Söder, here I come!

Oj villken tråkig dag! Vad säger man, det har ju liksom inte hänt någonting! Jo, jag har varit ute o rastat Paris, funderat över att lägga ner Facebook och ätit en gräddig pasta med räkor till lunch...  Inget fel med det men det var liksom allt...

Men snart är jag klar här på jobbet och då är det Knivsöder som gäller! Haha, inte många gånger jag hängt åt det hållet men det blir nog supertrevligt! Jag och Eva kommer mötas innan för att ta oss dit tillsammans... ;-)




Facebook, en rätt så kul grej trots allt... Hihi!

Ja, jag vet att jag för bara någon vecka sen var galen över allt detta "facebookande" som finns överallt men nu måste jag nog säga att jag tycker att det är ganska kul jag med...
Typ samma som med den här bloggen, det blir en kul grej som man kan "pyssla" med om dagarna :-) Nu låter det som att jag inte har annat för mig än att ta hand om mina internetsidor men när man sitter framför datorn heeeela dagen så kan det vara en skön pause. Hihi.

Ikväll blir det nog en liten afterwork med Sofia. Mina kära vänner åker ju till Mallis på Lördag *avundsjuk* så man får passa på att ses innan. Jag vill oxå åka bort från den här kylan!!!

http://www.facebook.com/album.php?aid=19202&l=8821c&id=676896349

Bio... Igen...!

Var på bio igår igen... Guud vad jag verkar filmintresserad! O nästa vecka blir det Shrek 3, haha!

Det var iaf Tidningen Connoisseur som bjöd så jag, Linus och Liz gick dit efter jobbet. Bristande Bevis med Anthony Hopkins visades och den var faktist både spännande och rolig! Sevärd!

Sen gick vi till Sturehof för middag men efter ett lass popcorn (som jag INTE kan vara utan när jag är på bio!) och lite godis innan så var man ju inte speciellt hungrig... Men det blev iaf deras superdupergoda Hummersoppa med kräftstjärtar och lite räkor. MUMS!

MAURITIUS om 5 veckor...

Åhhhh vad jag längtar!!! Nu är det bara 5 veckor kvar tills vi åker till MAURITIUS!!! Bara, hmm, vet inte. Känns som en evighet men vet oxå att veckorna trots allt går rätt så fort.
Ska sola och bada, fiska och festa, äta gott och bara njuta av livet, hihi. Har ju faktiskt inte varit iväg på en semester ensam med min Darling sen vi var i Spanien förra sommaren! Det har varit iofs blivit Thailand och 2 ggr Spanien sen dess men aldrig ensamma... Varit sjukt kul med Bröllopet i Thailand där vi säkert var 40 pers och Spanien med våra vänner då vi "körde på" men nu ska vi ta en "Kärlekssemester"

Länkt till hotellet vi kommer bo på...  " Le Mauricia Hotel" - Verkar det inte underbart??!! :-D

Djuphavsfiske!
image359

Söt klänning och bio...

Gissa om jag blev glad igår??!! Jag hittade en klänning att ha på mig på bröllopet vi ska på nästa helg! På första försöket! Annars brukar det alltid vara massa problem att hiitta något när man verkligen MÅSTE men denna klänning var himla söt så den får det nog bli!

Mötte upp Vendela och Sofia på eftermiddagen för bio och middag. Såg Underbar och Älskad av alla, den var rätt rolig med både pisamheter, ångest och skratt!
 Har sett fram emot filmen i flera månader och nu var det då dags! Martina Haag var riktigt rolig i sin roll och Nikolaj Coster-Waldau var riktigt snygg i sin, hihi...


Fredagsfest! Men var hemma redan halv tre...

Det blev lite party i fredags! ÄÄÄÄNTLIGEN, HAHA!

Mötte upp Celle, Linus, Johanna, Staffan och Anne på Ohlsons efter jobbet för en Strawberry Daiquiri, sen bar det av hem till oss för lite Piper Heidsieck...
Åt middag på Tarantino (supergod pasta och gullig personal trots allt...) som ligger på Roslagsgatan sen vidare upp till V inne på Sturecompagniet.
Blev en rätt rolig kväll men var hemma redan vid halv tre...

   

Party ikväll???

UTGÅNG IKVÄLL...?? NÅGON SOM E SUGEN??!!




Strandbryggan

Satt på  "Strandbryggan" igår kväll, gamla Tvillingarnas på Strandvägen,med Linus, Thomas o Isabelle. Tog ett glas vin och åt en ceasarsallad, mums! Blev nästan lite sugen på att gå ut men så blev det ju inte... Kanske ikväll??!! :-D

MMM... ANSIKTSBEHANDLING!

Var på superhärlig ansiktsbehandling igår! Åhh vad det är skönt att bli ompysslad!
I en och en halv timme låg jag inbäddad under täcket medans tjejen tvättade, ångade, gjorde rent i porerna, noppade brynen, la ansiktsmask, maserade mm. Sååå himla skönt! Jag brukar bara gå på 25 minutersbehandlingar annars och man blir nästan stressad för att man måste hinna njuta innan det är över, men detta var perfekt!!!

När jag kom hem hade Linus lagat middag (Tack darling!) och sen låg jag på soffan och kollade på första delen av  Human Trafficing som visades på 3an. Verkligen en superbra film som alla borde se! Jag har sett den en gång förut och tvekade inte en sekund att se den igen! Den är ju väldigt lång så del två visas på torsdag kväll, hoppas jag är hemma och kan se... Annars måste jag nog spela in...

Bilder från Tandemhoppet!

Instruktion           På väg mot planet  Nervositeten börjar komma...
  
Sofia försvinner!   Min tur!                 Titta! jag flyger!     Tjohoo!                    
    
På backen igen!

En Underbar söndag - det blir vad man gör det till...

Söndagen var verkligen en underbar dag!

Efter en lördag som inte riktigt blev som jag tänkt, Jo hoppet var såklart superkul, men med huvudvärk och inställd utgång på kvällen så var jag lite hängig...

Men... det blir vad man gör det till så jag började morgonen med att göra frukost på sängen åt min Darling (Limpmackor med prickigkorv och O´boy! hihi...) sen tog vi en tur med bilen ut på Djurgården, åt lunch på ett litet café och busade med Paris på ängen. Åkte runt på alla småvägar vi kunde hitta (Romantiskt värre! Hihi♥) och sen ut till Frihamnen för lite sightseeing.
Fick lite flashback då jag insåg att jag varit där tidigare, dels inspelning av "Ordjakten" som jag o Vendela var med i, haha, och när jag var på intervju för BigBrother, hihi. Linus visade även vart BB huset stått någonstans (rivet nu) och jag funderade på vad som hänt om jag hade bestämt mig för att gå in... Men, alla måste vi göra val i livet och idag är jag glad att jag valde "kärleken framför karriären" haha!

Sen hemåt för att vila ut på soffan.
På kvällen lagade jag Risotto till middag, sen lyxade vi till det med hemgjorda Chokladbollar (Negerbollar... hihi) Har inte gjort sånna på flera år!
Ja, det blir faktiskt vad man gör det till!

Någon mer som funderat över vad bilden över O´boy ser ut som... hihi

ÄNTLIGEN FALLSKÄRMSHOPP!!!

Åhhhh, ÄNTLIGEN säger jag bara! Jag är så glad!!!

Har ju längtat efter detta i 4 månader nu och efter besvikelsen förra helgen så trodde jag inte att det skulle bli av nu heller...

Vaknade kvart i åtta i lördags morse och ringde direkt till fallskärmsklubben för att kolla om det skulle bli något. Killen som svarade sa att det verkade så, bara det inte började blåsa mer... hmmm, kände genast besvikelsen komma över mig igen och ville inte räkna med något.
Ändå satte vi oss i bilen och åkte mot Tierp. Kom fram och fortfarande såg det ljust ut och de sa åt oss att sätta oss ner och vänta, dom skulle säga till när det blev dags...

Ja, och helt plötsligt kom det en kille som sa att nu skulle jag göra mig iordning, på med kläder, visa hur jag skulle ha kroppen i fallet och ja, så var det time to go up :-)

Haha, så sjukt! In i det lilla flygplanet och upp på 4000 meters höjd, sen var det bara att kasta sig ut!

Nästan 1 minuts fritt fall sen 5 minuters flygning.... Det fri fallet var bara sååå sjukt, kunde knappt förstå att man föll handlöst. Det var nästan så att det var läskigare när man dinglade i skärmen då man mer kunde inse hur högt det var + att jag fick för mig att selen under rumpan skulle lossna och jag falla i backen, haha!

Men jag kommer njuta av filmen man fick med sig hem och visa för alla som vill se, hahahaha....
 Sofia strechar innan hoppet :-)
Häääärligt!
2 nöjda fallskärmshopperskor :-)
Paris och Therry möter upp för att gratulera efter hoppet!
Ja, man kanske har hittat sin nya "hobby", hihi

FACEBOOK

Jag har blivit falskt anklagad!!!
Detta Facebookande har stigit folk åt huvudet! :-)

Jag har nu, på samma dag, fått hugg från två olika håll att -"Guuud vad du är inne på Facebook... hela tiden!"
VA??!! ME?? Nänä, stopp nu! Jag har faktist ännu inte blivit beroende, som det låter som att folk blir, hihi...
Var alltså tvungen att ta tag i saken och kika var dessa påståenden kom ifrån. Och saken är den att det inte var svårare än att man tydligen måste klicka på "Logga Ut" varje gång, annars syns man som Online.

Så! Från och med nu ska jag "logga ut" mig så man slipper bli anklagad för att vara beroende! Så det så! :-)

image321

På jobbet...

Det blev middag med tjejerna iaf igår. Ibland får man sparka sig själv i baken och angagera sig!!! Blir ju hur trevligt som helst när man tar sig ork men ibland är man så jävla lat, haha!

Imorgon är det dags för fallskärmshopp... Fast jag tror inte att det blir något denna helg heller så därför är jag inte så entusiastisk som förra veckan. Om man kollar på vädret för imorgon så ser det ju inte så ljust ut så jag avvaktar faktist med mitt pirr i magen...

Har Prinsessan med mig på jobbet idag, hon e ju för söt när hon ligger och drömmer under mitt skrivbord :-)


En rätt simpel dag...

Ikväll hade jag planerat in en middag med Vendela, det var länge sen vi sågs nu, men tror inte jag orkar ikväll... Behöver nog snarare åka hem o sova efter min kväll/natt som båtvakt... Jävla tjat om detta båtvaktande, haha! Nog om det!

Hade löneförhandling på jobbet idag... *Hemligt* Hihi... :-D

Gick sen upp på gymmet en timme, det är lite trisst att komma igång efter semestern. Inte för att det är jobbigt utan för att man inte har en sommar att se fram emot och "jobba" för. Det är liksom inte lika kul att träna för att sen gå med tre lager med kläder på sig i 8 månader... :-( Tror att det är rätt vanligt att folk tänker så...

Annars har det faktist inte hänt så mycket kul. Nä, faktist en rätt simpel dag...

En kväll på Båtklubben...

Ja, nu sitter man här i den lilla båtkuren på Strandvägen
Paris sköter sig oxå bra och har koll på allt som rör sig   
Men vi har det så mysigt så med chips, dip och lite vin :-)

Båtvakt ikväll

Jobbar på med mitt sökande efter Mauritiusresa men nu känns det som att jag börjar få allt under kontroll.
Har hittat ett jättefint hotell som ligger där vi vill bo, har prelbokat för att se om det finns lediga rum. Finns det så tar vi det! :-) HOPPAS!
Flyg är oxå nästan ordnat. Blir Brittish Airways ner och det är rätt kort flygtid, "bara" ca 17 timmar och det är rätt bra låter det som...

Ikväll ska jag o Linus sitta båtvakt på KMK (båtklubben...), kl 20-06!!! Hua! Hur ska man palla att va vaken en hel natt??? Tror dock att det blir hem o sova lite för mig då jag inte har den lyxen att jag kan ta sovmorgon imorgon... (Som vissa andra i vårt förhållande, hihi!)

Föresten så har vi bokat ny hopptid för Fallskärmshopp!!! Provar igen på lördag och hoppas på det bästa! Ser dock inte allt för ljust ut när man ser väderrapporten... :-(

Här vill jag bo...
image315

MAURITIUS

Herreguuud!
Sitter och försöker boka hotell till vår Oktoberresa och blir helt snurrig! Hur svårt ska det va att hitta något som är "perfekt"??
Vi har iaf bestämt oss för att det blir MAURITIUS! Verkar ju vara en superhärlig ö som man alltid har hört talas om.

Nu gäller det bara att hitta ett bra hotell som ligger där vi vill, i rätt prisklass (jo det finns hotell för 50 000 sek /natt!) och allt det där... Tänk om man kommer dit och det inte alls är som man vill ha det liksom... Hmmm, svårt.

Nån som har varit där eller känner någon som kan ge lite tips???

Sommarfest hos mamma

Ja, efter att besvikelsen lagt sig något efter mitt uteblivna fallskärmshopp (grrr) så packade vi bilen och åkte till Mamma och Hasse på "sommarfest"! Mycket trevligt, god mat och tur med vädret. Bilder kommer nedanför... :-)

Vid ett tiden så skjutsade Björn in mig, Linus och Johanna till stan för utgång. Det blev "Platina" i Saluhallen och vi hade faktist rätt kul!
Oftast blir jag alltid lite besviken när jag går ut i Uppsala, det är inte samma sak att gå ut där längre som när man bodde där och hängde ute mer eller mindre varje helg... Nä, tacka vet ja Stockholm, haha!

Fest


Utgång

Inget hopp idag... :-(

Inget Fallskärmshopp idag!!! Fan va TRISSSSST!!!!!

Jag som var så säker på att det skulle bli av för solen skiner som aldrig förr över Stockholm!

Dock var det tydligen heltäckande måln över Tierp så det blev inställt... Fyyyyyyyyyy va besviken jag är  just nu!!!!

Fallskärmshopp och Sommarfest!

FREDAG!!! Då var denna första arbetsvecka slut, skööönt...

Ikväll blir det lugna gatan eftersom det är hoppdags imorgon, vansinnigt!!! Hihi... Jag och Linus pratade om bio men jag vet inte, har lite o fixa med till imorgon. Presenter, naglar och annat.

Ska ju på fest hos "Herr & Fru Nylander" imorgon... Det är alltså min kära mamma som nyligen har gått och gift sig och numer kan titulera sig för Fru och även bytt efternamn, därav Nylander. Hihi... :-) Jätteroligt tycker jag och önskar dem all lycka!

Får se om det kanske blir en liten utgång i Uppsala imorgon då... Brukar bli utgång efter mammas sommarfest och både Sofia & Johanna kommer så vem vet, hihi.

Jaja, men först är det Fallskärmshopp och lova att tänka på mig imorgon ca 11.30!!! Då kommer jag falla handlöst ut genom en flygplansdörr!!!
 

Slappar framför TVn...
image295

När jag var en valp...

När jag var valp, underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig att skratta. Du kallade mig "ditt barn", och oavsett antalet skor jag tuggade sönder, och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
När än jag var "dum hund", pekade du ditt finger mot mig och frågade -"Hur kunde du?!" - men sen mjuknade du och la mig på rygg och gosade med mig.

Det tog ett litet tag längre för mig att bli rumsren än väntat, för du hade väldigt mycket att göra, men vi fixade det tillsammans.

Jag kommer ihåg nätterna när jag låg tätt intill dig och lyssnade på ditt snarkande, lyssnade på ditt stadiga andetag och hemliga drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här.


Vi gick långa rundor i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass

(jag fick bara våfflan för "glass är inte bra för hundar" sa du).


Jag tog långa tupplurar i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagarna. Stegvis började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär, och du lade mycket tid på att leta efter en "människovän".

Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem och när du blev kär blev jag lycklig för din skuld. Hon, numera din fru, är inte en "hund-människa"- men trots det välkomnade jag henne till vårt hem, och visade tillit och lydde henne. Jag var lycklig därför att du var lycklig.


Sen kom människobarnen, och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur dom luktade och jag ville ta hand om dem jag också. Det var bara det att du och Hon var oroliga att jag skulle skada dem, och jag fick spendera mesta delen av min tid bannlyst till ett annat rum eller en hundbur. Åh vad jag ville älska dem, men jag blev "fånge i kärleken".

När dom blev äldre blev jag deras vän. Dom hängde i min päls då de försökte stå på sina egna ben, petade fingrar i mina ögon undersökte mina öron, och kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dem att göra och deras beröringar - ditt kel med mig var numera så sällsynt- och jag skulle försvara dem med mitt liv och det så behövdes.

Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten.


Det var tider då andra frågade om du hade hund, och du visade stolt dem foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. Dom senaste åren svarade du bara "Ja" och bytte sen samtalsämne.

Jag hade gått från att vara "Din hund" till "bara en hund", och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra.

Nu har du en ny karriärmöjlighet i en annan stad, och du och De ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det rätta beslutet för din "familj", men där var tider då JAG var din enda familj.
 
Jag var jätte glad över bilturen (som i början av vårt "förhållande") tills vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla, och hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa "Jag vet att ni kommer hitta ett fint hem till henne". Dom skakade på huvudena och gav dig en ansträngd blick. Dom förstår verkligheten för en medelålders hund, även med "papper". Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls under tiden han skrek "Nej pappa!!! Snälla låt dom inte ta min hund!" Och du var orolig för honom, och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap, och respekt för liv! Du gav mig en "hejdå" klapp på huvudet, undvek mina ögon, och artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig.
≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈ ≈

Du hade en tid att passa, och nu har jag en också. Efter att du gått sa de snälla flickorna att Du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem.

