Jag älskar mina mornar! En stoor kopp grön...

img_3622 (MMS)

Jag älskar mina mornar! En stoor kopp grönt te, lite plugg inför dagens lektioner och såklart, The Voice på kanal 5(viktigt!)! Vet ni om att jag går upp kl 6 varje morgon?? Helt galet! När jag jobbade förut så ringde klockan 6.45 och jag tyckte att det var sjukt tidigt! Men nu tycker jag att det är alldeles lagom att vakna kl 6 och softa på morgonen. Undra om det är för att man kanske inte blir lika trött när man slipper vardagslunk på jobb? Eller om jag börjar bli gammal?? I vilket fall så älskar jag lugna mornar :)


God natt alla fina! Jisses vad jag är slut...

img_0898 (MMS)

God natt alla fina! Jisses vad jag är slut i kroppen! Jag och Darling sprang runt brunnsviken nu på kvällskvisten, 12 km som vanligt, borde inte vara några konstigheter... Men herreminskapare vad jobbigt det var idag! Det är inte ofta som jag tycker att det är tungt att springa, men det var det idag! Låren kändes som två betongklumpar och vristerna ömmade. Sjukt! Jag har ändå vilat sen i fredags! Men, jag peppade mig själv med att tänka att man blir fan inte bättre av att sitta på häcken och hoppas på att kondisen blir på topp! Det enda sättet att  komma i form på är att träna! Innan USA var jag i riktigt bra form och det är bara att kämpa så är jag snart tillbaka :)  sleep tight!


Yeeey!

Hello!
Antar att ni alla sitter och är supernervösa
för hur det gick för mig på provet i Redovisning & Beskattning som jag skrev imorse. Eller inte.... ;) ;)
Men det gick faktiskt över förväntan, till och med så att jag kan sträcka mig till att det gick ganska bra! Inte "MVG bra", men ett VG hoppas jag iaf att jag lyckats få till.
Efter gårdagens långplugg och någon timmes uppdatering imorse så kände jag mig lite mer på banan än vad jag gjort tidigare. Men det känns ändå som ett "lucky shot" att det var just de frågorna som kom!

Det enda som jag inte hade full koll på var en "bonusfråga" (vad tusan det nu är för bonus med en extra fråga i ekonomisk redovisning??). Den lyckades jag inte få till men det var varken plus eller minuspoäng på den så det känns som att det kvittar.

Kände mig på riktigt bra humör när jag gick därifrån! Trodde VERKLIGEN INTE att jag skulle ha koll på så mycket så det var ju skoj! :) Jag tycker att det är kul att testa mina kunskaper, när det går bra, haha....


Jahaja, ännu en måndag avklarad :) Den sta...

img_2064 (MMS)

Jahaja, ännu en måndag avklarad :) Den startades med 40 min Powerwalk runt Karlberg vid 7 imorse. Fortsatte med 3 timmar i skolan, 9 timmar på stadsbiblioteket och avslutades med en tur ut till Arlanda. Tyvärr var det inte jag som spontant bokat in mig på ett flyg till någon vacker plats... Det var kusin Emelie som behövde skjuts och självklart ställer jag upp :) Imorgon är det tenta i Redovisning & beskattning, det kommer nog tyvärr gå åt skogen. Jag har koll på det grundläggande tror jag men det är så mycket konstigt man ska kunna oxå. Jag tycker att det är tråkigt med konstigt vetande! Natti!


Ser kul ut va..? Zzzzz. Jaha, hade ni oxå ...

img_6630 (MMS)

Ser kul ut va..? Zzzzz. Jaha, hade ni oxå somnat innan texten var slutläst. Just den här biten med redovisning, nja, jag vete tusan om det är min grej. Som ni vet så har jag varit intresserad av det mesta som vi har läst, men det här är ärligt talat bara för tråkigt! Och som jag nämnt tidigare: är det något som jag inte känner mig bäst på så ger jag upp direkt. Lite dålig ovana jag vet ;) Vet inte hur många gånger jag fick skäll på hopptävlingar om jag (mot förmodan!;)) rivit ett hinder i början av banan och då blivit blasé resterande hinder för att jag ändå inte kunde vinna, haha. Ska det vara så ska det vara ordenligt, annars får det... vara :) Men nu har jag satt mig på stadsbiblioteket o ska göra mitt bästa. Fram till kl 21 ikväll har jag lovat mig själv! Med undantag för en snabb matpaus kl 17 då jag ska ta en fikadejt med kusin Emelie som är i stan.


Paris blir ägd av en nallebjörn!

Haha, jag hittade den här bilden som Darling skickade över här om dagen.

För den som inte känner Paris så skulle man kunna tro att det är en söt bild med en nalle som kramar Paris... Men så är inte fallet! Paris blir ÄGD!

Paris tror nämligen att alla nallebjörnar står lägre i rang än vad hon gör, vilket iofs är helt korrekt. Dock betyder inte det att man MÅSTE visa detta genom att jucka på varenda en vilket hon gör så fort hon får chansen.
Denna gång passar nallen på och Paris ser inte lika nöjd ut som hon brukar göra när det är hon som äger ;)






En riktigt härlig (sen)sommarlördag!

Vilken sjukt härlig sommardag det var igår!
Vi var ett gäng som åkte med Peder & Markus båt ut till Saltis där Fredrika styrt upp en surpriselunch för Jocke W som fyllde år! Grattis Grattis!
God mat, jättetrevligt sällskap, födelsedagsfirande och till på det strålande sol! Kan det bli bättre??

Vi höll till på uteserveringen nedanför Grand hotell Saltsjöbaden, Aqua, och jag blev grymt imponerad av både deras Moules mariniere och Kantarelltoasten, yummi! Rödingen var lite sådär men vad gör väl det när man inväntar en Dajmtårta till dessert ;)

När vi ändå var ute i Saltis så passade jag på att gå upp till hotellet för att se om de hade hittat några av sakerna som min kära make olyckligtvis blev av med på Kräftskivan förra helgen.
Tyvärr så hade de inte fått in någon kavaj, men! plånboken hade de faktiskt fått in! Yeeey!
Tråkigt nog så blev lyckan inte långvarig då det visade sig att de hade fått in plånboken, men dumt nog så hade de lagt den i en kavajficka som tillhörde någon annans kvarglömda tillhörigheter. Och denna person hade varit där samma förmiddag och hämtat sin kavaj, med Darlings plånbok i fickan! Vad är oddsen på det???
Så nära men ändå så långt bort liksom :S

Jaja, korten och allt är ju redan spärrat och nytt körkort är beställt, så det är ju ingen större skada skedd på det viset. Men det tråkiga är att det är Louis Vuitton plånboken som Darling fick av mig i morgongåva när vi gifte oss :( :( och det är ju ändå lite betydelsefullt.
Men men, saker är bara världsliga ting har jag hört.

Vad mer? Efter en superhärlig båttur utan vågor (!) så var det middag bokat på Riche. Där blev det lugnt och stillsamt och jag tror att vi var hemma strax efter vid midnatt.













"Sommarens sista dag" det var så dom kalla...

img_4854 (MMS)

"Sommarens sista dag" det var så dom kallade det på TV4 imorse. Jag har svårt att tänka mig att det finns nåt bättre sätt att fira sommarens sista dag på ;)


Vad hände?? Jag som var och tränade i 2(!)...

img_2900 (MMS)

Vad hände?? Jag som var och tränade i 2(!) timmar, tackade nej till en middag med Liz, var på långpromenad med Paris i 1 timme och dessutom stuvade upp mig i soffan för att titta på "Hangover"... Jag hamnade mitt i ett partygäng som dök upp hemma hos oss vid 21.30. Det var en golftävling som var färdiga med middagen och skulle förfesta! Jag försökte ihärdigt förklara att jag skulle ha myskväll med Paris men efter 1 1/2 timmes tjat så gav jag upp och insåg att man lever bara en gång. Så efter en snabbdusch o snabbmakeup så anslöt jag till partyprissarna :) Det blev såklart utgång och jag hade faktiskt väldigt kul :) Otippat! Jag var sååå säker på att jag skulle ta det lugnt ikväll!


Dååååålig karaktär! Jag skulle ju vara hem...

img_9432 (MMS)

Dååååålig karaktär! Jag skulle ju vara hemma ikväll....


Usch och fy! På väg hem från gymmet skulle...

img_8461 (MMS)

Usch och fy! På väg hem från gymmet skulle jag köpa Kessella för att, som vanligt, blanda upp med blåbär och jordgubbar. Det är något som jag älskar att äta både efter träning eller till frukost. Tyvärr hade de ingen lättkessella men jag hittade Kessella Hallon som ju lät supergott att blanda med lite bär. Men icke! Huuua! Sötare blask får man leta efter! Försökte blanda ut det med lite pauluns flingor men inte heller det hjälpte. Jag ger upp! Det är säkert toppen som dessert eller istället för sylt på pannkakan, men inte så här :( Blä.


Bowling på Marions gastro eller vad det he...

img_3402 (MMS)

Bowling på Marions gastro eller vad det heter...på Kungsgatan. Lite discokänsla över det hela :) Disco är det däremot inte hemma just nu! Det har blivit nåt knas med vårt elavtal, så i 2 dagar har strömmen varit avstängd(!) här hemma! Jag hade ingen aning om att man är tvungen att tala om för Fortum när man flyttar, trodde liksom att det räckte med det riktiga elavtal man har men tydligen måste man informera båda. Hur tusan ska JAG veta det?? Och när jag väl ringer dem kl 16 i onsdags och säger att vi faktiskt bor där, då är det för SENT! Men de kan skicka ut en jourkille för en nätt liten summa av 3500:- som kan starta strömmen! Glöm! Jag Ringde idag På morgonen och bad dem komma idag, nä då har det blivit nåt FEL och de kan inte hitta vår lägenhet i systemet för på nåt sätt så står vår granne på vårt lägenhetsnr?? Så nä, jag ska ringa imorgon, fredag, istället och hoppas på att de kan lösa problemet! Så jävla dumt! Så i tre dagar så ska vi vara utan ström tycker dom!! Nu är ju vi inte så dumma att vi sitter här och häckar helt utan ström ;) Vi har dragit en gigantisk skarvsladd från trapphuset så tv, kyl o frys, telefonladdare mm fungerar ändå. You suckers!


Igår firade vi bröllopsdag med pompa och s...

img_7812 (MMS)

Igår firade vi bröllopsdag med pompa och ståt. Haha, nä inte riktigt men iaf med hummer, champagne och lite annat smått och gott från Melanders på Dalagatan. Älskade hjärtat och jag har nu varit gifta i 3 år och ett par i 6,5 år, och jag vill lova att jag älskar dig mer och mer för varje dag Darling! Sen mötte vi upp ett gäng på Pontus för att gå och bowla :) Haha, ja, bowla! Tjejen med bollsinnet liksom! Hoppa häst, springa fort, eller gymnastisera, no problem! Men sporter med någon form av rund boll inblandad har aldrig varit min starka sida. Men det var väldigt trevligt iaf och det är rätt kul ändå bowling.  Avslutade med ett glas vin på Sturehof :)


God dag kära vänner, bekanta och annat lös...

img_2102 (MMS)

God dag kära vänner, bekanta och annat löst folk ;) Idag mår jag mycket bättre, tackar ni som frågar... Jag tror nästan att kroppen behöver en svacka eller två om året för att rensa ur och få plats med ny energi. Igår rensade jag och idag är jag tillbaka positiv och glad, Yeeey! Småsaker som hade fått mina tårar att explodera igår är bagateller idag. Tex som att strömmen varit avstängd hela dagen. Att inlägget jag skrev nyss raderades eftersom jag kom åt "avbryt" knappen. Att jag inte får ut tvätten ur maskinen (eftersom strömmen är av). Att jag inte kan förbereda middagen (oxå detta pga strömmen...). Att det springer omkring byggjobbare utanför mina fönster hela tiden trots att vi bor högst upp (fasadrenovering). Att jag fick gå två vändor till affären eftersom en av sakerna vi skulle äta till middag luktade unket. Ja, inte en jättebra dag men vad gör väl det! Jag mår iaf toppen, mina kära har hälsan i behåll och solen skiner!


Vilka skitdagar det har varit

Usch och fy vilket skithumör jag är på. Känns inge kul alls faktiskt.

Ni som hänger här vet att jag typ ALLTID är väldigt nöjd och tillfreds med det mesta. Och på riktigt så leker livet typ 360 dagar om året ( :) okej okej, jag offrar mig på en liten smiley även fast jag är sur)
Men de senaste dagarna har verkligen varit piss!

Och denna dag, den 23 augusti, som jag skulle önska var en av årets mysigaste dagar. Då har jag bara lust att lägga mig under täcket och skita i allt.
Jag säger bara det, stackars människor som är deprimerade "på riktigt"! Det vet ju jag att jag inte är, jag har bara en liten höstsvacka, men usch och fy för att leva såhär 24/7 all year around!


Igår kväll mötte jag upp fina Johanna M, och det var jättemysigt iaf. Tack för en jättetrevlig kväll vännen!



"God morgon Puh, om det nu är en god morgon. Vilket jag betvivlar"


Tips om man behöver laga iphone

Sådär ja! Nu har jag äntligen en hel och ren iphone!
Det första jag gjorde var såklart att gå och köpa mig ett "skal" till den så att fler olyckor inte ska hända. För det är inte gratis att laga spräckta glas ska ni veta.

Men jag kan absolut rekomendera "min" reparatör. Både jag & Darling har varit där och fått dem lagade och det är både snabbt och smidigt.
www.iphonereparation.se

De finns på Odengatan 27 men är det så att man inte orkar ta sig dit så tar de även emot telefonen via post. Eller om man är ännu latare... endast 400:- extra för ett hembesök!


När man har annat i tankarna

Ibland tänker jag verkligen inte längre än näsan räcker (eller hur är det man säger?).

Jag har precis hällt upp en kopp med Grönt te, satt mig bekvämt framför datorn och ska slänga in lite bilder från i lördags. Ska bara ladda upp bilderna från telefonen. Telefonen ja. Det var den som jag för 10 minuter sedan lämnade in till telefonreparatören för att byta glaset som spruckigt. Vilket betyder att jag inte har någon telefon att föra över bilder från.... vilket betyder... ja ni fattar.

Än mer korkad var jag när jag gick ut från att ha lämnat in telefonen på lagning. Reparatören säger att det kommer ta ca 1,5 timme tills den är klar.
Ingen fara säger jag, kliver ur butiken och tänker att NU ska jag ringa alla viktiga samtal medans jag väntar. Döööööh.


Gårdagens goodiebag bestod av ett gäng pro...

img_4596 (MMS)

Gårdagens goodiebag bestod av ett gäng produkter från Caroline Winberg/stockholmsgruppen. Verkligen en trevlig överraskning! Tre bodylotions, en facecleanser, en facemask och en ansiktskräm. Var verkligen perfekt timing då mina Dermalogicaprodukter börjar ta slut. Hade för övrigt en supertrevlig dag igår! Ska se om jag har några bilder som jag kan lägga ut, men det blir inte förens imorgon. Nu ska jag kolla på The Beach och äta chips o dip ;) So long folks!


Kräftis i saltis!

God morgon världen!

Här hemma ringde klockan redan klockan 7, det är lördag jag vet... Men idag vankas kräftskiva på Grand Hotell Saltsjöbaden och festligheterna börjar 11.30
Visst, klockan 7 var kanske lite väl tidigt, haha, men lika väl som att gå upp klockan 9 så kan man väl gå upp kl 7, typ...haha.
Men faan vad tråkigt med regn! Inte bara just idag utan överhuvudtaget. Vad hände med "augusti som bästa sommarmånaden"??

Men! Det ska ändå bli kul med "kräftis i saltis". Dagen kommer bestå av mingel, lunch, SPA, middag och party, heldag med andra ord. Ser redan fram emot morgondagen.... NOAT! ;)

Vad har ni för planer idag?




Fredagsmys! Efter att spenderat min dag bå...

img_9537 (MMS)

Fredagsmys! Efter att spenderat min dag både på jobbet, i Uppsala och på golfbanan (nej, jag spelade inte) så är jag äntligen hemma och ser fram emot riktigt Fredagsmys! Och vädret är så sunkigt att man FÅR elda i öppna spisen, alltid nån tröst :) Ser ni vad fint det blev föresten? Ni kanske minns kaminen som stod där innan? Det här blev bättre! Nä, nu ska jag fixa lite gott tills Darling kommer hem. Ikväll blir det "festmiddag" ( jag kallade det så när jag var liten), det betyder mackor och oboy... ;) Jag ska slänga ihop en blåbärspaj oxå som Darling hade som önskan. Ska bara hitta nåt lätt recept...


@Stockholms stadsbibliotek. Jag hade nästa...

img_2061 (MMS)

@Stockholms stadsbibliotek. Jag hade nästan glömt att det ju är här jag får min studiero. Jag har funderat varför jag inte haft lust att sätta mig med böckerna och plugga hemma, men så igår kom jag på att det var ju här som jag fördrev mina timmar i våras! Och Jisses vad mycket mer jag får gjort när inget annat lockar. Det enda tokiga är att jag blir sjukt trött och nästan nickar till ibland. Jo, på riktigt! Det gör jag  iofs hemma oxå när jag tar fram böckerna, men det är liksom lite mer okej där ;) Egentligen borde jag lämna den här nedrans iphonen hemma oxå eftersom jag ibland (typ nu) roar mig med att surfa. By the way! Fisken blev kanongod! Kommentaren "har DU gjort den här" säger väl allt ;)


Yeeey :)

img_4369 (MMS)

Yeeey :)


Tata! Titta vad fru von T lyckats åstakomm...

img_3817 (MMS)

Tata! Titta vad fru von T lyckats åstakomma i köket idag! Fisk! Jag tror att senaste gången jag panerade och stekte en fisk var någon gång under min skoltid. Men nu så! Stekt torsk med färskpotatis och romsås, allt lagat från grunden :D Ibland blir jag bara för imponerad av mig själv. Nu har vi visserligen inte smakat på det än...men Darling kliver innanför dörren vilken minut som helst och då kommer dom en ;)


Sådär ja! Då var ännu en långrunda avklara...

img_5585 (MMS)

Sådär ja! Då var ännu en långrunda avklarad! Jag, Darling och Vendela gav oss iväg på en 13 km tur runt Djurgårdsbrunnskanalen. Helt okej tempo, snitt på 5,15 min/km, det tog oss 1,09 h.  Känns jättebra att vara igång med löpningen igen, det känns i kroppen att USA har satt sina spår, hehe. Nä, nu ska jag ta ut Paris på kvällspromenad och samtidigt flytta bilen eftersom det är städnatt.


Före- och efterbild - "lillrummet"

Vi har ju, trots att våningen var nybyggd när vi flyttade in, ändrat om en hel del :)

Här är en före- samt efterbild av ett utrymme som vi inte riktigt visste vad vi skulle göra med. Vid visningen så var det möblerat som TV-rum, men vi vill ju ha tv och vardagsrum i samma så det var lite funderingar innan vi visste vad vi ville göra med det.
Men slutligen kom vi överens :) Och jag tror att båda är lika nöjda med lösningen (okej, okej, jag kanske är liiite mer nöjd haha), det blev en walk in closet samt datahörna.

Nu är det lite orättvist då "före" bilden är tagen av en mäklarfotograf och "efter" bilden är tagen av mig så det gör ju att ljus och bild är bättre på den första. Men det här blev en mycket bättre lösning än innan!


FÖRE:




EFTER:



Tips på temafester?

Har ni några bra tips på temafester??
Jag råkar ju oxå fylla 30 i år och det måste väl firas! Men det vore kul att ha ett speciellt tema på festen, det kan vara allt ifrån en "all in" maskerad till något enklare som tex. "tema rosa".

Är precis i förplaneringsstadiet så har inte kommit längre än typ...festen ska vara i november, haha, så
hojta till om ni har någon kul idé på teman!
Gärna oxå om ni har några roliga tips på vad man kan hitta på!
Tex tipspromenad om födelsedagsbarnet eller vad som.

Kom igen nu! Ge mig lite tips är ni goa :)


Kräftskiva och 30-års kalas har det varit i helgen

Helgen har varit full av kalas och skoj.

I fredags var vi bjudna ut till Stocksund på Kräftskiva. En årlig skiva men detta var första året som vi var med. "Vi" i detta fallet var jag, Darling, Celle, Jocke, Crille och NorgeMackan, men "vi" hamnade i gott sällskap då vi beblandade oss med resterande 84 gästerna. Det var mao hela 90 pers som skålade i snaps och sög saften ur de kräftröda... kräftorna under kvällen. Mycket trevligt och väldigt kul med många nya ansikten!
Jag vet inte hur timmarna lyckades springa iväg men inte förens strax efter kl 01 for vi in till stan. Det blev en snabb vända på Collage. En snabb ja ;) det blev tydligen lite väl mycket snaps för någon så det var lika bra att avsluta i tid...

Lördagen vankades det 30-års kalas! Johanna bjöd in till "Tema Vitt" i (strax utanför) Uppsala.
Darling tyckte att det var lika bra att köra, jag vet inte om det kan ha berott på att "någon" fick i sig lite för mycket snaps kvällen innan, hehe...
Mycket trevlig tillställning det med :) Alltid roligt att träffa folk man inte sett på länge.

Min iphone har verkligen för jävla dålig kamera, sorry för det! Tråkigt att lägga upp dåliga bilder men kanske bättre än inget?


Kräftskiva







Johannas fest





(Liten sneakpeak på vår födelsedagspresent till Johanna ;))

Fy satan vad grym jag känner mig nu! Har s...

img_0149 (MMS)

Fy satan vad grym jag känner mig nu! Har sprungit runt Brunnsviken tillsammans med Darling  och det gick så sjukt bra! Har ju inte sprungit den rundan på drygt en månad och dessutom bara svullat i USA, haha, så det tog verkligen emot att ge sig ut. Men satan vad bra det gick! Tyvärr tog jag inte tid men det kändes som att vi måste ha sprungit på strax under timmen (12 km). Nu är det bara att köra igång med träningen igen. Blev mjukstart denna vecka med Bodypump måndag & fredag och 12  km löpning söndag. Nu ser jag fram emot veckan som kommer! Är taggad och vill få in både löpning, Bodypump, indoorwalking, cirkel, bodybalance och några powerwalks. Haha, omöjligt jag vet men ni fattar poängen :)


Träning! Nu ska man försöka motivera sig själv trots att bylsiga vinterkläder väntar...

Jag har ont! Ont i detta fallet stavas egentligen T.R.Ä.N.I.N.G.S.V.Ä.R.K

Har ju hållit igång lite smålagom sådär med några löprundor i San Francisco. I Vegas spårade det lite och jag körde bara några enkla 30 minuters powerwalk på bandet. Helt okej när man har semester :)

Men nu så efter att ha varit på mitt första Bodypumppass i måndags, efter 3 veckors vila.... det känns i benen nu vill jag lova! Haha, but I like it!
Blev till att vila tisd & onsd pga det men idag, torsdag, är jag nog fit for fight igen!

Om jag ska vara ärlig så är det liiite svårt att motivera sig till att träna just nu. Lite för att det inte blivit så mycket work out senaste månaden, och jag är sån att ju mer jag tränar desto roligare tycker jag att det är. Men även... nu är det höst, vinter och bylsiga kläder som väntar :( :( :( 
Ja, ja, man tränar för sin egen skull och bla bla bla... men faktum är att det ÄR roligare att träna inför beachsäsongen.
MEN! Jag vet att om jag bara kört regelbundet en vecka så kommer jag vara hooked igen ;)



Morgonjogg över Golden Gate bridge:


Vegas Baby, Vegas!

