Dags att ta farväl...

Kära vänner, Nu har jag efter alldeles för lång tids överläggande, tagit beslutet att stänga ner min lilla blogg. Det känns tyvärr inte lika kul att skriva längre. Förut skrev jag fritt, högt, lågt, långt, kort! Med glädje och för att det var kul att dela med mig till alla er goa läsare om allt från vardag, träning, lilla Paris, shopping, resor och tankar. Nu känns det mest som att jag måste sitta och tänka mig för vad jag skriver... Det är varken kul eller inspirerande. Så jag stoppar här. En tanke jag haft är att lösenordsskydda den, men ska det behövas? OM jag mot förmodan ändrar mig och kör vidare med lösen, så lovar jag att hojta till. Men troligtvis så blir det inte så. Allting har sin tid. Det här var den tid min blogg fick :) Jag är oerhört dålig på att ta farväl *snyft* men för er med Facebook så hoppas jag att vi ses där istället! Och för er med egna bloggar så kommer jag självklart fortsätta kika in där! Stor kram till alla er som hittat hit, av rätt anledning, från en blondin i Vasastan ;) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Lite midsommarbilder!

Midsommarafton firades i goda vänners lag ute i Stocksund hemma hos Ebba. Faaaantaaastiskt bra midsommar! Lite sådär precis som en midsommar "ska" vara😃 Båtfärd från stan, Midsommarlunch med sill & potatis, midsommarkransar, midsommarlekar, grillmiddag, egen DJ, några tokar som badar (frivilligt och ofrivilligt), både vänner & nya ansikten, rose och bubbel....fick till och med en privat show av Loreen! (jag är iaf övertygad om att det var hon😉) Ja, det var riktigt bra ordnat! En bild säger mer än tusen ord, så här kommer ett gäng bilder!


Vem har skrämt bort sommaren??

Alltså...ärligt talat! VAR är sommaren??😳 Det har inte varit "riktig" sommar en enda dag i år! Ni vet en sån dag då man bara vill lägga sig på en filt och sola. När man vet att jodå, det kommer vara så här fint minst en vecka nu. När termometern visar ÖVER 20'c... Nä, i nuläget får man vara glad om det är riktig sommar i några timmar. Det har varken bjudits på värme, molnfri himmel eller nå vidare mycket solglimtar detta år. Inte ens våren var ju speciellt bra! Nu har jag iaf tagit semester, jag sköt upp den en vecka då vädret ändå var kasst, så nu ser jag gärna att sommaren tar och visar sig! Men om man kollar väderrapporten inför den kommande veckan, så ser den preciiiis ut som den gjort varje vecka detta år! Lite regn, lite sol, och knappt 20'c. Vilken kanonsommar! Well, egentligen är jag inte jätteintresserad över de kommande dagarnas väder här hemma. Åker nämligen till LONDON imorgon! Där räknar man ju med mulet och regn så det är inget att klaga över😉 Men från och med måndag ser jag gärna att sommaren skiner upp! Oki?!


Powerwalk

Något jag älskar med sommaren, är de långa ljusa kvällarna och de tidiga soliga morgnarna! Jag tar mig mer än gärna ut på en pw när tiden finns. De senaste veckorna är promenaderna min enda träningsform faktiskt, om man nu kan kalla det för träning 😉 Pga förkylningar varje månad så har jag hållit mig borta från gymträning, och pga löparknä har jag hållit mig borta från löpning. Känns som mina muskler håller på och tynar bort, haha, men att få komma ut och röra på sig är skönt! Speciellt nu när sommardagarna är långa och ljusa (dock saknar jag värmen! Vem tusan har lagt beslag på den??) Nu har jag precis börjat lyssna på ljudboken Zlatan, det är PERFEKT med ljudböcker vid powerwalks! Det får mig att vilja komma ut oftare :)


I lördags var det utgång!

I lördags hade jag en inplanerad tjejkväll med Johanna, Sofia, kusin Emelie och Emma, som var på besök från Sundsvall.

Som jag skrev tidigare så skulle jag ner på stan och hitta mig en fin dress kvällen till ära. Tokigt nog så köpte jag tre stycken, och alla ni som känner mig VET vilken beslutsångest jag har när det gäller att klä mig.
Så med 3 nya klänningar, och sisådär 20 gamla, så blev det ungefär lika många på och avklädningar innan jag tillslut tog den som jag tänkt från början, haha.

Kvällen blev supertrevlig! Började med en fördrink hemma hos Emelie, fortsatte med middag och drinkar på Sturehof, rullade vidare till Cafe Opera och avslutade natten på Hells kitchen.
Det enda som var en besvikelse var väl Cafét, som inte alls levererade. Men inte värre än att man kan gå vidare. Jag har egentligen allt som oftast kul på Cafét, men såhär en lördag mitt i sommaren var det inte jätteskoj... Hells var väl inte heller så bra som det brukar, men med en rockertjej i gänget så dras vi emellanåt upp till rockbaren, och det är onekligen lite kul och annorlunda :) Jag sa att vi avslutade natten på Hells... Jag ljög. Vi avslutade ju natten på min balkong med salamimackor och tjittjatt till 05."någonting" :)

 

 


Bästa "orkar inte"!

Jag kan varmt rekommendera de tålmodiga killarna som jobbar för orkarinte.se !
Vilket team! De slet mer eller mindre en hela dag med en skänk som jag hade köpt i Sickla, men som jag inte hade möjlighet att varken få ut från butiken eller de 5 trapporna upp till lägenheten!
Darling var bortrest, och jag undrade på fullaste allvar hur jag skulle klara mig utan mitt hjärta som ställer upp i vått och torrt! Men så kom jag på att jag nyligen läst en artikel om killen som startade orkarinte.se, att de med glatt humör lovade att fixa allt som andra inte orkar.
Och den tuuuunga skänken var definitivt något som jag inte orkade tänkte jag, så jag kontaktade dem och de lovade att fixa det redan samma dag! :D Och för ett bra pris dessutom!

Men jag tyckte riktigt synd om dem när de tillslut, kl 21 på kvällen, stod dyngsura av svett men trots det skrattandes på min våning och undrade hur tusan man kommer på att köpa nåt så tungt när man bor högst upp, hahaha. Riktigt hjälpsamma och trevliga killar! Rekommenderas varmt till er i Stockholm!

www.orkarinte.se


Ikväll vankas en runda på stan!

Vad härligt att bloggandet fungerar igen :) dock är det bara via wifi och inte på 3G nätet, men man får vara glad för det! Idag är det lördag, juli, och ca 19 grader varmt. Jag började dagen med en PW runt Kungsholmen. Glömde starta runkeeper, men det tog mig 1,05 så skulle tippa på ca 8 km. Häääärligt! Ikväll ska jag ut med några tjejkompisar. Ska hem till Emelie på en drink, sen middag på Sturehof och därefter får vi se vart våra höga klackar bär oss 😃👠🍸 Funderar på om jag ska ta mig ner på stan och köpa mig en ny klänning. Det lutar åt det. Så lika bra att jag kastar mig in i duschen nu. So long folks!


Test...

Jihuuu! Det verkar som att blogg.se hittat någon som orkat ta itu med det "lilla" problemet att man inte kunnat blogga från mobilen. Inte en dag för tidigt! Vet att det har varit högljudda irriterade kommentarer om att de varken fixar problemet eller ger info om vad som händer. Men som sagt, nu verkar det fungera igen! Slänger in lite random bilder från senaste veckorna. Har ju hunnit med både midsommarfirande, islandsresan, GT Polonia i Polen, och lite annat skoj.