Dom skakade sina huvuden och sa "Hur kunde Du?"
 Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter.

Dom matar oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sen.

I början då någon passerade min bur, bubblade det i magen och jag tänkte och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var NÅGON som brydde sig, NÅGON som kunde rädda mig.


När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade.


Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen, och jag följde henne snällt i korridoren in i ett separat rum. Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron, och sa till mig att jag inte behövde oroa mig. Mitt hjärta dunkade av förväntan och spänning för vad som nu skulle hända, men det var också en känsla av frihet och lätthet. "Kärlekens fånge" hade nu kommit till sitt slut.

Av min natur var jag orolig för henne. Jag kände igen obehaget och tyngden hon bar, och det känner jag till, på samma vis jag kände till alla dina obehag och ledsamhet. Artigt och snällt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan. Vant stack hon in nålen i min åder.

När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade "Hur kunde du?". Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa "jag är så ledsen ".

Hon kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad, slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv- en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden. Och med den sista lilla kraften jag hade, försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt "Hur kunde du?" inte var riktat mot henne.


Det var du, min älskade husse, jag tänkte på.

Jag glömmer dig aldrig och kommer vänta på dig i all framtid.

Måtte alla i ditt liv fortsätta vara så lojala mot dig som jag har varit!
image294

-Jim Willis


Girls of the Playboy.....

Nä, det blev ingen golfträning igår! Dock inte enbart mitt fel då Linus var lika osugen han... Så det blev soffmys istället och det är inte fy skam det heller :-)

På kvällskvisten var det sen dags för min lovely serie....Girls of the Playboy Mansion, hihi! Lockade även ner Linus i soffan för att titta med mig. Var väl inte det han helst ville se utan försökte smita över till Nyheterna, dock utan framgång, haha. Men Jag tycker faktist dom är rätt så charmiga töserna :-).

Funderar över om det inte är dags för en partykväll snart... Känns som det var evigheter sen då man haft semester och faktist haft annat för sig än att hänga runt "Svampen" :-)... (Dock blir det inte någon utgång imorgon eftersom jag INTE tänker hoppa fallskärm BAKIS!!!) Jaja, när man minst anar det... Hihi

image292

En helt vanlig Onsdag

Ikväll blir det golf!
Bara inte det tok regnar så drar vi till Ulriksdal och slår lite... Funderar på att ta tag ordentligt i Grönt Kort biten men det tar sin lilla tid.
Jag är nog en rätt lat mäniska när det kommer till att ta tag i saker... Vill fixa Grönt Kort, Plugga Spanska, börja med pilates, you name it! Assistent? Ja tack! Haha...

Ska även iväg med Paris till veterinären, dags för vaccination :-)

Föresten! Någon som vill haka på och ta Grönt Kort??!!

Tandemhopp och Drömmar...

Shiiiiit va kul!!!!!!

Jag och Sofia har bokat en tid för att hoppa fallskärm nu på Lördag!!!! Herregud! Bestämde mig i maj att i sommar ska det ske och nu är det då dags!!!
Ja, vad säger man? Det är ju galet men för mig känns det som att det är en av de saker jag måste göra i mitt liv,  man lever bara en gång och måste se till göra det här och nu!

Fler spännande saker jag vill göra:
→ Åka till Amazonasdjungeln ( Jag vet! Jag tål inte läskiga djur men det är väl samma sak, man får en kick av det...)
→ Flyga helikopter ( Har en känsla av att jag kommer bli åksjuk o inte gilla det men ändå...)
→ Se en riktig haj i havet, iaf fenan( Haha, sjuk tanke!)
→ Flyga skärmflyg efter en båt ( Jag vill landa i varmt vatten, dock inte riskera att bli uppäten...)
→ Se en björn i det fria, LIVE ( Japp, lika sjuk tanke det!)

Men jag vill INTE hoppa bungyjump eller sätta mig i en raket ut i rymden... Så det så! :-)

BACK AT WORK AGAIN...

... Jaha, då var semestern redan slut! Känns som det var alldeles nyss jag satt här bakom (/framför? Vad säger man...?haha) datorn och skrev att "Jippi, nu är det semester!".

