Efter en hel dag med plock o pyssel hemma ...

img_2002 (MMS)

Efter en hel dag med plock o pyssel hemma så fick jag för mig att laga middag hemma. Och inte vilken mat som helst! Jag ska ge mig på att laga till färsk pasta med grönsaker :) det ser otroligt gott ut nu...vi får se om jag är lika nöjd när det är dags att äta, haha! Håller tummarna!


Träning v 34 - 2010

Ska se om jag pallar att skriva ner mina träningsveckor nu igen :)
Vad säger man om denna vecka? Helt okej tycker jag, även om det kliar i benen så här på söndagen... jag var nämligen sugen på att köra ett bodybalancepass men intygade mig själv om att kroppen ville vila idag.

Vet inte hur jag ska lägga upp träningen framöver. Jag har nämligen flera löplopp inbokade i höst och bör väl lägga upp nåt slags schema så jag får till den ultimata träningen inför varje lopp. Men som sagt, jag BÖR göra det ja... I know my self och jag är snarare den som kastar mig över det som finns tillgängligt från dag till dag istället för att följa ett optimalt schema.
Loppen är dessutom av HELT olika karraktär så det är olik tränings som behövs inför respektive lopp.

Vi har Halvmaran som är ett långlopp på 21 km
Tjurruset
som är ett tufft(!!), muskelkrävande 10 km lopp
Hässelbyloppet
som är ett snabbt och lättlöpt 10 km lopp

Måndag: Löpning 10 km. Ursvik-51 min
Tisdag: Bodybalance 1h + MRL 1h
Onsdag: Bodypump + Afro Power Dance 1h
Torsdag: -----
Fredag: Löpning/powerwalk 12km. Brunnsviken
Lördag: -----
Söndag: -----

*MRL=Mage Rumpa Lår

Party Party!

I fredags hade jag kräftskiva här hemma tillsammans med tjejerna. Supertrevligt!
Vi åt, åt, åt... sjöng snapsvisor och skålade med Champagne.
Strax efter 00 åkte vi ner till Café Opera och släppte loss våra lurviga. Såååå tråkigt att iphonens kamera är så kass, det gör ju att man aldrig tar massa roliga partybilder längre.
Well well, dagens i-lands problem som det så fint heter.... ;) Sen gick vi vidare till Hell´s Kitchen, där sprang vi in i Darling som var ute med grabbarna. Hemma vid 05 efter lite nattamat på Maestro.

På lördagkvällen hade jag bokat in middag med Sofia, Sofia F och Sandra på Gerdas.
Min plan för kvällen var jag inte riktigt klar över... jag både ville och ville inte festa. Det blev det senare alternativet då jag var duktig/tråkig och gick hem vid 23. Vad de andra hittade på för galenskaper ska jag höra mig för sen :)





Fullt upp denna vecka

Fy vilken vecka! Känns som jag har fullt upp hela tiden...
Allt från tråkiga till roliga grejer iofs, men det är saker som tar upp ens tid när man egentligen bara skulle vilja ligga och slappa framför tv´n :)

Denna vecka:
2-årig bröllopsdag-må
Återbesök Hälsokontroll-ti
Fixa naglarna-to
Kräftskiva hemma-fre
Träna-må, ti, on, fre
Hämta spegel på söder-on
Lämna tillbaka vinterstövlar på Nybrogatan-on
Reklamera bikini i Nacka-to
Beställa journaler från Akademiska-on
Ringa städfirman-ti
Hämta ut Liz vinterstövlar
Köpa hårspray

På söndagen vaknade jag och mådde bättre, ...

img_5249 (MMS)

På söndagen vaknade jag och mådde bättre, skönt! Åkte till Söder och köpte en helfigursspegel till vår Walk-in closet, sen åkte vi ut till Bro-hof och åt lunch. Ja, det var väl ungefär allt :).             Måndag, igår alltså, firade vi vår 2-åriga bröllopsdag :) blev inte så mycket mer än 1 mil i löpspåret, blommor och en god middag, haha, men det är mysigt det med.


Fan i helvete!!! Ursäkta men jag hade skri...

img_6807 (MMS)

Fan i helvete!!! Ursäkta men jag hade skrivit ett långt inlägg som försvann!!! Grrr....     Well, live goes on.             Var var jag? Fortsättning från fredagen ja........    Vaknade på lördag vid 12 o kände mig pigg o fräsh, tog en promenad med Paris och bestämde mig för att ta bilen ut på Djurgården och äta lunch med Darling. Sagt och gjort! Stuvade in Paris, mig o Darling i bilen och åkte ut, men! Vi hann inte mer än halvvägs innan jag, bokstavligt talat o ursäkta ärligheten, var tvungen att kasta mig ur bilen och kräkas :( :( så ingen myslunch utan istället hem och bädda ner mig i soffan med frossa o illamående :( :( och jag som skulle på kräftskiva på Gerdas! Darling fick gå själv medans jag låg hemma och tyckte synd om mig själv hela kvällen/natten.....


Halloj i stugan! Här var det dött som ...

img_1220 (MMS)

Halloj i stugan! Här var det dött som i graven! Men nu kööööör vi!!! Hihi... Eftersom det varit tyst här sen det där vinglaset i fredags så kanske ni tror att hela min helg varit bestått av en dimma? Så är det inte, inte denna gång :) Men efter Storstad i fredags så blev det Sturehof och mängder av skaldjur...Lav!!! Vid 02, när alla andra gick hem, fortsatte jag o Darling vidare till Utecompagniet där vi svepte en drink innan vi fortsatte in på White Room. Träffade på Matte o Alex som, även de, var i fin form :) slutade med en pizza på Maestro vid 04.30... (eftersom jag SMSbloggar från badkaret nu så får fortsättningen komma i nästa inlägg. Vet inte hur mycket man får plats med i ett mess :))


Lööööörsan & Jag! Vi ser lite halvhängiga ...

img_1205 (MMS)

Lööööörsan & Jag! Vi ser lite halvhängiga ut båda två, haha!


På Storstad! Igår mötte jag upp Darling, L...

img_1204 (MMS)

På Storstad! Igår mötte jag upp Darling, Liz o grabbarna på Tures, sippade i mig 2 glas vin och fick mersmak, haha! Har inte druckit vin på flera månader tror jag. Okej då, nåt glas kanske det blev i USA men mest drinkar :) Så efter de 2 glasen igår så bestämde jag mig för att det skulle bli desto fler idag, hehe.... Ska surpla i mig det här, byta om, trippa ner till Sturehof och sen får vi se vart det slutar :)


Fler lopp inbokade!

Nu är jag anmäld till Stockholm halvmarathon och Hässelbyloppet :) Kul! Då har man lite att springa för här i höst.

HalvMaran är i september och Hässelbyloppet i oktober.


Mina träningsveckor

Tror jag ska börja med träningsdagboken igen.
Jag var ju så duktig förut och fyllde i "Mina Träningsveckor" här på bloggen. Det är alltid kul att se vad man får till för träning i veckorna :)


Midnattsloppet 14/8 2010

Midnattsloppet i lördags var helt okej.

Tidsmässigt så var det väl "sådär". När jag springer 1 mil så siktar jag alltid på en tid under 50 minuter och det har jag oxå klarat. Men denna gång slutade det på 51,51 min.
Det kändes iofs riktigt bra när jag sprang, men pga att det var så sjuuuukt mycket folk så fick man zickzacka sig fram genom HELA banan vilket säkert gjorde att tiden rann iväg :(

Well well, det var kul att springa på natten, men jag tror att jag föredrar lite färre deltagare... Det var 21 000 anmälda, tror 16 000 kom till start, men det blir rätt trångt när alla ska samsas på en liten mil :)

Det var ju tydligen 2 personer som dog under loppet. En av dem sprang jag förbi när han låg uppe på kullen vid 5-6 km....

Lånar bilden från Johnny som var snäll och gick omkring med lilla Paris medans vi sprang :)

Och jag väntar...och väntar....och väntar....

img_1196 (MMS)

Och jag väntar...och väntar....och väntar.... Snart dags att ge sig av till söder. Jag startar inte förens i sista startgruppen kl 22.40.


På eftermiddagen följde jag med på fotboll...

img_1191 (MMS)

På eftermiddagen följde jag med på fotboll på Råsunda. AIK-Gais och som tur var så vann AIK, tur för dom och mig för annars hade jag åkt hem med en surgubbe.... ;) Nu är klockan 20, och jag känner såååå för att klä upp mig, korka upp en flaska skumpa och gå ut och festa!!! Men icke! Här ska springas Midnattslopp om några timmar så jag får allt dricka vatten och tråka. Ikväll blir det lugnt mao.


SMS-inlägg

img_1188 (MMS)


"Vilken härlig dag tralalala" jag o Paris ...

img_1186 (MMS)

"Vilken härlig dag tralalala" jag o Paris ligger i Vanadisparken o solar. Sååå skönt!


Solig lördag i Augusti

Lördagmorgon och solen strålar som på en RIKTIG sommardag :) Hääärligt!

Vad ska man hitta på idag då?
Ibland känner jag mig bara för lat som inte orkar göra något. Jag vill, men orkar inte. Eller så är jag bara fruktansvärt opåhittig som inte kommer på nåt roligt att göra en strålande lördag?

Just nu lutar det åt att ta min filt och lägga mig i Vanadisparken. Inte så jättespännande men det är det som lockar, lugn och ro.
Var lite sugen på att ta en powerwalk runt Brunnsviken när jag vaknade, men eftersom jag ska springa Midnattsloppet ikväll så är det väl dumt att slita på kroppen.

Jag är sugen på att "hika". Alltså inte slänga på mig en ryggsäck och "gå på tur" utan mer tufft powerwalka på i långa backar och berg. 
Det känns som att det blir lite mer utmaning på det sättet än en att vanlig powerwalk. Tyvärr har vi inga backar i Stockholm... visst kan jag ta mig bort till Hammarbybacken, haha, men det är inte riktigt det jag ser som hiking ;)

BILDER FRÅN UTE TRAIL I ASPEN





LÅNAD BILD

Igår var jag o Vendela och körde ett bod...

Igår var jag o Vendela och körde ett bodypumppass på odenplan... Idag har jag ont, haha! Det brukar bli så när man inte tränat styrka på länge. Idag blir det vila från träningen eftersom jag ska springa midnattsloppet imorgon. Däremot ska jag hämta ut startbevisen idag. Eftersom Darling spelar golf idag så gick jag hem o gick ut med Paris på lunchen. DET är toppen att jag bara har 5 minuter till jobbet nu, då hinner jag sånt! :) förut kunde jag ju ha med henne på jobbet, det var ju iofs ännu bättre, men nu när det inte funkar så är ju det ändå en bra lösning att kunna gå hem till henne om det behövs. Nu får hon vara hemma o leka med städerskan resten av dagen :)


Paris visar upp sina icke kvinnliga sidor ...

img_6807 (MMS)

Paris visar upp sina icke kvinnliga sidor när vi är på lunchpromenad... Jag tror inte hon vet att hon är tjej och kan sitta o kissa :)


Dagarna efter semestern

Jag kan tyvärr inte slänga ut några semesterbilder eftersom alla bilder ligger på den bärbara datorn... och den bärbara datorns laddare ligger på Arlanda.... eftersom den glömdes kvar i planet när vi gick av i Sverige.

Men ni anar inte hur mycket jag längtar tillbaka! Fy!
Dessutom är det inte det mest upplyftande att komma hem till ett väder som bara blir dystrare och dystrare. Visst, det är inte kallt men det känns inte heller som att sommarvärmen kommer slå till igen. Ni vet sånna dagar då man tar sin filt och lägger sig och solar en hel dag...

Har iaf kommit igång med träningen :)
Ska springa Midnattsloppet på lördag insåg jag för några dagar sen! Har ju inte direkt tränat inför det så något tidsrekord lär man ju inte klara, men jag får tuffa runt så gott det går :)
Sprang 12 km i måndags, powerwalkade ca 8 km i tisdags, tränade 1h Bodybalance i onsdags. Känns kul att vara på banan igen!

I tisdags var jag på massage efter jobbet. Superskönt att få lite ompyssling och bara ligga och drömma sig tillbaka till semestern för ett ögonblick......

SMS-inlägg

img_1148 (MMS)


Hemma från USA

Nu har vi kommit hem!
Tråkigt men nödvändigt.
Vi landade på Arlanda vid 8 i söndagsmorse. Då åkte vi raka spåret hem och la oss o sov. Vaknade vid 15 och åkte iväg till Råsunda och kollade på fotboll, sen iväg till Uppsala för att fira mormor som firade sin födelsedag.
Fick med oss lilla Paris hem från mamma, gud vad man saknar henne när man är borta!

Ska se om jag orkar slämga upp lite bilder från vår resa i veckan :) Vi har haft det så sjukt bra och gjort så mycket! Ville verkligen inte åka hem.....

Nu börjar natten i Vegas

Hejsan hoppsan!

Efter en dag fylld av 1 mils löpning, SPAmys, gigantisk Buffé (med mina favoriter King crab legs OCH Fried Rice!) och poolhäng så är det nu dags att ge sig ut. Tror vi går till THE VENETIAN ikväll, det var det hotellet vi bodde på för två år sedan så det kan bli skoj att hänga där igen :)

Funderar på om JAG ska prova på att spela ikväll........ :S That´s not my kind of hobby...... men man borde väl :D 
Ska tänka som vår käre vän P.Jocke, "tror man att man ska vinna så gör man det". Okej, here we go!

Eftersom jag inte lagt in bilderna från Vegas än så får det bli 2 från en partykväll i Aspen :)



Las Vegas!

Nu har vi kommit fram till slutdestinationen på vår USAresa... Las Vegas!

Vi har avverkat Niagarafallen, Nöjesfältet Cedar Point i Cleveland, spenderat 2 dagar i Denver, varit aktiva i ljuvliga Aspen, sett Grand Canyon och Hooverdam och nu slutligen blir det 6 dagar i Las Vegas.

Fytusan vad tiden gått fort! Ändå känns det som att det var sjukt längesen vi var i Niagara :)

Mouintainbike i Aspen