jag har bil, alkohol och partystass. Men var tusan ska man åka??


Vår nya öppna spis

Nu börjar det likna nåt här hemma! :D
Den öppna spisen är klar, sånär på en svart marmorskiva som ska ligga i botten vid eldstaden. Men den borde komma vilken dag som helst.
Jag är sååå nöjd med hur det blev! Tyvärr har jag ingen förebild, men då stod det ju en kamin och vit kyl och frys. Vi har ändrat till denna öppna spis, "vitvaror" i rostfritt samt en vinkyl.

Väggarna till walk in closeten är nu uppe. Dock ska det spacklas, målas, torkas och målas en gång till innan de kan börja sätta in hyllor och klädstänger. Hoppas jag inte är för naiv när jag tror att det kommer stå en färdig W.I.C där innan midsommar...
Jag är aningen velig hur jag vill att det ska se ut där inne när det är klart.
Jag vill ha en lyxig och snygg känsla när man kommer in! Med väskor, skor och kläder stilrent placerade. Men! Å andra sidan så bygger vi den ju för att vi behöver mer klädförvaring, då är det ju onekligen rätt korkat att bygga massa hyllor för skor och väskor... Typ.
Så jag ska ta och googla en massa på WIC nu för att få lite bra ideér.


Morgonstund har guld i mun! Eller hur är d...

img_9982 (MMS)

Morgonstund har guld i mun! Eller hur är det man säger? :) Oavsett så är det inte svårt att ta sig ut på morgonlöpning när man har den här omgivningen att springa i (brunnsviken). Efter det tog jag bilen för ett ärende nere på stan och därefter ut till Bromma för att byta sofföverdrag samt "storhandla" (3 kassar, haha). Försöker hålla mig hemifrån eftersom snickarna håller på och bygger garderoben nu (äntligen!) Men att det skulle gå på två dagar, pyttsan! Idag är det dag 3 och de har ju inte ens kommit halvvägs! Well Well! Nu ska jag laga tacopaj! :)


Träning-jag kör på som vanligt!

Jag har varit ordentligt kass på att lägga ut "mina träningsveckor" de senaste månaderna.

Men heeey, jag tränar på som vanligt! Som vanligt betyder ju typ 3 veckor träning och en vecka vila pga halsont...
Men som jag skrev förut så sätter jag mitt hopp till min nya vitaminbombsdryck och ska nu se hur länge jag klarar mig ifrån att bli krasslig. Började dricka den den 24 maj och det har snart gått tre veckor sedan senaste sjukdag....
(http://prettywoman1.blogg.se/2011/may/nu-ska-jag-dunderstarka-min-kropp-med.html#comment )

Satsar nu mest på kondition och styrketräning. Egentligen VILL jag köra 2 pass med Bodybalance varje vecka men tiden räcker liksom inte till!
Förra veckan såg ut så här:

Måndag: -----
Tisdag: Powerwalk 12 km runt Brunnsviken
Onsdag: Löpning ca 13 km runt Djurgårdsbrunnskanalen
Torsdag: Powerwalk 10 km ca 1,5 timme 
Fredag: Bodypump
Lördag: -----
Söndag: -----



Möhippa för Louise i lördags

I lördags var jag med på Möhippa för Louise! Nu på lördag är det bröllopsdags.

Jag ska såklart inte visa allt, men några bilder bjuder jag på :)
På kvällen mötte jag upp Darling mfl som firade P.Jockes födelsedag. Sen blev det Cafe Opera och
Collage.


Hon var inte den enda som var i giftastagen, vi mötte flera svensexor och möhippor.



Samanfattning från Tallinn dag 3, 4 & 5

För att göra det enkelt så slänger jag upp en bildbomb från tjejresan!
Om ni vill se mer så har jag ett album på Facebook som jag tror att man kan se utan att ha FB konto:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.225757364102211.67122.100000038473965&l=7712a42ae9

VI GYMADE OCH HADE PERSONLIG TRÄNING MED JOHANNA:





VI FESTADE SÅKLART









VI HADE SPAMYS MED MASSVIS AV BEHANDLINGAR







VI SOLADE OCH LETADE UPP EN STRAND






OCH SJÄLVKLART BLEV DET TAXFREESHOPPING PÅ VÄGEN HEM



Studentfirande för lillebror

Samma dag som jag skulle åka till Tallinn med tjejerna så tog min lillebror (halv på pappas sida) studenten. Detta firades på Bolandskolan i Uppsala med efterföljande mottagning hemma hos pappa.
Jag hann vara med några timmar vilket kändes skoj! Kul att träffa personer man inte sett på typ 15 år! Och grattis till studenten Henke!





NorgeJohanna & Lars bröllop!


Passade på att ha spamys tillsammans med Darling eftersom det var ett spahotell som vi bodde på :)





I kyrkan! Brudgum och bestman väntar in bruden :)





Vigsel och utmarsh







Bröllopsfest! Jättefint med många vackra tal, god mat och trevliga bordsgrannar.







Bruden fick i uppgift att blanda en drink i baren


Kommer bilder

Nu ska jag verkligen försöka uppdatera de senaste veckornas händelser :) Det är mycket skoj som har hänt.

Shiiit vilken aktiv dag jag haft idag! För...

img_6287 (MMS)

Shiiit vilken aktiv dag jag haft idag! Förstår inte hur jag hunnit med allt! Ringt massa viktiga samtal, tränat Bodypump, köpt kläder till mig själv + lite till Darling, varit på banken, och sist men inte minst: hämtat fåtöljer och vardagsrumsbord på Stalands! Äntligen börjar  inredningen bli komplett här hemma :D Och på måndag börjar snickarna med walk in closeten! Yeeey!


Nu rose på balkongen! Har faktiskt jobbat ...

img_9998 (MMS)

Nu rose på balkongen! Har faktiskt jobbat idag! Det ni... ;) så nu är jag värd lite gott i solen.


Haha, kvinnan på macken måste trott att de...

Haha, kvinnan på macken måste trott att det var dolda kameran eller nåt :) Först sitter jag och stirrar rakt fram i 5 minuter. Fortfarande uppe i varv kliver jag in BAKVÄGEN in på mackens butik och ropar HALLÅ, haha! Och till på köpet så fattar jag inte hur man tankar. Jag hade statoilkort eller kontanter men de tog inget av dem, och så var det fel oktan... Så hon följde med ut och hjälpte mig :) Och allt detta med en ganska fin bil som inte passade in i mitt förvirrade tillstånd. Hahaha, hon var onekligen hjälpsam men samtidigt väldigt avvaktande :)


Förstår ni vilken sjuk panik jag fick! Var...

img_9159 (MMS)

Förstår ni vilken sjuk panik jag fick! Var inte beredd att tankmätaren skulle sjunka så snabbt men plötsligt är den, på riktigt, nästan nere på noll! Alltså noll NOLL, utan 5 extra mil att kunna köra... Ska leta upp en bensinmack på GPSen och får upp detta! Den föreslår att det snabbaste sättet att ta sig till en mack är att vända och åka 32 minuter tillbaka till därifrån jag kom! Jag var gråtfärdig! Vad fan gör man när man står utan bensin 50 mil hemifrån??? Och med 3 mil till närmsta mack?? Blev Helt yr av stress o tårarna brände under ögonlocken medans jag SÅG hur mätaren sjönk ner mot noll! Men så plötsligt! Så ligger en liten, liten mack mitt ute i ingenstans! Var tvungen att sitta och lugna ner mig 5 minuter innan jag kunde gå ut o tanka, haha!


Haha, vilket surarsle jag ser ut att vara ...

img_0890 (MMS)

Haha, vilket surarsle jag ser ut att vara :) Det är jag inte. Bara inne i mina egna tankar. Det blir så när man Kör o Kör o Kör..... Här har jag kommit till Jönköping och då var det väl typ halva sträckan kvar....


Just nu: på tågresa genom Sverige. Tåget t...

img_6440 (MMS)

Just nu: på tågresa genom Sverige. Tåget tuffar på till Lund där jag hoppar på en länsbuss som tar mig till Hörby. I Hörby ska jag hämta hem en bil, igen :) Tycker att det är rätt så mysigt att köra bil :) Men vi får se om jag säger samma sak ikväll, haha, 60 mil har jag framför mig vid ratten.


Dag 1 & 2 i Tallinn

Båten styrde mot Tallinn kl 17.45 i onsdags, och även om vi var beredda på en skitbåt, så ver den nog sämre än väntat, haha!
Jag och Johanna delade på en hytt som stank bajs och fotsvett om vartannat. Dessutom var det kladdigt på golvet efter något som vi tror oss ana att det var en spya. Hua!

Maten i ala carte restaurangen var dock god :) Gick sen till baren för att kolla på folk, dricka drinkar och se på uppträdande. Haha, världens mest oengagerade band som stod och spelade låtar som sövde en och människor som enbart var där för att supa och ligga. Det var iofs ganska underhållande att se.











Fina fina vänner!

Vi har haft så otroligt roligt den här långhelgen!
Jag är så glad att jag har så underbara vänner! Ni är "fantastiska", höhö... ;) (internt)

Vi träffades allihop när vi gick på samma lekis när vi var 6. Och även om vi inte har möjlighet att umgås var och varannan vecka allihop, eller att vi ens är speciellt lika, så känns det så sjukt avslappnat när vi hänger!
Thats what friends are for!

Helt seriöst så är jag så himla tacksam över att ha 3 så grymma tjejer i mitt liv!

Vendela, Sofia, Johanna & Jag

Tillbaka i Stockholm!

Jag lever!

Trots att jag hade datorn med mig till Tallinn så fanns ingen tid att blogga. Vi har verkligen haft fullt upp, men på ett avslappnat sätt :) Spabehandlingar, spamys, träning, ätande och drinkar har avslöst varandra.
Har typ 200 bilder så en bildbomb kommer :)

Igår kom jag hem till ett stockholm som visade sig från sin bästa sida! Sveriges nationaldag, Paris födelsedag, en biltur ut på Djurgården, strålande sol och grillmiddag på balkongen. Borta är OTROLIGT bra, men hemma är nog alltid bäst :)


Nu är jag tillbaka i Sthlm! Sveriges natio...

img_3807 (MMS)

Nu är jag tillbaka i Sthlm! Sveriges nationaldag! Paris födelsedag! Och solen skiner! Har haft en fantastisk resa med tjejerna :) har massa bilder så det kommer upp sen.


Imorse var jag verkligen uppe före tuppen!...

img_3981 (MMS)

Imorse var jag verkligen uppe före tuppen! Kl 06.40 stod jag redo utanför träningssalen på gymmet! Det vankades Bodypump :) nu väntar ju flera dagars spa så lika bra att slita lite på musklerna ;)


På resande fot. Ska hoppa på pendeltåget u...

img_4730 (MMS)

På resande fot. Ska hoppa på pendeltåget ut till Rosersberg för att ta bilen som står på Darlings jobb. Sen bär det av till Uppsala för att gå på min lillebrors student vid Bolandskolan. Därefter åker jag med hem till pappa en snabbis för firande innan det är dags att kasta sig tillbaka till Stockholm. Ska vara i Frihamnen kl 17 och där startar min och tjejernas spavecka :) Jätteledsen att jag inte hunnit ladda upp bilderna från helgens bröllop! Har lagt in de i datorn men sen tog det stop. Lovar att fixa det nästa vecka!