Nyss gjorde jag ett test på www.iform.se g...

Nyss gjorde jag ett test på www.iform.se gällande immunförsvar. Mitt resultat blev: "TOPPEN! Din livsstil ger dig ett gott skydd mot förkylning och influensa." Pyttsan! Varför är jag då återigen tjock i halsen?? Inte sängliggandes, men tillräckligt för att inte kunna träna. Jag var ju senast sjuk i februari, innan dess i januari och innan dess i december... Fan! Nu behöver jag mirakelvitaminer!


Kommentarer
Postat av: Lena

Hej :)



Kalorihalten vill jag anta är något lägre, men bröd är bröd och innehåller många kallorier Näringsmässigt så är det mycket bättre och nyttigare. Om man inte vill gå upp i vikt så borde man inte äta MASSA varje dag. En kallori är en kallori antingen det är i ett nyttigt näringsrikt bröd eller ett vanligt butiks-bröd.

Jag har slutat använda vanligt vetemjöl. Ju grövre, desto bättre :) Jag köper alltid ekologiskt dinkelmjöl istället för vanligt vetemjöl.



Ps. Jag äter upp allt på några dagar när jag har bakat. Inte bra :D haha!







2011-03-10 @ 16:13:23
URL: http://www.mrssaifa.com
Postat av: Johanna

Kom på en annan sak, hård träning drar också ner immunförsvaret, när kroppen byggs upp igen. Därför är det otroligt viktigt med att äta inom 30 minuter efter avslutat pass. Då tar återhämtningen kortare tid än om du väntar längre med att äta. :) kram

2011-03-10 @ 19:09:01
URL: http://hannisfashionista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback