Ge mig tips på BRA nagelsalonger!

Har massa kul inbokat framöver.
Eller kul o kul, bra kroppsligt iallafall!

Idag: färgning hos frisören
Mån: Ansiktsbehandling
Tis: klippning hos frisören
Mån: Sofiahemmet, ta bort en "fläck"
Tis: läkarbesök


TYVÄRR så har min "nageltjej" slutat göra naglar!!
Riktigt trisst eftersom jag gått där i 4 år och alltid varit nöjd! De har varit hållbara, tunna, inga fula "spatlar" utan smala och fina, och med snygg höjd på dem. Och Bland det bästa, priset!

Så nu måste jag hitta en ny grym tjej som gör gelénaglar. Till humant pris och som gör naturlig snygg fransk manikyr...

Helst skulle jag vilja ha någon nära jobbet, dvs Rosersberg-Upplands Väsby området. Men troligtvis får jag prova mig fram här i stan.

Har ni några tips på bra salonger i Stockholm?? Hit me!! Måste vara gelénaglar.


Frisörbesök

Idag pallrade jag mig iväg till frisören, och det blev Wendyshair på Luntmakargatan som valet föll på.

Jag har alltid haft svårt att känna mig helt trygg när jag utlämnar mitt stackars hår i någon annans händer.

Nu hamnade jag hos en jättego och förtroendeingivande tjej så det kändes bra :)
Hann bara med färgning idag så ska tillbaka för klippning nästa vecka.

Jag var jättenöjd när jag gick därifrån!
Kanske att jag hade räknat med liiite större skillnad på färgen jag hade innan och den jag nu fick. De är ganska lika faktiskt :)
Jag sa att jag vill ändra till lite mer naturlig blond än denna platinablonda. Men vi kom fram till att ta det lite step by step, och inte allt på en gång. Och visst är det på rätt väg :) Räknar med att det kan ta ett år eller tre innan det är "klart".

Nu nedrans ska jag pyssla om mitt hår så det slitna försvinner! Det ska klippas, inpackas och färgas skonsamt så att det tillslut blir bra igen! Och jag tror minsann att jag hittat en tjej som jag känner mig trygg hos!
Men vi får se, först efter att hon satt saxen i mitt hår på tisdag så kan jag säga om jag tänker låta det ske igen, haha ;)


En springande gottegris-det är jag det :)

Jag älskar mitt hjärtegull! Det gör jag verkligen!!!

Men! När han kommer hem med en påse med mitt favoritsmågodis efter att jag varit ute på en 12 km lång löprunda....nja.
Haha, va faaan! Det känns ju som att allt mitt slit ute i blåsten och mörkret (sprang runt Djurgårdsbrunnskanalen nu ikväll) är helt vaist of time and energy!
För det finns inte en chans att jag kan hålla fingrarna borta från påsen, speciellt inte när han kommer in med den till mig när jag ligger i badkaret med ansiktsmask (som för övrigt doftar chokladbollar).

Men jodå, visst älskar jag honom mest av allt iallafall ;) Han vill ju bara väl...


Julafton

Hej på er alla! Känner ni er oxå som stoppade julkorvar och inlagda sillar efter helgen (helgerna)?
Det gör jag :) men ack så mysigt vi haft det.

På julafton strålade vi samman hemma hos mamma & Hasse. Det var jag, Darling, min bror och Darlings föräldrar, och så mamma och Hasse såklart.
Jättetrevligt med god mat, härlig stämning och som avslut på kvällen... 4 timmars TP! Mycket slit för ingenting visade det sig eftersom jag och mamma, efter övertygande start med 4 raka tårtbitar, INTE vann! Hmprf...

Besök av tomten fick vi oxå! Trots att vi valt att inte ge varandra paket. Måste berott på att vi varit så himla snälla i år ;)

Och jag måste passa på att ge mamma en eloge. Vi brukar alltid ha världens fulaste gran, haha. Jag vet inte hur hon lyckas med det, men antingen är den för kort, för gles, för sne eller enormt ojämn, haha.
Men i år... I år hade VI världens finaste gran!!!

Som sagt, en härlig och avslappnad julafton :)
De här är de enda bilder jag har så vi får nöja oss med de.

Berätta gärna om er julafton!
Hur har ni firat?


Julvaka

Här hemma är det paketinslagning och bingolotto kväll :)
Har inga lotter men lika glad är jag för det. Har ändå ingen tur i spel, men tur i kärlek :) ❤

Vad gör ni en kväll som denna? Kokar julskinka? Snurrar in paket? Klär granen?

När jag var liten klädde vi alltid granen denna kväll. Kvällen före julafton.
Nuförtiden verkar det som att alla granar står färdigklädda redan vid lucia. Eller det kanske bara är så i Stockholm?


Hockeykväll i Globen

Nä vet ni va. Hockey är definitivt inte min grej! Jag hinner inte ens med var pucken är någonstans så det är ju helt meningslöst att ens försöka förstå vad som händer! Men Jag vet att vi förlorade på straffar tyvärr.

Vi Hade supertrevligt på julbordet som jag skrev igår. Kan absolut rekommendera Långbro Värdshus ;) Liiiite långt bort men vi klarade tunnelbaneresan bra haha. Men jag slår vad om att nu kommer jag antingen bli magsjuk eller förkyld..... ;)

Men vet ni, inte någonstans i hela Globen kunde de skaka fram ett glas vin.
Det enda man kunde beställa var öl, mellanöl. När vi frågade om det fanns någon annan bar där man kunde beställa vin, champagne eller drinkar var svaret nej. Nähä, och om man inte dricker öl då? Då får man beställa en PEPSI svarade tjejen i baren surt.
Haha, så stor arena och så lite service.

Efter matchen åkte vi hem till några i Danvikstull och drack champagne till strax efter 00. Härliga tider!


@Globen Hockeyderby

Sitter i Globen på derby mellan AIK och Djurgården.
Har ätit julbord på långbro värdshus innan tillsammans med sponsorer (och andra?) från AIK fotboll. Jättetrevligt! Och gott! Lite stökigt, haha, men kul :)

Jag vill minnas att de hade en superb champagnebar sist jag var här (i lördags ni vet :)) så jag hoppas vi lämnar den här ett-ett matchen nu och dricker lite bubbel istället ;) Sista 15...det är det som är det roliga att se ju!


Julvecka

Nä vet ni, det är tungrott att använda sig av blogg.se appen.
Det är ju en sjukt smart ide om det bara funkade som det skulle! Men jag kan verkligen inte få upp bilderna från Tiesto i lördags. Felmeddelandet har kommit upp varje dag nu så nu lägger jag ner! Nu skriver jag från datorn men det tar sån tid att maila över bilderna, spara dem på datorn och sedan lägga upp den.

Annars då?
Denna vecka är det mycket. Mycket av roligheter iofs :)
Igår (tisdag) var jag ut och åt middag med mina kollegor från tiden hos Vasakronan. Mysigt. Jag kallar dem fortfarande mina kollegor, men Darling snyftade lite igår och sa "men vi då, är inte vi dina kollegor nu", haha. Så okej då, mina föredetta kollegor :) Men de kommer alltid ligga mig väldigt varmt om hjärtat!

Idag är det onsdag och då vankas det lutfiskmiddag hemma hos Liz. Jag har äntligen hittat EN person som gillar Lutfisk precis som jag! Vi stötte in i varandra ovanför fiskfatet på julbordet och insåg att vi precis hittat en gelike, haha!

Imorgon torsdag är det Julbord med AIK med efterföljande derbymatch mellan AIK-Djurgården. Är det någonting som kan locka iväg mig på en hockeymatch så är det ett Julbord! (Och möjligtvis en försäkran om en stor kartong med popcorn, men den gubben går bara ibland)

Fredag ska jag väl försöka hinna med lite pyssel inför Julafton och på lördag är det som sagt, Julafton. Då bär det av till Mamma på Julfirande tillsammans Hasse, min bror och Darlings föräldrar.






Bilder från tiesto i Globen...

...hade jag tänkt lägga ut här.

Men eftersom den nedrans appen som blogg.se har inte har alla hästar hemma så funkar det inte. Som vanligt (tänkte jag skriva). Så idag funkar det bara att lägga ut text, och jag vet själv hur tråkiga inlägg blir utan bilder men ni får helt enkelt gilla läget :) Det finns bilder och de visar jag när tekniken funkar som den ska igen.

Annars då kära vänner? Söndag. Tredje advent (eller är det fjärde??). Julafton om 6 dagar.
Snön har ju hittat hit nu så det verkar som att vi får en vit jul iallafall. Inte för att jag bryr mig så mycket, men för alla andras skull så kan jag väl offra mig och vara lite glad för det :) Personligen hade jag helst velat stoppa fötterna (och huvudet) i sanden på en strand någonstans långt långt bort.

Förra året firade vi julen i Bad Gastein, bland snöklädda, fartfyllda backar. Det var inte helt fel det heller :)
Annars brukar vi faktiskt strutta runt på en strand den här tiden på året. Käka thaimat och tycka att det är jobbigt att behöva välja om man ska ta fot eller ryggmassage efter lunchen :)
Men i år ligger helgerna så dumt till att det blir svårt att åka iväg. Dessutom jobbar vi ju numera på samma företag och det är svårt att lämna samtidigt, när det är som mest att göra.
Men vi har lite resplaner för framtiden så det är inte ett dugg synd om mig egentligen ;)

Nåväl, var var jag? Bilder ja! Det kommer som sagt när det funkar igen.
Ha en fin kväll!



Tiesto@Globen 17 december 2011

Det här med att festa på en stor arena till en känd DJ, nja, det var inte riktigt min grej.

Jag kan ju inte stå och glo på en kille som bara står och spelar musik, eller ställa mig och hoppa runt med alla andra där...nja.
Sen kan det nog ha att göra med att jag inte kände igen en ända låt haha.
Även om Tiesto är känd så är jag ingen sån som har råkoll på musik.
Men jag tänker mig att om någon med musik i min smak som tex swedish house maffia, eller David Guetta hade spelat, då hade jag nog varit mer på g och dragits med i stämningen :)
Men det var trevligt ändå. Och kul att ha testat iallafall.

Så nu har jag två vip biljetter till avicii i Globen i maj om någon är intresserad ;)


Väntar på celle, partyfeeling och thaimat

Ikväll kör jag casual dressing. Dvs ett enkelt svart linne, jeans och ett par bekväma högklackade stövlar.

Vet liksom inte vad jag har att vänta mig. En kväll i Globen med en kille som spelar lite housemusik. Nåväl, det känns som att jag gör rätt i att inte dra på mig de högsta klackarna och den tightaste dressen ;)
Funderade på det där med väska oxå, orkar man verkligen släpa på en sådan? Men Jag och mina väskor...hallå! Det är för mig typ viktigare än vad jag har på mig! Så om jag går utan väska kommer jag känna mig naken! Huuua!
Jag har faktiskt inte ett klädesplagg som är dyrare än min billigaste väska :) Skor och jackor ja, men de räknas inte riktigt till kläder. Mina väskor är mina babies.

Wellwell, Nu inväntar jag celle som ska komma med lite partyfeeling och thaimat.

Har ni nåt kul på g ikväll? Någon som oxå ska till Globen föresten??


Tiesto ikväll

Ikväll ska jag till Globen och skaka rumpan. Det är Tiesto som spelar och världens party väntar!
Haha, fast egentligen har jag ingen aning om vad det är. Jaja, jag vet vem Tiesto är, men jag vet inte vad man har att vänta på ett sånt här party. Men det sägs att det ska vara kul... Men vad tusan ska jag ha på mig?!?

http://www.tiestosweden.se/


Cirkelträning och bodybalance en lördag fm

Tjingeling!
Härlig lördagsmorgon trots regn och slask!
Studsade upp kl 9 och drog på mig träningskläderna direkt! Fick även med mig Darling ner till gymmet där vi körde cirkelpasset som börjar 9.30. Sååå skön start på dagen!
Tror till och med att Darling gillade det... :)
Jag stannade dessutom Kvar och körde bodybalance. Mest för att jag känner att jag behöver sträcka ut min kropp och då är det passet toppen! Men det ingår mycket styrka oxå, och jag tror att det är bra för kroppen att få tänjas ut någon gång i veckan. Fan! Hur ska man hinna få in all träning man vill?? Jag har inte tiiiid att jobba haha!
Cirkeln var oxå grym! Körde tabataträning. Dvs 20 sek jobb, 10 sek vila-under 4 minuter. Sen vidare till nästa station. Samanlagt 28 min stenhårt jobb! Sjukt jobbigt!

Och jag känner att jag inte är i samma form som tidigare. Var är styrkan?? Haha, inte är den i mina muskler iallafall ;) Men kul är det ändå att träna. Och tur är det väl att man tycker det :) :) 😃


Är detta normalt?

Haha normalt? 2 tv dosor men bara en tv i sovrummet :)
Lagom kul när man är oense om vad vi ska titta på vid läggdags! Men då brukar jag lägligt nog "tappa bort" darlings dosa, och vips! så får jag bestämma.
Haha, nädå, vi brukar vara ganska överseende mot varandra. Om inte annat så somnar jag inom 5 minuter så då är det fritt fram ändå att välja kanal.

By The way så kommer jag sakna programmet på bilden!
Vakna med The Voice tar juluppehåll i några veckor!! Gaaaahhh! Mina mornar är förstörda!


Snyggast på gymmet

Fredagskväll och istället för bio blev det löpning på bandet. Duktiiiiig tjeeej!

Körde bara 5 km löpning men istället var det i ett rasande tempo!
Sprang:
2 km på 13,8 km/h
2 km på 12-12,5 km/h
1 km på 14 km/h
Det var sjukt jobbigt! Men jag peppar mig själv under tiden med att ju hårdare jag kör denna gång, desto lättare blir det nästa gång!
Egentligen behöver jag köra både tempo och intervalllöpning lite då och då, bara det att jag hellre tar en långrunda "när jag ändå håller på". Men för att få upp tempo, flås och kondition så behövs det korta snabba någon gång i veckan. Och det är toppen sådana gånger när man har ont om tid. Så jag ska verkligen försöka få in det, även om det är sjukt jobbigt.

By The way så, om jag inte var snyggast på gymet, så hade jag iaf snyggaste tröjan på mig ;)
Klart man vill hjälpa vänner att göra reklam. Wallenbergfast - om du ska sälja din bostad!

Efter gymet blev det en nyttig middag med grillad kyckling, sallad och keso.
Efter det...en chokladboll haha.
Fredag fredag fredag!


Paris vet nu att det börjar nalkas juletider

Jag vet att jag nämnde igår att vår hund börjar bli en liten tjockischihuahua... Men inte kan man utelämna henne från dagens jullunch för det, tyckte Darling.
Så till lunch, efter att vi ätit julbord, fick Paris idag en egen liten jultallrik :) med bland annat det gottaste hon vet. Korv!!


Paris lär sig fort

Haha, hon är för rolig lilla Lörsan! Nu har hon lärt sig att det serveras mat "någon gång efter att vi kommit hem". Tidigare har hon haft fri tillgång till mat och det har funkat bra. Men nu har vi bytt foder och om hon har den framme dygnet runt så skulle hon snart rulla fram :)
Så hon springer numera direkt bort till köket och sitter/ligger demonstrativt vid sina matskålar tills det serveras nåt gott.


Spabad och träning

Hej alla stressade julshoppare och ni andra som är mer som jag, dvs ganska så ointresserad av julfirande. Inte så att jag är helt anti julen, men den är inte viktigare än någon annan period på året.

Så istället för att vara ute i julhandeln så pysslar jag med annat. Ikväll har jag kört bodypump på Sportlifes nya gym på Tegnergatan. Sen hem för att ta ett långt och härligt spabad!
Så jag har slängt i hårinpackning, peelat ansiktet med en lermask och därefter en Green Tea mask. Härliga tider!
Nu blir det soffmys med Darling som precis har kommit hem. Som sagt, häääärliga tider! ;)


Ge mig nu!

Är det något som jag behöver just nu så är det en PT! Alltså en personlig tränare.

Det känns som att jag bara står och stampar just nu och träningen ger inga resultat alls :( Det enda jag känner är att det går åt fel håll, dvs så känns det som att min kropp håller på att förfalla.
Jag känner mig dels svag när jag tränar, men än värre, jag känner mig svag till vardags. När jag sitter, går, står...det är liksom inte med samma styrka i kroppen. Det känns som att hållningen försvinner sakta men säkert dag för dag :( Mina muskler är borta både på armar, mage och rygg...rumpan är slapp och min strävan efter en platt mage känns som en omöjlighet.

Jag tror att det är för att jag är van att träna mycket mer än vad jag gör nu. Att köra pass som är planerade efter vad jag vill och bör träna dag för dag. Och dessutom köra många och aktiva löprundor.
Nu blir det som jag skrivit tidigare, det som passar för dagen. Dessutom skippar jag numera långpromenaderna med Paris, och powerwalks som jag tidigare kört flera gånger i veckan parallellt med den vanliga träningen är inte heller aktuellt nu när det är mörkt och kallt :(
Egentligen är allt bara dåliga ursäkter känns det som, men det är fan inte lockande att träna när det är mörkt, kallt och mest av allt: när det ändå inte ger nåt!

Och så är det roligare att träna ju mer man tränar, jag vill se resultat!
Sen är det maten. Jag är van att laga mina egna luncher, nyttiga med massvis med broccoli, keso och protein. Nu blir det restaurangmat varje dag. Och även om jag försöker ta det nyttiga från buffén så blir det ändå inte lika nyttigt som hemlagat.

Usch vad gnällig jag låter! Men jag skulle seriöst behöva hjälp att komma i tipptoppsuperform :) Inte för att det är jättelilla än, det ska jag väl erkänna. Men jag vill stoppa upp den dalande formen INNAN man är nere i svackan!

Ska börja med att kolla på vältränade tjejers bilder, läsa bloggar av träningsmänniskor som har bra och peppande tips och försöka peppa mig själv. Så får vi se hur det blir med den där PT grejen.

Ge mig gärna tips på något av ovanstående! Så kööööör vi! Snart beach 2012...


Husmorstips efterfrågas!

Igår lyckades jag glömma popcornspåsen i micron. Det är inget jag rekommenderar!

När jag öppnade microluckan så bolmade det ut rök/brändapopcorns os! Jag kastade ut påsen på fönsterbläcket men efter 5 minuter så rykte det fortfarande så mycket att det såg ut som att det brann i vårt fönster! Och stanken ska vi inte tala om! Trots att påsen låg på utsidan så var det så att det stack i våra ögon😖

Summa sumarum så stinker det nu bränt i heeeela vår lägenhet! Inte ens när vi vaknade imorse så hade det lagt sig ett.
Så nu undrar jag, hur tusan blir jag av med denna stank som jag ofrivilligt lever i just nu???


Veckans träning

Hmm, nu måste jag tänka igenom vad jag har fått ihop träningsmässigt denna vecka.
Liten intressant notis, jag sprang 12 km runt brunnsviken i helgen på tiden 1.01.10.
När jag sprang samma runda förra helgen så sprang jag på 1.01.30.
Är inte det lite sjukt, haha? På 12 km så skiljer det bara 20 sekunder! Det är ändå ganska lång sträcka man springer och rimligtvis så borde tiden kunna skilja sig ganska mycket beroende på dagsform. Ska faktiskt försöka komma ihåg att ta tid varje gång jag springer där framöver, och se hur utvecklingen tar sig.
Jag skulle vilja ligga på 59 minuter som standardtid, eller bekvämlighetstid som jag kallar det, dvs att om jag som dessa två helger "lullar runt" utan att ta ut mig, ligger på strax under timmen.

Mån: -
Tis: Fm=1 mil på bandet i lugnt tempo, 11km/h. Em=45 min indoorwalking.
Ons: -
Tor: bodypump
Fre: -
Lör: 12km löpning runt brunnsviken tid; 1.01.10
Sön: -


Sköna söndag.

Denna dag har mestadels spenderats i soffan framför program som keeping up with the kardashians, Girls of The Playboy mansion, Desperate Housewives och filmen Romy & Michele. Väldig okomplicerat mao 😉
Anledningen till min lugna dag beror på personalfest igår = Julbord & nattklubbsstussande.

Men jag var faktiskt en sjukt duktig fru imorse, haha! Gick upp och bakade scones som serverades med marmelad och oboy och färskskuren frukt! Guldstjärna till mig 🌟

Nu ska jag ta en promenad med chihuahuan, och sen är det dags för middag och därefter ett lååångt bad.


Solvalla, trevlig kväll men... dog verkligen hästen??

Igår var vi på Solvalla på liten jobbmiddag.

Jättetrevlig alltihop trots att jag inte lyckades vinna något.
Men en sak gör mig oerhört förbryllad...
När sista loppet var slut, och vi var nästan själva kvar i restaurangen, så ser vi hur Djurtransporten kör in och bort till bortersta långsidan. Ser även något som ser ut som en häst och en sulky liggandes på banan och några personer som står runt omkring. Ändå var det såpass långt bort att man inte riktigt kunde se vad som försegick.
Men Djurtransporten backar dit och "högen" dras in i transporten.
Inte kunde det väl vara en häst som dött funderade vi över...

Frågade vår servitör och han hade ingen aning.
Frågade sedan vakten innan vi gick och han hörde efter i sin hörsnäcka om det var en häst som dött.
Och ja, visst var det så bekräftade han. Häst nr 1 i sista loppet, Trego.

What??
Inte ett ord på Solvalla om detta. Inte heller i tidningarna eller på Solvallas hemsida kan man läsa om detta.
Jag börjar nästan tro att det inte kan ha varit så.
Eller är det så vanligt inom travsporten att hästar dör efter loppet att det bara "rinner förbi"???

Jag är iaf väldigt tagen!
Har hästen sprungit loppet och sen fallit ihop och dött? Tänk på alla inblandade som står hästen nära såsom  ägare, skötare, tränare mm. Åka dit och sen frakta hästen därifrån i en hög?? Nä fy vad tragiskt!
Och om jag ska vara ärlig. Av ALLA hästar som sprang på Solvalla igår, så var denna häst den ENDA som jag lade märke till när de värmde upp. Han såg ut som en ponny med pigg och busig uppsyn och fina färger. Till och med Darling lade märke till den charmiga hästen :)

Nu kanske jag är extra käsnlig efterom jag vet hur det känns. Inte att hästen har fallit ihop sådär, men att behöva avliva ens allra bästa vän!
En häst är inte bara en häst, det är en individ som ställer upp för dig, förlitar sig på dig och behöver dig. En familjemedlem som har en speciell plats i någons hjärta. (Saknar dig faktist fortfarande min fina lilla Rollo! Mitt hjärta!)


Och jag kan inte tänka mig att travhästar bara är maskiner som springer in pengar. Det måste finnas folk i dennes närhet som måste vara helt knäckta just nu. Om det nu var så, det vet jag fortfarande inte.


Det här är det närmsta som jag hittat om en häst som dött på Solvalla när jag letade idag. 2009
http://www.expressen.se/sport/trav/1.1559612/travhast-dog-pa-solvalla

Respektlösa hantverkare! Grrr

Seriöst??
Klockan 8 hade vi kommit överens om att han skulle vara här, jag elektrikern alltså.
8.15 ringer jag och frågar var han är. Svar: "jag är hemma och ska precis åka och lämna barnen i skolan"
Say what??
Jag: "Öh, jaha, när kommer du då?"
Han: "Jag är hos dig om en halvtimme"

Han sitter alltså hemma fortfarande när han skulle varit på plats för 15 minuter sedan?? Vad fan är det för stil?
Snacka om noll respekt för sina kunder!

Föresten....klockan är 9.10 och han har fortfarande inte dykt upp!
Om jag kokar?? Som fan!!!


Louis Vuitton Keepall 50 med axelband

Ja, det blev "bagen" som fick följa med mig hem :)
Det kändes helt rätt även om jag helst av allt ville köpa både denna OCH Neverfull Azur, såklart :)

Eftersom detta trots allt var en present, så bad jag killen som hjälpte mig att slå in den, haha. Lite nördigt men som sagt, en present är en present :)

Det blev en i size 50, dvs 50cm lång.
Den finns i storlekarna 45, 50, 55, 60. Jag testade iofs ingen av de andra, men denna satt som en smäck på en gång!
En sak till är att den faktiskt är lika mycket för killar, så om Darling är snäll så kan han få låna den ;)

Så nu vill jag ut och resa!
Gymmet ligger ju alldeles för nära, så dit går jag med gymkläderna på och behöver därmed inte släpa på en väska.












Haha, morgontidning? Jag menade ju förstås morgonTRÄNING (rubriken i förra inlägget)


Morgontidning idag! Yeeey! Det gillar jag.

Guuuud så underbart det är att träna på morgonen! Bra start på dagen, jag gillar att springa på tom mage (det funkar utmärkt för mig) och inte minst: skönt att ha det gjort!

Vi har en elektriker som skulle komma hem till oss 9 i morse och kolla varför golvvärmen på balkongen inte fungerar som den ska. Så då passade jag på att gå ner på gymmet innan han dök upp.
Så klockan 7 imorse avverkade jag "milen" på bandet.

Klockan 9 kom som sagt elektrikern. Nåja, han skulle kommit klockan 9... Kom väl 20 min efter avtalad tid. Tyvärr löste Han inte problemet utan måste komma tillbaka imorgon.

Ja, vad mer? Har hunnit med en prommis med Paris i parken, varit på banken och varit på Louis Vuitton och köpt en väska :)
Visar er sen!

Nu är det dags för lunch och sen åker jag ut till jobbet!
Tjingeling!


5 träningspass denna vecka.

Fast jag kan knappt kalla det träningspass, då jag mer ser det som att jag "har rört på mig", inte "tränat".

Även om passen inte har hållit jättehög kvalité, så har jag ändå genomfört dem. Och just nu känns det bättre att få till 30 min på bandet, än ingenting :)
Men idag på förmiddagen drog jag ut och sprang 12km runt Brunnsviken. Tiden 1.01.30 är cirkus samma tid som jag brukar ligga på, så det är ju bra ändå :)

Veckan som kommer vill jag fortsätta med mesta inriktning på kondition. Men jag behöver oxå få in lite styrka, då det var längesen mina små muskler fick jobba :)
Men som jag skrev tidigare så får jag träna det som passar in i mitt vardagsliv, snarare än det jag "borde" träna.


Ingen ny Louis Vuitton än

Tänkte bara uppdatera er om mitt väskdilemma som jag hade tidigare i veckan.
Jag har fortfarande inte bestämt mig, så än har det inte blivit nåt nytt.
Nu lutar det mest åt den ljusa neverfull GM eller Keepall 50 (bagen).
Jag visar vad det blir när det är klart :) Neverfull finns i butiken nu, medan Keepall inte finns inne, så den måste jag isåfall vänta på.


4 springpass denna vecka, men inte är jag i toppform inte :)

Haha, fråga mig inte vad bilden har med texten att göra. Jag tyckte mest att det var tråkigt med inlägg utan bild så tog ett spontant på min tekopp som jag precis har gjort i ordning :) lördagsmyyyys.

Idag började jag dagen med 50 minuters powerwalk runt Karlberg. Nåja, powerwalk kanske var att överdriva. Eftersom jag hade Paris med mig så blir det inte riktigt PW fart, men en snabb promenad blev det iallafall :) Hon är duktig ändå som travar på i min takt!
Dumpade sedan Paris i lägenheten, svidade om till löparjackan, och tog samma runda igen, nu blev det däremot löpning i 25 minuter. Skööönt!
Lyssnade på 107,5 och en låt som gav mig massor med energi var "We no speak americano". Den fick verkligen fart på mina ben och det kändes som att jag flög fram längst Karlbergskanalen :)

Tidigare i veckan har det blivit löprundor på bandet på gymet.
Mån: 1 timmes löpning (se förra inlägg)
Ons: 30 min intervallöpning
Fre: 30 min löpning + 25 min PW
Lör (idag): 25 min löpning utomhus

Men jag vill lova att löpningen inte är en fröjd just nu! Löparbandet får verkligen ens känslor att svänga.
Ena minuten känner man att man kan löpa på i en timme, nästa så vill man sänka farten och promenera istället. Sen kommer energin tillbaka! Och några minuter senare så är svackan och uttråkningen där igen. Lustigt det där. Utomhus så är det inte alls samma sak. Då får man variation och dessutom vet man att det bara är att springa, annars blir man ju aldrig klar :)