HAPPY NEW YEAR!!!!

Nu ska jag börja göra mig iordning för nattens firande!


Champagnen ligger på kylning, klänningen är kemtvättad och partykänslan är på intågande! Snart kommer Vendela över så det är lika bra att sätta igång med det samma!
Ha en underbar kväll allihopa! O Gott Nytt År!!!


Långledig!

Såååå skönt!

Har varit ledig sen den 23 och börjar inte jobba igen förens den 7 januari, underbart!
Igår var jag på stan med Vendela och REA shoppade lite, det blir nog en vända ner idag oxå.
Behöver handla lite grejer till nyår (imorgon redan!!!), det är kul med nyår, det är liksom en kväll som man får klä upp sig massor utan att behöva känna sig FÖR uppklädd. I like!

2007  firade vi nyår i Dubai
2006 riktigt trevligt-middag på hotell Diplomat med efterföljande fest på Sturecompagniet!
2005 Florida. Jag & Darling firade i Tampa på en underbar fest med massa roliga människor, haha!


Äntligen frisk! Äntligen Lördag! Äntligen fest!!!

Fy tusan vad tråkigt det är att vara sjuk! Så risig man känner sig (är!)


Därför blir man extra glad när man blir frisk och det vankas party!
Började kvällen med middag på Helenés med Darling och Vendela (a.k.a "Miss V" a.k.a "Vendela-la-la-la-la-la-la")
Åkte sen söderut för förfest hos B. innan det bar av in till Village. Kul kväll, just vad min kropp behövde, hihi!

JULAFTON

Julfirandet var då halva dagen hemma hos mamma, sen åkte vi tillbaka till Stockholm för firande med Darlings släkt vid Odenplan.
Jag började redan på dagen känna mig dålig och det blev bara värre o värre, ont i kroppen och snuvig, orkade dock ta mig igenom julafton men sen var jag tokdäckad i sängen i 2 dagar.

Men lite fina presenter hann jag såklart både med att få och ge! En ny kamera, locktång, tavla från Dubai och fotoalbum från vårt bröllop var sina presenter till mig!

  

Som dom sjusovare vi är så startade julafton vid 11 tiden...

 Å du älskade Lussebulle!!!!!!

Jag är ingen sötsaksgris, varken smågodis eller kakor brukar kunna fresta mig, men varje december är min lycka total! Finns inga bullar som smakar som Mammas Lussebullar!
Eftersom vi varit bortresta nästan hela december fram till jul så har jag inte kunnat äta några och vad passade väl då bättre än att börja Julafton med en Lussefrukost?? Mmmmmm......

"När juldagsmorgon glimmar jag hem till stugan gå"

Jo, vi hade faktiskt en vit jul på landet!

Julfirandet detta år började med att vi åkte hem till min mamma redan kvällen innan och hade lite julvaka.

Åt gott och hoppades på storvinst framför Bingolottos UPPESITTARKVÄLL (Darling hatar ordet "uppesittarkväll", haha) Tyvärr blev det inte mer än 150:- vinst men vad gör väl det när man har en trevlig afton. Sov kvar där för att sen vakna upp till en vintervit jul :)

Efter 25 försök att få en bra bild på granj*veln så blev det inte bättre än så här! Hoppas på en ny kamera i julklapp.....

Sjuk...

Är det så här man ska ligga i Juletider???

Jag är helt däckad! Förkyld som sjutton, ont i kroppen och till på det huvudvärk... Uhua! Har sovit 16 timmar nästan i ett sträck.
Men ljuset i det hela är ändå att vår lilla Paris har kommit hem! Och hon är lika trött som jag så jag har någon att kramas med.
Nä, nu ska jag krypa tillbaka till min dvala, ska ta en julsamanfattning en annan gång....

En helg fylld av Julbord!


I fredags var det Julbord på Stallmästaregården med vänner som var inbokat. Vi var 11 pers och det var riktigt trevligt. Julbordet var okej men hade nog hoppats på mer, jag tycker nämligen att ett Julbord ska vara proppfullt med mat av alla de slag, detta var tyvärr lite "glest"...
Vi fick ett eget litet rum så vi kunde stoja och sjunga bäst vi ville, haha, det blir lätt så efter några snaps (ehum, jo, jag sjunger jag med trots att jag inte dricker snaps)
Sen bar det av till Café Opera där vi bokat bord, party party!
Kvällen avslutades klockan 3 med snöbollskrig..... haha....
    

Lördag var ännu ett Julbord inbokat, denna gång med Mamma & Hasse på Eklundshof i Uppsala. Eftersom vi hade vår Bröllopsfest där i sommras var dom gulliga och bjöd in oss på julbord, toppen!
Tyvärr var det lite samma sak där, det var inte det GIGANTISKA julbord jag vill ha men det kanske inte finns sånna..? 
Men vi hade iaf väldigt trevligt, dock insåg vi att det är bäst att vi hämtar hem vår lilla hund snart, annars kommer hon att bli kidnappad och aldrig mer få känna storstadspuls.... :)
  

Sofies blogg har blivit hackad....

... av en hund och en katt!

HUNDENS DAGBOK:


07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK:


783:e dagen i fångenskap. Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.

Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...

Tillbaka till verkligheten...

... och hur kul är det?

Allt är som vanligt när man kommer hem. Varför tror man alltid att massa nya saker ska ha hänt när man bara varit borta i 2,5 vecka???
Man tror att det ska ligga jättemycket rolig post innanför dörren, att alla man ringer ska ha en massa nytt att berätta och att man ska vara sååå saknad, haha! Troligt.........
Nä, det är bara att ge sig tillbaka in i livet och börja jobba, träna, fixa naglarna (ska jag göra ikväll nämligen), handla mat...

Men... som någon klok människa sa: "Det blir inte roligare än man gör det" därför ska jag svulla i julbord hela helgen. DET tycker jag är kul!!!

OnsdagsShopping!

Tog en sväng på stan efter jobbet och måste bara få visa detta charmiga... Haha.
Var in på Louis Vuitton butiken och köpte nytt lås till min väska eftersom nycklarna försvunnit... Ett enkelt litet lås var allt jag skulle ha...
När jag kom hem och öppnade påsen så var mitt enkla lilla lås så här fint inslaget, haha, snacka om ambitiöst!


Fyndade oxå denna snygga tröja/jacka på Karen Millen! Dom har redan börjat sin REA, köpte denna för halva priset!

Honeymooners i Malaysia och Thailand!

Oj vart ska man börja?

Känns som att vi varit borta i en evighet eftersom vi lyckades få in 3 destinationer på 16 dagar :)
Men ärligt, vilken underbar resa vi har haft! En alldeles otroligt mysig och rolig kärleksresa... Nog för att vi alltid har kul ihop men jag har inte skrattat så mycket på länge, haha!

Langkawi - verkligen vackert men.... oj så långsamt!
Vi försökte oss på en vända in till öns "huvudstad" men det kändes inte som en turiststad. Åkte istället till "Chaweng Beach" som var mer turistvänligt och väldigt soft men orka sitta i en taxi i 30 minuter för att komma till en liten stad som bara var okej...? Nä. Men det blev 4 dagar iaf och det var 4 mysiga dagar :)

+ Vackert! Såklart...
+ Mangroove träsk. Vi tog en dagstur ut i träsket och fick se apor, en farlig orm, örnar, klappa på stingrocka... Coolt!
+ Hotellrummet! Stort fint rum med stor privat terass! The Westin
- Dyrt. Tex 1 timmes massage = 700 kr. 1 öl/vin = 50 kr, frukost = 140 kr, middagsbuffé= 250 kr
- Maten, fy! Helt ärligt så var den godaste Malaysiska maten jag åt den jag fick på flygplanet därifrån, det säger rätt mycket...
Insåg rätt snabbt att det inte var ett ställe för oss så vi bestämde oss helt enkelt för att åka till Thailand istället.
 

Thailand - inte speciellt exotiskt men vad gör det? Alltid grymt bra!!!
Vi tog färjan över från Landkawi till Thailand, därefter bokade vi en chaufför som körde oss de 5 timmarna upp till Phuket.
Tog in på Club Andaman som ligger mitt i Patong vid stranden. Haha, det var sååå skönt att få komma till civilisationen! Låg på stranden, tog massage varje dag, utflykt till Phi-Phi island (där jag en gång i tiden jobbat som guide! mm.

+ Billigt - i Thailand får man massor för pengarna! Massage 50kr, middag 30-100kr...
+ Uteliv - runt hörnet väntar barer, restauranger, klubbar... We like!
+ Maten - säger bara Fried Rice & Tom Kha Gai....... Det kan jag leva på!
+ Folket - så enkla, så gulliga :)
- Ja vad ska minuset vara?


Kuala Lumpur - en regnig stad.
Efter en vecka i Phuket så var det dags för citypuls i Malaysias huvudstad. Jag gillar ju stället, iofs så gillar jag typ alla stora städer jag varit i... Bodde på Grand Millenium, mycket bra val!
Men även här fanns det + & -:
+ Hotellet, stort, fint och lyxigt! Hade egen Butler(!) som bl.a kom och hämtade tvätten och när vi kom hem på kvällarna så hade han varit inne och bäddat upp sängen, dragit för gardiner mm. Toppen, haha!
+ SPA avdelningen! Jag o Darling skulle gå o ha SPA ihop-trodde vi. Muslimskt land så såklart var det avgränsat... men det kändes mycket lyxigt när jag gled omkring ensam i den stora SPA hallen :)
+ Club Loungen på hotellet, där vi åt och drack gratis om kvällarna!
+ Läget! Vi bodde mitt i smeten med 6 GIGANTISKA shoppingmalls runt hotellet!
- Dyrt... vet inte om det är vår egna krona som skenat iväg så det var inte så att man tjänade på att handla kläder o väskor där.
- Vädret, det regnade varje dag :(

Hejsan Hoppsan!

Nu är jag tillbaka i kalla, ruggiga, gråa, regniga sverige....

Har ont i huvudet och är hungrig mest hela tiden, sov som en stock men drömmde konstigt hela natten. Tex drömde jag att vi kraschade med flyget  - 2 gånger, att jag höll på att drunkna i Sofias föräldrars hästhage, och att vi fick barn och att Linus födde det.... Uhhhh.....
Låter som jag fått en grov släng av Jetlag, haha!

Ikväll ska jag på julbord med jobbet, hoppas jag håller mig vaken.......

Hälsning från Kuala Lumpur

Nu är vi i Kuala Lumpur och känner av storstadspuls efter nästan 2 veckors beachlife:)


På måndag åker vi tillbaka till kalla sverige igen, buhhuuuu... Hade starka planer på att stanna kvar här och inte komma tillbaka förens början av januari. Men tyvärr så har jag 5 dagars jobb att rätta mig efter, annars hade vi nog stannat...

Nä, nu ska jag gå och göra mig iordning för kvällen, får se vad vi hittar på, men vi börjar iaf i "Club Loungen" på hotellet där det serveras fria drinkar och liten buffé för oss som bor i svit, nice, haha!

Föresten, måste bara få med dessa bilder... Haha, trodde inte mina ögon igår när vi gick förbi denna nattklubb på ett torg och folk stod och dansade och sjöng med i låtar som vi andra inte hörde.... Självklart var vi oxå tvugna att prova på "Silence party", en klubb där folk hör musiken i hörlurar och står o dansar och festar... Galet, haha.


 

Changed Plans....

Man FÅR ändra sig...

Efter 4 härliga dagar på Langkawi packade vi våra väskor och drog till...... Thailand. Vi lämnade helt sonika vårt exklusiva 5-stjärniga hotell för en vecka i Phuket, haha, galet! Sen flyger vi tillbaka till Malaysia för några dagar i Kuala Lumpur, vilka backpackers vi är, haha.
Tell you more later men bjuder på lite sköna semesterbilder så länge!