Söndag

Ni har väl inte glömt bort att ställa om klockan idag kära vänner? Tillbaka ska den och vi får alltså sova en timme extra, yeeeeey!

Idag har det inte blivit många knop gjorda.
Var ju ute och busade igår och då är man ju "värd" att få en slappardag... :)
Igår startade vi kvällen hemma hos Celle, fortsatte vidare hem till Björn på inglyttningsfest och sedan gick hela ligan ner till White Room där natten avslutades stussandes och skålandes.


Städdag i föreningen-och jag var där!!

Japp, jag o Darling gick faktiskt ner och visade vår goda sida :)
Det har inte funnits i min värld att ställa mig och rensa rabatter tidigare! Men nu tänkte vi att vad tusan, föreningen är liten och vi är nyinflyttade.

Så vi drog på oss handskarna och traskade ner och tog tag i spaden :)

Dock ska det erkännas att vi inte planerat in att ha städdag. Vår plan var att gå ner och ta en mysig dag på stan med shopping och myslunch.
Men när en i styrelsen kom o ringde på för att fråga en annan sak vid 11 tiden, och samtidigt sa i förbifarten att det var städdag och det bara var de som satt i styrelsen som var ute o jobbade, så kände vi att visst tusan borde vi gå ner.
Men som sagt, jag hade ingen aning om att det var idag!

Nu är jag skitig under naglarna och ska ta ett bad så jag blir piffig till kvällens festligheter.
Vi ska på inflyttningsfest o sen får vi se vad natten har att erbjuda :)


Hittade en träningsblogg

Jag tror att jag har hittat en ny träningsblogg som jag kan tänka mig att följa.
Jag har bara ögnat igenom än så länge, men jag tycker att hon verkar skriva bra.

http://malin.kroppsnytt.se/?cat=1


Jiiihuuu! Jag har finaste telefonen :) :) ...

img_5574 (MMS)

Jiiihuuu! Jag har finaste telefonen :) :) Nya ip4S landade lägligt nog i mina händer så här på lanseringsdagen! Yeeey! Inte så mycket nya finesser kanske...men å andra sidan, vem bryr sig om finesser?? Det är ju utsidan som räknas ;) Haha, just kidding! Den är iaf snabbare än den förra ip4an, och tydligen ska kameran vara bättre. Det har jag dock inte testat än.


Nya superlexusen

Här är den! Nya superlexusen som gör bla bla bla, 0-100 på 3,? sekundrar och bla bla bla....
Nä nu är jag elak. SÅ ointresserad av bilar är jag inte ;) jag vet att den, till skillnad mot Lamborghinin, har motorn i fram, den finns bara i 500 exemplar och den går inte att köpa eftersom alla redan är bokade.
Att den dessutom kostar över 4 miljoner(!) vet jag oxå. Men i mitt tycke är den inte lika snygg som gallardon, och det är ju ytan som räknas. Eller hur ;)
Inte heller ljudet av motorn imponerade på mig, men å andra sidan är jag bara en simpel tjej utan något megabilintresse, så vad vet jag :)
Men som sagt, resten av snacket hängde jag inte riktigt med i....

Men det var en trevlig tillställning på operaterrassen med god mat o dryck.

Men ja, jag är fortfarande butter över min söndersmälta topp sen strykningen tidigare ikväll :(


Neeej!!

Va faaaan! Jag tar fram strykjärnet typ...en gång om året! Då lyckas jag förstöra en helt ny top som jag skulle ha på mig ikväll :( :( Nedrans skitstrykjärn! Jag satte ner det och den smälte ett hål i tröjan direkt.
Ja, jag hade på lägsta och ja, det står att man kan stryka den.
Kanske är det strykjärnet som blev lite väl uppspelt när det för en gångs skull fick titta ut ur sin gömma?

Nu är jag arg på strykjärnet, ledsen för fina tröjan och samtidigt undrar jag vad jag ska ha på mig ikväll! Ska iväg på event med några från jobbet.
Faaaaaan!


iHola amigos!

Idag bjuds det på kyckling med hemmagjord tzatsiki och fullkornsris. Till det: broccoli, morötter och purjolök. Gott, nyttigt och mättande!

Jag har dessutom hunnit med lite träning. Tidigare nu på kvällen blev det 30 min cirkelträning och 30 min core.
Igår blev det 45 min indoorwalking och 30 min core.

Och för den som är nyfiken...ja, jag tog mig upp kl 6 i fredagsmorse och sprang 30 min på bandet :)

Nog om det.
Jaha, hade jag inget mer att skriva om, haha...

Idag är det tisdag och självklart har jag suttit fastklistrad framför desperate Housewives. Det finns inget annat måste i hela tv-tablån.

Nä fy vilket tråkigt inlägg! Lika bra att sluta skriva innan jag tråkar ut er totalt ;)

Bye!


Vad är oddsen??

Att man trampar på en råtta när man inte ser sig för???
Fy helvete vad äckligt!

Var ute på morgonpromenad med PerryPlutt när jag trampar i något mjukt mitt i gatan...
Tänker genast "Hundbajs! Fan vilken otur!" men döm om min förvåning när jag tittar ner och ser att jag står på en RÅTTA! Seriöst! Vad är oddsen på det???
En stor råtta med inälvorna utsprutna både ur munnen och arslet!
Why man, why???


Lycka är...

...att se sin orkidé få knoppar igen!
Yepp, you heard me!
Jag är absolut ingen tjej med gröna fingrar, tvärt om! Jag är så sjukt ointresserad av växter och det är nästan så att jag inte ens tycker om dem. I vår förra lägenhet dröjde det tre år innan en blomkrukor ens kom innanför vår dörr.
Nu har jag dock "växt" till mig lite (höhö) och kan tycka att det är liiite fint iaf. Men jag kan räkna de växter som finns här hemma på en hand, där får det vara nog!

Men trots detta, så har jag EN växt som lyckats vinna mitt hjärta och engagemang :) Det är en orkidé som jag placerat i badrummet.
Den dog såklart efter bara några veckor i min ägo, men fiffig som jag är så köpte jag två stänglar i plast och tryckte ned i den riktiga blomman. Ser MER än verkligt ut!!

Men som jag skrev ovan, så fångade den ändå mitt hjärta och jag har fortsatt att vattna den, luftat den och gett den en daglig dos av solstrålar. Allt för att försöka få liv i den igen.
Och så idag, när jag tittade närmare på den, så har det växt ut Två nya grenar och en tredje är på väg!! What?? När hände det?? Men gissa om jag blev stolt! :D
Det har liksom blivit min lilla bebis som jag bara behöver ta hand om några minuter varje vecka :)
Nu väntar jag spänt på att se om knopparna lyckas slå ut i blom eller ej.... Hejja!


Restaurang AG, Hotellet, Collage, Rose

I helgen mötte vi upp några vänner för middag.
Var AG, på ett ställe på Kungsholmen (!?!) som visade sig vara hur coolt som helst. En riktig köttrestaurang som snarare fick mig att känna mig som om jag befann mig i New York än på fel sida av St.Eriksbron (haha, sorry, var bara tvungen ;))
Slänger in länken nedan om det är någon som är sugen på att testa.

Det blev en väldigt trevlig middag tillsammans med Darling, P.Jocke, Elisabeth, Jocke och Lee. Det får vi göra om snart igen :)

Sen slirade vi vidare. Hotellet, Collage & Rose hann vi med innan klockan slog 05. Och sen självklart blev det nattamat på Maestro. Varför är man sugen på just pizza kl 5 på morgonen?? Nä, hädanefter ska jag se till att ha oboy och rostbröd hemma när det vankas utekväll. DET är iaf gott!



www.restaurangag.se


Söndagslöpning i härligt strålande sol

Idag är det söndag och klockan är snart 13.

Jag startade dagen med en löprunda runt Brunnsviken. Sjukt skönt väder och löpningen kändes lätt och behaglig :) Jag försökte verkligen suga in det fina vädret och lyxen av att kunna springa utomhus.
12 km, och jag sprang rundan på 1 timme och 1 minut. Det var mer än okej tid då jag knapp löptränat alls sen sommaren (det är samma tid som jag alltid brukar ligga runt även när jag springer som mest).
Men nu har jag bestämt mig för att försöka köra lite på bandet iaf 30 min några ggr i veckan för att inte tappa flåset o flytet, det kan man ju lätt få in i samband med att man är där och ska gå på ett pass. Haha, lätt och lätt... Jag som bara för några dagar sedan klagade på för lite tid för träning ;) Men om inte annat kan man gå över och köra endast 30 min på bandet, så har man åtminstone fått in lite träning på en dag.

Idag, precis som alla andra dagar, blev det frukost bestående av kessella med jordgubbar, blåbär och pauluns tranbärsflingor. Till det en stor kopp grönt te.


Vila i frid mormor

En fin begravning. Ett sista avsked. En trevlig fikastund med nära & kära.


Dagens träning :)

Här ligger jag och plaskar i badkaret :)
Tänkte ta en bild på mig själv först men som tur var så kom jag på, innan jag publicerade, att jag hade kladdat in ansiktet med en vit ansiktsmask, haha. Ser ut som ett blekt mongo vill jag lova.

Dagens träning: idag blev det jogg på bandet i 30 minuter. Det var allt.
Är ändå nöjd att jag gick dit trots att jag bara hade 30 minuter på mig. Det är i sånna lägen man lätt kan strunta i det, men all träning är bra träning och 30 minuter är bättre än inget! :)
Hade planerat bodypump men blev kvar på jobbet längre än planerat.

Imorgon kommer jag inte heller få tid för träning. Egentligen. Men jag har ställt klockan på 05.45 bara för att hinna köra 30 min på bandet. Så jag hoppas att jag inte ångrar mig och drar täcket över huvudet när klockan ringer imorgon... ;o)
Det ÄR riktigt segt att motivera sig när vintern är på ingång och man inte har en enda resa eller annat kul att se fram emot. Alltid brukar vi ha något planerat men nu känns det som en riktigt tråkig höst/vinter ligger framför oss :( Bhuuuu

Idag blev det köttfärssås o spagetti till middag. Hemlagad av mig :D så det blev både nyttigt och gott :)

Nä, nu ska jag tvätta ur inpackningen och ansiktsmasken! På återseende!


Dagens träning

Idag blev det 15 min jogg på bandet följt av en timmes bodycombat. Good job!
Fy satan vad trisst det är att springa på bandet! Men jag får kämpa på ett tag nu så blir det lättare o lättare ju mer man glömmer allt vad utomhuslöpning heter.

Middagen bestod av ungsbakad lax med färskpotatis, broccoli, sallad, morötter, purjolök och romsås. Försvinnande gott! ;)
Lax är verkligen sjukt gott, förstår inte varför jag inte gör det oftare.
Går ju hur fort som helst och det behövs bara lite salt, peppar o sesamfrön så är biffen (höhö) klar.
Nyttigt är det ju oxå, speciellt när den tillagas i ugn.

Ska nog köpa upp mig på ett lager så det finns hemma. En gång i veckan vore väl toppen att käka lax.

Imorgon är jag halvledig från jobbet :)
Det Kommer hit en besiktningsman på fm som ska kolla lägenheten inför sprängningar som ska utföras här under vårt hus. Tror det är citybanan eller nåt... Så då blir det till att hålla sig hemma och släppa in dem.

På fredag blir det inte heller nåt jobb.
Mormors begravning kommer hållas då och det känns tungt.
Jag har aldrig någonsin varit på en begravning....
Även om man har förlikat sig med tanken att det nog var "rätt" för hennes egen skull, så känns det samtidigt väldigt, väldigt overkligt. Att en person inte finns längre. Det är jättesvårt att ta in.
Tänk så svårt det måste vara för folk som har närstående som går bort ALLDELES för tidigt... Bilolyckor, sjukdommar och för all del den lilla 4-åringen som nu troligtvis blivit dödad av barn. Nä, det skulle bara inte gå att förstå.

Nu ska jag ta en snabbdusch och sen kryper jag ned i sänghalmen.
Sleep tight friendz :)


Britney konserten

Har jag ens skrivit en rad om konserten i söndags?? Nä, jag har inte det va?

Britney är ju grym! Jo, jag tycker faktiskt det :)
Okej, jag fattar varför musikexperter inte tycker att det är bra. Hon rör sig inte allt för mycket (kör mest armdans), hon kör mycket playback och när hon väl sjunger så låter det kanske inte klingande rent... Men what The fuck! Det är ju trots allt Britney Spears och det finns inte en låt som gör mig uttråkad! :)
Och när hon sjunger på riktigt så får jag ändå en mysig känsla trots att det låter lite sisådär. Då känner man att man faktiskt är på konsert :)

Hon är fascinerande den där Britney tycker jag :)


Dagens träning och dagens middag

Jodå, jag slet mig själv iväg till gymmet ikväll igen. Denna gång kl 19.30. 19.30! Kändes som det var mitt i natten, typ.
Men så tänkte jag att På sommaren så ger jag mig ju ut på en löprunda närmare 22 om kvällarna, och det fick det hela att kännas lite lättare trots att en regning höstkväll på löpbandet omöjligt kan uppnå samma härliga känsla som en varm sommarkväll i spåret...

Sprang 45 minuter bara, 11km/h. Så det blev en bekväm liten runda på typ 8 km.

Åt middag innan träningen. Det är egentligen inte optimalt men jag var hungrig eftersom det blev så sent.
Var iväg och fixade mina naglar innan det var därför det blev allting sent.

Middagen bestod av samma som igår. Fast idag bytte jag ut homousen mot broccoli :)


Är det bara jag som har börjat med vinterj...

img_0232 (MMS)

Är det bara jag som har börjat med vinterjacka redan nu..? Våga vägra frysa, haha! Men idag ångrar jag att jag inte drog på mig gummistövlarna när jag gick hemifrån imorse. Vilket skitväder!


Fokus träning och nyttig mat denna vecka

Det känns som att det har blivit lite för mycket gott och lagom mycket träning de senaste veckorna. Och "lagom" träning tycker ju jag, som ni vet, är tråkigt ;) ska det vara så ska det vara ordentligt.
Samma med maten. Jag är van att äta hemgjorda matlådor med nyttigt innehåll till lunch. Numera blir det världens godaste restaurangbuffe varje dag och till på det efterrätt!

Och med nya rutiner om dagarna så måste jag även försöka få nya rutiner om kvällarna, och det är inte så lätt. Jag är absolut en person som föredrar att dra på mig träningskläderna direkt när jag vaknar eller köra lunchpass, men kvällar...nja.

Nu kommer jag hem någon gång mellan 17-18.30, med andra ord är det väldigt svårt att veta vilket pass jag kommer hinna till. Och springa ute går inte heller då det är för mörkt.
Samtidigt måste man försöka få i sig något innan träning eftersom middagen inte blir förens närmare kl 20, och inte heller för långt innan/tätt inpå.
Och dessutom att bara ta sig dit, när det är mörkt, kallt o man är hungrig, det är tufft.

Så nu ska jag ta mig i kragen och försöka få in nya rutiner. Börjar nu :)
Tänkte även försöka plita ned vad jag ska/har tränat för att själv få en överblick.
Förut publicerade jag ju "veckans träning", det var toppen för då får man en överblick på söndagen vad man gjort och vad man kan göra bättre kommande vecka. Ska se om jag kan få till det igen.

Idag blev det iaf 45 minuter indoorwalking och 30 minuter core.
Kändes okej. Dock tycker jag att det är roligare att köra indoorwalking som pulsklass (ledaren informerar vilken pulszon man ska ligga i under låtarna), det gör att man jobbar lite hårdare.
Coreklassen var bra! 3:e gången jag kör detta pass nu och jag börjar hitta feelingen i övningarna. Behöver dock några gånger till för att kunna fokusera på coren och inte bara på att utföra övningarna rätt :)

Sen blev det hälsotallrik med tacoköttfärs, homous, keso, morötter och sallad.


Karlbergsrundan

Idag tog vi en långpromenad med Paris runt Karlberg. Guuud vilket härligt väder!
Planen var en powerwalk men jag får nog ärligt talat kalla det en promenad, då vi knatade 6 km på 1 timme. Haha, jag brukar ta mig runt 12 km på 1,40 runt Brunnsviken :) Men man  kan ju inte begära att hunden inte ska få stanna och göra sina behov och dessutom var halva Stockholm ute och promenerade så man var ju tvungen att visa lite hänsyn och inte gå fram som en ångvält ;)

Det är en ganska bra runda det där. 6 km och en stor del av rundan så slipper man biltrafik. Det är dessutom mysigt att följa kanalen mitt i stan.



Lördag i oktober

Jag måste börja med att klaga över Blogg.se appen, igen!

Förra helgen var det nåt fel och den visade bara felmeddelanden så fort man försökte publicera inlägg man skrivit. Sen fungerade det i några dagar men nu är det samma visa igen.
Förstår ni hur galen man blir när man suttit och knåpat ihop ett långt inlägg och man får upp ett meddelande som säger att det inte går att publicera?? Gaaahhhh!
Gör om och gör rätt för i h*lvete!

Så, nu är jag glad igen när jag fått spy lite galla :)

Igår blev det utgång.
Det var absolut inte planen. Planen var att gå över till JO och kanske ta det lite lugnt :)
Jag känner lite som så att jag inte känner för att dricka och festa alla gånger. Men om jag ska vara ärlig, vad tusan ska man annars göra??

Gå på bio? Det gör jag hellre i veckorna.
Ha hemmamys? Kom igen, hur kul känner man sig om man sitter hemma och har myskväll hela tiden.
Umgås med vänner? Ja, men det är ju samma som att gå ut. Man dricker alkohol och blir mer eller mindre sliten dagen efter. Och om man går ut så blir det alltid sunkmat. En pizza eller kebab på vägen hem, och gärna lite bakisgottis dagen efter. Trött på det!

Jag vill träna och känna mig pigg på helgerna. Speciellt nu när jag inte längre kan träna på dagtid på vardagarna som jag har gjort de senaste 5 åren! Då är det ju perfekt att göra sånt på helgen.
Så vad tusan hittar man på för roligt på fred/lörd kvällar om man inte vill dricka men inte heller bli världens tråkigaste??

Well, tillbaka till gårdagen, som iofs var lika kul som vanligt när man är ute och svirar :)
Vi var hembjudna på inflyttningsfest hos JO som nu bor ett stankast ifrån oss. Superfin lägenhet!
Sen åkte vi ner till Anglais och tog några drinkar i goda vänners lag.
Därefter stötte vi på "Chomme" och Helena med vänner på Bistron och vi slirade in på Surecompagniet och hängde på deras utegård The Wall resten av kvällen.
Grabbarna blev glada då det visade sig att delar av AIKs hockeylag var där och självklart ska det boundas :)
Jag var mest kall, kissnödig och trött i mina små fötter så jag var nog inte allt för rolig, haha.


Det går bra nu ;)

Fattar ni vilket flyt jag har! Inte nog med ett par biljetter till Britney ikväll!
Imorse när jag öppnade mailen så låg detta i inkorgen! Jihuuu!

Det är sjukt vilken tur jag har! SJUKT!


Om några timmar så är jag och Vendela i Gl...

img_8468 (MMS)

Om några timmar så är jag och Vendela i Globen och spanar in Britney. Yeeey!  Vi två var på Britney på hennes första konsert här, "the onyx hotel tour". Jag tror att det var 2004 och det var nog ungefär samma tid som denna bild på oss togs :)


Mitt nya jobb

Som ni vet så är jag nu klar i skolan. Sista dagen var i fredags och det känns faktiskt lite konstigt. Haha, natten till idag så drömde jag faktiskt om mina forna klasskamrater :) minns inte vad det handlade om, men vi var iaf på mitt nya jobb.

Mitt nya jobb ja :) jag har ju inte nämnt för er vad det är jag ska göra.
Jag ska (har) faktiskt börjat jobba hos min man :) Japp, så är det. Och det är superkul! Jag trivs jätte, jätte bra!
Jag kommer vara ansvarig för att lägga in kundfakturor och i övrigt så kan jag nog kallas för assistent. Som jag säger, jag gör vad som helst ni ber mig om :) jag har fullt upp hela dagarna och det är knappt att jag vill åka hem när det är dags att sluta för dagen, haha.


"Its Britney bitch"

Haha, ni kommer inte att tro mig nu men... Igår så vann jag konsertbiljetter till Britneys konsert i Globen på söndag!! Yeeey!
Av vem? Haha, The Voice såklart ;)

Det var så sjukt. Dagen innan satt jag och sa till Darling att jag vill gå på Britney, men det var slutsålt :( bhuu..

Sen igår när vi kom hem från jobbet, så släppte jag av Darling och skulle bara parkera bilen. Då hör jag på radion att de säger att man ska ringa in om man vill vinna biljetter till Britney på sönd. Man skulle då lyckas bli samtal nr 9...
Min telefon låg i väskan i baksätet på bilen, men jag sträcker mig efter den och tänker att man kan ju alltid chansa o ringa. Jag slår numret, och "vanliga" signaler går fram... Då tänker jag nästan lägga på för jag trodde att jag ringt fel nr. Men så svarar nån "The Voice" och ber mig vänta kvar i luren.
Sen blir det tyst i luren ett tag. Efter nån minut så kommer han tillbaka och säger att JAG är samtal nr 9!! Yeeeeey!!!
Hahahaha, hur sjukt är inte det???

Jag kan faktiskt inte annat att erkänna att jag tydligen har sjuuuukt mycket tur när det gäller radiotävlingar :D
Biljetter både hit o dit, gucciväskor...loooove it! Ni måste ju tro att jag inte gör annat, men tro mig, så är det verkligen inte!!

Men på tal om det, så vann jag tyvärr inte Biljetterna till David Guetta. Men! det var lika bra det. För jag hade ändå inte kunnat åka.
Konserten var nämligen kvällen före mormors begravning. I Trondheim dessutom. Så jag hade ändå inte vågat åka o riskerat att missa att vara tillbaka i Uppsala till fred fm.




Saknat mig?? ;)Nu funkar det att blogga igen!

Wow!!
Det verkar som att vi är på banan igen! Jag pratar såklart om att det funkar att blogga från mobilen :)

Igår var jag och Vendela på bio och såg Bridesmaids. Ganska kul film med lite småtunga inslag. Man kan verkligen känna med tjejen det handlar om. Stackars :)
Absolut sevärd men jag hade ändå hoppats på mer då jag bara hört lovord och liknelser med Hangover (som handlar om en svensexa i Vegas).

När filmen var slut gick jag hem lägligt nog till att Desperate Housewives började. Blev en riktigt helkväll i sann tjejanda medan Darling var på Råsunda och kollade Sverige-Holland(?) matchen.

Slänger in en bild från när jag och Liz var på Sturehof i lördags. Jag sitter alltså inte och dricker champagne en tisdag... ;)


Nedrans blogg.se!

Alltså... jag är ledsen för urtråkig blogg.
Men den nya appen som blogg.se lanserade och som fungerade så bra, funkar inte alls längre :(
Därav mina uteblivna uppdateringar. Jag har skrivit, men så när de ska läggas upp så kommer det bara felmeddelande. Förstår ni hur frustrerad man blir då??

Men nu är jag inne på datorn och passar på att sända en liten hälsning :)
Helgen har varit kanon! I fredags hade jag myskväll som jag skrev tidigare.
I lördags fortsatte jag min lilla shoppingrunda. Jag blev så trött av att gå på stan, så jag tog bilen ut till Sickla och stannade till där för än lite mer uppdatering av garderoben.
Även om skillnaden i butiker och utbud inte är större någon annanstans än i city, så kan det kännas skönt att åka till ett shoppingcenter tycker jag. Här inne i stan går man ju samma runda, kollar i samma butiker, och man blir liksom blind och lite uttråkad. Då är det toppen att bara byta område, så ser kläderna genast mycket roligare ut, haha.

Nä, nu måste jag pyssla med annat...
Förhoppningsvis så kan jag slänga in fsätning på helgen och tidigare opublicerade inlägg lite senare.
Ciao!

Bloggappen verkar inte funka så jag slänge...

img_8035 (MMS)

Bloggappen verkar inte funka så jag slänger in ett mms istället. kommer uppdatering senare:)


Min sista kväll på Stadsbiblioteket :,(

Jag tycker alltid att det är lite deppigt med definitiva slut.

Ni vet, när man VET att det här är sista gången vi ses, jag kommer vara på den här platsen eller bara det att man inte kommer bli samma person som man en gång var.
Haha, nu svamlar jag en massa djupt ;) men Nu har Pluggandet nåt sitt slut och jag kommer faktiskt sakna att hänga här på Stadsbiblioteket.
Jag kommer oxå sakna mina klasskamrater som man vare sig man vill eller inte faktiskt kommer tappa kontakten med.

Well, well, jag har faktiskt inte tid att sitta här o blogga. Jag har affärsjuridiksövningar att göra inför morgondagens prov :)

När jag kommer hem sen strax efter 21 så råkar jag veta att Darling har fixat lite mys.
Vi ska kolla på nya Pirates of The carribien filmen och äta gott.


Sista skolveckan!

Jag inser nu efter att ha pratat med lite vänner som läser min blogg, att jag inte har skrivit att det här faktiskt är min sista vecka i skolan.
Det har varit så självklart för mig att jag liksom räknat med att ni oxå haft full koll på det :)
Så iallafall så är det min sista tenta imorgon fredag, och sen är jag färdig Ekonomiassistent, Yeeey :)
Och som ni redan läst så har jag ju redan fixat mig ett jobb som jag jobbat med parallellt med skolan sen i augusti. Driftigt huh?! ;)


Dagens tips!

Ni läste väl om mina smarta stövelstöd som jag köpte på Scorett här om dagen.
Nu fick jag ett tips från Anna om en blogg som hon hade hittat som faktiskt hade en ännu smartare ide!
Att köpa tallriksunderlägg och klippa till! Då kan man ju dessutom få den designen som man vill på dem :) Grymt bra tips tycker jag!

http://pysslande.blogg.se/2010/november/stovelstod.html


Svenska hollywoodfruat

Åh vad jag gillar Maria Montazami. Och inte minst hennes man, haha.
"Vill Maria ha en dörr för 56000:- så ska Maria såklart ha en dörr för 56000:-. Även om jag kanske hade räknat med 18000:-..."
Jag tycker att det är underbart att se hur mycket han älskar henne. Han verkar så snäll, omtänksam och genuint förälskad i henne :)
Det är så fint att se att de kan ha den kärleken kvar, trots att de varit tillsammans i 10, 20...ja hur många år det nu kan vara.
Så ska vi oxå ha det, haha! Jag vägrar bli en tråka, och i min värld ska man alltid uppmuntra, uppskatta och ta hand om varandra! Visa kärlek! Kramas och visa att man blir glad av att vakna tillsammans och när man ses efter en dag på varsit håll. Det är väl ingen som vill umgås med någon som tar en för givet eller är bitter. Inte ens vänner och då ska väl inte heller ens respektive behöva utstå det.
Men självklart ska det komma från bådas håll. Men jag är övertygad om att man blir som man umgås... :)

Självklart kan man inte skriva om hollywoodfruarna utan att nämna Gunilla Persson. Men vad tusan ska man säga. Jag BLIR mållös.
Visst, nu känner jag ju bara personerna i fråga genom tv-rutan. Men jag kan bara inte förstå mig på henne! Hennes stackars dotter är ju så nervös så det sjunger om det (höhöhö). Både på scen och inte minst i hennes mammas sällskap. Klart som sjutton att hon inte vågar säga annat än att hon vill bli en stjärna med en mamma som har det som en dröm större än livet självt! Huha mig!

Isabell Adrian tycker jag är rolig att följa. Hon är ganska olik mig och verkar rätt tuff och har lite syrlig humor. Men jag gillar henne absolut och hennes osvenska sätt.

Agnes-Nicole. Den minst intressanta men men hon är ju driftig och har en fin kropp :)


David Guetta tävling med The Voice 105,9

Yeeey! Vet ni vad som hände här på förmiddagen??
De ringde från radiostationen The Voice och meddelade att jag är en av finalisterna i deras David Guetta tävling som pågår denna vecka!

Jag kommer få albumet på posten och det är inte illa det, Guetta är grym!
Den som sedan vinner fredagsfinalen kommer få åka till Norge och se, höra och uppleva Guetta live! Hur coolt vore inte det! Jag är helt såld på hans låtar!

För er som inte har full koll på DJs ;) så har han gjort låtar såsom "Sexy Chick", "The world is mine", "Love is gone", "One love", "Memories" mm mm.
Just nu är det "Without you" som spelas flitigt på radion.

Jag kommer hålla hårt i mina små tummar fram till på fredag!
Gå in och tävla ni med!
www.thevoice.se


http://www.youtube.com/watch?v=NUVCQXMUVnI&feature=youtube_gdata_player


Hej 80-tal!

Igår var vi som tidigare sagts på 80-tals fest. Det var onekligen väldigt kul att få klä ut sig, det sitter väl kvar sen jag var liten då utklädningslådan var något av det roligaste både hemma och på lekis :)
Slänger upp lite bilder nedan.
Att alla sitter på golvet på ena bilden är för att det var sångtävling, vilket förövrigt mitt lag vann i stor konkurens med Vendelas lag :)
Födelsedagsbarnet är hon i den stora röda kavajen.
Tvillingarna är jag och Vendela, och Johanna är den chica pinglan i leopardtröja :)
Detaljer såsom den dansande colaburken, gurkträd med gelehallon och polly, 80-talssnacks fanns givetvis oxå på plats.


Årets bästa köp!!

Som jag har letat efter dessa grejer!
Så Var jag in på scorett idag o provade stövlar. Så frågade jag om de inte av en händelse möjligtvis säljer plattorna som håller upp stövelskaft. Joho, det gör de visst.
45:- per par.
Taget! (även om jag kan tänka mig att de gör typ 790% vinst på dem)
Men nu äntligen kommer mina stövlar stå snyggt i hallen! Köpte 4 par och det kommer helt säkert utökas med fler!


God morgon världen! Ikväll förvandlas jag till 80-tals pingla...

Meeen sötnöt då! Hur go får man vara??
Imorse vaknade jag av att Paris kröp upp tätt in till mig... Att solen dessutom sken in i rummet, ja det var en härlig lördag att få vakna till.

Det känns fortfarande konstigt att mormor inte finns längre, men sånt tar säkert tid att vänja sig vid :( Emellanåt känns det trots allt lite bra, då jag vet att hon haft det tufft den senaste tiden.

Tog en promenad i vasaparken med Paris och sen blev det cirkelpass på gymmet kl 9.30-10.30. Grymt bra! Cirkel är perfekt eftersom man får med hela kroppen och dessutom tar ut sig mer än på andra pass.
Det blir intervallträning så det heter duga! Och så är det kul med varierande övningar! Gillart!

Sen tog jag bilen ner på stan (latmask jag vet!). Det tar bara 10 minuter att gå till NK men jag orkade bara inte...
Köpte en födelsedagspresent till Sofia som har 30-års fest ikväll. Det blev nåt fint som jag har lite hangup på, hehe, någon som kan gissa... ;)

30-års fest ikväll ja. Med 80-tals tema! Var ut och köpte outfit i veckan, och smink har jag hemma i regnbågens alla färger så ikväll ska jag bli en riktig 80-tals pingla haha!
Vi börjar med lite förfest hos mig innan och jag kommer nog slänga upp en bild eller två ;)

Nä, nu ska jag sätta mig på balkongen och njuta av en lunch i sommarvärmen!
So long folks!


Ikea en fredagkväll (inside information...do it!)

Ikea en fredagkväll, haha, tragiskt eller hur!
Men faktum är att det var superskönt! OM man nu ska till Ikea, så vad passar väl då bättre än att ta det en dag då alla Ikeadårar är hemma och har fredagsmys?? Jag kunde spatsera igenom hela varuhuset utan att behöva trängas med skrikande ungar, sura föräldrar, gnabbandes par och för all del, vagnar som parkeras på diverse smarta och osmarta platser. Huh, inte så dumt ändå ;)

Köpte lite nödvändigheter hem och till jobbet.
Håller ju på och designar min walk in closet (ser ni, jag börjar redan kalla den för min, haha!) och jag tror att jag är på banan. Ska sätta in ledlampor som lyxar till det lite. Måste tyvärr vänta tills Darling kommer hem från Italien eftersom jag inte har någon aning om hur man mixar ihop lamporna så de tänds och släcks samtidigt.

Sen köpte jag en ny bur till Paris oxå, 10:e gången gillt typ! 
Bilen har varit inne på recond så nu blir det till att åka i buren VARJE gång. End of discusion!
Jag har försökt med allt ifrån liten bärväska, lyxig Louis Vuitton hundväska, liten resebur, topmatad väska osv... men inget av det har fått Darling att "orka" stoppa in henne i hennes hus när han ska ha henne med. Vilket medför att hunden sitter på golvet vid framsätet och hårar och skitar ner som tusan! Dessutom känns det inte säkert att ha henne där OM man skulle krocka eller slira av vägen.
Nu testar vi med en frammatad bur så får vi se hur länge det funkar ;)



Saknar dig mitt hjärta... och så saknar jag sommaren. Även om man inte ska klaga då vi faktiskt har haft en otroligt fin septembermånad.