Åhhh vad jag saknar USA, redan!
Jag var ju ganska duktig på att uppdatera medan vi var i San Francisco, men i Vegas tog det stop. Det finns liksom sååå mycket annat som lockar! Bara att ligga vid poolen i 43´C värme är ju skäl nog till att inte blogga ;)
Så en "dag för dag" uppdatering från Vegas är det nog bara att glömma :) Men jag slänger gärna upp lite bilder!

Vi hade hur kul som helst!
Vi var ett gäng på 8 pers och jag kände alla utom en tjej sedan tidigare. Det roliga var dock att vi har setts typ... huuur många gånger som helst förut! När jag jobbade i Garnisonen så var hon där flera gånger genom sitt arbete, och jag och A-L (min kollega) la verkligen märke till henne eftersom hon alltid var så gullig och trevlig :)
Det tog en halv dag innan jag kopplade att det var "hon som var hon" eftersom hon gått från blondin till brunett, men det var kul när vi kom på det :D

De andra som var med var kusin Emelie och John, P.Jocke & Bettan, Stefan & "Empan" (ovan) och jag och Darling.

Jag ska se om jag kan slänga upp lite kul grejer framöver, en del kort ligger i Darlings mob, men tills dess så får ni njuta av lite pool och lite party bilder :)

 Nu kööör vi
 
 Om ni tycker att poolen ser äcklig ut så var den det, haha. Partypoolen på TAO Beachclub
 Älskade Badpojken
 Kompizar!
 Utslagna!
 Party igen! Frågan är vad gubben i bakgrunden är för filur :)
 Snyggingar!
 Förfest!
 Haha, 10 dagar i Vegas sätter sina spår i plånboken! John offrar sig :)



Från vä: Bettan, "Empan", Stefan, Emelie, Jag, P.Jocke, Darling, John


Timerland gummistövlar

Vilken TUR att jag köpte nya (eller nya och nya, mina första) gummistövlar i måndags!

Det är ju sjukt vilket ösregn det var idag! Jag gick sprang från skolan och hem, det är en sträcka på ungefär 3 minuter och jag blev heeelt dyngsur! Då hade jag varken paraply, regntäta kläder eller skor...
Men skulle sedan iväg och fixa mina naglar och då åkte gummistövlarna fram, huuur skönt som helst ju! Till och med så att jag med flit gick genom de djupa pölarna. Bara för att jag kan liksom ;)

Gummistövlarna hittade jag på Timberland. Tycker dom var hur snygga som helst och ser ju precis ut som deras vinterkängor :)
Har länge varit sugen på ett par gummistövlar, men inte riktigt vågat då jag inte vet om jag skulle känna mig bekväm med att gå omkring med dem bland folk ;) men de här är perfekta!




Back to school! Nu är det slut på ledighet...

img_0204 (MMS)

Back to school! Nu är det slut på ledighet och det "hårda livet" som gäller ;) Känns väl inte allt för illa, inte som när man kommer tillbaka till jobbet och vet att man har 4,5 månad till julsemestern!


Stockholm Pride! Har missat paraden varje ...

img_2837 (MMS)

Stockholm Pride! Har missat paraden varje år pga semester, men nu var vi hemma och passade på att gå ner och kika :) Passade samtidigt på att köpa skolböcker, 2000:- för 2,5 månads studier. Hua! Hade jag kunnat köpa nåt fint för ist ;)


Ännu en dag då Stockholm visar sig från di...

img_7209 (MMS)

Ännu en dag då Stockholm visar sig från din allra bästa sida! Och jag älskart! Idag har Sofia och jag varit vid Långholmen och solat o badat. Oh nej! Jag badar inte! För kallt :) men sola det är jag bra på! Nu på kvällskvisten hade man kanske hoppats på några glas rose i solen, men icke. Insåg just att skolan drar igång igen på måndag och jag hade tydligen 2 inlämningsuppgifter som låg och väntade i inkorgen, och de ska lämnas in senast...idag! Så efter några timmars knep o knåp under kvällen så är jag äntligen klar! Rättskunskap och affärsjuridik, låter rätt coolt va?? ;) ;) Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att det var juristlinjen jag skulle dra igång på måndag, hahahaha!


Jag & Paris på Uppsala Centralstation. Jag...

img_8316 (MMS)

Jag & Paris på Uppsala Centralstation. Jag har precis köpt mig lite lunch och ska nu hoppa på tåget mot Stockholm. Kände mig nästan lite elak när jag tog med mig Paris från mammas hundar. Hon har typ varit där hela sommaren och har sååååå kul ihop med dem! Men allt roligt har ett slut råkar jag veta, (annars hade jag gärna stannat i USA, hehe) och det dröjer nog inte allt för länge tills de ses igen. Vilket underbart väder vi har föresten! Perfekt att komma hem från Vegas och mötas av det här! Ikväll ska jag hem till Sofia på grillmiddag :) Nice!


Jag & Paris på Uppsala Centralstation. Jag...

img_8316 (MMS)

Jag & Paris på Uppsala Centralstation. Jag har precis köpt mig lite lunch och ska nu hoppa på tåget mot Stockholm. Kände mig nästan lite elak när jag tog med mig Paris från mammas hundar. Hon har typ varit där hela sommaren och har sååååå kul ihop med dem! Men allt roligt har ett slut råkar jag veta, (annars hade jag gärna stannat i USA, hehe) och det dröjer nog inte allt för länge tills de ses igen. Vilket underbart väder vi har föresten! Perfekt att komma hem från Vegas och mötas av det här! Ikväll ska jag hem till Sofia på grillmiddag :) Nice!


Det är längesen som jag var så här jetlaga...

img_2045 (MMS)

Det är längesen som jag var så här jetlagad. Brukar typ aldrig ha några problem med det, men nu! Jag är skittrött och somnar i soffan vid 17. Och vaknar vid 3.30... I morse (natt) låg jag och kollade på real housewives of Beverly hills + Ellen de generes show till kl 5. Då gick jag upp. Tog hand om hundarna och kollade till hästarna, sen ut på en 7 km löprunda :) Vid 07 var jag tillbaka och undrade vad tusan jag skulle ta mig för! Kunde ju liksom inte lägga mig och sola kl 7! Så jag jobbade lite på datorn och sen fick jag ett ryck och drog fram städateraljerna här hemma hos mamma! Kök och badrum fick sig en ordentlig rengöring och som tur var så hittade jag inte damsugaren så det slapp jag, haha!


Det är såhär jag alltid sett min arbetspla...

img_3942 (MMS)

Det är såhär jag alltid sett min arbetsplats framför mig! Haha, grymt ju! Lägg även märke till min nya snygga Victorias secret vattenflaska! ;)


Nu sitter jag på tåget mot Uppsala! Har ta...

img_7205 (MMS)

Nu sitter jag på tåget mot Uppsala! Har tagit med mig det nödvändigaste, typ min iphone och några böcker :) Har även slängt ned löparkläderna i hopp om att jag ska orka mig ut på en vända. Det kan behövas efter all amerikansk skräpmat man ätit de senaste veckorna :) Men vi får se om jag orkar.. Nu ska jag hoppa av tåget! Snart blir det kramkalas med min lilla Perryplutt!!!


Tillbaka från USA resan!

Hej världen!!

Nu är jag tillbaka på svensk mark! Hel, ren och med hälsan i behåll :)
Något jetlagad är jag dock. Sov typ heeela flygresan hem natten mellan söndag och måndag, men trots det så sov jag hela måndagen mellan 10-18. Vaken var jag sen fram till kl 23, men sen sov jag igen fram till 5 imorse.
Känns som att jag sovit typ 75% av de senaste 2 dygnen.

Idag, tisdag, packar jag väskan igen. Haha, men bara den lilla väskan. Jag ska nämligen bo hos mamma några dagar och vara häst, hund och husvakt medans de åker bort.
Det blir till att ställa om sig ordentligt från Las Vegas galenskaper till Skyttorps lugn! Kanske precis vad som behövs efter de här veckorna :)

Vi har verkligen haft det toppen! Jag tror inte att jag har skrivit något här sen vi kom till Vegas men text och bilder kommer såklart :)

Lånar några bilder från Stefans FB-sida sålänge.
Kommer fler när jag lagt in mina på datorn :)