Nyårsmiddagen bestod av:

På nyårsafton hade vi ordnat med:

FÖRDRINK: "Lush" = xanté, äppeljuice, passionsfrukt & mousserande
FÖRRÄTT: Per Mobergs Sparrissoppa med ostflarn och vitlöksbröd
VARMRÄTT: Oxfilé med bakad potatis & vitlökssmör, smörstekta grönsaker, kantareller, rödvinssås & chilibearnaise
DESSERT: Hoffas cheesecake i glas = smulade digestive, kessella & philadelphia med blåbär, toppat med hallon och citronmeliss


Haha, fy tusan så tråkigt det ser ut på bilderna, haha... Men det var inte så fjuttigt som det verkar :)

Förrätt
Varmrätt
Dessert

RECEPT

Förrätt

Dessert

Fördrink

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback