Mina nyårsaftonar de senaste åren

Satt och funderade på vad jag gjort de senaste årens nyårsaftonar. Jag ser ett tydligt mönster... vartannat år i solen. Det bådar gott till nästa år, hehe :D


2010
Hemmamiddag/fest tillsammans hos oss:
Darling, Sofia, Vendela, Martin, Chome, Helena, Bettan, P.Jocke, Mery & Brushke.



2009
Thailand:
Firade på Surinbeach tillsammans med Chome, Helena och deras vänner på en restaurang på beachen. Sen mötte vi upp Böhmer, Madelen, Peter, Nina, Brushke, Mery mfl.



2008
Hos Celle & Jo + Besim:
Nyårsmiddag hemma hos Celle & Jo med Darling, Vendela och Jo´s kompis. Vid 22 åkte vi ut till Besim som hade stor nyårsfest hemma.



2007
Dubai:
Firade med Linus familj och alla andra hotellets gäster på restaurangen. Kl 01 hoppade vi in i taxi så vi inte skulle missa flyget hem :) Ganska lugnt och mysigt firande.



2006
Hotell Diplomat/Sturecompagniet:
Firade med Celle, Jo, Böhmer & Crille med middag på Strandvägen. Därefter fortsatte vi firandet inne på Sturecompagniet. Minns detta som en av de roligaste nyårsaftons jag firat i Sverige!


2005
Florida.
Firade i Florida i Tampa. Superkul! Visste inte vad vi skulle göra på nyårsafton men såg en anons om nyårsfest på ett flott hotell. Så bara några timmar innan det började gick vi dit och frågade om det fanns plats, det gjorde det och vi hade en av de bästa nyårsaftonar! Vid vårt bord satt mest äldre par men det var riktigt GO! i dom och de tyckte att det var superspännande att vi kommit ända från Sverige :)

Kommentarer
Postat av: Pia

Dubai låter häftigt :)

2011-01-04 @ 23:36:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback