Planering

Jag har fått en del svar ang. Paris alla beundrare och det verkar bara vara så enkelt att vissa hundar luktar godare än andra... Jahaja... Då är det bara att fortsätta "skämmas", hihi

Igår var jag på stan och handlade lite dekoration till vår förlovningsfest på fredag, det blir tema SVART-ROSA - så snyggt ju! Ska beställa smörgåstårta och handla bubbel sen är nog det mesta fixat! Jag tycker det är så roligt att pyssla och göra fint men Linus funderade om jag eventuellt var tokigt eftersom jag började duka upp redan igår - fyra dagar innan festen...haha

CHIHUAHUATRÄFF Åkeshof

Igår var vi på Chihuahuaträff och det gick ungefär lika dåligt som tidigare...

Det är så himla konstigt- och PINSAMT! Detta var 3e gången vi var där och vid varje tillfälle får vi massa komentarer från folk som tror att hon löper.
Det är nämligen så att alla hanhundar blir som tokiga och springer och sniffar henne i rumpan, juckar på henne och är verkligen överdrivet intresserade av henne.
Då jag VET att hon inte löper eftersom det var 2 månader sen så är det ju ingen fara men det är ju sjukt jobbigt att folk tror att vi åker dit för att tjuvpara henne! Och jag förstår att dom tror det eftersom nästan ALLA hanhundar är så på henne. Det var flera som frågade oss om hon löper samt att man hörde folk tisslandes o tasslandes om vem som tagit dit "den hunden" (vår hund...) som löper.
Stackars Paris...

Snälla! Någon som vet varför det är så och om man kan göra något åt det??!!
image528
Den är för söt denna bild på henne, hihi!

Ingen idé att oroa sig

Jag hade ingen anledning att vara orolig när städarna varit här igår, det var så fint och alla möbler fanns kvar!
Det luktade verkligen rent när man kom innanför dörren, ungefär som när man gått med rengöringsmedlet och sprayat rakt ut i luften för att det ska lukta rent med skillnaden att det faktiskt VAR det oxå :-)

Dock var det lite småsaker att anmärka på men det kan man nog bara säga till om så gör dom det bättre. Tex så är jag väldigt noga med att var sak har sin plats (och då snackar vi exakt plats) så att lamporna inte stod mitt i fönstret, att kuddarna i soffan inte låg som jag vill ha dom och några småsaker inte var där de skulle störde mig lite faktiskt... Men som sagt, det blir nog bättre efterhand.

Fick tillbaka min ring som varit på gravyr så nu känns det bra igen, hihi.

På kvällen mötte vi upp Thomas och Celle på Mården.
Blev massa champagne och drinkar och vi hoppade mellan Mården-Restaurang Venedig-Mården-Ohlssons-Storstad, rätt skoj afterwork som slutade strax efter två på natten...


Jag är orolig för mitt hem!

Jag är orolig för mitt hem... Har lämnat det helt åt ödet...

Var hem på lunchen för att visa lägenheten för städfirman, en tjej o en kille (som var väldigt trevliga iofs) men jag är ju så sjukt nojjig! Herregud dom kan ju göra i princip vad dom vill när man lämnat över nykeln och gått hemifrån!

Ringde Linus men han sa bara "herregud, sluta oroa dig vi har ju hemförsäkring..."
Ja så kan man oxå se det... :-D

MÖTE MED STÄDFIRMA

Vi åkte iväg och storhandlade igår men jag vet inte om det blev så mycket mat egentligen, haha... :-)
Nu ska jag snart sticka hem på lunchen för ett möte med Städfirman, spännande!

Storhandla!

Storhandla...

Ja, det är precis vad jag ska åka och göra nu!
För jag har faktiskt lovat att den dagen vi får någon som städar åt oss hemma så ska jag börja laga mat.
Jepp, så då var det dags :-D

image525image524

Hemstäd...

Jag har nu äntligen tagit tag i detta med hemstäd som jag tänkt på så länge!

Imorgon kommer det två personer som ska gå igenom rutiner mm och sen är det bara att låta dom hålla på :-)
Tänk vad skönt det kommer bli att komma hem varje fredag efter jobbet och det är strålande rent, tvättat, diskat, you name it!
Kanske låter som höjden av lathet men både jag & Darling lägger hellre tiden på roligare saker...

jaja, iaf så HOPPAS jag att dom gör ett bra jobb så vi kan anlita dom framöver...


Ingen Förlovningsring...

Ja, då sitter man här utan förlovningsring... :-(
Är inte så illa som det låter då det endast är för att den är inne för gravering :-)
"Linus 6/10 2007" har jag tänkt mig men vill även få med "Mauritius"... Kan dock bli lite trångt men det visar sig hur dom får till det. Jag ska ju även minska ner ringen men bara en kvarts millimeter, yttepyttelite!

Kollade oxå på en ring till Linus, tror det blir en likadan som min fast utan diamant såklart, haha.

Måste bara få säga att de var jättegulliga och trevliga i butiken! Mycket hjälpsamma med allt och det uppskattar jag verkligen!
www.fahlstrom.se

Ny höstjacka!

Det blev en ny jacka igår! Men vilken panik...

Jag hade bestämt mig för precis vilken sorts jacka jag var ute efter och letade igenom heeeela stan men hittade ingen som såg ut som jag tänkt mig.
Men två minuter i 7 så rusar jag in på Zara, som jag typ aldrig brukar gå in på, och där hänger den! Min jacka!!! Och vilket kap sen, 800:- Ja, det kanske är lite sent att handla höstjacka men men, den är iaf perfekt att ha till vardags.

Därefter mötte jag upp Linus så käkade vi på Helenes krog, mums!

Jag veeeet! Man ser egentligen INGENTING av jackan på dessa bilder men det var allt jag kunde åstakomma med min skrutt mobil haha. Kommer oxå en bild på Lill PARIS...)

Gravering i förlovningsring

Idag ska vi iväg och dels gravera i min ring och även skaffa en förlovningsring till Linus!
image520
Han var lite fundersam över hur vi skulle göra, ska han ha förlovningsring och sen byta till vigselring eller bara ha vigselring, men jag tycker definitivt att han oxå ska ha förlovningsring :-)
Om vi sen gör så att han byter till en ny när vi väl gifter oss eller graverar in både förlovning och bröllopsdatum återstår att se. Personligen tycker jag det vore gulligt med båda datumen i samma ring men det är upp till honom...

Ingen mobil...

Jag har fortfarande ingen mobil... *suck* Eller, jo det har jag men ingen som jag hör något i så det är ingen idé att ringa mig... Men smsa mig gärna! :-)

Ska ner på stan nu och kika efter höst/vinterjacka, hmm, ingen aning om vad jag vill ha men det ger sig.
Borde kolla på ny telefon oxå men jag vet ju att dom inte fått in telefonen jag vill ha så det är ändå inge kul. K770i är jag ute efter men det kommer dröja innan den säljs hos telenor. TRISST!

Jaja, här kommer en bild på vårt "nya" sovrum som inte riktigt är klart men på god väg!
(hehe, det man inte kan se är att jag gömt min pojkvän under alla täcken o kuddar för att kunna ta bilden...)


Opps! Bäst man håller sig i form, hihi...

image518
Hittade bilden hos I nöd o lust :-)

Bröllopsplanering.......

Bröllopsplanering... Ja det är nog så mitt liv kommer se ut det närmaste året...
Hjälp liksom! Det känns så fantastiskt bra men så sjukt. Haha, nu ska man gifta sig med sin stora kärlek!

Jag har börjat titta omkring på allt från klänning till kyrka till festlokal och har insett att det är ett gigantiskt projekt! Jag har alltid drömt om ett riktigt "prinsessbröllop" och ska det vara så ska det vara ordentligt... Men det kommer kosta och det kommer att behövas mycket planering och allt under resans gång så får man säkert ändra eller lägga ner en del av de planer man har.
Man vill heller inte gå för fort fram även om jag alltid sagt att mitt/vårt bröllop ska ske innom ett år efter förlovning så får man se vad som händer...

Jag är jättespänd och ser fram emot det men tills vi börjar bestämma saker ordentligt så tänker jag nöja mig med att spåna lite...

Tips, råd, förslag och tankar mottages gärna :-)
image517

Glatt "God Morgon!"

Hihi, var ute med Paris i morse innan jobbet och jag måste bara säga en sak som gjorde mig på bra humör trots höstmörkret... Det var nämligen så enkel sak att en av "sopgubbarna" (får man kalla dem det? hihi) som var ute och jobbade sa med en glad stämma "God Morgon!" Jag vände mig frågande om och insåg att det var till mig det glada God Morgonet var riktat och det lilla gjorde ändå så mycket

Så fram för fler glada God Morgon till er omgivning!!!


Förlovningsringen!

Ja, här kommer då de efterlängtade bilderna på ringen som är i vitt guld med en vacker DIAMANT...




http://www.fahlstrom.se/



Mauritiusbilder

Mauritius-here we come!

Beachbilder

Varje kväll var det underhållning i hotellbaren

Lördagen den 6/10-2007= Förlovning!

Sen blev Linus sjuk... :-(

På vår djuphavsfisketur åkte vi förbi en delfinutflykt där de fick snorkla bland delfiner i det fria. Jag dööööör! Gissa om jag var AVUNDSJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gigantisk buffé till lunch och middag!

På snorklingstur :-)

Inga bilder än...

Tyvärr inga bilder än då min skitdator på jobbet inte vill läsa av mina brända dvdskivor, SUCK!
Men jag lovar, vi HAR förlovat oss OCH varit på semester, haha! Bildbevis kommer :-)

Mauritius

Ja, var börjar man? Hihi...

Det viktigaste har jag ju redan fått med och det är ju självklart vår förlovning!!! (LOVE YOU BABY!)

Men det har faktist inte bara varit guld o gröna skogar, har nämligen haft en pojkvän som varit magsjuk i en vecka...

♥MATEN♥
Det började ju med 4 underbara dagar och vi insåg ju rätt snabbt att det var hotellet som gällde att vara på så vi uppgarderade ju till All Inclusive. Jag har ätit och ätit dygnet runt! Plättar med jordgubbssylt till frukost, gigantiska lunch- och middagsbuffeér, pannkakor och glass på eftermiddagen, drinkar i all världens färger, pizza och smörgåsar... Ja jag har nog fått i mig den onyttiga kostcirkeln typ 10 ggr om -varje dag!
Men vad gör det när man är på semester? :-)

♥LINUS SJUK♥
Dock har ju inte Linus fått smaka på det goda livet eftersom han varit dålig o legat på rummet till o från under en veckas tid... Det började förra söndagen då han blev riktigt dålig med feber o kräktes, måndagen var han oxå dålig men det gick åt rätt håll, tisdag bättre och onsdagen blev det bra o han kunde äta lite igen... Man trodde ju då att han åkt på en vanlig magsjuka som gått över, men....
Torsdagen tog vi en djuphavsfisketur men när vi kom hem var det bara sängen som gällde igen. Fredag lördag lika dant... Till o från- bra o dåligt. När man trodde att det gått över och inte visat sig på 15 timmar så slog det till igen. SUCK!
Så jag har emellanåt varit på singelsemester men jag har pysslat om min Darling så gott jag kunnat...

♥HOTELLET♥
Superklass! Vilken service! Linus frågade och det var 350 pers anställda på hotellet
! Fanns någon till allt! Man behövde bara vända sig om så fanns det någon där som hjälpte en. Till och med städaren gav (som är en liten grundregel på mitt jobb...) "personlig och proffesionell service", haha. Supertoppklass genomgående!

♥VAD HADE VI FÖR OSS?♥
Ja, återigen så spökar ju Linus mage så det blev inte så mycket utflykter som vi planerat...
Men vi åkte på djuphavsfiske en dag och det var spännande till en början, men när vi insåg att det enda vi fick upp var en jävla massa Tonfisk så var det inte så kul längre, haha! Men dom hade en superskön soffa på båten... :-)

2 dagar hade jag avsett åt shopping men som jag skrev tidigare så fanns det ingenting! Rena undret att folk har kläder på sig överhuvudtaget där nere! Jag skulle ju shoppa en massa billiga ÄKTA märken men fy, jag tyckte de såg mer ut som billiga kopior än det gör i kopiornas himelsrike Thailand!
Well, på flygplatsen fick jag utlopp för min shoppingnerv och inhandlade 3 parfymer :-) äääntligen!

Annars var det sol o bad för hela slanten. På hotellet fanns ju tennisbanor, gym, massage, pingis, pooler bar, mat mm så det fanns att pyssla med

Bilder kommer!

LINUS HAR FRIAT!!!!!

♥MAURITIUS 6/10-2007♥

Nä, jag kan inte hålla mig!

LINUS HAR FRIAT!!!!!!!

Shit, känns så sjukt vuxet men helt rätt!!! Jag ska ta historien från början....

Igår hade vi som vanligt en mysdag och började med lite massage mitt på dan. Efter det la vi oss vid poolen och njöt, inget konstigt med det.
Men vid tre tiden kommer en av kyparna med en flaska champagne och ett brev som det stod "Sophie" på. Va?! Jag öppnar brevet och där står typ "Dear Sophie, I would like you to be in the lobby at 17.00 and enjoy your chamapgne. Bring your boyfriend and I will meet you there..." 

Haha, sååå sjukt! Och Linus verkade lika chockad som jag men ganska irriterad över det som hände... Sa att han inte tänkte dricka nån champagne som nån annan kille fått för sig att bjuda mig på... Och tyckte att jag kunde gå själv till lobbyn om jag var nyfiken för han tänkte inte göra det. Hmmm. Självklat var jag förvånad och tänkte först att det var ju Linus men sen verkade han ju så anti det hela så jag blev osäker. Kanske att det var någon av våra vänner som spelat oss ett spratt eller vem vet, kanske nån sjuk männsika som ville bjuda ut oss på, hahahaha...

jaja, vi avnjöt iaf champagnen där vi låg på våra solbäddar sen upp på rummet för att byta om. Jag tyckte att vi kunde gå dit i våra beachkläder men Linus sa att han verkligen inte ville gå dit klädd så ifall det stod nån stekare där, han ville göra sig lite snygg (Sa att tänkt om det var tvärtom o nån tjej bjudigt honom, hade inte jag velat gått dit snygg isf...?!)

Vi gick ned i lobbyn och där kom en man som sa åt oss att kliva in i hans taxi och så körde han iväg oss till en brygga i närheten, där låg en stor katamaran med en besättning på 4 pers som bjöd ombord oss. I det läget berättade Linus att det självklar var han som ordnat allt och nu skulle vi ut på en tur i solnedgången.
Sååå sjuuukt mysigt!!!!
Båten var dekorerad med blommor och plamblad och det strålade musik ur högtalarna. Det bjöds på drinkar  till oss och vi seglade i solnedgången.
Sen bjöds det på grillmiddag, lobster, mörlin, kykling mm och vi skålade i champagne.
Sen efter mycket tisslande och tasslande mellan besättning o Linus så fick han något i sin hand av kaptenen.
Linus gick då ned på knä och friade till mig, jisses! JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var så otroligt romantiskt och på vägen in mot land så låg vi tillsammans på nätet i fram på båten under stjärnorna, heeeeeelt perfekt!!!!

 


Hälsning från Mauritius

Här kommer en liten raport från vår mat o sov resa på Mauritius! :-)

Vi bor på ett sjukt fint hotell (Le Mauricia) och servicen är verkligen toppklass! Dock insåg vi ganska snart att det var lika bra att uppgradera från vår halvpension till All Inclusive. ALLT finns nämligen här och om man inte vill lämna hotellet så behöver man inte. Sjukt bra service, mat och drinkar finns att få överallt och hela tiden, gym, tennisbana, alla vattenaktiviteter såsom snorkling, vattenskidor, segling mm ingår. Det finns en bar med uppträdanden på kvällarna och till och med Nattklubb på hotellet, haha. Ja, man behöver verkligen inte ta sig utanför grindarna och lugnet har verkligen infunnit sig!

Det ända som inte har gett mig tillfredställelse än är shoppingen, det finns INGENTING! Tog ju genast ett beslut om att besöka några av outletsen som finns här och som säljer äkta märken såsom Burberry, Boss mm billigt eftersom de produceras på ön men det var verkligen inte vad jag tänkt mig! Man kommer in i små butiker där säljarna är som hökar över en o pratar konstant medans man kikar på kläderna som säkert är fina men det känns bara fel. Det enda jag hittade var en Burberry trenchcoat men den var lite stor på mig så det blev ingenting...
Jaja, ska ge mig ut en annan dag o kolla i butikerna som finns här i Grand Bay.

Ikväll blir det skaldjursbuffé och imorgon ska vi ut o snorkla.


Sista dagen på jobbet... för den här gången

Okej!
Nu går jag hem för dagen och behöver inte jobba igen förens den 17 Oktober! Så otroligt sköööönt!
Imorgon flyger vi i 17 timmar sen kommer jag ligga på Mauritius och dricka paraplydrinkar och snorkla vid korallrev...

Varför tar det alltid sån tid?!

Åh, vad trött jag blir på mig själv!
När jag började göra om i sovrummet hemma så lovade jag mig själv att inte göra som jag brukar o bli halvklar med mitt projekt. Men vad har hänt? Jo, det har snart gått en månad och det har stannat av helt! Fan!

Fondväggen ska tapetseras och vi har ju ALLT,  från tapeten till lim till tapetkniv mm, men har inte riktigt koll på hur man gör när man tapetserar... Ehhh.... Så, tills Linus hittar någon vettig människa som vet hur man gör så ligger allt bara i en hög på golvet...
Linus har ävet ett mission att få upp lampan i taket...

Själv ska jag hitta:
° En snygg Marilyn Monroetavla att ha ovandför sängen men har fortfarande inte hittat någon jag gillar. Tips på vart man kan kolla förutom Gallerix?
º 2 korta, svarta hyllor som man sätter på väggen istället för nattygsbord...
º Nytt duntäcke - jag vill ha ETT stort fluffigt som dom har i amerkanska filmer...
º Nya sängkläder
º Svart hylla att ha på väggen under tv´n med dvd spelaren på (helst likadan som natthyllorna så det matchar)

Ja, det tar nog ett tag till men så fort det är klart så lovar jag att lägga ut bilder på vårt nya, mysiga sovrum!!!

Den här gillar jag men var finns den?

Vill ha den här hyllan på alla 3 ställna men hittar inte rätt storlek...

Lördag blev myskväll

Med en lördag med med lite tjaffs om vem som hade försvunnit från vem på fredagsnatten mm så var man inte direkt laddat att gå ut igen på lördagskvällen...
Skulle ju egentligen ha käkat middag på Beirut Café men det var så komplicerat med bordsbokningen så jag avbokade.
Vi ville nämligen komma vid 19-20 tiden (det är väl normalt att käka då en lördag kväll?) men skulle bara få ha bordet till 21! Okej?! När man äter Libanesiskt så är det ju massa smårätter och det är ju inte så att man slänger i sig maten utan man äter, dricker och äter lite till och då vill jag inte gärna känna press att jag måste gå efter en timme! De erbjöd oss att komma 21.15 istället men det kändes inte heller rätt... Vad ska vi göra innan då? Jo, sitta och ta några fördrinkar men då blir man ju så på G att man inte vill sätta sig o äta mitt i festen! Jag kanske låter bortskämd, tjurig och envis nu men jag tycker faktiskt att om man är ett gäng på 6 pers och det uppenbarligen inte var fullbokat borde dom kunnat hitta en annan lösning.

Well, iaf så blev det inget av med det och lika bra det då vi nog ändå mest kände för att vara ensamma o ta det lugnt. Så vi bestämde oss för att äta middag på Helene´s krog, där Linus är bra kompis med typ alla som jobbar, och ha en "kärleksmiddag". ♥ Vi lyxade till det med creme brulé till dessert och köpte en påse godis på hemvägen.
Insåg att trots att "alla" var ute så var det vi mest av allt ville var att gå hem och ha myskväll.