Fast i Los Angeles....

Japp, jag har gjort det igen... missat flyget alltså. Suck. Det var i LA som det sket sig, vi hann inte med flyget till Chcago och planet efter var fullbokat så alltså missade vi även planet till Stockholm. Det li alltså ännu en kväll i LA....
Men iallafall har vi lyckats få en ny resrutt imorgon så vi kommer komma hem söndag kväll.

Fast vi skyller faktiskt denna miss på hotellreceptionisten som LOVADE oss att det inte skulle vara några problem att hinna med flyget om vi åkte från hotellet kl 7 imorse. Så jävla fel han hade!!!! Grrrrrrrrrr.......


LAS VEGAS!

Nu är det snart dags att gå från jobbet! Imorgon sitter jag på ett plan till USA, ska bli såååååå skönt!!!

Festplanering, Fotboll och... Fest

Lördag

Ja efter ögonfransförlängningen skulle jag möta upp min vän/ föredetta arbetskamrat/ vår Toastmaster Nadika. Så mysigt att träffa henna, alltid så "pigg o glad" haha.
Först blev det lite allmänt snack men sen kom Linus och vi satte igång och gick igenom hur vi vill ha bröllopsfesten. Det känns riktigt bra och tryggt att kunna lämna över det till henne. Känns som att hon har koll på vad som ska göras och förstår hur vi vill ha det. Att hon även känner till stället där vi ska ha festen gör det lite exra tryggt :-)

Sen var det bara att skynda sig hem. Jag hade missat att våra vänner skulle komma redan kl 4 så jag hann inte göra mig iordning eller fixa något annat heller. Men som tur var så skulle vi få maten serverad av Jocke som skulle visa sina goda kokkunskaper. Och herregud! Jag tror inte det har doftat så mycket hemlagad mat i vår lägenhet, någonsin! Men oj så gott det var!
Ja sen var det såklart bara att glo på fotboll mellan 18-23, suck... Mitt fotbillsintresse är ju inte på topp men det är kul när det blir mål! Eller iaf när Sverige gör mål....

Och såklart blev det utgång. Först Utecompagniet sen en vända in på Sturecompagniet. Ganska kul men lugnt...

    

Ögonfransförlängning

Vaknade kl 9 i lördags och insåg att jag tyvärr inte skulle hinna med löprundan som jag planerat... Aja, en dag mer eller mindre.

Tog istället och powerwalkade bort till Kungsholmen där jag skulle förlänga mina ögonfransar...
Det var intressant. Det var första gången så jag visste ju inte alls vad jag hade att vänta mig.
Men jag kom dit och fick lägga mig på en mjuk behandlingssäng och sen började hon sätta på fransarna, tre och tre. Jag hade innan hört att det ser mer naturligt ut att sätta dom en och en men tjejen sa att det håller bättre med denna metod så vi körde på det. 
Det sved lite i ögonen, tydligen av ångan från limmet. Och trots hennes ihärdiga tillsägelser att jag skulle hålla ögonen öppna kan jag säga att det inte var det lättaste när det emellanåt bara rann och rann, haha.
35 minuter tog det och sen gick jag därifrån med mina nya fransar :)

Det blev fint! Jag är jättenöjd än så länge. Tycker dom ser väldigt naturliga ut även fast de är långa och svarta. Var till och med ut och festade i lördags UTAN mascara (bara på de undre), haha!
Nu får vi se hur länge de håller bara innan jag kan säga om det var värt det...


Packa Packa Packa...

... Det är vad jag ska göra ikväll.

Vi åker ju inte till USA förens på tisdag men jag kommer ha fullt upp fram tills dess så det är nu, en fredag kväll, som jag får packa.

Imrogon är det verkligen fullspäckad dag.
(Förhoppningsvis vaknar jag tidigt så jag kan ge mig ut och springa en vända)
Klockan 11.00 ska jag vara Beauty & Medical Center och göra ögonfransförlängning. Så spännande, har aldrig provat det förut...
Klockan 13.00 ska jag träffa Nadika och prata bröllop ( o sökert en del annat oxå haha), det är ju hon som ska vara vår Toastmaster så Linus får va med ett tag oxå så vi kan planera festen.
Sen är det dags för fotbollsfest. Planen är att äta gott och kolla matchen här hemma med lite folk, sen får man se vart man hamnar... :-)

Ja och på söndag ska vi åka hem till Mamma & Hasse och lämna Lilla Paris. Hon kommer få bo där medans vi är borta. Linus föräldrar ska oxå följa med till Skyttorp, så får våra föräldrar ses igen + att dom får se vart jag kommer ifrån, hihi

Måndag kommer jag knappt vara hemma. Först jobb sen har vi personalfest med alla från Stockholmsavdelningarna.

Nä, nu måste jag återgå till packningen.....

Bröllopsblommor

Ja, då var blommorna beställda oxå. Och herreguuud va med blommor som behövs, haha!

Min brudbukett såklart, tärnornas minikopior av min, Darlings korsage, 2 miniverisioner av hans till bestmen. Sen vill vi ju dekorera kyrkan lite oxå = ännu mer blommor... Vågar inte ens tänka på vad det kommer kosta, ehhh...
Ja det blir ju en hel del. Blommorna till festen ingår i festvåningen så det slapp vi iallafall tänka på :-)

Nu är det snart dags för helg! Äntligen!
Ska möta upp Darling på stan för att inhandla det som behövs till resan. Kanske dyker vi förbi Thaibåten oxå och tar en drink med Vendela men vi får se hur det blir med det.

Vigselsamtal med vår präst

Nu har vi precis varit på vigselsamtal med vår präst!
Det känns jättebra :-) Prästen verkar rätt cool, en sån som tycker att "det är er dag och då bestämmer ni hur ni vill ha det" inte som man har hört en del som är riktigt principfasta och ska ha det som det alltid har varit.

Sen är ju kyrkan otroligt vacker och mäktig! Jag har bara varit på bröllop i små gemytliga kyrkor och de har ju sin charm men jag och darling var helt överens om att vi ville ha en STOOR kyrka :-)

Ja, och nu ska jag iväg med Linus mamma och kolla på blommor till bröllopet sen blir det förhoppningsvis lite vin med Vendela. Det är mycket nu!

Fransk Pedikyr

Igår var jag och fixade naglarna... Passade samtidigt på att göra mig lite extra fin inför resan och gjorde fransk pedikyr
på tårna, ser så fint ut ju!
Nu ska jag iväg till frisören, haha, alltid när vi ska resa så tar det ca en vecka för mig att förbereda mig med klippning, färgning, inpackning, naglar, skrubba kroppen, smörja in ja allt. men det är kul!  :-D
 

Ahhh!

Kolla in va coolt! O läskigt....

Man undrar ju lite hur det gick sen...

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=21013

O.S.A

Om svar anhålles: http://sv.wikipedia.org/wiki/Om_svar_anh%C3%A5lles

Igår gick vårt OSA datum ut för anmälan till bröllopet.................. :-)

I dag ska det ske!

Japp, nu får det vara nog!!
Jag har bestämt mig! Nu ska jag köpa träningskort! Det får bli på något så coolt som Friskis och Svettis (Japp, nu ska jag bli en Fettis och Svettis, hihi) och ska fira mitt nya kort redan ikväll genom att gå på Core! Å hej, å hå....


Säljes!!!

... Här med säljes: En supersnygg VATTENSKOTER!

Finns väl massa människor som är sugna på att leka bland vågorna i sommar! Vi har haft mycket skoj med den här "båten" men nu är det dags att sälja och gå vidare... :-)

Länk till objektet http://www.blocket.se/vi/16581402.htm?ca=11_s