Vila i frid mormor

Depp.
Min mormor dog i morse. Dog - vilket tungt och overkligt ord det är.
Jag pratade med henne i onsdags, hon ringde. Det hör inte till vanligheterna. Undra om hon kände på sig att det var på gång.
Så i det tråkiga känns det ändå bra att vi delade några ord så pass nyligen.

*Vila i frid mormor. Det var inte åldern som tog dig vidare, men jag hoppas och tror att du mår bra nu ♥*


Mina vikter på bodypump

Jodå, det blev ett pass bodypump nu på kvällskvisten trots mitt konditionspass på lunchen 
Ökade lite vikter idag och det gick riktigt bra!
Det här säger kanske inte så mycket för er som inte kör/har kört bodypump, men mina vikter är följande:

1. Uppvärmning 9kg
2. Ben 17kg
3. Bröst 5kg *
4. Rygg 14kg
5. Triceps 9kg
6. Biceps 7kg
7. Utfall (ben) 10kg
8. Axlar 7kg
9. Mage. -
10. Avslappning -

* På bröst vill jag inte lägga på mer då man bör vara försiktig med allt för tung bröstträning när man har implantat.
Helst skulle jag inte vilja träna dem alls men det skulle ju se ytterst fånigt ut att inte hänga med i övningen.
Har man implantatet inlagt "över muskeln" så kan man oftast träna utan problem. Men har man det under muskeln så kan det bli så att musklerna blir så hårda att det förflyttar själva implantaten. Man kan ju självklart träna som vanligt utan att det händer något, men jag föredrar att vara försiktig.


En härlig Sensommardag

Jag och Paris lyxar till det med en lunch på balkongen idag! Det är ju superhärligt ute. Idag blev det en sallad med halloumiost och bulgur, sjukt gott med halloumi!

Har precis varit och kört ett pass på gymmet, det blev indoorwalking och core. Egentligen hade jag tänkt köra bodypump ikväll men blev sugen på ett lunchpass. Kanske kör BP ändå som planerat. Oxå. Har vilat mån, tis, ons så kroppen dör inte av en superaktiv dag 

Idag har jag tagit ledigt från både skola o jobb. Kände att jag behövde en dag bara för mig själv. Haha, jag känner mig sååå utarbetad... 
Jag vet, jag vet, jag ska inte ska klaga och det gör jag inte heller. Jag har det utomordentligt bra och jag njuter av livet!

Nä, nu ska jag ta med mig lilleplutt på en promenad.


Home alone.

Om ni tycker att jag ser mongo ut på bilden i förra inlägget så kan jag bara hålla med. Jag skulle kunna likna mig vid ett spöke.
Men jag äter frukost, därav mitt förvrängda ansiktsuttryck, och solen ligger på...därför ser jag sjukt blek ut. Då var det sagt 

Förresten så är jag ensam hemma resten av veckan. Mitt hjärtas stora kärlek har rest bort så nu börjar mina omständiga nattningsprocedurer... Kolla i garderober, under sängen, i alla rum, och för all del, bakom gardinen innan jag kan känna mig lugn att sova.
I somras skaffade vi larm här hemma så när jag väl kikat överallt så kan jag starta det, så får jag sova gott sen.
Tidigare låste jag båda låsen och lät ena nyckeln sitta i på insidan, så ingen skulle kunna lirka upp det. Men då blev jag å andra sidan nojig över att det skulle börja brinna och att ingen skulle kunna rädda mig för att jag låst in mig FÖR ordentligt. Vad knäpp man är! Men nu med skalskydd så går larmet direkt om något öppnas, eller om det börjar brinna. Så det är bra! 
Sen har jag ju för all del lilla Paris som sällskaps/vakthund!


Det här är ju fucking fabolus!

Den här appen verkar ju faktiskt vara kanon! Jag har kollat igenom den lite mer och jag blev glad och överraskad att man kan bifoga flera bilder i samma inlägg, det har man inte kunnat via mms inlägg.
Vad jag saknar är att man inte verkar kunna se statistiken någonstans, och inte heller verkar man kunna spara inlägg man skrivit om man vill publicera dem vid ett senare tillfälle.
Men over all så verkar det vara kanon!
Nästan så att jag kan garantera er mer inlägg framöver ;) Men då vill jag ha mer kommentarer. Ni känner ju mig vid det här laget....jag älskar när ni ger mig en liten rad eller två! Ett svar på ett inlägg eller bara en helt random hälsning. Oki?! 


Blogg.se har äntligen kommit ut med en app!

Ja som rubriken lyder så är nu blogg.se's app nu igång! Som jag har väntat! Nu testar jag att slänga in ett inlägg för att se hur det fungerar :)
Tidigare har jag bara kunnat blogga från datorn, alternativt blogga via mms inlägg. Det senaste halvåret har det typ bara blivit mms inlägg, men det känns ju lite onödigt att slänga iväg pengar på det flera gånger om dagen.
Men nu är jag nöjd!! Tror jag iaf, haha.
Bortse lite från bilden. Mest för test skull.... Det var här om kvällen när jag gick hem från Vendela och det regnade.


Härlig helg eller vad? Jag passade på att ...

img_2308 (MMS)

Härlig helg eller vad? Jag passade på att ta en Powerwalk runt Brunnsviken, det tar ganska exakt 2 timmar från det att jag går ut genom dörren tills jag kliver in igen. Men det gäller att roa sig medan man går. Jag försökte leta upp någon bra ljudbok men det finns inte riktigt någon som jag vet är bra. Så istället blev det några P1 dokumentär (P1, P3, P4... Kan varit vilken som). Det finns massa bra på SR play! Jag har bland annat lyssnat igenom "stureplansmorden", "gåtan Göran lindberg" och "mitt liv som hockeyfru". Lite gott och blandat med andra ord :) Ett litet tips om ni behöver sällskap i lurarna och tröttnat på musik.


Vet ni... Jag gav upp hockeyn och hoppade ...

img_7772 (MMS)

Vet ni... Jag gav upp hockeyn och hoppade på tunnelbanan (hoppas jag inte blir sjuk nu!) hem. Så istället för att sitta på hovet och se en match utan mål så ligger jag nu hemma på soffan, med Paris i knät, och tittar på en riktig feel Good film :) På TV3 visas Mamma Mia och det är en film som jag sett och kan se hur många gånger som helst!


Ikväll hänger jag på Hovet. AIK-Frölunda. ...

img_7243 (MMS)

Ikväll hänger jag på Hovet. AIK-Frölunda. Var sugen på att gå på hockey innan vi kom hit, nu...nja inte lika kul. Föredrar fotbollen där det är bekväma stolar och inte detta avblåsande stup i kvarten! Var och varannan minut stoppas matchen av olika skäl som jag inte orkar bry mig om. Kom igen! Spela bara så vi kommer hem nån gång! ;)


På www.parfym.se köpte jag detta set med 4...

img_1466 (MMS)

På www.parfym.se köpte jag detta set med 4 stycken Clean parfymer Värde 1800 men kostar nu bara 499:- Riktigt kap mao!


Nu är det sängdags så jag tänkte bara pass...

img_8861 (MMS)

Nu är det sängdags så jag tänkte bara passa på att slänga in ett litet inlägg. Vet egentligen inte vad jag ska snicksnacka om, så det får väl bli en liten uppdatering om dagen Jag har jobbat och tränat. Haha, thats it! Skippade bilköerna på väg hem (som började strax innan Kista=över 1mils köer för min del!) genom att köra bussfil hela vägen hem! Ärligt! Det hade tagit mig minst 45 minuter längre att köa mig in till stan, vilket innebar att jag hade missat mitt gympass. Jag tycker inte att det är fel att göra så. Så fort det kom en buss så styrde jag ju åt sidan så de kom fram som de skulle (bussfil=bussars fil...). Men ska en hel fil stå tom när det inte kommer en buss?? Nä, då är det bättre att jag utnyttjar den tycker jag :D


"Hej jag heter Paris och jag kan sitta fin...

img_0260 (MMS)

"Hej jag heter Paris och jag kan sitta fint..." Så här sitter chihuahuan till & från hela dagarna. När hon var valp så lärde jag henne "sitt fint". Men troligtvis så var jag lite för ambitiös i mitt lärande, haha... För nu kommer det här  oavsett vad hon vill. Gå ut, få nåt gott, allmän uppmärksamhet...you name it! Det är så här hon fångar folks uppmärksamhet ;) Men men, bättre det än att vara odräglig och skällig. Sötaste lilla korvlörsan! :)


Finaste!! Bild på mig o Vendela från i lör...

img_0097 (MMS)

Finaste!! Bild på mig o Vendela från i lördags. Jag är så sjukt lyckligt lottad som har mina 3 "bästisar" kvar sen 6 års åldern! Vendela, Sofia & Johanna. Vi är ganska olika men ändå trivs vi så oerhört bra i varandras sällskap. Egentligen känner jag att jag har likheter med dem alla, och i nästa sekund slår det mig hur olika vi är. Vendela som är driftig o pluggar o jobbar som en häst (alltså, hon jobbar inte SOM häst utan lika hårt som en häst!). Men vi tränar ihop nästan varje vecka, bor nära varandra och dessutom vet hon att dörren ALLTID står öppen för henne. Johanna har köpt HUS på LANDET! Det är Långt ifrån mig både psykiskt och fysiskt ;) men vi var sjukt tighta mellan 13-18 år och jag tror att det har satt sina spår. Sofia kan man ju inte nämna utan att någon förknippar henne med jobb för miljön :) (Tyvärr får man väl erkänna att det inte är min starka sida...) Men hon är bra på det hon gör, är spontan och är inte sen att haka på om man vill umgås! Jag undrar hur dom skulle definera min roll i gruppen, haha. Jag får troligtvis ta på mig rollen som partytjej, rese/projektledare och kanske, kanske kan jag ses som snäll... (och skulle vi mot förmodan behöva dra fram de negativa sidorna så skulle jag tippa på att jag ses som envis, bekväm och kanske lite enkelspårig, haha) Vi tjejer träffades som sagt på lekis, det var år 1987. År 2005 klev ännu en bästis in i mitt liv. Det är min älskade man och stora kärlek som absolut blivit en av tjejerna! Love you all!


45 min Indoorwalking och 30 min core, det ...

img_3240 (MMS)

45 min Indoorwalking och 30 min core, det blev dagens träning. Jag känner verkligen att jag tappat magmuskler sen i somras. Nu är det här bara min egna lilla teori, men det märker jag eftersom jag inte hittar musklerna på samma sätt som jag gör när jag har en stark core. Hur jag än försöker aktivera magen under passen (oavsett om det är kondition eller styrka) så orkar/känner jag dem inte mer än korta perioder. Det ÄR tyvärr mycket roligare att träna magen ju starkare man är i den, för ju starkare man är desto lättare att få resultat... Som sagt, min egna lilla teori ;) Jag har varit dålig med proteinet nu efter sommaren och det hör säkert till det med.


Satan i gatan vad äckligt!! Den här "lilla...

img_6221 (MMS)

Satan i gatan vad äckligt!! Den här "lilla" rackaren mötte Darling på när han var ute idag. En orm!!! Uhhhh! Tur att det inte var jag! Jag går nämligen alltid omkring i min lilla rosa bubbla och hade inte sett den förens den suttit fastkilad med tänderna i mitt smalben! Yeeeck!


Ärligt talat. Det här är arabiska för mig!...

img_2540 (MMS)

Ärligt talat. Det här är arabiska för mig! Jag hör vad läraren säger men jag förstår inte. Och no chance att jag kommer komma ihåg det! Tenta nästa vecka men eftersom jag gjorde den förra i salen så FÅR jag göra denna som hemtenta. Tro mig, I will!


Derbydax! Den underbara buffén som vi allt...

img_0302 (MMS)

Derbydax! Den underbara buffén som vi alltid får innan matcherna var sådär... AIK ligger under med 0-1 och det är ju oxå sådär... Men att man får sitta bredvid en sån här snygging är ju ändå huvudsaken ;) Matchen har ändå varit ganska så underhållande med tanke på supportrarnas öppna missnöje mot SvFF. Började första halvlek med 10 tysta minutrar och började andra halvlek med bengaler som rökte ner hela arenan. Barnsligt eller vettigt, döm själva.


Det blev en stökig kväll i lördags. Den pl...

img_6390 (MMS)

Det blev en stökig kväll i lördags. Den planerade tjejmiddagen blev till hämtmat från thaien, förfest för 15 pers hemma hos oss med efterföljande fest på Sturecompagniet/V. Jag tror att jag har lite bilder som jag kan slänga upp lite senare. Nu ska jag iväg på derbyt mellan AIK-Djurgården. Tjingeling!


Nya naglar! Äntligen! Jag har gått utan ma...

img_6698 (MMS)

Nya naglar! Äntligen! Jag har gått utan manikyrerade (??) naglar sedan i torsdags och det har verkligen varit en pina. I-lands problem jag vet ;) men jag bara ska ha mina franska gelénaglar. Utan dem så känns det ungefär lika fel som att gå på krogen i lågskor, att gå klädd i polotröja på stranden eller, för all del, inte ha rakade ben! Men nu är jag nöjd :)


Idag är jag på kick off med nya jobbet :) ...

img_8918 (MMS)

Idag är jag på kick off med nya jobbet :) nu bowling. Jag är kass! Ikväll kommer Johanna o Vendela över så skulle jag tippa på lite fest.


Gårdagens goodiebag :)

img_3670 (MMS)

Gårdagens goodiebag :)


Jag svamlar och jag glömmer!


1. Jag skrev ju för något inlägg sen att jag hade prov i Rättskunskap i onsdags....
Fel Fel Fel! Det hade jag ju förra veckan vet ni väl?? Denna vecka var det såklart i "Affärsrätt", inte den största skillnaden jag vet, men rätt skall vara rätt eller hur! Men efter att provet var gjort så undrar jag vilken bok det egentligen var som jag läste, Rättskunskap eller Affärsrätt? MAO, det gick väl sådär...

2. Jag skrev ju att jag skulle överraska med en Beuf Bourgion (jag vet fortfarande inte ur det stavas??) i torsdags, och det gjorde jag! Och den blev precis så god som jag trott! :D
Om detta är bra eller dåligt, det vet jag inte, men Darling hade ätit just "Beuffen" på restaurang samma dag som jag valde att styla med den här hemma. Vad är oddsen på det?? Men faktiskt! Han älskade min oxå! Och sa att den var precis lika god som på restaurang (och självklart väljer jag att tro på det han säger, yeeeey).
Och det sa han på torsdagen.... på fredagen.... och på lördagen... Men när jag på söndagen dukade fram samma underbara gryta så var det stopp (trots att jag serverade ris till istället för färskpotatis, potatismos eller grönsaker!).
På riktigt så frågade han varför jag inte dukat fram med rostat bröd och oboy istället... Hmmmm.... Okej okej. Så jag fryste in resten! Hehe... så kan vi äta det någon annan vecka :D
Jag tyckte i alla fall att den var superb!


Hemma nu! 02.30, jag vet! Men vi har ätit ...

img_4912 (MMS)

Hemma nu! 02.30, jag vet! Men vi har ätit pizza på vägen hem.. Och det tog tid! Har haft en väldigt trevlig kväll med kul sällskap, jättegod buffé, champagne och bra goodiebags :) Natti!!


Haha, vilken halvmongo bild :) Men jag tro...

img_5916 (MMS)

Haha, vilken halvmongo bild :) Men jag tror ni fattar poängen. En "typ" kvällens outfit... Nu ska jag iväg på the global party. Peder o Louise hämtar upp mig med taxin vilken minut som helst. Darling kommer lite senare eftersom han är på hockey. Ser fram emot en kul kväll. Men det blir nog lite lugnt iaf. Ska ju upp och jobba imorgon :)


Jag fick bokstaven B!


Något jag gillar : Bada (såklart!!)
Något jag inte gillar : Besserwissrar (eller messerzmitts som jag kallar de :))
Plats jag varit på : BB (?? Haha, shit va svårt att komma på nåt på B!)
Plats jag vill besöka : Brasilien


Hello folks! Jag önskar att jag hade någon...

Hello folks! Jag önskar att jag hade någon tjusig bild att slänga in tillsammans med inlägget, men det har jag inte. Jag har nämligen varit på gymmet och kört ett tufft indoorwalkingpass, vilket innebär att jag är heeeeelt slut! Skön känsla men man är ingen skönhet direkt ;) Jisses Amalia! Svetten bara forsade! Ikväll blir det lite mer plugg inför tentan imorgon. Ah föresten! Vet ni vad jag gjort idag?? Jag har ju för tusan varit på Tingsrätten! Det är inte varje dag man hänger där vill jag lova. Självklart var jag inte där i form av åtalad, vittne eller nåt annat galet. Det var skolarbete som skulle göras. Tyvärr hamnade jag inte på nåt "spännande" mål såsom misshandel, dråp, rån eller annat långdraget. Utan det var en urkundsförfalskning/knivinnehav och en stöld. Båda åtalade var väl inte helt otippade lagbrytare om man säger så... Skulle vilja gå dit igen och hänga på nåt "riktigt" mål.


Nu är jag glad igen! Tog mitt pick o pack ...

img_7233 (MMS)

Nu är jag glad igen! Tog mitt pick o pack o bytte rum :) Guuuud så skönt! Jag har Prov i Rättskunskap på onsdag, det är därför jag hänger här på biblioteket ikväll Innan dess var jag och Vendela och tränade. Fasiken vad bra det gick! 1 timmes Bodypump och därefter 1 timmes Bodycombat. Superkul! Var säkert ett år sen jag körde combat senast. Om jag INTE har ont i kroppen imorgon så är jag mäkta förvånad! Man använder ju muskler som man inte trodde fanns! Härligt!!!


Skjut mig! Inte nog med att jag sitter på ...

img_6367 (MMS)

Skjut mig! Inte nog med att jag sitter på biblioteket en måndagskväll när jag egentligen borde vara hemma och ta igen mig från en galen helg... Det sitter en oerhört enerverande kille mitt emot som traskar omkring på mina nerver! Han sitter med världens största hörlurar på sig och verkar inte märka att han hostar och drar in sitt snor genom näsan var och varannan minut! 3 hostar och en indragning, det slår aldrig fel!! Snart slår jag honom. Äckliga människa.


The Global Party

Igår damp en väldigt tjusig box ned i brevlådan, det var en inbjudan till "The Global Party" anordnat av Key2Luxury. I Stockholm är det nattklubben Pure som är arrangör för festen medan 79 andra nattklubbar runt om i världen under två dagar håller samma fest!
Kommer alldeles säkert bli en bra tillställning :)

Med i inbjudan låg dessutom en nyckelring som garanterar en lifslång tillgång till VIP service av anslutna klubbar, barer, hotell, restauranger mm. Kan vara bra för ett resande folk som vi, hehe... ;)


Tack snälla Fredrika för inbjudan!




Good evening folks! Eller god natt kanske ...

img_5634 (MMS)

Good evening folks! Eller god natt kanske man ska säga ;) Dagen har gått i ett, jobbat, hämtat en jobbil, ätit middag i NackaForum och slutligen tog jag en tur ut till Saltis där jag dels hämtade en sak och dels körde vilse! Fråga mig inte hur tusan jag lyckades... men det var så mörkt, inga skyltar som det stod " Stockholm" på och dessutom svek min iphone mig genom att det var tillfälligt fel på GPSen! Vad är oddsen på att det?? Slutade med att jag hamnade i ett Naturreservat vid namn Tattby! Eller nä, såklart det inte slutade där, jag kom ju hem tillslut men det hade kanske kunnat sluta där!? Eller på Älgö... Eller i fiskis... Men nu är jag hemma och kommer somna vilken minut som helst. Sleep tight friends!


Efter dagens skoldag med tenta på fm, lekt...

img_2582 (MMS)

Efter dagens skoldag med tenta på fm, lektion em och med efterföljande träningspass så är jag väldigt värd ett glas vin! Väntar på att Vendela ska komma och sen ska vi mumsa i oss libanesisk mat och vin! Myyys!


Jättefjantigt jag vet, men det finns något...

img_8756 (MMS)

Jättefjantigt jag vet, men det finns något som jag tycker är oerhört äckligt. Ser ni vad det är? Det är ägg. Men det är inte ägget i sig som jag tycker är äckligt (jag älskar ägg!) utan den vidriga "tråden" som vägrar blanda sig med resterande ägg! Kan tänka mig att det är typ kycklingens navelsträng eller nåt. Oerhört osmakligt, både i kokt ägg och i äggröra så håller den sig intakt. Why?? Jag försöker ignorera den eftersom jag inte vill göra det till en issu i mitt äggätande.  Men oftast måste jag sortera ut den samtidigt som jag låtsas som att jag inte märkt den...


Glömde ju länken! http://naddiloo.wordpres...

Glömde ju länken! http://naddiloo.wordpress.com


Om ni tycker om att laga mat, eller föredr...

img_4898 (MMS)

Om ni tycker om att laga mat, eller föredrar att andra gör det, så tycker jag att ni ska kika in Nadikas blogg! Projektet är att laga mat från ALLA länder. Yess, you heard me! 244 maträtter ska hon ta sig an. Ingenting för mig men jag tycker att det är otroligt underhållande att läsa! Nä, nu ska jag försöka plugga lite samtidigt som "Kaos i Båstad" går på kanal 5. Kan tänka mig att jag känner igen en hel del ansikten. Det börjar bra, haha! Carl-Philip känner jag :)


Precis hemkommen från "supergymmet sportli...

img_4317 (MMS)

Precis hemkommen från "supergymmet sportlife odenplan" som det heter på Facebook ;) Och det är det verkligen! Super alltså. Idag körde jag Indoorwalking och det gick riktigt, riktigt bra! Kände att jag var full av energi och kunde ge allt! Underbar känsla! Jättebra instruktör och bra låtar gör ju såklart sitt oxå :) Nu ska jag ta en promenad i parken med lilla Paris och sen väntar skolböckerna. Egentligen hade jag inte tid att träna eftersom jag måste plugga inför provet imorgon. Men hälsan framför allt! Eller hur.


Jag tänkte ta och överraska med det här re...

img_4494 (MMS)

Jag tänkte ta och överraska med det här receptet hemma någon kväll, vad tror ni om det? Boeuf bourgion (eller hur tusan det stavas??) Har handlat allt så nu får vi se om det finns någon liten mästerkock gömd i mig ;) Men det kommer inte bli ikväll eftersom jag har prov i Rättskunskap imorgon, och därmed kommer tillbringa kvällen på biblioteket fram till kl 21. Inte heller imorgon eftersom jag tänkte ta en AW med Vendela då. Men på torsdag! Då ska boeufen koka! :D


Resultatet av mina ynka tre timmars sömn n...

img_1890 (MMS)

Resultatet av mina ynka tre timmars sömn natten till söndag blev att jag tog igen dem med 5 timmars sömn mellan kl 13-18. Gissa om jag var helpaj när jag vaknade! När man vaknar och klockan står på 18.00...nä det är inte okej, haha! Gick och köpte lite thaimat o smågodis sen blev det filmkväll. Även om en bortkastad söndag framkallar liiiite ångest så var lördagens festligheter så pass trevliga att det faktiskt var värt det. Vi var ut till Vaxholm på dagen och vädret var kanon(för att vara september). På kvällen åt samma gäng middag på Riche och sen mötte vi upp lite fler vänner och gick vidare in på Rose. När vi satt på Riche kom vi fram till att ikväll var vi sugna på att dansa, och OM vi gjorde! Bra musik o bra sällskap! En kanondag/kväll verkligen!


Gaaah! Jag blir galen! Vaknade fem i åtta ...

img_5462 (MMS)

Gaaah! Jag blir galen! Vaknade fem i åtta i morse efter 3 timmars sömn och var klarvaken! Trött och pigg på samma gång. Det är den där jäkla redbullens fel! Känner mig slut och hoppas på någon timmes sömn nu på eftermiddagen iaf...


SMS-inlägg

img_0176 (MMS)


Härlig eftermiddag på båten! Vaxholm blev ...

img_7482 (MMS)

Härlig eftermiddag på båten! Vaxholm blev slutdestinationen :)


Idag kör jag glasses on! Ska ut med Peder ...

img_3379 (MMS)

Idag kör jag glasses on! Ska ut med Peder & Louise med båten nu eftersom sommaren lyckades bjuda på en sista liten glimt av sol, Yeeey  :) Tyvärr är jag fortfarande svullen över ögat men jag hoppas att det lägger sig över dan. Jobbigt att springa runt med solglasögon ikväll liksom ;) Nu glider vi mot Vaxholm. Haj ho folks!


Okej, håll i hatten för nu bjuder jag på e...

img_1204 (MMS)

Okej, håll i hatten för nu bjuder jag på en liten bild av en svullen Hoffa! Ärligt, vad hände?? Strax efter att jag skrev förra inlägget så får jag känslan av hur underläppen svullnar upp. Kollar mig i spegeln o konstaterar att "ja, underläppen växer". Sätter mig i fåtöljen och 10 minuter senare känner jag hur ena ögonlocket svullnar och att synfältet minskar. Precis så som det gjorde i Vegas i somras! Så här ligger jag nu....svullen och jävlig :( :( medan de andra har trevligt utanför.... Jag är inte allergisk mot nåt. Jag har enbart ätit thaimat, chips o dip ikväll. Thaimaten är precis samma som jag äter typ en gång i veckan så det är inga konstigheter. Vatten till det.... Jaja, bara att sova nu då o hoppas att jag ser normal ut imorgon.


Här hemma är det fotbollskväll till 110% H...

img_2977 (MMS)

Här hemma är det fotbollskväll till 110% Har trots allt lyckats få in liiite egen vilja när det blev thaimat till middag :) Vi har ju en liten thaiholk rakt över gatan så jag är lika mycket stamkund där som när vi bodde bredvid thaiholken på odengatan. Tja, annars då? Funderade på att hitta på nåt kul ikväll men jag är faktiskt ganska osugen på både alkohol och att ge mig ut på stan. Lika bra att hålla sig inne föresten! Jag tycker mig höra snor och snörvel från var och varannan person jag möter och som ni vet så är ju mitt Imunförsvar totalt kasst! Men! jag dricker ju min Optimalis vitaminbomb så vem vet! Kanske kanske kan jag hålla mig frisk....


Överlagt mord...

Nä, det är inte jag som spinner på sådana galenskaper!
Det är filmen som vi såg igår, eller "Murder in the first" som den heter på engelska.
Jag minns att jag hade filmen på VHS när jag var yngre och älskade den redan då! Och jag blev inte besviken när jag nu såg den igen såhär 12 år senare!

Otroligt gripande film som baseras på en verklig händelse, även om jag kanske kan tänka mig att det är i väldigt "upphottad" version av den riktiga historien.
Det är berättelsen om Henri Young, som hamnade på Alcatraz som 17-åring efter att ha stulit 5 dollar för att ha råd med mat till sin yngre syster.
Eftersom butiken som han tog pengarna från även var byggdens postkontor så räknades brottet som väldigt allvarligt och Henri skickas till Alcatraz. På Alcatraz medverkar Henri i ett rymningsförsök som misslyckas och sätts därför i isoleringscell. En cell där en fånge får spendera max 19 dagar men Henri blir inspärrad i 3 år!
Visst, Henri både stjäl, försöker rymma och sedan även mördar, och det är ju fel. Men filmen överväger om vems fel det är egentligen.

Christian Slater, Kevin Bacon & Gary Oldman spelar huvudkaraktärerna och med den äran! Speciellt Kevin Bacon som den misshandlade fången! Ojamig! Grym film som jag verkligen rekomenderar. Se den!

Kan dock inte undgå att fundera över var Christian Slater har tagit vägen?? Han var ju typ råhet förut, haha.