Långhelg

Vad händer i helgen då? Hmmm, Grönt Kort sen vet jag inte. Idag är det ju Valborsmässoafton och då ska man väl fira en massa? Men jag vet inte alls vad vi ska hitta på, får se vad som händer helt enkelt.

Fotbollsfest! Ehhh, nääää...

Ja det där var ju kul.... NOT! Japp, det är fotbollsmatchen jag pratar om. Förlorade med 3 mål, det var inte direkt vad jag hade planerat...

Men jag tycker å andra sidan att det är rätt så trevligt att äta och dricka gott så jag är ändå glad att jag följde med.
Men ännu gladare blev jag för "mitt" entrékort till loungen! Haha, ROSA!!! Dom ska självklart inte vara rosa (det är ju fotboll vi pratar om) men eftersom jag har en man med totalt sjuka idéer och AIK har en rätt rolig marknadschef så hade dom ordnat det till mig, haha! I like!

Sen mötte vi upp P. Jocke och hans gäng på Reisen i Gamla Stan, några glas Champagne sen vidare till Café Opera. Där var det dock rätt dött så vi drog hem vid 01.30.


Fotbollskväll

Ikväll ska jag på fotboll. AIK AIK AIK AIK AIK.......

Men mest längtar jag nog efter Buffén, hihi! Grymt god mat! Tror att det eventuellt kan bli ett glas vin oxå, det är ju ändå..... ehhhh..... onsdag....

Imorgon jobbar jag bara halvdag, så skönt! sen långhelg :)
Ska ju börja min vandring mot det gröna golfkortet i helgen så det blir nog ganska lugnt för min del. Typiskt när det är varmt och skönt och dessutom långhelg :(


Mer bilder från Cafét i lördags

http://www.finest.se/imageGallery/?igid=5143

                                                          
                  
               
                                           


Tjejfest hos Helén! Aldrig har jag åkt i en så stor bil!!!

LÖRDAG
Började dagen med en Brunch på Berns. Grymt bra buffé! Men jag är ju ett stort fan av Asiatisk mat så mig är det inte svårt att charma :) Darling är dock svårare... han åt bara några sushibitar.... FÖR 325 SPÄNN! Gosh!

På kvällen var det födelsedagskalas för Stockholms charmigaste 25-åring!
Helen bjöd in till tjejfest i sin nya lägenhet och vi var överens om att det var en riktig SATC bostad hon köpt, hihi!

Vid midnatt bar det av till Café Opera där bord var bokat. Och kan det bli annat än bra drag med ett gäng partysugna tjejer och flera flaskor Champagne???
Avslutade kvällen med skjuts från Cafét till Village i en GIGANTISK Hummer (se nedersta bilden)!

Superlyckad kväll!

   






Frossa, en föreställning om överkonsumtion och miljömedvetande

FREDAG
Teater var det ja.... Och om man trodde att jag överdrev i inlägget nedan om att jag skulle bli renad så trodde ni fel! Det var PRECIS det som var meningen!!!
Haha, typiskt Sofia!!!

Jag som TYCKER att det jag gör för miljön  är helt okej. Ja, jag erkänner att jag kanske inte är den hängivnaste miljövännen men jag är faktiskt inte oduglig...
Men efter den här teatern... myyyy god!
Tydligen väger mina pantade burkar inte upp att åka runt i Stadsjeep... och vegetarian borde jag blivit samma dag som jag föddes...

Men visst var det en bra och rolig föreställning, men jag säger det igen: Haha, typiskt dig Sofia!

Äntligen vår!

Helgrapport kommer!
Men just nu är jag alldeles för upptagen med att nynna på "Stockholm i mitt hjärta"  och njuta av våren!

Ikväll ska jag gå och bli renad!

Hihi, jag har en jättekul sak på gång....... Eller kul och kul.... spännande, och lite kul :) men endast för min egen del.
Men det är ett tag kvar så det får vara min lilla hemlis ett tag till.
Well, mer om det senare.

Ikväll ska jag på teater. Det är Sofia som bjudit med mig och det är någon klimatsmart-ekologisk-vegetarisk-naturlig histora. Se här.
Hmmmm, undra om hon har några baktankar med detta. Jag tror det. Jag tror att tanken är att hjärntvätta mig. Jag vet att hon inte är riktigt nöjd med hur jag prioriterar mina handlingar.......

"Med insikten om att vi alla har makten att förändra, vaknar även lusten att göra så."  
Hallelulja! Haha!

Foto: José Figueroa


Men var inte oroliga! Imorgon är jag förhoppningsvis tillbaka i mitt gamla jag igen.

Äntligen Fredag!!!!!

Ja, jag är under 30 och precis så känner jag mig idag!


Vårdepp? Inte jag!

Gud vad man hör många som pratar om Vårdepression överallt!
Svårt att sova, ingen lust med någonting, svårt att gå upp på morgnarna, deppig, rastlös, utmattad...... hallå! Det är ju för sjutton Vår!!!

Jag känner massa glädje! Det är bara att sätta igång o njuta direkt av våren, man slipper sunkiga vinterjackor, går till och från jobbet medan det är ljust ute, kan njuta av sköna uteserveringar, det är roligare att träna eftersom sommaren är på G, jag slipper stappla omkring på hal is i mina höga klackar.... kan fortsätta hur länge som helst!

Dessutom öppnar Utecompagniet idag och det är väl ett vårtecken om något!!! 

17 år

Sofia sa till mig att hon tänker på mig när hon hör denna låt med Veronica Maggio...
den stämmer rätt så bra....

♥    http://www.youtube.com/watch?v=XE2U62bOlsw    ♥

"Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar..."


"Jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem... "


Jag för typ 5 år sen



Nu är det dags att ta Grönt Kort!!!

Jaaaa! Nu är det äntligen dax!!! Jag ska ta GRÖNT KORT i golf!

Det är Jag & Jocke som ska ta oss igenom kursen ihop, så kanske KANSKE får jag användning för mitt rosa golfset i sommar! Det var ju typ 2 år sen jag köpte det och det är fortfarande nästan oanvänt........

Den 2 maj är första lektionen av 4, kommer pågå under två helger och sen vet jag inte hur det funkar... Om man ska öva i några månader innan man spelar upp eller om sånt kommer på en gång. Oavsett så borde jag väl lyckas klara det innan årsskiftet kan man tycka....

Paris vill såklart oxå följa med!

Champagneprovning

 Idag har jag varit på Grand Hotell och avnjutigt massvis av olika Champagner (som om lördagens ranson inte vore nog, hehe), ätigt gåslever och minglat.
Den flaska som jag var mest nyfiken på var Armand de Brignac, som inom mestadels hip hop kretsar kallas för "världens lyxigaste Champagne".
http://www.spruceup.se/artiklar/armand_de_brignac/index.cfm 

Låter väldigt stekigt men sanningen är den att Johanna fått inbjudan till årets Champagneprovning och lilla jag fick följa med :)
 


Lite mer bilder från lördagen....

 
 

hehe, ok då. Här är bilder när vi leker med alkomätaren! Man kan säga att promillehalten låg några snäpp högre än vad som är godkänt, därav mitt förvånade skratt... Skärpning Sofie!!! Haha...
(Johanna.... jag tänkte ta din bild men jag antar att du kommer utöva voodo på mig då ;))


Lördagen bestod av dessto mer festligheter!

Eftersom jag råkar veta att jag älskar att stå framför spegeln och göra mig iordning så hoppade jag ner i badet redan klockan 14.00 på lördagseftermiddagen. Trots det så var jag inte klar när Johanna kom klockan 18.00, hur fan lyckas jag????

Jaja, vi var iaf ett gäng på 8 pers som startade kvällen på Thaibåten. Sofia hade en "god vän" från canada på besök så min darling fick hålla hov på engelska men det gick ju galant, haha!

Ett tag kändes det som att kvällen skulle vara slut efter middagen, vi var PÅ men det lät rätt så avslaget i alla andras telefoner. Men vi gick hem till Sofia, fick oss en drink, klockan blev 00 och helt plötsligt så var "alla" på väg ut! (Why am I suprised???)

Så första anhallt på kvällen blev Rose, som jag tycker är riktigt bra av någon anledning... Mycket folk och roliga människor på plats!

Vidare till Café Opera som kvällen till ära hade öppet till kl 05. Tydligen var det "Danmarks partyelit" som var influgna men så mycket till elit kan jag inte påstå att jag såg...........
(Ikväll bjuder vi in till ett av årets största festtillfällen när ett fullastat plan med Köpenhamns jetsetare och societet för en kväll flyger in till Stockholm och Café Opera.)
Försökte föra en konversation med några av tjejerna men det var omöjligt eftersom vi tydligen inte förstod varandra. I övrigt såg dom rätt lugna ut.

Avslutet på kvällen blev såklart Village, hehe, vad annars?
Men det var kul. jag hade en riktigt kul kväll! Vet inte om det beror på Johanna som kommit på besök från Uppsala kvällen till ära eller vad det var.



Thaibåten ikväll

Ikväll ska jag för första gången till Thaibåten och äta middag!
Det är Sofia som dragit ihop det hela och jag är MYCKET nyfiken på denna Thaibåt som alla säger är så bra. Upp till bevis, hehe!

Har inga planer på dan men ska nog redan nu glida ner i badet, så kanske jag för en gångs skull är någorlunda klar när Johanna knackar på dörren...


Helg!!!

Äntligen fredag!!! Vilken vecka..... ufff!

Men nu skiner solen, imorgon vankas det fest och jag ska få umgås med mina kära tjejer!

(Johanna.... jag vet att jag sa att jag inte var sugen på att gå ut imorgon....... jag har nog redan tagit tillbaka det!)


Påskdagen

Världens mysigaste och årets första Vårdag!!

Började dagen med en mysig tur ut på Djurgården så Paris fick springa av sig och vi fick njuta av den vackra lilla ön:)
Sen satte vi på Sturehofs uteservering och drack rosé och åt skaldjur i flera timmar! Underbart!
Ja och sen blev det kväll.... och fest.... vi startade hemma hos oss, vidare till Café Opera med avslut på................ HAHA! Village trodde ni såklart! Men inte denna gång, nopp, Hell´s Kitchen blev sista stop innan vi ragglade hem på vingliga ben :)


Påskafton!

Påskfrukost hemma hos oss! Överaskade Darling med ett försök av porträtt på oss på äggen... jag tycker att det var ganska likt (Jo, det är Paris till höger...)



Långfredag

När Jag o Darling vaknat till liv efter torsdagens festligheter var vi sugna på att leka med vår nya grej som Linus köpt...

(Nä, inga sånna snuskigheter!!!)

Det är Alkoholmätaren jag pratar om. Det är vårt nya morgonnöje efter en sen kväll... haha! Kan säga att det i vanlig ordning var jag som fick sätta mig bakom ratten efter ett exemplariskt utandningstest som visade 0,00%! (haha, Darling var inte ens i närheten!)

Sen bar det av mot Uppsala, hem till Mamma för påskmiddag och kubb :)





Lifeportalen.se

För några veckor sen så hittade jag denna träningssida på nätet
http://www.lifeportalen.se/
Mycket bra och lättläst för en "amatör" som mig :)
Finns en del bra tips och peppande bilder :) men när träningshetsen blir för mycket så kan man även klicka sig runt bland mängder av sköna spa-hotell, massagemetoder och bra mattips.

Se så! Nu ska jag iväg och köra lite Bodycombat


Skärtorsdag = fira att det är långhelg?

Ojoj, old news men jag har inte orkat blogga under påsken så vi tar och drömmer oss tillbaka till Skärtorsdagen...........zzzzzzzzzzz...............

Jag och Darling hade bokat in en middag med Nadika & Anders på Helénes Krog.
Vi hade väl egentligen inte planerat så mycket mer men inte trodde jag att det skulle sluta med att vi stod och stussade på Village fram till klockan 05......... Men det var bra drag på våra kära "västkust" vänner!

Några drinkar på Helénes, sen vidare till Hotellet där vi mötte upp den gamla vanliga grabbligan. Där skulle man ju kunna tycka att det var läge att gå hem... men nä, Collage lockade tydligen mer än att vara pigg dagen efter... och har man väl kommit så långt, då är det ju lika bra att löpa linan ut.
Så efter några glas Champagne (eller var det flaskor?) så drog vi vidare till Village där festen fortsatte in på småtimmarna.

Jaaag veeet!!! Jag är likblek... men tänk på att jag legat hemma som ett kolli och varit sjuk i nästan en vecka!
Saken är nu åtgärdad :)





Årets första!

Idag har jag och Darling suttit på Sturehof hela dan och bara njutit av solen, skaldjur och årets första glas Rosé!
I Liiiike!






Påsk ju!

Jäääättedålig att skriva, jag veeeet....
Men det är påsk och det finns så mycket annat att göra.

Återkommer med inlägg om Skärtorsdags fest med Nadika och Anders, Långfredagsmiddag hos mamma och som det verkar i nuläget Påskaftonsfest i Stockholmsnatten.....


Precis vad jag behöver!

Åhhh, måste berätta!
En jättesöt liten kvinna kom fram till mig idag. Hon hade sett mig på gymmet förut sa hon och frågade om jag inte varit där på länge (ehhhum...).
Iallafall så frågade hon om jag brukar sola och  jag sa att jag provat det någon gång. Då räckte hon fram sitt solkort ( a´10 ggr) till mig och sa att hon skulle ändå inte utnyttja det, så om jag ville så kunde jag få det.

Men va go! Till mig??? Man blir ja alldeles rörd av vilka underbara människor det finns :)
Sånt här är precis vad jag behöver när jag är sjuk och det är synd om mig...

Påskplaner

Jo jag mår lite bättre nu, tackar som frågar :)
Huvudvärken har inte gått över men just nu känns det som rena barnleken jämfört med hur det har varit.

Ikväll har jag middagsdejt med Nadika och hennes man. Just nu lutar det åt att vi går till Helenes Krog på St. Eriksgatan, sen får man se vad som händer :) Jag vet att jag borde ta det lugnt eftersom jag ännu inte är helt frisk men som sagt... vi får se vad som händer....

Imorgon nalkas det påskmiddag hos mamma och resten av helgen är ganska så öppen. Skönt att inte ha fullt med planer.

påskpåskpåskpåskpåsk

påskpåskpåskpåskpåskpåsk


Jävla skithuvud!!!

Ja vad ska man uppdatera med? Mitt liv är just nu lika tråkigt som typ... Nalle Puhs kompis... vad heter han? Ior?

Huvudvärken ger inte med sig, så jag har legat som ett kolli hela dagen. Eller legat, snarar suttit, för lägger jag mig ner så känns det som att huvudet ska sprängas i småbitar.
Detta resulterade ju i att jag fick ha sängen uppfälld hela natten och på nåt sätt försökt få mig lite sittandes sömn.

Stackars Darling som trots allt oxå låg/satt kvar i sängen med mig hela natten!

Min rosa lilla bubbla har spruckit...

....just nu lever jag i en värld av svarta moln och hårda blixtrar!Bild på Blixt

Började i torsdags med halsont som tillslut strålade så kraftigt upp i öronen så att jag satt och grät här hemma...
Helgen kändes dock lite bättre, värkande hals men inget annat....
Men igår, måndag, var det värre! Absolut ingen röst + en förkylning som kom smygandes...
Idag, tisdag, mitt på dan trodde jag åter att det var på väg åt rätt håll. Rösten på väg tillbaka och lite piggare....
Men nu! På kvällen! Jag skulle nästan tro att jag är döende... att nån pulsåder spruckit i huvudet... det blixtrar och knastrar och smäller och jag tror att jag håller på att bli tokig!

Trots att den lilla Iprenmannen varit här och sjungit för mig om och om igen så känns det inte ett dugg bättre!

Eller har jag blivit Tokig??? Tokig!!! Tokig??? Tokig!!!! Var ska detta sluta???

Sjukling

Hemma... sjuk... :(

Ska bädda ner mig med mängder av snorpapper, halstabletter och lite smågods. Hoppas på att Darling kommer hem snart så man får lite sympati.

Lite mysiga vårbilder

Herruguuud vilken härlig dag!!!

Började med att fördriva några timmar på stan, blev dock inte så mycket nytt. 1 halsduk, ett par leggings och 1 klänning.

Sen tog vi med oss Paris upp i skogen vid ryttarstadion, gissa om hon älskade att springa! Sen fick jag spendera 1 timme i tennishallen där en (mer eller mindre) spännande match ägde rum :)

Ikväll var det ju bestämt att vi skulle vara hemma (Jag är ju trött på att festa!!!!!), men nu lutar det åt att jag trots allt kommer falla för frestelsen............. Jag sa ju det!!!





Är det verkligen en riktig vårdag???

Herregud vilket väder man vaknar upp till! Hade det inte varit för min förgrymmade hals så skulle jag satt på mig löpardojjorna och tagit en runda! Det verkligen spritter i kroppen!

Meeen, nu blir det ingen morgonjogging så vad ska man då hitta på?
Jag måste nog trotsa min hals ändå och ge mig ner på stan. Tänker INTE ligga nerbäddad när våren äntligen visar sig!

Undra om det är så pass varmt att jag får användning av min nya vårjacka?! Hoppas!!!

Planer

I helgen ska jag:

Vinna på lottokupongen jag precis köpt
Bli av med mitt halsont
inte gå ut och festa

Kanske är för mycket begärt att få allt... men lottovinsten är nog mest trolig.

NY BLOGGDESIGN!

Vad tycker ni...?

Det är Mimmi på Mimmis Design som har hjälpt mig med utformningen. Tack snälla för hjälpen!


NRJ Break up call

Var det någon mer som hörde dumpningen på NRJ i morse?
Snacka om elak brud!!! Det låter ju faktiskt inte som att killen gjort något för att förtjäna detta... Stackars.... Inte kul.

http://www.nrj.se/?underpage=165.30841#2255

*Hemlis*

Snart kommer något kul hända här på Bloggen :) Håll ut!

Fest, Party, Kalas!

Jag håller med... Att kalla "ATT FESTA" för Hobby var väl att ta i... Men när man gör något så pass ofta så börjar man nästan att se det som en Hobby, haha!

"Rock this party    Dance everybody    Make it hot in this party    Everybody dance now"

Måste vara ett 1 April skämt??!

Drottningholms slott öppnar för övernattning i sommar

2009-04-01 00:25

De tre första veckorna i juli öppnar Drottningholms slott för övernattning. Erbjudandet är unikt och har aldrig tidigare skett. Skälet är att tillföra extra intäkter till bröllopskassan inför vigseln mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling den 19 juni 2010.

Det handlar om övernattning i Hedvig Eleonoras paradsängkammare, hjärtat i representationsvåningen från 1600-talet, ett rum som skapades av landets då främsta konstnärer och hantverkare.


Initiativet är taget av Kungen och Drottningen själva.

- Kungaparet tycker det är trevligt att även privatpersoner på detta sätt kan vara direkt delaktiga i bröllopet, samtidigt som man får en unik upplevelse som antagligen aldrig kommer att vara möjlig igen, säger Mikael Bengtson, vd för Informus som vann upphandlingen om vem som ska sköta bokningen av rummet.


Övernattningen begränsas till att gälla högst en natt per person eller par och priset är satt till 16 000 kronor.

- Vi tror att samtliga nätter kommer att bokas redan idag, onsdag, säger Mikael Bengtson. All bokning sker via vår hemsida, www.informus.se



Någon som blivit lurad idag???