Kessella med bär & linfrön

Jag har fått ett nytt favorit mellanmål!

Kessella med bär & linfrön!

Jag förbereder detta några timmar/kvällen innan jag ska äta.
Lägg kessella i en skål
Ta ur bären ur frysen och strö dem över kessellan
Låt tina i kylskåp

När det är dags att äta strör jag över lite linfrön för gott tuggmotstånd (inte innan, då linfröet mjukas upp om det ligger för länge i blöt).

Idag blev det blåbär och hallon.
Ibland blir det hallon, blåbär eller jordgubbar. Ibland så blandar jag.

Supergott, nyttigt mellanmål som både ger mättnad och stoppar sötsuget :D


Kommentarer
Postat av: Anna

Man kan göra så himla mycket gott med kesella. Smidigt att kunna ta med sig och lägga i kylen på jobbet för ett enkelt mellanmål!

2011-01-11 @ 18:53:54
URL: http://smid.blogg.se/smidsfashion
Postat av: Sofie

Visst är det!

Förut hade jag kessella på mackan istället för smör, supergott det med om man lägger på ordentligt med sallad och ost och skinka :)

2011-01-11 @ 20:33:32
URL: http://prettywoman1.blogg.se/
Postat av: Lotta

Smarrigt, det ska jag testa.

2011-01-12 @ 20:55:14
URL: http://systerc.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback