Helgshopping

I lördags inhandlade jag denna vårjacka på Karen Millen. Nu får det ta och bli lite varmt!

Borde jag skaffa mig en normal hobby?

Fortfarande trött sen i helgen men skyller mer på tidsomställningen än att det skulle bero på lördagens fest.....hehe...
Vad ska man säga? Fest hos Besim och sen (sluta läs nu ni som är känsliga för överkonsumtion) 8 liter Champagne och 20 drinkar på Sturecompagniet och Village. Kul kväll! Riktigt kul!

Men nu tror jag att jag ärligt talat är lite trött på att gå ut... Kan det verkligen vara så? Det är väl inte helt fel att stå och stussa varje fredag/lördagnatt på alla dessa inneställen men är det egentligen sååå kul? Är det det? 
Hmmm, brukar få sån här svacka ett par gånger om året och ifrågasätta om det verkligen är värt det... Borde man inte skaffa sig en normal hobby istället???

http://www.finest.se/imageGallery/?igid=5009
http://www.stureplan.se/frame.php?main=/ 

 

Whyyyy?

What the fuck!!! Hur blev det så här???
Hela veckan har jag blivit bländad av solen, men när gick jag ut från jobbet idag......
Jag orkar inte!!!


Hur blev det såhär???

Igår vart det en spontan utgång... Hmmm, jag som gick upp på gymmet efter jobbet och sen skulle jag hem och ta det lugnt.

Meeen... på vägen hem ringer Vendela som är på snabbvisit i Stockholm och undrar om vi inte ska ta ett glas vin. Tja, jag är inte den som är den så det är klart vi ska.
Inte heller Elisabeth var speciellt svårövertalad på att följa med. Ett "nej, jag ska vara hemma" blev ganska snabbt ett "jag kommer!" och vi startade kvällen med 3 (ja, varsina) grymt goda hallondrinkar på Storstad.
Även middagen intogs där, då hade Linus och P.Jocke slutit upp och köttbullar ännu några drinkar slank ner.

Klockan blev midnatt och då skulle man ju kunna tro att vi var nöjda och på väg hem... men nej, det visar det sig att Crille och Bes. har fest några 100 meter därifrån så vi fortsätter kvällen med en snabbvisit där innan vi alla åkte ner till Café Opera.

MY MY! Hur gick detta till?? Hmmm, att min Grogghagga var på besök i stan förklarar kanske saken ;) Men jag var faktiskt pigg och fräsch hela dagen idag, konstigt men sant! Fast det blir en lugn kväll ikväll :)

Beskrivning Grogghagga:

En mindre fräck och lite till åldern kommen kvinna. Kännetecknande är mycket slitet blonderat hår, väl tilltagen urringning samt en förkärlek till alkoholhaltiga drycker. Grogghaggor kan ofta ses i baren fram på småtimmarna med ofokuserad blick alternativt en för kvällen utvald pojkvasker.

Jävlas tänderna med mig, då jävlas jag tillbaka!

Inga hål! ingen tandsten! Bara vackra tänder... Hmmm, varför känns det då konstigt  när jag äter???

Jaja, det kanske slutar nu när herr tandläkare sagt att allt ser bra ut... Det brukar ju vara så, när man väl varit hos doktorn så gör det inte ont längre...

Jaja, i vilket fall gjorde jag min plikt (det dåliga samvetet som talade till mig?) och gick raka spåret till apoteket och köpte tandtråd, flour mm. Så nu jävlar ska tänderna få sig en ordentlig omgång!


"Frivilligt" tandläkarbesök!

Igår ringde jag tandläkaren för att boka in mig på undersökning... FRIVILLIGT! Hur sjukt är inte det? Dessutom fick jag tid redan dagen efter... herregud, så snabbt har jag inte ens fått en akuttid!

Har en känsla av att jag har hål i en tand och jag antar att det är lika bra att kolla upp det... tyvärr...


Ja, vad har vi då hittat på i Budapest?


FREDAG
Checkade in på Hotell Gellért som är ett anrikt hotell med thermalbad
Lunch på Gellért - självklart startade jag vistelsen med Gulaschsoppa!
Bad på Gellért - underbart att sjunka ner i 38´C vatten och bara njuta!
Middag på en italiensk restaurang på Vaci utca (gågatan) - Urmysig restaurang i en källare med massor av mat & vin att välja på!
 

LÖRDAG
Morgonbad på Gellért + massage av en robust ungersk kvinna
Promenad till slottet - stort slottsområde med härlig utsikt över stan.
Tunnelbana till House of Terror - ett minnesmuseum där bla R.Wallenberg var fånge under andra världskriget
West End Citycenter - shoppinggalleria
Tillbaka för 30 minuters vila på hotellet
Szechényibadet - populärt thermalbad utomhus, supermysigt att ta ett kvällsbad! REKOMENDERAS!
Middag på Cyrano på Vaci utcá - Snygg inredning men hann inte ens få i mig fördrinken förens dom tagit bort min varmrättstallrik! Haha


SÖNDAG
Återigen morgonbad på Gellért
Byte av hotell till Hotel Gold Buda - ett mysigt litet hotell i Gellert Hills där vi sov sista natten
Busstur runt stan - *gäääääsp* se bild nedan på början resp slutet av resan...
Fika på Gerbeaud - jättekänt och jättestort café med massvis av bakelser!
Vila på hotellet
Middag på Etno Lounge - Litet ställe i slutet av Vaci utcá med väldigt bra mat!
Hemresa måndag morgon...


TIPS
* Drick vin! Ungern är kända för sina viner och det finns massor att välja av på restaurangerna. Billigt är det oxå, ca 20sek /glas eller 100 sek /flaska.

* Ät bakelser!!!

*

EN WEEKENDRESA TILL BUDAPEST!!!

Ja, det har varit riktigt dött här på bloggen ett tag. Det beror ju på att det var överaskningsdags för min Darling!

Japp, i helgen var det dags att "överlämna" födelsedagspresenten till min Darling... som inte var något man kunde överlämna... och inte heller något han hade en blekaste aning om att det skulle vara...

Som sagt var det ingen sak han skulle få, inte heller var det på lördagen som jag sagt tidigare (för att villa bort honom)....

Nä, i fredags morse väckte jag honom klockan 06.30, då hade jag i smyg redan packat våra resväskor och kört fram bilen så det var bara för Darling att gå upp och klä på sig kläderna jag lagt fram... Han fattade ingenting vad jag höll på med! :D

Jag rattade bilen E4 norrut och hade förberett med några små lappar som han skulle få på vägen så att han skulle ha något att fundera på:

1.******** är en av ****** vackraste, livligaste och mest prisvärda **********.
2. Upplev och njut av ******, varma bad och god mat.
3. Vad sägs om en lunch på en mysig restaurang där ********* och det oxblodsröda vinet på bordet framför dig doftar ljuvligt.

Japp, helt rätt, han trodde såklart att vi skulle på SPA!

När jag svängde av mot Arlanda trodde han såklart att jag skämtade och att jag skulle styra tillbaka till E4, men insåg snabbt att så inte var fallet. Nu var han MYCKET fundersam på vad jag tagit mig till! När vi kom fram fick han sista lappen där alla meningar visades i sin helhet:

Budapest är en av Europas vackraste, livligaste och mest prisvärda storstäder!
Upplev och njut av kultur, varma bad och god mat.
Vad sägs om en lunch på en mysig restaurang där Gulaschen och det oxblodsröda vinet på bordet framför dig doftar ljuvligt?!

Hihi, gissa om killen blev förvånad när han fick klart för sig att vi skulle spendera helgen i BUDAPEST!!!
Och gissa om jag var lycklig att överaskningen blev som planerat!!! Såååå himla kul!


En dålig dag...

Usch usch usch!
Jag har mått superdåligt hela dagen! :( Mådde först illa hela kvällen igår och kräktes sen som en gris vid 22-tiden. Har varit helt däckad idag men trots allt överlevt på äppeljuice och digestivekex. (Jo, till och med i min lilla rosa värld kan man tydligen bli sjuk!) Fy, avskyr verkligen att må illa!

Hoppas på att bli bättre snart (typ nu!) men yrseln verkar inte vilja ge med sig.

Snart är det iaf helg!!! Det är bra... Jag har ju inte gett Linus hans födelsedagspresent än.... men den kommer på lördag.... Jag är sååååå sugen på att avslöja allt redan nu!!!


Grrrrrrrrrattiiiiiiiiiis Darliiiiiiing!!!!!!! ...


Självklart var jag upp och skrålade "ja må han leva" med min vackra stämma i morse!

Vad han fick i present? Det är fortfarande en hemlis.....................


Bodycombat med Sofia

Ikväll ska Sofia följa med mig och träna på "MITT" gym :) Jejjje!

Vi tränade ju på samma gym förra året och det är inte att man inte saknar det... Var rätt trevligt att dels ha någon att träna med, men man hade ju oxå tid att ses oftare än man gör nu. 2 flugor i en smäll liksom...
Jaja, det ska bli trevligt att ses ikväll iaf.

Imorgon fyller min kärlek år! Pyssel Pyssel Pyssel.......... hihi..............

The Hills

Ojoj, nu var jag nära att åka på det igen! Råkade i förbifarten lova med mig själv på hockeymatch..... men jag slapp! Phu!
Så nu kan jag i lugn och ro fortsätta kolla på The Hills och dricka mitt te.
Pinsamt nog kan jag säga att jag älskar The Hills! Töntigt att leva sig in en serie... men fan vad jag tycker illa om den där vidriga Spencer!! Usch vilken avskyvärd typ!
Däremot gillar jag stackars Heidi och jag ÄLSKAR hennes hår!!!
Trodde inte att jag skulle orka börja titta på en reality serie som pågått så länge (såg inte ett avsnitt av Laguna Beach) men för varje avsnitt så blev jag mer och mer intresserad. Och nu har jag svårt att slita mig, haha!

Nä, nu måste jag piffa till mig! Ska möta upp dom andra för middag efter hockeyn lite senare ikväll och jag har tillbringat typ 30 timmar i mina mysbyxor...

Bla. bilder av Hedis snygga hår:
http://thehills.webblogg.se/category/outfit-s-lat-dig-inspireras.html

Jag tänkte verkligen ta det lugnt i fredags...

 ...och istället satsa på en lördagsutgång med Melodifestivalsparty.

Men ibland blir det inte som man tänkt sig! Darling ringde mig när jag slutade jobba och frågade om jag kunde vara klar för middag och fest om 40 minuter!
Ja, så istället för min myskväll så hamnade jag på Hovet där AIK spelade mot Västerås. Nu är ju hockey inte mitt största intresse men det serverades en 2 rättersmiddag och vin så då kan man ju ställa upp.

(OBS. Kan jag säga att jag under varmrätten sa att "denna kyckling luktar inte bra, om jag blir magsjuk nu så är det den....")

AIK förlorade men vårt humör var på topp iaf. Tog en taxi in till stan och upp till C5 där det som oftast var full fart :)
Kvällen fortsatte sen med några timmar på ROSE och därefter VILLAGE.
Jag gillar Rose, vet egentligen inte varför för det är förhållandevis "lugnt" ställe. Men jag gillar den härliga inredningen och att det inte är proppfullt med folk.
Village var bra som vanligt. Men tror jag började bli lite seg där på slutet... Så vi styrde stegen hem vid 4 tiden.

Ja, och dagen efter då...? Japp, rätt gissat, magsjuk! Först trodde jag ju att jag var hängig för att man var bakis... Men jag kräks ju aldrig av bakfylla... Så kom jag på vad jag sagt dagen innan, "denna kyckling luktar inte bra....."
Så med andra ord blev lördagen väldigt lugn. Var dålig hela dagen men till kvällen blev det lite bättre och vi hade myskväll framför melodifestivalen.

http://www.finest.se/imageGallery/?igid=4928  ROSE
(premiärtur på stan för en av de nya LV väskorna, hihi)

10.54...

Nu kan jag ta och berätta vad inlägget 10.54 handlade om...

I torsdags skickade jag ett sms till min kompis som vilken dag som helst skulle föda barn:

"Jag blir nervös när du inte är online... Är det dags??"

Smset skickade jag 10.54.....

Några timmar senare får jag ett sms av hennes kille:

"Klockan 10.54 kom vår son till världen......."

Haha, samma klockslag! Fick rysningar när jag upptäckte det!

♥ STORT och VARMT GRATTIS till er!!! ♥
˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜  ˜


Fredag kväll....


Precis sett hockey, AIK-Västerås....
Spontant........
Nu utgång....
Destination Unknown.......
Hehehe...........

File:Smiley.svg

10.54

Shit! Så himla scary!!! Vilken fullträff! 

Kan inte berätta idag... får vänta en dag eller två... vill bara säga det till personen i fråga först....

Ni förstår sen.

"Helkroppsgenomkörare"

Nu har jag precis kommit hem efter att ha fixat naglarna, så nu har de ny och fin fransk manikyr! Har faktiskt oxå hunnit med att träna och fått massage under dagen. Nu ska jag ta ett låååångt bad och så ska kroppen få njuta av lite peeling. Bara frisören som fattas, haha!

Sleep tight!

En kul lördag på höga klackar!

Men vad gjorde brudparet på Village???

Helgen bestod av en kvälls vila och en kvälls utgång.

Var lite sugen på en bio på fredagen men Darling ville hellre sporta så han tog en tennismatch medans jag mest låg hemma på soffan och kollade på Let´s Dance. Tja, varför inte?

Lördagen var det min tur att träna. Hade ju bokat in ett boxpass med Elisabeth så trots stela muskler från boxen dagen innan så tog jag mig dit. Jag tror att kroppen behöver användas för komma över stelheten...
Men jävlar vilken värk jag hade i armarna efteråt! Bara att ta raka vägen hem, glida ner i badkaret och fylla på med flera deciliter avkopplande badsalt, haha!

Sen var jag redo för kvällen! Grabbarna drog iväg och spelade poker redan på eftermiddagen så vi hade egen förfest hemma innan det var dags att bege sig till Älvsjö för att möta upp dom på nästa förfest.
Hos B är det alltid mycket folk så det är skoj. Men vi kan inte ha varit där allt för länge eftersom vi kom dit vid 23 tiden men hann med 3 nattklubbar under nattens gång.... Hmmm.

Well, startade på Ambassadeur som inte heller denna gång inte charmade mig. Jag vet inte vad det är men det känns lite... hur ska man säga det..... som en konstig blandning av folk.....

Vidare ner till Sturecompagniet där tanken var att gå upp på nattklubben V. Men ärligt, att stå och trängas med 50 andra desperata människor som självklart tycker att just dom är snygga nog att få komma in, då är det lika bra att byta inriktning med en gång. För DET kan ta tid! Vi valde istället att ta ett Drinkbord uppe på Sturecompagniets vänstra hylla och hade riktigt kul!

Nästa stop var Village. Kära gamla Village, haha! Säg den partynatt som inte avslutas där.... Vi fick ett mycket bra bord längst in i lokalen och stussade som om morgondagen inte fanns! 
Nu började dock mina 12 cm klackar göra sig påminda.... men det förträngde jag faktiskt väldigt snabbt när ett stort sällskap slog sig ner vid bordet intill vårt! Döm om min förvåning när är Bröllopsgäster... Inkusive Brud och Brudgum, haha!
Det första jag tänkte var såklart "uhhh, tacky!" Men what the fuck! Jag vet väl inte deras bakgrund heller!
ALLA FÅR GÖRA SOM DOM VILL! :)

Avslutningsvis så hamnade vi såklart på ett mathak, denna gång Maestro där en nattpizza tydligen passade mina smaklökar.

Denna gång sätter jag inte mig själv i toppen utan den äran får kvällens Brudpar :)
http://www.finest.se/imageGallery/?igid=4903



     

Whyyyyyy???

Vad ska det här vara bra för??????????? Varför???!!! Jävla skit snö!!! Phhu!!

Flummigt!

Åhhh jobbigt! Varför kan man inte sova när man varit ut kvällen innan???

Jag har bara sovit i 3 timmar men känner mig alldeles för pigg för att somna om! Suck!

Haha, men så kul! Väcktes klockan 9 av Darling med orden:
"Hoffa! Langa fram kortet nu, alla väntar!"

Haha! What??? Jag tror att han sov för det lät väldigt flummigt så här på morgonkvisten, haha!


Snart utgång

Medans jag väntar på att Elisabet ska komma hit så avnjuter jag ett glas Bubbel.
Är laddad inför kvällen! Har varit iväg på tufft boxpass och sen fått mig ett långt välbehövligt bad, nu får vi se vad natten har att erbjuda.


Jag är ju ett STOOOORT fan av Desperate Housewifes!

Och jag älskar Gabrielle och hennes charmiga, snygga och självcentrerade stil!
Här är några sköna citat av Gabby:

- I want a sexy little convertible! And I want to buy one, right now!

- Do you know how bored I was today? I came this close to actually cleaning the house.

- The only person more self-centred than me is Carlos; he's so self-centred he doesn't even know how self-centred I am.

- The way I see it is that good friends support each other after something bad has happened, great friends act as if nothing has happened.

Father Crowley: "Here's a thought. Don't be angry. Be thankful. Children are a gift, are they not?"
Gabrielle: "I don't have time for this crap. I have a party to plan.





När vi var på Universal Studios i LA så fick vi se gatan där det spelas in, det var nästan dagens höjdpunkt, haha!

C905

Åhhh, min Darling är världens bästa!!!
Jag har suttit och kollat på en Sony Ericsson C905......... och nu har jag en! :)

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/c905?lc=sv&cc=se






Box

Idag har jag varit på Box pass för första gången på länge!
Guuud, jag hade nästan glömt bort hur sjukt kul det är!!! Och jobbigt... Men sån otrolig skön känsla när man får till några ordentliga sparkar och slag! :)

Måste säga att mitt gym ÄGER! Jag var ju tveksam vid årsskiftet vilket jag skulle välja men jag är så himla nöjd!!!
Instruktörerna är grymma och maskinerna nya och fräscha.

Anyway, om jag inte har fööör ont i kroppen imorgon (handlederna kan iaf ha tagit stryk...) så ska jag iväg och Boxas med Elisabeth på eftermiddagen. Att ha en blivande polis framför sig kan bli jäääävligt tufft.... 

http://www.sportlife.se/Ostermalm/

Kom jag hem med massa matkassar igår?

Just precis, helt rätt! Inte blev det någon "Storhandling" för mig igår inte....
Nopp, det var mycket skönare att njuta av en god middag och sen mysa ner sig i sängen och kolla på "Arlanda" och "Lyxfällan"...

Storshopping?

Jag funderar på att åka och storhandla ikväll. Jo, ni hörde rätt! Jag gillar faktiskt det!
Även när jag var yngre gillade jag att åka med mamma och storhandla. Och kunde jag inte följa med så var jag gärna först framme vid påsarna när hon kom hem för att få packa upp.

Dels tycker jag att det är rätt så mysigt att gå omkring bland alla varor och välja och vraka, haha, men det jag tycker mest om är när man kommer hem och plockar upp i hyllor och kylskåp så att det ser riktigt välfyllt ut!
Jag köper liksom gärna 3 tandkrämstuber och 5 askar med te bara för att det ska finnas hemma, haha, så sjuk!

Så ja, nu fattas bara själva matlagningen innan jag är en ultimat fru von T! 

Fast just nu fick jag nog en annan idé...... Jag skulle kunna gosa upp mig i soffan istället... med en stor kopp te... det låter nästan skönare... hmmm....


Någon frågade om jag inte var ut i helgen eftersom jag inte lagt upp några bilder...

Haha, klart jag var! Dock har jag knappt några bilder.

Vi firade ju vår 4-års dag i fredags med att Linus hade grabbkväll framför Playstation och jag var ut och shoppade till klockan 20 och sen stupade i säng...
Men men, man kan ju inte vara så kinkig med datum så vi firade dagen efter istället!

Så på lördagen tog jag ännu en shoppingtur ner på stan, tänkte att jag skulle köpa ett par nya träningsskor men kom istället hem med en ny vinterjacka! Så kan det gå...

På kvällen bokade vi bord på Wasahof för en skaldjursafton. Tyvärr visade det sig när vi kom dit att hummern, räkorna och nästan alla ostron var slut...samt att musslorna giftiga! Så någon skaldjursplateu var det inte tal om.
Men vi fick iaf till det med lite sniglar, några räkor en köttbit, risotto och Champagne, så vi blev mätta trots allt. Vi har varit på Wasahof en gång förut och då var det bra men efter den här gången kan jag inte rekomendera det,tyvärr.

Sen var vi bjudna på fest! I all enkelhet skulle man kunna tro men 60 pers i en lägenhet skvallrar om något annat. Kom dit vid 23.30 och sen vidare till Village vid 02.00. Nattmat på Mc D fick avsluta kvällen.

http://www.finest.se/imageGallery/?igid=4870
 


Min kärlek

Hihihihihihihi......... Linus fyller år snart........ och jag har köpt en jättefin sak........ åhhhhhh......

Men jag kan såklart inte skriva vad det är här, då blir det ju ingen överaskning!

Men jag vill att det ska vara NU!

My precious! - Nya Louis Vuittons!

"Jag är så lyycklig jag är så lyyyycklig, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, jag är så lyyyycklig, jag är så lyyyyycklig........"

Så här glad blir man när man får utöka väsksamlingen med två nya beauties!
Jag är numera stolt och glad ägare av ytterligare ett par Louis Vuittonväskor. Åhhh, I love them!
Dom känns redan som en del av mig... en del av vår familj! Haha! I alla fall om ni frågar mig! Fråga inte Darling.......
He doesn´t know it yet.....


Väska nr 1- Ellipse MM
Väska nr 2 - Speedy 25

I´m back!

Guuud, jag har varit grymt dålig på att uppdatera här! Förlåt mig! Och om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt glömt bort att göra det...

Men nu är jag tillbaka, piggare än någonsin! Ehhh....