Haha, jaja, det var ändå rätt lätt att gå upp 6.30 i morse trots att man sovit till 11 om dagarna. Kändes nästan som förr i tiden när det var första skoldagen efter sommarlovet och man vill klä sig och göra sig fin, hihi. Dock var det bara att svida om till sin vanliga trissta kostym när man väl kom hit...

 

Vilken härlig semester i Puerto Banus...

Eller semster...? Jo, men full fart har det varit och vad annat kan det bli när man bor 6 pers i samma lägenhet... Men det har varit otroligt kul med sol, bad och fest!
Dag 1,2 och 3 är ju redan visade på tidigare inlägg så jag fortsätter där...

Dag 4 - onsd
Tog det lugnt vid poolen på dagen och partade med två kompisar till Thomas på kvällen. Blev middag på Red Pepper och sen 80-tals disco på Seven, haha!



Dag 5 - torsd
Ja, vissa har sina egna sätt att vakna upp på när man är bakis...
Efter att ha sovit halva dagen så tog vi en eftermiddag i hamnen, åt god pizza på Picasso och kollade på båtar som får en att fundera över om vissa faktist kan ha FÖR mycket pengar... Sen blev det  Rosé på Stekiga Plaza beach.
Åt middag på min kära Thairestaurang och sen Casino resten av natten.



Dag 6 - fred
Sofia kommer!
Låg vid poolen i väntan på att Sofia skulle höra av sig för hämtning.
Kvällen blev det förfest på vår terrass sen middag i hamnen. Tyvärr fick jag en smäll av ett elakt virus och fick så sjukt ont i halsen och gick hem direkt efter middagen. Fick även med mig de andra som säkert oxå behövde en välförtjänt "tidig" kväll.



Dag 7 - lörd
Celle
kommer!
Linus, Jens och Celle gick direkt ut på golfbanan när C landade. Jag, Sofia och Thomas tog en dag på beachen tillsammans med Ts vänner.
På kvällen blev det grillning hemma och sen utgång. Först tog vi taxi till Suite (ett häftigt ställe med nattklubben utomhus på stranden!) där det blev en drink sen vidare till Olivia Valeres. Tyvärr fanns det inga lediga bord för kvällen så vi bestämde att det är bättre att ta det en kväll när det finns bord. Så det blev istället Seven och en röjig natt :-)



Dag 8 - sönd
Shit vad det såg ut i lägenheten när vi kom hem, haha!
Blev en lugn dag vid poolen, middag på Anthonios sen hemgång.



Dag 9 - månd
Grabbarna tog en golfrunda igen medan Jag, Sofia och Thomas stekte på Plaza Beach (stället där varenda tjej struttar runt med perfekta kroppar och snygga brännor!)
Vid 6 tiden kom Linus o Celle ner och det blev Rosé och äntligen...my lovely Strawberry Daiquiri! (Dock inte lika goda som på Storstad hemma)



Dag 10 - tisd
Ett perfekt dygn!
Vattenland! Äntligen! Ja, jag är ju obsessed av Vattenland, hihi. Älskar att åka galna vattenrutschbanor :-)
På kvällen blev det grillmiddag hemma och senare på natten mitt älskade Olivia Valere (Gryyymt! Ser ut som ett fort på utsidan och ett palats på insidan!) som jag tjatat öronen av alla hela semestern om att vi MÅSTE festa där minst en kväll! Haha, och jag tror inte någon blev besviken... Vi fick både bord och gratis inträde tack vare Linus Mr Smith ;-)



Dag 11 - onsd
Hemresa! :-(
Men eftersom vi bokat sena kvällsflyget hem hade vi hela dagen på oss till annat :-)
Jag och Sofia tog en shoppingdag och jag visade Sofia runt för att se annat av Puerto Banus än stranden och nattklubbar.



Och ja, jag fick användning för ALLA mina nya bikinisar, hehe....

Marbella - bra tips på ställen
Puerto Banus - forum och bilder

Hemma i Sverige igen

Då var man tillbaka i Sverige och vad möts man av...? Regn och kyla såklart, burr! Varför blir man överaskad egentligen?

Har haft en superkul semester och det kommer en rapport snart. Måste lägga upp bilderna bara men just nu är jag på landet med två småhundar runt mina fötter så det blir när jag kommit till sthlm igen :-)

Paris blev såååå glad när jag kom (ja, egentligen blir hon ju lika glad om man varit borta i en kvart som i två veckor...) och trots att hon njutigt på landet nu så tror jag att hon kommer gilla att komma tillbaka till hufudstaden, hon är ju trots allt en stadstjej ;-)