@ Palazzos poolområde i väntan på våra vänner

Idag har vi bytt hotell på förmiddagen och slappat vid poolen hela eftermiddagen.
Det är sjukt varmt, 104 F. Det är 40´C!
Som tur är så har dom solstolar i poolerna så man kan svalka sig :)

Idag och imogon kommer våra vänner hit! Det är Kusin Emelie, John, Jocke, Bettan, Stefan och en tjej som heter Emelie som jag inte träffat förut. Kommer bli en toppenvecka!

Om ni tycker att inläggen kommer lite konstiga tider så beror det på att vi ligger 9 timmar bakåt i tiden. Så när jag går upp vid 9 tiden så är klockan 18 i Sverige :)
Och om ni tycker att mina inlägg är slarvigt skrivna med felstavningar och ihopskrivna ord så är det för att jag skriver från laptoppen och den är inte lika känslig på tangenterna mot jag är van vid :)


Nu har vi lämnat Mandalay Bay och checkat in på Palazzo

Visst, de flesta hotell i Vegas har väl en relativt hög standard så man ska ju inte klaga... Men om jag skulle rekomendera hotell till andra så skulle det inte vara Mandalay Bay.
Om man nu ska se det relativt.... :) så tycker jag att det ligger lite för högt upp på "strippen". Det är det första hotellet av typ...hur många som helst längst gatan, så det blir jobbigt att ta sig därifrån. 

Poolområdet är fullt med barnfamiljer och dessutom spelar dom rock i högtalarna, konstig kombo ;) 
Känns som det måste vara mycket tyskar (;)) där oxå för när man kommer vid 12 och ska ha en solstol så ligger det handdukar på ALLA, men inga männsikor som syns till, grrr.
Rummen är såklart fina, men om man jämför med hotell som Venetian, Palazzo och Aria (som är de andra hotellen jag provat här) så känns det lite, lite slitet.
Som sagt! Allt är relativt och jag skulle absolut kunna tänka mig att bo där om det inte var för att man i Las Vegas kan hitta SÅ mycket bättre för samma priser.

Vid lunchtid idag chekade vi in på Palazzo, DET gillar jag!
Venetian
som vi bodde på 2008 har de finaste hotellrum jag någonsin bott i! Och Palazzo (som är systerhotell och ligger vägg i vägg) är minst lika fint!
Poolområdet här har 7(!) pooler, och dessutom har man tillgång till Venetians område som väl har typ lika många.

http://www.mandalaybay.com/default.aspx

http://www.palazzo.com/ 
PALAZZO:









Vill man vara fin... Svullna ögon i Las Vegas

...så måste man tydligen lida pin!

Första dagen i Las Vegas så bestämde vi oss för att gå och träna och gå på spa.
Det var ju hur bra som helst! Vi sprang, gymmade och badade och det kändes toppen... tills jag var på väg därifrån. På väg upp till rummet så kände jag hur synfältet blev mindre och mindre. När jag kom upp på rummet så hängde ögonlocken som påsar över mina ögon och det såg ut som att jag hade åldrats 15 år på vägen från spat!

Kom fram till att det måste varit rengöringskrämen för ansiktet som jag inte tålde, för något annat konstigt har jag inte fått i mig eller gjort. Tyckte grymt synd om mig själv!
Så det blev en kväll på rummet liggandes med kylhandduk över ögonen! Att gå ut och äta var uteslutet, haha, så vi körde Roomservice och tidigt i säng!




Nu är vi i Las Vegas!

Welcome to Fabulous Las Vegas!

Nu är vi i Las Vegas! Kommer vara här själva 2 dagar, sen kommer 6 vänner hit och joinar oss :)
Jag och darling bor två nätter på Mandalay Bay, mest för att se deras poolområde som har en sandstrand och vågmaskin. Helt okej, men det var som jag trodde: det är här som barnfamiljerna bor! Typ 100 ungar i poolen!
På fredag byter vi till Palazzo och sista dagarna bor vi på Aria.
Här är det värt att byta hotell efter några dagar eftersom man endast kommer in på poolområdet om man borpåp hotellet.


Besök på ostronfarm utanför San Francisco

Sista dagen i San Francisco, samma dag som vi var på beachen, så stannade vi till på en liten ostronfarm mitt ute i ingenstans :)
De köpte in små ostron"yngel" och födde upp dem där tills de blev stora nog att säljas ut i världen. Som yngel var de så små att man var tvungen att titta genom förstoringslinsför att ens se dem!
Kvinnan på gården visade upp hur "tillverkningen" gick till. Sen hade de massa spanjorer som stod och plockade och rengjorde dem.
Vi köpte ett varsit såklart. Kul att testa dem hos uppfödaren, haha.




Darling roar sig bland vågorna (och vithajar??)

Igår var vi upp en bit längst kusten ovandför San Francisco.
Mitt mål var att se en vithaj, väldigt naivit jag vet ;) Men herregud, märkligare saker har ju hänt än att en vithaj råkar stranda, att den hoppar upp ur vattnet efter sälar och fåglar eller helt enkelt simmar lite för nära strandkanten så att man ser fenan, eller hur!
Men nä, ingen vithaj så långt mina ögon kunde nå. Och tro mig, Jag ansträngde mig! (Att se en vithaj i det fria är ju även det en av mina "99 saker jag måste göra innan jag dör")

Men vi hade änå rätt kul där på stranden! Det var såklart alldeles för kallt för att bada, och dessutom alldeles för strömt! Men Darling roade sig länge med att leka tafatt med vågorna, haha! Och jag lovar, där hade man INTE velat bli neddragen! Det ser inte så mycket ut för världen på bilderna, men jag var faktiskt lite rädd när de slog upp mot stranden :)










Nyshoppat

Ett par Asics löparskor och Ett par solglasöon från Steve Madden.
Det är allt jag har shoppat hittills, sparar mig lite till Vegas, hehe... Jag har inte dragit med Darling in på "mina" butiker här eftersom jag vet att det kommer bli tjejnöje nästa vecka :) Men vi har hittat lite fint till Darling.

By the way. Något som jag alltid har dille på när jag är i USA är att dricka take away dryck, helst med grönt te.
Speciellt när vi åker bil, då liksom MÅSTE jag ha en take away cup. Haha, fråga mig inte varför men jag gillart ;)






Saaaan Fraaaanciscooooo!

Hej världen!
Här kommer en liten hälsning från San Francisco!

Här gör vi det man bör se och göra :) På bilden nedan ska jag precis avverka en av mina "99 saker man måste göra innan man dör", nämligen ta en löptur över Golden Gaten bridge! Check!
Har även besökt Alcatraz, ätit på cheescake factory, shoppat, åkt open bus tour, varit upp i Napa Valley och kollat vingårdar, samt sett sjölejonen på Pier 39 (denna dag låg de dock bara 3 och solade på bryggorna. Kan vara huuur många som helst)

Igår var vi på Baseball på AT&T stadium och såg match melan San Francisco Giants och Los Angeles Dodgers. Jag gillar Baseball! Inte samma hets som i fotboll och hockey :) Här händer det ingenting...ingenting....sen plötsligt träffar dom bollen och alla blir helt till sig! Un der "ingenting...ingenting" perioderna kan man sitta och vräkai sig massa gott och kolla på folk. Kolla på storbildsskärmen där man får se galna amerikanare gör allt ifrån dansa, pussas eller fria :)


Vet ni vad mer?? Jag hittade en butik full av Taffykolor! Ni minns hur jag fastnade för dem förra året va...? I was in heaven!!













USA, snart ses vi igen!

Jag har ju inte skrivit så mycket om vår stundande semester ju :)

Vi kommer som sagt att åka till USA. Sista 9 dagarna kommer vi vara i Las Vegas, det har vi bestämt sedan lång tid tillbaka.
Den första veckan har vi länge velat mellan att åka tillbaka till Aspen där vi var förra året, eller att ta San Francisco. Jag blev ju helt såld på Aspen och ville gärna tillbaka, dock är det ju onekligen inte så fantasifullt att åka till samma ställe igen, när man har HELA USA att välja på.

Så i måndags beslutade vi oss! och det blev San Francisco. Darling har varit där förut men inte jag, så det ska bli kul. Finns tydligen väldigt mycket att göra. Jag vill tex åka ut på hajfiske, inte nödvänigtvis fiske, men jag skulle nästan kunna döda för att få se en vithaj i det fria. Det är en dröm!
Självklart besöka Alcatras! Åka upp till en vingård! Traska ut på Golden Gatebron! Åka spårvagn upp och ner för backarna (och gärna se någon komma springandes efter spårvagnen precis som i alla filmer som utspelar sig i SF ;))!
Vi kommer bo vid Fisherman´s Warf som tydligen är the place to be. Helt otroligt att Darling lyckats boka in oss i turistområde, haha! Alltid när han är i farten hamnar vi i stadens "finacial district", fråga mig inte hur han lyckas. Till och med i Köpenhamn så hamnade vi i urtråkiga finanskvater, haha!

Sen blir det Las Vegas! 3 gånger på 4 år är inte illa pinkat ;)
Men det ska bli superskoj! Vi kommer möta upp 6 andra vänner där så det kommer bli hur kul som helst!! Nu längtar jag efter poolhäng, sena nätter och Victoria´s Secret!




Lilla söta Paris!

Lörsan tycker om att kela!
Man skulle nästan kunna tro att det var påtvingat så som hon sitter, men icke! Hon slänger sig ner på rygg, gärna i mellan oss och helst ska det vara så trångt som det bara går. Sen har man inget annat val än att klia på hennes förbaskade mage, haha! Om man slutar... ja då kommer hennes lilla tass upp och viftar menande så man inte kan annat än fortsätta. Hon är skojig hon!

Nu har hon ju inte varit hemma på flera veckor den lilla sprätten! Men några dagar tillsammans fick vi innan det var dags att återvända på "kollo" 
Nu är hon tillbaka hos min mamma och polarna på landet (Moltas och Ceasar), det gillar hon!


Den senaste veckan har jag (förutom att hängt på bilevenemang):

Vad har jag mer haft för mig sen sist då?

Kvällen innan jag for till Polen så hade jag en trevlig dejt med mina kollegor (okej okej, Fd. kollegor). Alltid lika skoj att mötas upp och uppdatera.
Vi sågs på Ciao Ciao på Odenplan och tog det faktiskt ganska lugnt. Jag skulle ju flyga tidigt dagen efter och de andra hade oxå mycket att stå i så jag var nog hemma strax före 22 har jag för mig.

Direkt efter att vi kom hem från Polen i lördags eftermiddag bar det av till Stocksund på grillfest.
Jag var ärligt talat ganska trött men började väl komma igång vid 01 tiden på natten, haha.
Det var sillunch, bad och grillmiddag. Sen Hell´s Kitchen in på småtimmarna.

Jag har varit till Uppsala med lilla sprätten så att hon får vara hos mamma medans vi är i USA.
Passade på att ta en fika på Fågelsången (goooda mackor!) och dessutom hann jag med att shoppa lite nödvändiga plagg inför Vegas :) Är så trött på Stockholms butiker så det var kul att shoppa i U-sala som omväxling.

Idag var jag och körde ett spinningpass för första gången på... ja hur länge som helst.
Har faktiskt liiite ont på framsidan av smalbenen (benhinnan om jag förstått det hela rätt) så ville inte slita på dem genom löpning.
Och satan vad jobbigt det är! Men kul!
Speciellt när man kör med pulsklocka så man vet hur mycket man ska ta i. Om jag inte hade haft det så tror jag inte att jag hade tagit i på samma sätt utan kanske varit mer bekväm :) Men nu när instruktören säger vilken "zon" man ska ligga i så vet man direkt om man "mesar", haha.

Gud vad långt inlägget blev nu!
Got to go to bed!
Natti!



Grillfest




Paris på tåget mot Uppsala


Gran Turismo 2011 - Polen

Här kommer lite bilder från förra veckans Polentrip!
Vet inte riktigt hur jag ska förklara det... mer än att NU förstår jag varför Darling åker tillbaka år efter år! Är nästan lite avundsjuk på att man kan ha ett sånt intresse där man kan dra iväg och träffa likasinnade, sjukt trevliga människor, festa och ha kul! Vill oxå! Haha, vad skulle det va? Jag får väl åka iväg på träningsläger på Mallis eller nåt ;)

Well well, det var som sagt väldigt kul att komma ner :)


Haha, jag vågade mig faktiskt på att åka med både Darling och Markus



Bangenomgång



Lite bilar...



Ännu lite fler bilar...



Coolt! Tävling mellan helikopter och en Ferrari... nä, dont ask me vilken modell det är, men det roliga var att det var en tjej som körde bilen!



Middag sista kvällen. Är det övervägande killar eller? Åh titta en tjej! Jaha, var det jag... ;)



Fina fina hjärtat!





Victoria´s Secret uppvisning på nattkvisten. Fortfarande övervägande killar, nu med kameror i händerna ;)




Nu köööör vi! (Sorry C för blundern, men det var det ända kortet jag hade ;))



Eftersom det är min blogg så får jag lägga ut en till bilbild på mig själv ;)


På promenad genom stan...

Haha, titta vad jag såg när jag tog en promenad i gamla stan! En mystisk skyltdocka mitt på gatan. Varför denna tatuering. Undrar vad det föreställer..?

Tillbaka från Polen!

Vågar man kika in här när man varit försvunnen så länge.... Men jodå, än hänger ni kvar och inga sura miner, haha! ;)

Jag har faktiskt skrivit inlägg via mobilen (okej, bara ett men ändå) men det verkar inte ha kommit fram. Det kan bero på att jag och Darling för tillfället har samma mobil då hans lite oturligt gick sönder i Polen...
Så vi har just nu en iphone, där "internetdelen" såsom whatsapp, facebook och mail används i mitt namn, medans "telefondelen" typ telefon och sms sänds från hans nummer. Detta är väldigt förvirrande då man lätt glömmer bort hur/var/till vem man kontaktar någon. Speciellt för den som får meddelandena kan jag tänka :)

Well well, jag har som sagt varit i Polen onsd-lörd på Gran Turismo 2011. Kom hem lörd em och hann knappt hem och vända innan vi for ut till Stocksund på grillfest. Grillfesten avslutades någon gång under tidig morgontimme på Hell´s Kitchen.
När jag sen slog upp ögonen söndag morgon (hmmm, morgon var kanske att ta i...) var jag mer än lovligt trött!

På fredag åker vi till USA och tanken var att åka till Öland månd-torsd. Har dock insett att det tyvärr kommer bli för stressigt att klämma in Öland så jag hänger kvar i Stockholm så åker Darling ner själv några dagar med sin familj. Jättetråkigt att inte följa med men det blir för meckigt då jag bla ska hem till mamma med Paris på onsdag och vi kommer hem från Öland på torsdag... Ekvationen går inte riktigt ihop :)

Medans vi varit borta de här dagarna så har både walk in closeten OCH den öppna spisen blivit helt klara! Yeeey!
Så nu ska jag tvätta och rensa bland kläder och göra fint i det nya lilla rummet! DET kommer ta ett tag.
Kommer nog slänga upp nån bild sen :)





God morgon världen! Imorse ringde klockan ...

img_2569 (MMS)

God morgon världen! Imorse ringde klockan 6.30. Någon timme senare var löparskorna påsnörda och jag studsade ut i ett disigt Stockholm. Tog rundan vallhallavägen-djurgårdsbrunnskanalen-karlavägen. Skulle chansa på att det är ca 13 km. Idag ska jag packa en liten resväska eftersom jag flyger till Polen imorgon. Darling mfl är redan där men jag kommer ner imorgon mitt på dan. Ikväll ska jag träffa mina fina kollegor och dricka vin :) Ja, jag kallar dem fortfarande för "mina kollegor" trots att vi alla gått vidare. Har en hel del annan pyssel idag oxå så det är fullt schema!


Cirkelträning - good shit!

Vad mer var det som jag lovat att skriva om?

Aaa! Min träningsvärk, haha! Jävligt intressant tänker ni kanske... ;) Men faktiskt, något träningsfreak där ute tror jag nog kan känna igen sig.

Ja, jag har träningsvärk, och det är sååå skönt!
När man tränar regelbundet så tycker jag att det är svårt att hitta muskler som inte är vana att arbeta. Självklart så finns de, men det blir väl så att kroppen är bekväm och använder sig av de som är starkast och mest vana att arbeta.
Men i lördags körde jag Cirkelträning och vi höll till utomhus. Fråga mig inte vad som gjorde det, men övre delen av ryggen samt magen ömmar nåt så galet mycket! And I love it!
Igår när jag skulle lägga mig ner eller sätta mig upp så kunde jag inte hålla mig för skratt för det gjorde så ont, haha. Låter sjukt kanske men jag blir glad av att ha träningsvärk :)

I söndags tog jag en liten promenad i all enkelhet för att få igång kroppen. Idag måndag gav jag blanka tusan i värken och körde ett Bodypumppass på kvällen :)
Imorgon, tisdag, har jag tänkt springa en runda på morgonen. För resten av veckan är jag bortrest och kan nog glömma allt vad träning heter. Jag ska till och med lämna träningsskorna hemma tror jag, det ni! ;)


Lördagsfest med Sofia & Johanna

I lördags hade jag tjejerna här på besök. Darling är ju bortrest så jag var glad över att få sällskap för natten :)
Vendela var dock inte på plats, hon lekte campare. Ja, på riktigt, hon sov i tält! Hon är inte rädd om livhanken hon inte, huuuha!

Men Sofia & Johanna var här och vi åt och drack gott! Eftersom Johanna jobbar där hon gör (på skaldjursdisk i Saluhallen) så är det ju allt som oftast så lyxigt att vi äter smått och gott därifrån! Sofia hade bakat en god västerbottenpaj och jag stod för alkoholen, hehe...
Och inte allt för otippat så drog vi på oss partyskorna och gav oss ut på stan. Collage och Hell´s Kitchen var ställena för kvällen. Collage var faktiskt bara "sådär" kul. Hells var inte heller någon höjdare - okej, men inte mer än så. Så något som var GRYMT otippat var att jag och Johanna letade oss upp till Rockbaren en trappa upp på Hells istället. Hahaha, vad säger man? Vi hade faktiskt nåt så otroligt skoj faktiskt! Öste på som tusan i min lilla spetsklänning, haha!
Jag och Rock är ju typ som.... ja, säg sur mjölk i kaffet. Det liksom skär sig och inget som man skulle rekomendera. Men som sagt, vi hade faktiskt väldigt kul. :)
Tack båda goa för en mysig kväll!



Tillägg:
Johanna jobbar såklart inte PÅ skaldjursdisken. Utan bakom. Haha, jag garvade för mig själv när jag såg framför mig henne stå just ovanpå disken och jobba... ;) Typ sittandes bland alla fiskar och skaldjur, kom å kööööp, hahaha!









Mulberry Bayswater has arrived!

Bättre sen än aldrig som man säger...
Var var jag? Jo, helgen var det ja! Börjar med min nya lilla kärlek, vid namn Bayswater, som har hittat hem :)

Egentligen skulle den ha kommit redan i onsdags, och det gjorde den oxå, men jag var inte hemma när UPS var här. Nedrans! Även på torsdagen var de här med leveransen men inte heller då var jag hemma och kunde ta emot den. Men så på fredagen så kunde vi äntligen matcha en tid för leverans!

Och nu står den här, i min halvfärdiga walk in closet, och lyser upp tillvaron!




Söndagkvöll och jag är trött

Tjippelitjopp alla glada!
Slänger in ett kort litet inlägg för att visa att jag lever :) Är trött och ska krypa ner i sängen så jag ska inte bli allt för långdragen.
Har varit rätt mycket denna helg.
Darling har rest iväg! Min älskade Mulberryväska kom i fredags! Jag hade en rolig kväll med Sofia och Johanna i lördags! Jag har SJUK träningsvärk efter lördagens cirkelträning!
Men mer om allt detta typ imorgon. För nu ska jag som sagt kasta kläderna och krypa ner i bingen. Sjukt trött är jag, SJUKT!
Saknar min fina fina kärlek... Och lilla söta Paris som är på sommarlov hos min mamma... Tur att man har en tv som sällskap iaf ;)

Bild från Collage igår


Nu har mitt hjärtas stora kärlek rest iväg...

img_2556 (MMS)

Nu har mitt hjärtas stora kärlek rest iväg igen! Denna gång är det ett bilevent. Jag ska faktiskt oxå åka dit, men känner att det är lite lång tid att att hänga på sportbilsevenemang i 8 dagar... Så jag flyger ner på onsdag och är med några dagar bara :)  Tills dess så får jag roa mig bäst jag kan. Har varit på restaurang Bankomat ikväll med Sofia & Vendela.  Imorgon kommer Johanna & Sofia över till mig så ska vi äta och dricka gott! Har fullt upp imorgon på dan oxå. Ska träna på fm, cirkelträning och bodybalance har jag tänkt. Har faktiskt lite känningar av benhinnorna vilket jag aldrig haft förut. Så jag ska undvika att springa/pw i helgen tänkte jag.  På em måste jag städa upp lite här hemma, har ännu inte packat upp väskan från midsommar(!) Sen måste jag ner en vända på stan oxå. Nu kryper jag ner under täcket. Natti!