Vilken härlig semester i Puerto Banus...

Eller semster...? Jo, men full fart har det varit och vad annat kan det bli när man bor 6 pers i samma lägenhet... Men det har varit otroligt kul med sol, bad och fest!
Dag 1,2 och 3 är ju redan visade på tidigare inlägg så jag fortsätter där...

Dag 4 - onsd
Tog det lugnt vid poolen på dagen och partade med två kompisar till Thomas på kvällen. Blev middag på Red Pepper och sen 80-tals disco på Seven, haha!



Dag 5 - torsd
Ja, vissa har sina egna sätt att vakna upp på när man är bakis...
Efter att ha sovit halva dagen så tog vi en eftermiddag i hamnen, åt god pizza på Picasso och kollade på båtar som får en att fundera över om vissa faktist kan ha FÖR mycket pengar... Sen blev det  Rosé på Stekiga Plaza beach.
Åt middag på min kära Thairestaurang och sen Casino resten av natten.



Dag 6 - fred
Sofia kommer!
Låg vid poolen i väntan på att Sofia skulle höra av sig för hämtning.
Kvällen blev det förfest på vår terrass sen middag i hamnen. Tyvärr fick jag en smäll av ett elakt virus och fick så sjukt ont i halsen och gick hem direkt efter middagen. Fick även med mig de andra som säkert oxå behövde en välförtjänt "tidig" kväll.



Dag 7 - lörd
Celle
kommer!
Linus, Jens och Celle gick direkt ut på golfbanan när C landade. Jag, Sofia och Thomas tog en dag på beachen tillsammans med Ts vänner.
På kvällen blev det grillning hemma och sen utgång. Först tog vi taxi till Suite (ett häftigt ställe med nattklubben utomhus på stranden!) där det blev en drink sen vidare till Olivia Valeres. Tyvärr fanns det inga lediga bord för kvällen så vi bestämde att det är bättre att ta det en kväll när det finns bord. Så det blev istället Seven och en röjig natt :-)



Dag 8 - sönd
Shit vad det såg ut i lägenheten när vi kom hem, haha!
Blev en lugn dag vid poolen, middag på Anthonios sen hemgång.



Dag 9 - månd
Grabbarna tog en golfrunda igen medan Jag, Sofia och Thomas stekte på Plaza Beach (stället där varenda tjej struttar runt med perfekta kroppar och snygga brännor!)
Vid 6 tiden kom Linus o Celle ner och det blev Rosé och äntligen...my lovely Strawberry Daiquiri! (Dock inte lika goda som på Storstad hemma)



Dag 10 - tisd
Ett perfekt dygn!
Vattenland! Äntligen! Ja, jag är ju obsessed av Vattenland, hihi. Älskar att åka galna vattenrutschbanor :-)
På kvällen blev det grillmiddag hemma och senare på natten mitt älskade Olivia Valere (Gryyymt! Ser ut som ett fort på utsidan och ett palats på insidan!) som jag tjatat öronen av alla hela semestern om att vi MÅSTE festa där minst en kväll! Haha, och jag tror inte någon blev besviken... Vi fick både bord och gratis inträde tack vare Linus Mr Smith ;-)



Dag 11 - onsd
Hemresa! :-(
Men eftersom vi bokat sena kvällsflyget hem hade vi hela dagen på oss till annat :-)
Jag och Sofia tog en shoppingdag och jag visade Sofia runt för att se annat av Puerto Banus än stranden och nattklubbar.



Och ja, jag fick användning för ALLA mina nya bikinisar, hehe....

Marbella - bra tips på ställen
Puerto Banus - forum och bilder

Kommentarer
Postat av: Nadde

Kul att se att ni har det bra som vanligt i Puerto Banus. Man kan aldrig ha för mycket pengar, det vet du :) - på tal om båtar och annat.
Hoppas att sommaren i övrigt har varit bra. (Har ju kunnat läsa lite om Öland och annat).
Kramar
Nadde

2007-08-03 @ 22:26:47
Postat av: Sofie

NADDE: Jodå, det har varit en bra semester! Tyvärr är den slut imorgon :-(. Förstår inte hur 4 veckor kan gå så snabbt!Tycker inte jag hunnit med allt jag tänkt mig...
Vad har ni haft för er i sommar då? Maila gärna o berätta! O när blir bröllopsresan?? Vart? Nyfiken! :-)
Kram!

2007-08-04 @ 13:36:50
URL: http://prettywoman1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback