Jag vill bli frisk!

Grrrrr! Jag är så jävla trött på att vara sjuk! Nu är det ju iofs inte allvarligare en en vanlig förkylning så jag ska väl vara tacksam för det....
Men jag vill träna! Och känna mig pigg om mornarna (och kvällarna med för den delen men det är mornarna som är värst)! Jag orkar inte vakna mitt i natten med hostattacker! Jag vill inte bli anfådd av att gå upp för trapporna!
Jag vill bli frisk!

Har inte tränat på 11 dagar nu. Haha, det lät ju faktiskt inte sååå farligt nu när jag räknade på det, men det känns som att det är mycket längre sedan jag ansträngde min kropp.

Får nog ta hela den här veckan och vila. Hade först siktat på träning i onsdags men det fick jag skippa. Siktade då på lördagsträning men inser nu att jag skulle dö av en hostattack om jag tog ut mig.
Så det får bli måndag. Med andra ord en hederlig "jag börjar på måndag" satsning :)

Dessutom vill jag åka på semester! Så jag bjussar på några bilder från Baseball i Denver i somras.
Jävligt kul by the way! Jag är inte jätteförtjust i att sitta och kolla på sportarrangemang om det inte är hästhoppning, men Baseball var faktiskt kul! Alla satt liksom och pratade och gjorde allt annat än att följa matchen, haha. MAT var deras största nöje!
Och så hade de massa roliga påhitt i pauserna. Sånt gillar jag :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback