Raport från Marbella

Jaha, här kommer då en liten rapport från Spanska Solkusten! Mitt internet är inte det bästa men men...
Vi Njuter iallafall för fullt av solen som steker på oss(Såklart...) ! Roar oss med allt från att sova, bada, sola, äta gott och dricka Rosé, med andra ord så är det som det ska vara :-)
Reseskildring
På planet på väg ner. Självklart har man bekvämaste platsen... ;-) Men det var jag värd då grabbarna "körde på" med sitt...


Tyvärr så hade vi hyrt en lite för liten bil så det blev lite trångt... Tur då att Linus lyckades glömma kvar sin resväska på biluthyrningsfirman, haha! Dock kom kom vi på att den var borta ett antal timmar och mil senare men väskan kom till rätta dagen därpå, hihi
 

Första kvällen tog vi det lugnt med middag runt hönet men detta var andra kvällen, då blev det lite drag... Blev bargatan hela natten. Men jag hoppas och håller tummarna för att jag kan locka med mig grabarna till nattklubbarna framöver, visst, det är svindyrt men ställen som Olivia Valere, Suit och Dreamers ska va bra. Hade ju riktigt skoj på Olivias när vi var där med celle & Jo i maj! :-)


Badpojkar...

 
Idag tog jag en sväng ensam till mitt shoppingmall La Cañada medans grabbarna spelade tennis! I love the place! Där kan man snacka stort shoppingcenter och alltid hittar man nåt man behöver! :-)

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin inför kvällens bravader!

 

Har jag tröttnat på att gå ut på krogen???

Kom hem från Öland vid 16 tiden igår. Har haft det jätte lugnt och skönt med avkopplande dagar och tidiga kvällar :-)
Men väl hemma i Stockholm var det bara att börja pyssla igen, ompackning av väskan, färgning hår och massa annat. Skulle även ha en liten middagsbjudning hemma på kvällen så det var lite att göra. Dock förvandlades middagsbjudningen till en middag på restaurang (opps, som vanligt då...) men det var lika trevligt det!
Jag, Linus, Vendela, Thomas, Celle och Johanna var på Man in the moon och sen blev det lite hemmafest hos oss. Men utan musik och med oss tjejer på halv-partyhumör så blev det ingen utgång...

Börjar faktist nästan tro att jag ledsnat på att gå på krogen... (Vhat??!! Haha, jag... ledsnat...?) Är ju faktist flera gånger nu i sommar som jag inte gått ut trots att jag kunnat... Well, vet inte om det bara är jag eller om man kanske har mer behov att dansa av sig resten utav Sveriges mörka, kalla månader...

Jaja... jag tror faktist att Puerto Banus ger mig lusten tillbaka igen! Hihi :-)

Vi som åker till Marbella...
 

Joggingtur och Räkfrossa på Öland

Sitter här vid matbordet på Öland och bloggar :-) Imorgon är det redan dags att åka hem till Stockholm.

Flög ner igår med ett litet litet propellerplan haha.... Fick lite frukost...
  ...gott, men jag måste säga att det var liiite för turbulenta vindar för min del, hihi

Idag var Jag & Liz i Borgholm och åt god lunch på Ebbas medans Linus och Isabelle var på golfbanan. Sen blev det en liten joggingtur längst Kalmarsund, perfekt springväder och omgivning!


Nu är det räkfrossa på Restaurangen! MUMS!!! :-)

SUCK!!!

Åh nej!!!

Jag flyger ju till Öland om två timmar och kom just på att man inte får ha "vätska" i handbagaget längre...
Det betyder att jag antingen måste checka in min lilla rosa bag som jag packat i för att endast vara borta i två dagar eller så får jag strunta i att ta med hälften dvs hårspray, shampo, balsam, hudkräm, solskyddskräm, sminkborttagning mm... Suck!
Trött man blir på alla dessa terrorister! :-(

Nä, nu måste jag fortsätta med mitt...

Shoppingdag!

Idag har jag varit på stan och shoppat. Jo, något måste man ju faktist roa sig med när man är ensam hemma! :-)

Blev en massa nödvändigheter som Hårblondering, Shampo, Hårspray, Brun-Utan-Sol, Silikondroppar mm. Ja, kanske fånigt att köpa B-U-S när man faktiskt ska åka till Spanien om några dagar men what the hell! Man måste ju vara brun och fin redan från dag ett... Hihi...

Inhandlade även 5 (!!) nya bikinisar, som sagt, man måste ju fin... Och lite variation behövs om man ska steka i Puerto Banus i elva dagar... :-)

Bilder från när vi var nere i Maj...

Fästingäckel!!!

UHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!! FYYYYYYYYYYYYY VA ÄCKLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har haft min första Fästing!!!!!!! Yiäck!
Alltså, efter att ha bott 23 år av mitt liv på landet och klarat mig trots att ha kramats med hästar, hundar och katter, varit ute och ridit bland skog och ängar, solat mest hela somrarna på gräsmattan så får man en nu!!!
Den djävulen var redan död och platt när jag kände den (som tur var...)! Var som en sårskorpa i nacken som jag kliade bort och det såg definitift ut som en pytteliten platt död fästing...

Det känns som det kryper ohyra på min kropp...
Föresten... Kan det vara därför jag kräktes i Söndags??? Kan den ha satt sig redan då eller sitter dom inte så länge..?

I min ensamhet...


Det är alldeles tomt och tyst här hemma...

Vi skulle ju ha åkt till Öland igår kväll men eftersom både Linus o jag var helt genomfrusna och jag låg i fosterställning under täcket så sköts det upp till idag. Dock isåg jag redan igår att jag inte skulle palla en bilresa på 5 timmar nu på förmiddagen så redan då bokade vi en flygbiljett till mig så jag flyger ner på Onsdag istället. Då är jag förhoppningsvis fit for fight och redo att njuta några dagar på Öland!

Men som sagt det är rätt ensamt att varken ha Linus här eller höra Paris små tassar trippandes på golvet...

  

Skärgården, Solsken, Storm & Magsjuka

Hemma igen!

Vilken resa! Supertrevligt, bra väder, storm och magsjuka. På bara ETT dygn!!!

Vaknade lördag morgon med en chock, solen sken, haha. Efter en vecka med regn så var det dags för solen att skina, skööönt!

Vi var 6 pers som tog skotrarna ut till Finnhamn där vi hyrt stugor för natten. Första gången som jag är ute i skärgården tror jag faktist och vad ska man säga... Lite primitivt med stugor utan vatten och toalett haha men mysigt! Fast jag tror att en natt räcker...
Utresa
    
Linus som BP, haha! / Vår lilla stuga...
    
 Högklackat i Skärgården..? Njaaa...

På väg till Krogen insåg vi att vi gått i cirkel och plötsligt stod framför vår stuga igen... Bra jobbat!
 
Vilka faciliteter...                                                         ...eller så gör man det i det fria!
    
Sammanträffande! Vi hittade några vi känner på ön!
  
På väg hem började det regna
   
Fanta, kockkläder och en fryst  lammbit... Hmmm...
 
Efterfest...
    

Hemresan var det värsta jag varit med om!!! Magsjuk, feber, storm och nerkyld. Totalt 4 ggr kräktes jag samtidigt som jag tänkte att om jag hamnar i detta vatten så dööör jag! (OBS, på denna bild var det lugnt vatten, mellan Vaxholm och Stockholm så var det GALET!!!)


Ut i Skärgården!

Imorgon åker vi ut till skärgården med vattenskotern, häääärligt! Hoppas på bra väder bara... Vi kommer bo över på Finnhamn och lilla Paris kommer få stanna i Stockholm hos "Tant Sofia" och "Tant Vendela" :-)

Mina fina vänner... :-)

Ibland blir man lite sentimental och dagens inlägg går till alla mina fina vänner...

Vendela, Sofia & Johanna, det är min allra goaste och vi har ju ändå känt varandra sen vi var 6 år och hamnade på samma "lekis".
Det är alltså 20-års jubileum i år!!!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vendela, Vi slogs om samma klänning när vi var sex men har som tur är aldrig slagits om samma kille ;-)
     
Sofia, som vi busade med ponnyerna när vi var mindre. Lady, Pralin, Linda & Rollo har alla fått galopera på "hoppstigen"
    

Johanna, hängde med varandra typ 24/7 från åttonde klass fram till alla dessa torsdags utgångar på "Plan B"... ;-)
    

Sen är det mina "nya" vänner som jag oxå uppskattar mycket... Tack för att ni finns!♥
       

Och så klart min familj...

Gröna Lund + 2 kg choklad...

Det blev Gröna Lund igår! Solen sken ju så man fick ju passa på att vara utomhus... :-)

Vi mötte upp Celle, Jo, Jocke och Helene på Anglais takterass för en liten drink innan. Jag måste än en gång få säga vilket perfekt läge dom har :-)
Sen var det Gröna Lund och vi började med en liten middag och då kom även Sofia och hennes jobbarkompis Janne dit och vi var fulltaliga.
5- kamp är väl kanske inte det jag tycker är roligast när man är på ett nöjesfält men har man 3 tävlingsinriktade grabbar med sig så what to do? Jag kom iaf sist och Linus vann(Grattis Darling ;-)) men det var rätt jämt i toppen mellan "The Emperor", "Jorka" & "Crazy Frog" hihi...
Vi hann med ett par karuseller och kom även därifrån med 2kg choklad (jag som inte är någon chokladälskare men det går säkert åt)!
Avslutade kvällen på Josefinas, även det ett perfekt läge...

Celle, Linus & Jo på Anglais...
 

Avslut på Josefinas...
  


12 km

Jag har precis varit ute på en springtur med Linus...

... 1,2 MIL!!! Kondisen är det inget fel på :-)

Vann en liten slant...

Herreguuud vad jag sover länge om dagarna. Vaknar närmare kl 11 och blir helt chockad över mig själv!!! Det kan iofs bero på att Linus varit iväg o jobbat dessa dagar och jag njuuuter av att få ligga kvar och sova när han går, annars är det ju alltid jag som går upp först hehe :-)

Igår var vi ner till Biljardhallen. Ingen aktivitet i min smak, jag spelade en omgång mot Celle och fick ner den vita ungefär varje slag (kast, skjut, vad kallar man det??!) så jag gav upp! Satte mig ist själv vid Jack Vegas maskinen (jaja, det kändes lite skabbigt haha!) och vad händde?? Jo jag vann 500 kr!!! You Go Girl! Delade dock med min kära pojkvän då det var hans pengar jag spelade för, bra deal, hihi...

Ikväll har vi planer att gå till Gröna Lund, hoppas bara solen håller sig kvar...

Min kärlek & jag


Grattis Mamma!!!


♥ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MAMMA!!!
♥♥
♥♥
♥    ♥
♥    ♥
♥   
♥ image138 ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


"Men jag har bara regn hos mig..."

Helgen...

Första helgen på semestern har enbart bestått av regn och åter regn... Sooom jag längtar till Spanien just nu!!!

I fredags började jag semestern med att möta upp Linus, Celle och Jocke på Storstad. Även Sofia kom förbi med två vänner, en från Australien och en från Tyskland. Blev dock en tidig kväll då grabbarna bestämde sig för att gå till Casinot (ja, casinot! Vad ska jag göra där liksom??!!) och tjejerna inta var speciellt sugna på utgång.

Lördag:
Jag och Linus låg på soffan i mysbyxor hela dagen, sååå skönt! Regnade ju konstant så det kändes helt rätt! Inte ens utgång trots alla som tjatade :-)

Söndag:
Regn och åter regn... Tog oss faktist ut ett tag på dan fast jag hade föredragit att ligga kvar under täcket i soffan, hihi.
Gick och satte mig på "Sommar" vid Odenplan med grabbarna och tog ett glas vin, sedan vidare till Helenes Krog för lite middag (alltid lika supergod mat!!!). Därefter satt jag, Linus och Celle på Utecompagniet och bara softade. Samanlagt en lugn och trevlig söndagkväll...

Äntligen...

♥♥ SEMESTER!!!  ♥♥

image129 image128 image127


Semesterplaner!!!

Sista dagen på jobbet nu... Jag räknar timmarna!!! Klockan fem i eftermiddag så är jag en semesterfirare! Hoppas på många lata dagar i solen :-) Har dock knappt fattat än att det redan är Juli och dags för semester...

Planer i sommar:
Första veckan blir hemma i Stockholm, sen åker vi ner till Öland i några dagar. Därefter blir det 11 dagar nere i Spanien, Puerto Banus och sen är det bara några dagar kvar tills man börjar jobba igen...  Oj vad tiden alltid går fort!

Förhoppningsvis så kommer jag under dessa veckor hinna klämma in ett fallskärmshopp, en minitripp till mormor o morfar i Värmland, en utekväll i min forna hometown Uppsala och ett besök på Skara sommarland (jag ÄR barnslig jag vet!!!).

  


Först gymmet sen golfbanan...

... guuud så aktiv man är, hihi

Är hon inte adorable min lilla prinsessa?!

 

TIPS PÅ RESA? MALAYSIA, DUBAI ELLER SINGAPORE???

Man har inte fått sommarsemester än men ändå sitter jag och planerar vår oktoberresa :-)

Jag och Linus ska ju resa bort två veckor i Oktober och funderar över följande... (TIPS MOTTAGES GÄRNA!)

Malaysia. Ta en delad tripp till Kuala Lumpur och Langkawi. Några dagar med storstadsliv, shopping och party sen resten på öarna som jag hört ska vara otroligt vackra. (Dock har jag ju varit i Kuala Lumpur en gång men bara en weekend så jag hann ju inte se så mycket men gillade det skarpt!)

Dubai. Verkar ju vara en otroligt häftig stad som har ALLT! Men... hur dyrt är det egentligen? Jätte eller som i sverige? Det är ju superlyxigt ställe med massa shopping, vackra stränder, bra uteliv, golf, saker att göra mm... så det vore ju verkligen kul att åka dit!

Singapore. Vet inte så mycket om stället men kom på att det kanske vore kul...

Finns det någon som har ideér, förslag, tips, råd...?

  MALAYSIA

   DUBAI

  SINGAPORE


Skön hemmatisdag

Linus var o kollade på fotboll igår så jag tog det bara lugnt hemma själv.
Tog en promenad med Paris, ringde och pratade med mormor & morfar, tog ett bad och tvättade strumpor... Ja, en helt vanlig och lugn tisdag med andra ord.

Kollade på Phantom of the opera (filmen) och oj vad jag tycker den är bra! Har iofs sett den en gång förut o denna gång var den ännu bättre. Så mäktig på något vis...

Lyssna på musiken här

Die Hard 4.0

Igår efter jobbet var jag o Linus o kollade på Die Hard 4.0... varför? Ja, det undrar jag oxå...

Som vanligt så somnade jag men det är jag glad över! Tror aldrig jag sett en film som består av att dom skjuter på varandra... i 2 timmar!!!! Fyyy vad dålig den var!!!

Josefinas på Djurgården

Åkte från Uppsala mitt på dan o när vi kom tillbaka till Stockholm så tog vi en liten powernap för att sen gå till Josefinas ute på Djurgården. Vilket ställe!!!

Snyggt, Stekigt och Somrigt...

Strawberry Daquirys, Skaldjursplateau och Rosé stod på vår meny och vi satt där från 15.30 tills dom stängde klockan 00.00...
Kommer nog bli några vändor dit under sommaren hihi :-)

Goda drinkar i goda vänners lag...
    

 
Paris fick en ny kompis, lekte, sen ville hon vila hihi
  

   
Så blev det en sista drink på Strandbryggan

 
Mr Schulman var tydligen oxå där igår men gillade visst inte stället... haha
http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/451727/

 

På besök hos min mamma!

LÖRDAG
Var lite slitna både jag o Linus så vi kom iväg till Uppsala lite senare än vi tänkt oss... Vaknade, åt pizza och sov lite till, haha... Men strax efter fyra kom vi iväg och hade en supermysig kväll!

Mamma hade gjort i ordning grillen så det blev en god bit kött till middag. Sen hade vi massa aktiviteter för oss, haha...

 Vi började med kubb som mitt o mammas lag vann!

 Sen hade vi golftävling på gräsmattan och trots att det var första gången för min mor så var hon rätt duktig haha...

 O så avslutade vi det hela med pokerkväll! Tyvärr så spelade jag bort min del av pengarna och storvinnaren var nog Hasse som fick en rejäl hög framför sig :-)



 En bild på polarna Paris & Thierry...

Fredags afterwork som slutar klockan tre på Café Opera...

Jaha, det började som en liten afterwork på fredags kvällen ...

Jag & Sofia möttes upp på NK vid halv sju och gick sedan vidare till Anglais takterass för ett glas vin eller två. Även Jo kom förbi och vi hade det himla trevligt!
Det var första gången jag var där och man kan ju verkligen säga att dom har perfekt läge! Vi gick nämligen därifrån strax efter nio och då sken solen fortfarande på oss, och det är INTE många ställen som har den lyxen mitt inne i city!

Sen kände vi att vi behövde lite variation så vi tog oss ner till Utecompagniet för ytterligare ett glas vin och sen var det kört... Linus o Fredrik, som varit ute o åkt vattenskoter på senkvällen, var helt plötsligt på Bistro Jarl och drack drinkar så vi tog oss bort till dom. Vendela o Mimmie kom och ja, sen gick det ju som det gick... Klockan tre var man på väg hem från Cafét...