WV-Sturehof-Rose-Village. Supertrevlig kväll som bara blev bättre o bättre!

I torsdags var kvällen verkligen fulltecknad efter jobbet! Men ack så trevligt vi hade det!

Satt hos frisören till klockan 19.15, sen var det bara att skynda upp (salongen ligger precis nedanför där vi bor) och klä om för festligheter.

Helen kom i taxi och hämtade upp mig vid 20.00 och då drog vi till Wolksvagenbutiken nere på stan där det var lansering för nån ny bil (just det, fråga inte vad för bil... fråga mig inget om bilar överhuvudtaget haha).
Jocke, Darling och Liz var redan där och det bjöds på vin och buffé. Nu skulle ju vi vidare till Sturehof på middag efteråt så vi skippade buffén och njöt enbart av drycken som serverades.

Vid 21.00 gick vi över till Sturehof och beställde in en stor skaldjursplatou som vi högg in på. Finns det nåt godare???

Vid 01.00 gick vi vidare till Rose där efterfesten för Wolksvagen skulle äga rum. Det visade sig istället att det var nån snuslansering där och WV hade flyttats till Village...
Så efter en snabbvisit på Rose, där Liz spanade in nån snygging från CSI (serien) gick vi runt hörnet till Village och dansade och hängde i utebaren om vartannat. Darling blev bra kompis med bartendern och det måste man ju utnyttja, hehe....

Trodde ALDRIG att det skulle bli så sent! Drog från Village vid 04.00 och då kom Helen på den briljanta idén att vi självklart skulle ta en eftersläckare hemma hos oss! Haha, bra idé tyckte jag och kom inte i sängen förens vid 05.30 efter en tallrik makaroner o korv och självklart den obligatoriska promillekollen!

http://www.finest.se/imageGallery/?igid=5194
http://www.finest.se/imageGallery/?igid=5195










Verkar som att Chihuahuan har tullat på spriten medans vi var ute!

Kommentarer
Postat av: Nadika

Haha, vad kul att ni orkar :) Hoppas vi ses snart.



Kramar

2009-05-10 @ 11:16:45
Postat av: Alexandra



Var du tvungen att jobba i fredags morse :)

2009-05-13 @ 15:11:26
URL: http://prinsessanalexandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback