Gröna Lund + 2 kg choklad...

Det blev Gröna Lund igår! Solen sken ju så man fick ju passa på att vara utomhus... :-)

Vi mötte upp Celle, Jo, Jocke och Helene på Anglais takterass för en liten drink innan. Jag måste än en gång få säga vilket perfekt läge dom har :-)
Sen var det Gröna Lund och vi började med en liten middag och då kom även Sofia och hennes jobbarkompis Janne dit och vi var fulltaliga.
5- kamp är väl kanske inte det jag tycker är roligast när man är på ett nöjesfält men har man 3 tävlingsinriktade grabbar med sig så what to do? Jag kom iaf sist och Linus vann(Grattis Darling ;-)) men det var rätt jämt i toppen mellan "The Emperor", "Jorka" & "Crazy Frog" hihi...
Vi hann med ett par karuseller och kom även därifrån med 2kg choklad (jag som inte är någon chokladälskare men det går säkert åt)!
Avslutade kvällen på Josefinas, även det ett perfekt läge...

Celle, Linus & Jo på Anglais...
 

Avslut på Josefinas...
  


Kommentarer
Postat av: Johanna Hallén

Hej Hej!!
Ja, tack för igår, riktigt skoj!! Att gå vidare efter kl 01.00 i Sthlm vardag/sommartid är inte det lättaste..men det kanske var till vår fördel iallafall..Bilden från Anglais ovan, med tomma stolar var nog inte från igår va?? Var vi verkligen ensamma på stället..minns inte..hehe
Kram Jo

2007-07-12 @ 22:08:44
Postat av: Anonym

Haha, nä. Den var inte från igår! Så dött är det inte i sthlm... :-) Har suttit o letat på nätet efter en bild som visar utsikten och detta var den enda jag hittade... Haha.
Tack själv! Blev en kul kväll!
Kram Kram!

2007-07-12 @ 22:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback