Har precis varit ute på en härlig kvällslö...

img_8609 (MMS)

Har precis varit ute på en härlig kvällslöprunda tillsammans med Vendela & Darling! Så skönt att springa sent, vi gav oss iväg vid 21.30 och det blev en nätt liten runda på 11 km ;) Kommer självklart lägga upp bilder och text från helgens Strömstadresa, förhoppningsvis imorgon. På onsdag reser jag iväg med tjejerna på SPAresa! Det ser jag fram emot! Innan dess ska jag hinna med ett besök hos nageltjejen imorgon och på onsdag ska jag på studentmottagning innan vi åker på kvällen. Sleep tight!


Underbart!

img_8893 (MMS)

Underbart!


Klockan är nu 11 på fm och det är dags att...

img_9537 (MMS)

Klockan är nu 11 på fm och det är dags att göra mig i ordning för bröllopet. Det börjar redan kl 13 så det är hög tid att börja piffa :) Vi har redan hunnit med frukostbuffen, 50 minuters massage och 1 timme på badavdelningen.


Gulle! Det här stod på vårt hotellrum när ...

img_6847 (MMS)

Gulle! Det här stod på vårt hotellrum när vi kom tillbaka från badet. Från brudparet :) Vad glad man blir för omtänksamma gester!! (stavas det så? gester, inte gäster alltså, haha!)


Just nu: uppträdande av Magnus Carlsson (B...

img_4780 (MMS)

Just nu: uppträdande av Magnus Carlsson (Barbados) på Quality hotell i Strömstad :) Har haft en fullspäckad dag sen vi gick upp vid 8 imorse. Typ ätit frukost, åkt bil-ätit lunch-åkt bil-kommit fram till Strömstad-ätit en räkmacka-badat på spat-ätit middag och här är vi nu. Tokmätta och Håller just nu på och ställer klockan på 8 så vi hinner gå upp o käka frukost imorgon innan vår massagetid kl 09. I värsta fall får jag ta tåget hem på söndag om vi inte får plats i bilen båda två... ;) WellWell, kl 13 imorgon är det bröllopsdags!


Det brittiska bröllopet - lika som bär...

Haha, hittade den här bilden på Oksanas blogg
www.oksana.se )

Hahahaha, hur kul är inte det?? Jag tycker att det var oerhört komisk iaf ;)



Halvvägs! Har precis stannat för lunch i.....

img_2094 (MMS)

Halvvägs! Har precis stannat för lunch i... Ja var tusan är vi? Slänger upp en kartbild :) ska köpa lite snask oxå så vi har något att tugga på i bilen. Jag har kört hit men lär få fortsätta med det. På återseende!


Utemöblerna, en grill och blomlådor är på plats!

Nu har vår fina balkongmöbel kommit! Yeeey!

Och det blev superbra! Beställde ju en loungemöbel i konstrotting. Var lite orolig att den skulle ta för mycket plats, men det här blev toppen!
Lite osmarta var vi väl när vi valde vita dynor till... Men man kan ju inte alltid vara superpraktisk och vitt behövdes för att ljusa upp "ballen". Snyggt ska det va!

Har även införskaffat oss en Webergrill och ett högt bord i konstrotting som grillen står på, så nu ska vi grilla för fullt i sommar!
Nu är det bara en markis som fattas, så vi kan sitta där och mysa även om det råkar vara regn i luften :) Har ju värmeslingor i golvplattorna så det kan nog bli varmt och gott trots lite duggregn som den svenska sommaren allt som oftast bjuder på... 


Har tyvärr ingen bild på det när det är klart, men det lär komma ;)
Paris tyckte att det var toppen med möbler och snodde självklart den bästa platsen!


Nu ska jag dunderstärka min kropp med

Som ni vet så är ju jag förkyld typ varje månad.
Inte nödvändigtvis förkyld FÖRKYLD, men det börjar med ont i halsen och fortsätter med antingen ont i halsen, snorighet, hängighet eller vad som...
Men som sagt, 1 gång i månaden, det slår typ aldrig fel! Förra månaden höll jag mig FAKTISKT ifrån att bli sjuk den fjärde veckan... men kroppen vägde upp det med att bli sjuk 2 ggr denna istället. Tack för det!

Men här om dagen så traskade jag in på "Life", hälsokostbutiken, och bad dem ge mig deras bästa vitaminkick!
Det blev en flaska Optimalis Multivitamin.

Jag hade funderat på Mivi total som jag har hört mycket om. Hon rekomenderade den, men tog samtidigt fram en annan "vitaminkicksflaska". Det är en ny produkt som, förutom allt bra i mivitotal, dessutom innehåller Spirulina och Chlorella som tydligen är superbra mot infektioner och stärker imunförsvaret så in i bomben!

Så nu ska här shotas på mornarna och den gröna vitamin och mineraldrycken ska få cirkulera runt i min kropp och rensa ur alla fula bakterier!
Håll tummarna nu att detta är vad min kropp behöver för att må bra!!!

Jag började dricka i tisdags... den 24 maj. Det var oxå min senaste sjukdag.
Nu ska vi se hur länge jag får vara pigg och kry :)




http://www.lifebutiken.se/life/produkter/multi/optimalis.ecp 


Bröllopsdags!

Bröllopshelg!

Imorgon, fredag, åker vi ner till Strömstad!
Det är "NorgeJohanna" & Lars som knyter ihop sina band på lördag. Myyyys!

Paris får stanna hemma i Stockholm. Min mamma kommer och bor med henne i vår lägenehet medans vi är iväg på festligheter. Perfekt med både hund och blomvakt! (Ja, någon måste ju se till så mina NYPLANTERADE blommor inte dör det första de gör!) 

Vi kommer bo på Quality Spa & Resort Strömstad som är ett superfint SPA hotell!
Bodde där när vi var ner för några år sedan och det är verkligen superfint och fräscht!

Och som sagt, det ska bli jättekul att gå på bröllop!!
Håller på och packar för fullt nu. Inte så mycket som behövs tas med egentligen, men ändå blir det mer än man tror! 
Ser fram emot en roadtrip med min Tuss imorgon(ja jag kallar honom det ibland ;)) "Tyvärr", haha, får vi åka Audin ner eftersom det står att det ska regna båda våra resdagar. Hade hoppats på premiäråk med finbilden :)
Men på lördag ser det ut att vara uppehåll, iaf fram till kvällskvisten! Och det är huvudsaken när det vankas bröllopskalas! :D

couple28





Igår planterade jag 2 blomlådor till balkongen!

Jepps! You heard me!

Jag åkte till Plantagen och köpte mig 2 blomlådor, 9 blommor och en påse jord :)
Jag frågade en kvinna som jobbade där och hon föreslog... ja vad fan heter blommorna... struntsamma, men de var mest hållbara.
Perfekt! Jag vill inte riskera att behöva plantera om var och varannan månad!

Så nu gjorde jag slag i saken och det blev ju hur fint som helst!!
Ahh, just ja! Pelargoner var det! Köpte vita, jag tycker om när det är ljust och stilrent :)




Pyssel och fix i lägenheten

Tjolahej Tjolahopp!
Här har ni mig igen!


Torsdag morgon och jag har sommarlov! Ändå ställde jag klockan på 06.30, det ni!
Jag tycker att det är skönt och det känns helt rätt att gå upp tidigt.

Igår, på årets första sommarlovsdag, körde jag fix hemma. Tycker inte att jag gör annat, haha, men jag tycker å andra sidan att det är väldigt kul så det gör inget.

Men ännu är vi inte helt i ordning.
I den öppna spisen väntar vi på en svart typ marmorskiva som ska ligga i botten, vet inte när den kan tänkas komma. Och dessutom ska spisen målas, och det kan inte göras förens vi har eldat typ 10 ggr i den så att allt har satt sig. Så den har vi ju lite väntettid på innan det är klart.

Walk in closeten vete fan vad som händer med. Snickaren skulle komma onsdagen förra veckan och den skulle vara färdigbyggd imorgon, fredag! Idag är det torsdag och de har inte börjat... Hmmm.... Grrrr....
Jaja, finns säkert en fin förklaring till det.

Sen är det möbler som vi väntar på. 2 fåtöljer, 1 vardagsrumsbord och en dörr till W.I.C är det vi har beställt och som kommer komma inom någon månad.

Sen ska jag ta tag i sovrummet såsmåningom. Har en idé på vilken stil det ska bli, så jag ska börja leta grejer nu.

Men i övrigt så känns det sjukt bra med allting! Älskar denna lägenhet! Det blir ju så fint! :D

Jag har sagt det förut men det tåls att up...

img_2987 (MMS)

Jag har sagt det förut men det tåls att upprepas. Jag är så imponerad och glad över Monclers sätt att motarbeta försäljning av kopior av deras varumärke. De har en sida, certilogo.com, där man kan gå in och kolla så att ens jacka inte är fejk. Man får fylla i serienumret som finns i jackan samt fylla i vilken butik den är köpt från. Sen får man ett svar på om det är rätt jacka. Jag köpte en Moncler till Darling här om dagen, iofs på NK så jag var inte orolig ;) Men det känns ändå bra att kolla upp. Jag är ju rätt paranoid samt har ett stort kontrollbehov, haha, så kan jag kolla upp det så gör jag det. Vem vet, kanske nån idiot som köper en riktig, och gör återköp och då lämnar tillbaka en likadan fast fejk! Haha, långsökt jag vet! ;) Fin jacka var det by the way! Kanske kan slänga upp en bild sen. Natti!


Här sitter jag med skolböckerna utspridda ...

img_0682 (MMS)

Här sitter jag med skolböckerna utspridda omkring mig. Imorgon skriver jag terminens sista prov, har dessutom 3 inlämningsuppgifter som jag knåpat klart under förmiddagen. Allt detta ska in kl 12.30 imorgon. Vet ni..? Sen har jag sommarlov!! Haha, hur konstigt känns inte det?? Men härligt! Funderar dock på att jobba lite, vet bara inte vart och med vad... Så har ni någon bra ide så hojta till! Annars får jag helt enkelt fördriva mina dagar i en solstol ;)


Just nu: sitter på balkongen och njuter! S...

img_7578 (MMS)

Just nu: sitter på balkongen och njuter! Strålande, älskade sol, som jag njuter av dig! Paris ligger här brevid, hon tycker verkligen att det här med balkong är toppen! Idag har jag betalat utemöblerna och på tisdag kommer de äntligen komma på plats! Greate! Nä nu Ska  jag svida om och gå ner och köra ett pass Bodypump. På återseende :)


Va faaaan! Nu har jag väntat på utemöblern...

img_8664 (MMS)

Va faaaan! Nu har jag väntat på utemöblerna i två veckor och åkte ut för att hämta dem idag. Men icke! De står fortfarande i containern :( så nära men ändå så långt bort....


Jag & tjejerna ska på SPA resa!

Vet ni!
Nu har vi bokat Årets tjejresa!

Det är jag, Vendela, Sofia & Johanna som drar iväg på SPA resa till Estland :) Och vi åker redan om 2 veckor, den 1 juni och är borta till den 6 juni.

Att jag skriver "årets" tjejresa är för att jag verkligen vill få till att vi fyra åker på en tjejresa varje år. Det vore en mysig tradition att ha.
Förra året var vi i Amsterdam och hälsade på Sofia när hon bodde där. I år blir det som sagt SPA i Tallin.
Det låter lite trashigt, haha, men jag tror att det blir supermysigt! Vi ska bo på ett SPA hotell som heter Viimsi (perfekt namn tyckte Vendela ;)) och bara njuta av behandlingar och ha det bra. Ska oxå utforska shoppingen har vi tänkt, och även se om de har något uteliv av värde :)

Snabba puckar var det oxå. Vi har pratat om det i typ ett halvår att vi måste försöka få till en helg då alla kan, inte det lättaste vill jag lova! Och så för några dagar sedan insåg vi att långhelgen den 1-6 juni är vi alla fria som fåglar :)
Så snabbt in på nätet och se vad som fanns, så kom en annons om detta upp. Taget!
Ska bli såååå kul!



Här ska vi bo:
http://www.viimsispa.ee/swe/



Ett urval av alla de behandlingar som de erbjuder:

SLANKANDE KROPPSBEHANDLING
60 min  43,00 €
Stimulerar ämnesomsättningen och hjälper minska midjemåttet samt rena kroppen från slaggprodukter. Behandlingen börjar med kroppspeeling, därefter täcks kroppen med en aktivämnesblandning av alger och kroppen packas in i plast och termotäcke. Efter duschen följer lätt massage med återfuktande kroppslotion och cellulitgel för problematiska kroppsdelar.

CHOKLAD – KAFFE KROPPSBEHANDLING
60 min  40,00 €
Avslappnande kroppsvård som slätar och när huden. Behandlingen börjar med kroppspeeling. Peelingen görs med vaniljdoftande farinsockerpeelingkräm. Därefter täcks kroppen med choklad – kaffevax som påskyndar ämnesomsättningen och bekämpar celluliter. Behandlingen avslutas med lätt massage med fuktgivande kroppslotion.

AVSLAPPNANDE CHOKLADFONDUE – ANSIKTSBEHANDLING
45 min  36,00 €
Behandlingen är närande, återfuktande och hjälper till att skydda huden.
Avslappnande massage med kakao och varm chokladmask förminskar stress och den ljuvliga chokladaromen stimulerar sinnen under hela behandlingen.
Rengöring, tonisering, peeling, massage för ansiktet, halsen och dekolletaget, mask och fuktande nektar.

SPM BEHANDLING – VAKUUMMASSAGE
60 min  43,00 €
Med vakuummassage är det möjligt att förbättra cirkulationen av lymfan, blodgenomströmningen och ämnesomsättningen. Vakuummassagen påverkar lagrad fettvävnad och förstärker svag bindvävnad. Cellulitreducerande behandling ger dig slankare figur. Hudens struktur blir spänstigare och slätare.

HAWAIINSK LOMI-LOMI MASSAGE
60 min  42,00 €
80 min  54,00 €
Lomi-Lomi är en massagemetod från Hawaii som använder mycket olja. Massagen utförs med rytmiska gungande rörelser, rullning, mjuka strykningar med bestämt avsikt längs kroppens energibanor. Massören arbetar med underarmar, armbågar och händer. Den hawaiinska massagen framkallar sköna och avslappnande fantasibilder om hav, palmer och en underbar semester. Massagen utförs med rytmiska rörelser och mycket olja med avsikt att få musklerna och nervsystemet att slappna av, öppna energibanorna och känna “kärleksvågor”. Efter behandlingen brukar man uppleva stor glädje eller en känsla av att "flyga".





Idag är det dags för prov, igen!

Idag har jag prov. Igen!
Håller ni inte med mig om att jag göra annat än skriver prov??

Prov föresten... Haha, är det jag som är gammalmodig? Säger man inte tenta? Det gör typ alla andra. Jag kallar det för prov. Det låter onekligen lite hetare med "tenta" än "prov".

Whatever, idag ska jag skriva mitt andra PROV i Finansiering & kalkylering. Det förra kände jag mig ju väldigt osäker på. Så att istället för att skriva i skolan, så gjorde jag det som en hemtenta och skrev det alltså hemma. Det negativa med det är att man bara kan få Godkänt, alltså inte VG eller MVG, men det var det värt tycker jag. Nu kunde jag istället sitta med det i lugn och ro hemma, än att vara stressad på ett prov och riskera IG.

Men! Det gör ju att dagens prov känns än mer viktigt att skriva bra på. Skriver jag Godkänt så blir det ju ett G i kursen. Skriver jag VG så finns det ju iaf möjlighet till ett VG i kursen.
Men det känns stabilt. Inte MVG stabilt men absolut G och kanske kanske VG....


Shit vad härligt det är att kunna hänga ut...

img_4163 (MMS)

Shit vad härligt det är att kunna hänga ut de nytvättade kläderna på tork i solen! Jag njuter dels av sommaren och dels av att vi har en balkong! Yeeey! Har bestämt utemöbler nu iaf! och efter mycket velande så blir det en loungegrupp i konstrotting, precis som jag tänkte från första början. Har gjort en beställning och förhoppningsvis kommer de till helgen. Jag har mätt och haft mig där ute och jag tror att det kommer bli jättebra!


Mina drömmar...

Jättekul med feedback och intressant att höra om vad ni drömmer om att göra, vara och uppleva!
Som sagt, alla har vi drömmar och de är lika mycket värda oavsett om de är stora eller små.

Har funderat lite över mina drömmar:

Ibland önskar jag att jag ska vinna 100 miljoner på lotto. Inte behöva jobba en dag till i resten av mitt liv utan bara resa, shoppa och göra det jag vill. Kunna sätta sig in i och börja skänka massvis med pengar till välgörande ändamål. Besöka ställen som man annars aldrig skulle få se. Kunna bjuda nära och kära på allt man tycker de är värda.  
Jag tror INTE på det där att pengar gör en olycklig, haha! Jag skulle vara SJUKT lycklig, så länge hälsan är i behåll!

Men i nästa veva så börjar jag drömma om att starta något eget.
Ett företag som man verkligen brinner för. Som går superbra och bara växer. Känna att det här var MIN idé och jag har byggt upp det.
Nu är jag ingen entreprenör så jag har svårt att se mig först komma på en idé, sen förverkliga den och dessutom få det att gå bra :) Men som sagt, drömma ska man!

Att kunna sjunga och vara världskändis för en vecka eller två, tja varför inte ;)
Och som Lea skrev, att få vara världsetta i något vore ju coolt! Att få känna att DET HÄR är jag bäst på!

Vad mer har jag för drömmar?
Jag vill se en riktig och stor haj i det fria!
Jag vill bada med delfiner!
Jag vill se späckhuggare i det fria.
Jag skulle nog vilja bo utomlands någon gång i framtiden. Tänk att slippa vintern i Sverige, jisses!


Något som jag på ett sätt ser som en dröm har jag fått idén till från ett program som gick på tv förut, "Ett annat sätt att leva".
Det är en dokumentär där man i varje avsnitt får följa en brittisk kvinna, som bosätter sig tillsammans med en urbefolkning i någon del av världen. I en månad lever hon tillsammans med dem på deras vilkor och standard. Det skulle MYCKET till innan jag skulle våga något sådant (och det kan man ju inte göra hur som helst heller), men tänk er vilken upplevelse att få testa en HEEEELT annan kultur.
http://svt.se/2.104977/1.1420948/sasongsinformation Här kan ni även se avsnitten i Svt Play.


Hmmm, ja det var det jag kom på just nu :)



mina drömmar

Jag ska fundera lite, så ska jag dela med mig av vilka drömmar jag kommer fram till :)

Men då måste ni anstränga er och dela med er av era!
Kom igen, högt eller lågt! Enkla eller spektakulära...
Jag är nyfiken :)
Och självklart kan ni vara anonyma.


Vilka drömmar har ni om ni fick välja precis vad som helst??

Ibland funderar jag på både vad man ska, och vad man faktiskt KOMMER att göra av sitt liv.
"Man lever bara en gång" är ett ordspråk som jag lever efter allt som oftast, och jag vill inte dö utan att ha upplevt och gjort det jag vill göra.

Men ibland funderar jag, vad vill jag göra egentligen?
Jag tror mig ha rätt bra kännedom om mig själv :) men ibland slår det mig att det kanske jag inte alls har, haha? Jag kanske bara är insnöad på mitt spår och TROR att jag vet vad jag vill, haha! Flummigt eller hur... Vad vill jag jobba med, vart vill jag resa och vad vill jag göra? Egentligen.

Jag är en männsika som är rätt trygg i mig själv måste jag medge. Jag tror att både självkänslan och självförtroendet är vad det borde. Jag och Vendela pratar en del om det där och har kommit fram till att det antagligen beror på en trygg uppväxt och en förälder som har stöttat och gjort allt som den har kunnat för att det ska bli så bra som möjligt.
Tack Mamma!
 
Och även om jag är ganska så envis, så brusar jag inte upp över minsta lilla. Jag snarare rycker på axlarna och trallar vidare i min lilla rosa bubbla ;)
Min kärlek säger ofta att "det verkar vara så himla skönt att vara du, inga större bekymmer och du gör det du vill". Jo, så kanske det är. Men jag är nöjd med mitt liv, lycklig att ha världens bästa man och vänner och familj som jag litar på :)

Men tillbaka till drömmarna!
Om ni fick välja helt fritt och bestämma precis vad ni vill göra, vad skulle det vara?


Starta ett eget företag? Vad skulle man isf göra?
Utbilda sig till drömjobbet? Vilket ÄR drömjobbet?
Skita i att jobba och spendera dagarna som lyxhustru?
Fylla garderoben med designeroutfits och väskor från Hermes??
Skaffa ett husdjur? (du kanske är allergisk så det är en dröm?)
Är det att bli popstjärna eller supermodell?
Skaffa 8 barn?
Ett drömresemål? Nåt enkelt som att bara få komma iväg utomlands eller något hejdundrande specifikt ställe?
 

Ärligt nu! Vad skulle ni göra om ni fick bestämma PRECIS vad som helst??
(och kom nu inte och säg att ni inte vill ändra på något! Jag vet nog att alla har en dröm eller 100) 




Kanske någon som vill köpa ett helt nytt o...

img_1501 (MMS)

Kanske någon som vill köpa ett helt nytt och oanvänt set från Siemens? :) nypriset är 16680:- Kan tänka mig typ 10000:- för båda. Kom å köööp ;)


Nya maskiner, tvätt o torktumlare. Tycker ...

img_9141 (MMS)

Nya maskiner, tvätt o torktumlare. Tycker att det blev superfint med svart! Ljuslyktan köpte jag på Chilli i fredags. Har inte bestämt om den ska vara i badrummet eller på balkongen, men den får stå här tillsvidare :) Innuti står ett doftljus från Sia med doft av vanilj och kokos, yummi!


Nya möbler till lägenheten.

Eftersom vi bor i mer eller mindre byggzon så känns det lite tråkigt att visa er bilder på inredningen. Men jag kan ju ändå visa lite smått och gott av det som vi har köpt "so far".
Men mer måste till vill jag lova! Tycker det är väldigt kul med inredning just nu. Men det är samtidigt svårt. Man ska ju leva med grejerna ett tag liksom... inte så att man byter ut stilen i ett rum var och varannan månad.


KÖKSBORD: City matbord från MIO
http://www.mio.se/Matrum/Bord/Matbord/City-Matbord/City-Vitlackerad-Underrede-borstad-rostfritt-stal-L-220-B-100-H-77/


KÖKSSTOLAR: Jack från MIO
http://www.mio.se/Matrum/Stolar/Stol1/Jack-Stol/


FÅTÖLJER: 2 st Havanna från Stalands (inte i skinn, utan samma ljusgrå tyg som soffan)
http://www.stalands.se/havanna/havanna__2725/


SOFFA: Haag från EM (inte mörkgrå som denna utan ljusgrå)
http://www.em.com/web/mobler_soffor/Webb/Produkter/Soffor/HAAG_3-sits_m_divan-33364.aspx


SOFFBORD: Joy från Stalands
http://www.stalands.se/soffbord-och-lampbord/joy__2775


SKRIVBORDSSTOLAR: Kona från Chilli
http://www.chillistore.se/sortiment/






KÖKSLAMPA: Siri från MIO
http://www.mio.se/Vardagsrum/Belysning_Vardagsrum/Takbelysning_Vardagsrum/Siri-Taklampa/




Ahhh, glömde! Sofia hade bakat världens go...

img_6774 (MMS)

Ahhh, glömde! Sofia hade bakat världens godaste namnsdagskaka! Delar med mig av receptet. Verkar ju hur enkelt som helst! Och sjukt gott! Den ska jag slänga ihop nästa gång jag baka! Nästa gång.......


Idag har jag namnsdag! Weeeiii, grattis ti...

img_4415 (MMS)

Idag har jag namnsdag! Weeeiii, grattis till mig! Fast...ska man vara petig så snyltar jag bara på Sofia och Sonjas namnsdag. Mitt namn tog de bort när tre namn per dag ändrades till två :( Dåligt tycker jag! Hur många heter Sonja liksom?? Kunde de inte ha offrat henne? I vilket fall så blev jag hembjuden till Sofia på namnsdagsfika, hon är snäll hon. Det var Sofia & Sofia som planerat namnsdagsfika och de tyckte att jag kvalade in trots allt :) Yeeey! Passade även på att ta med mig utemöblerna som jag och Vendela köpte till henne igår när vi ändå var ute med bilen på shoppingrunda. Passade som en smäck på balkongen!


Detta är Paris nya Favvoplats i det nya kv...

img_2601 (MMS)

Detta är Paris nya Favvoplats i det nya kvarteret, Observatorielunden. Tror faktiskt att det även kommer bli en av mina favoritplatser, perfekt för backlöpning nämligen ;) Ska bara se till att bli av med förkylningen, sen ska rumpan få sig en omgång i backarna :) :)


Nu sitter vi i "Vendelas fashionabla livin...

img_1060 (MMS)

Nu sitter vi i "Vendelas fashionabla livingroom" och kollar schlagerfestivalen. Jag tycker faktiskt att det är ovanligt hög standard på låtarna. Inte så mycket sega och muppiga som det brukar vara. De flesta känns som att de skulle platsa på radiokanaler och en del även som partylåtar. Sen undrar jag var alla öststatsländer är?? Tycker inte det känns som att det är mestadels sådana, som det brukar vara, eller? Håller tummarna för Sverige iaf :)


Idag har jag och Vendela varit ute på en l...

img_8403 (MMS)

Idag har jag och Vendela varit ute på en låååång shoppingrunda! Tyvärr var det inte kläder och skor som låg i påsarna när vi kom hem :)  Men ändock väldigt bra och nödvändiga saker. Vad sägs om iläggslåda till kökslådorna, doftljus, galgar, fin burk att ha tvättmedel i, skålar mm. Men det bästa fick jag tyvärr inte med mig hem. Har nämligen ÄNTLIGEN övervunnit min Beslutsångest (bara tillfälligt såklart! ;)) och beställt fåtöljer och vardagsrumsbord! Som jag har velat! Men Idag på Stalands hittade jag saker som känns rätt, äntligen! Tyvärr är det ju beställningsvaror, så bordet kommer om ca 2 veckor och fåtöljerna om ca 6 veckor :( :( Jaja, nu är det iaf på G! Ikväll blir det schlagermys hemma hos Vendela!


Nedrans gardinbutiker!

Som jag anade så gick gardinjakten åt helskotta.
Vart hittar man gardiner?? Kollade på Ohlssons och Åhlens, men de har ju mest tyger som man ska sy ihop själv! Ska det verkligen vara så?
Hemtex har en del men de är endast i ett standardmått mått. Var tusan hottar man en butik där man kliver in och de har rader efter rader med gardiner i olika färger, former, mått och tyger??
Känns som jag måste åka till typ Indien för att hitta nåt sånt eller...?

Det här kommer bli en låååång historia.
Ska försöka hinna ner på stan nu innan skolan och dels hämta ut mina skor som varit på sulning, och dels leta upp någon ny gardinaffär :)
So long folks!

Imorgon ska jag ge mig ut på gardinjakt. K...

img_4464 (MMS)

Imorgon ska jag ge mig ut på gardinjakt. Känner på mig att det kommer bli lika besvärligt som det var att hitta gardinen som jag hade i sovrummet i förra lägenheten... Suck! Gardiner liksom...det är ju ingenting man springer och köper speciellt ofta så var ska man leta?? Jag ska börja med Ohlssons tyger, det var där jag tillslut hittade sovrumsgardinen :) Men det är ju ingen vanlig sak jag ska ha. Utan till detta fönster som är ca 350x210. Och dessutom ska jag ha två...i olika färger...varav den ena ska vara svart och stänga ute solljus. My, My! Wish me luck och ge mig gärna tips på ställen som har gardiner.  Är inte så sugen på att beställa via nätet, eftersom jag inte har någon aning om tyger och så skulle det säkert bli fel så blir det ändå dubbeljobb :)


Bus bus bus....

img_7337 (MMS)

Bus bus bus....


Imorse fick Paris besök av sin son! Lille ...

img_4486 (MMS)

Imorse fick Paris besök av sin son! Lille Kurre kom förbi och det satte fart på dem båda :) :) Paris tyckte att det var kalaskul att få busa med lillkillen. Och vad lika dom är! Paris är lite ljusare i pälsen men annars syns det absolut att de är släkt! Paris till vänster och Kurre till höger på bilden. Undra om dom vet att de är mamma o barn när de möts...?


MELLAN: Så denna vecka byggs en öppen spis...

img_8712 (MMS)

MELLAN: Så denna vecka byggs en öppen spis upp istället :) den är som sagt bara halvbyggd, ska såklart vara vit när den är klar. Men bra kommer det bli! Herreguda, känner inte någon som flyttar in i ett nybyggd hus eller lägenhet och börjar med att göra om på det här sättet! Föresten så kommer en till hantverkare imorgon bitti. Vi ska försöka bygga en smart liten Walk in closet på ett outnyttjat utrymme :D I like!


FÖRE: En designad vedkamin. Personligen ty...

img_5483 (MMS)

FÖRE: En designad vedkamin. Personligen tycker jag (o Darling) att den såg lite tråkig ut. När vintern kommer och man ska elda så vill man ju att det ska vara en öppen eld!


Statusen är att jag just nu känner mig lit...

img_4973 (MMS)

Statusen är att jag just nu känner mig lite piggare :) Men fan vore väl annars efter alla brusvitaminer, enchinagard, kan jang och all frukt och blåbär som jag stoppat i mig det senaste dygnet!


Idag är det sjukstuga här hemma, skit oxå!...

img_8942 (MMS)

Idag är det sjukstuga här hemma, skit oxå! Har redan kommit på typ 100 anledningar till att inte ligga nedbäddad. 1. Det är sommar ute! 2. Jag blev oväntat ledig idag eftersom läraren meddelade att han var sjuk. 3. Vi har byggzon här hemma med 3 killar som murar upp en öppen spis. 4. Jag måste plugga men har ingen ork att koncentrera mig. 5. Jag skulle kunna fixa med en del som ska köpas till lägenheten. 6. Träna! Jag skulle kunna ta en lång löprunda eller en Powerwalk i solen! Uff, sååå tråkigt :( :( :(


Jag gör ett nytt försök... Syns det här in...

img_0418 (MMS)

Jag gör ett nytt försök... Syns det här inlägget?


Var ju som sagt inbjudna till födelsedagsm...

img_0844 (MMS)

Var ju som sagt inbjudna till födelsedagsmiddag igår och det var väldigt trevligt. Skönt att komma ut lite. Det känns som de senaste veckorna enbart bestått av flyttstök och plugg, jag har inte ens varit intresserad av att umgås med folk. Men nu kändes det helt rätt att få piffa till sig och socialisera lite :) Skötsam som nog så drack jag med måtta, vilket betyder att jag inte alls var bakis idag. Men dumt nog så har någon lurig form av snuva lyckats lamslå mig över natten så jag har varit hängig idag ändå :( hoppas hoppas att det bara är en tillfällig grej som ger med sig snabbt. Helst till imorgon då jag planerat att köra lite backträning och core...


Hahaha, ganska roligt med inlägget nedan. ...

img_4543 (MMS)

Hahaha, ganska roligt med inlägget nedan. "kul med nya bekanskaper", så är det en bild på en champagneflaska och några ensamma glas ;) Men så illa var det inte att vi var tvugna att umgås med flaskan hela natten :) Jag hade en väldigt trevlig bordsgherre (en student från Örebro) och Darling hade en trevlig bordsdam. Hennes tråkiga plan var dock att ta bilen hem efter middagen, men efter flaskan på föregående bild så kom hon på bättre tankar ;) Tack Eric för en bra uppstyrd fest och att vi fick komma!!!


Har en supertrevlig kväll med massa nya be...

img_6760 (MMS)

Har en supertrevlig kväll med massa nya bekantskaper! Sånt gillar jag :)


Nu bär det av ner till Collage för födelse...

img_7960 (MMS)

Nu bär det av ner till Collage för födelsedagsmiddag och fest för Eric! Sippar på en red bull & vodka och gör mig i ordning :)


Startade dagen med en löprunda runt Djurgå...

img_1292 (MMS)

Startade dagen med en löprunda runt Djurgården, underbart! Vid 9.30 gav jag mig iväg, lite sent men jag var tvungen att sätta hunden i första rummet och gå en sväng med henne i Vasaparken innan jag kunde ge mig av. Perfekt löpväder med strålande sol och friska lätta vindar :) Det tog 1,10h, vilket borde vara ca 13 km. Bra start på dagen! Nu måste jag hoppa in i duschen! Lunchdejt med vänner väntar!


Fyyy farao vad tråkigt det här är! Finansi...

img_6983 (MMS)

Fyyy farao vad tråkigt det här är! Finansiering och kalkylering - hua! Satt och funderade på varför det inte går in och  så slog det mig att det är för att det är tråkigt! Tur att det bara är en 50 poängskurs, så kan jag fokusera på företagsekonomin som jag tycker är roligare :)


Jag älskar det här vardagsrumsbordet som j...

img_5565 (MMS)

Jag älskar det här vardagsrumsbordet som jag hittade på Finlandia! Egentligen vet jag inte om det är fint eller inte, så troligtvis så kommer det inte bli det som vi köper. Men de påminner så otroligt mycket om min förlovningsring i formerna :) det är nog det som gjort att jag inte kan släppa tankarna på det Dessutom så är borden snurrbara och det är ju lite kul att man kan variera efter smak. Vad tycker ni? Fint eller fult med glasbord?


Älskar min nya kökslampa! Har dessutom fåt...

img_3921 (MMS)

Älskar min nya kökslampa! Har dessutom fått hem de nya vitvarorna idag. Haha, "vitvaror" föresten...  Tvätt o torkmaskiner är svarta,  kyl o frys är i rostfritt och vinkylen är svart :) Så ikväll blir det STORhandling!


Inte bara har jag känt mig som en polack n...

img_4789 (MMS)

Inte bara har jag känt mig som en polack när jag har försökt bygga ihop saker som bara fallit sönder... jag har dessutom sett ut som en  eftersom jag gått 2 veckor utan att ha hunnit besöka nageltjejen! Haha, förlåt om det nu råkar vara någon polack som läser detta ;) inget illa menat bara det att jag har lite onda tankar mot byggpolacker som är riktiga klåpare har det visat sig. Men! Nu har jag återigen fina naglar så då kanske jag blir snäll igen ;)


Ibland slår det mig vilken toppentjen min ...

img_1785 (MMS)

Ibland slår det mig vilken toppentjen min man faktiskt har! Inte nog med att jag åkte själv till Bauhaus och köpte hyllor, hyll"hållare" och massa annat nödvändigt ont... När jag kom hem så borrade jag dessutom upp dem! Titta så tjusigt det blev!! Men det var inte utan en väldans massa höga svordommar, tårar brännandes bakom ögonlocken och tysta svordommar åt Darling som inte hade tid att hjälpa mig, haha! Fy fan att det ska vara så jävla svårt att leka händig! Linus kallade mig för polack ett tag när flaskhållarna som jag monterat upp i badrummet ramlade sönder en efter en. Det visade sig sen att jag satt fästena åt fel håll :( Suck! Byggöra är inte tjejgöra försöker jag få honom att förstå!