Idag har jag bytt gym, men självklart bara för idag!

Idag har jag haft en oerhört trevlig dag och jag har inte ens bläddrat i skolböckerna (men jag måste läsa ett kapitel i finansiering och kalkylering ikväll tyvärr)

Började med att ta en långprommis med Paris upp i parken. Eftersom jag skulle vara borta hela dagen så tänkte jag att det var en bra idé att släppa in henne i hundgården så att hon fick springa av sig. Det var det inte.
Av hundens "blonda" päls fanns knappt ett spår! Jag vet inte vad hon hittade att rulla sig i, men något mörkt och lerigt var det iaf!
Så det var bara att hoppa rakt in i duschen för hennes del. Tvåla, skrubba, torka, borsta, spraya - sen kände jag igen min chihuahua igen Tummen upp

Kl 11.30 skulle jag möta upp Louise vid Sats Stureplan. Japp, ni hörde rätt. Jag övergav "mitt" kära gym idag :)
Louise var snäll och bjöd med mig på hennes kompiskort, och självklart är det kul att dels träna tillsammans och dels få se ett nytt gym.
Vi körde spinning och core, så det är ju pass som jag är van med från Sportlife.
Sats är ju säkert bra på alla sätt, men det jag inte pallar är att man måste köa/boka typ 100 dagar i förväg för att få plats på ett pass... På "mitt" gym är det inte lika hysteriskt, och dessutom är det gemytligare med go personal och bra lokaler, pass mm. Ja allt är bra!
Men det jag tycker är kul med sats är att det är roligare folk att titta på :) Lite snyggare och lite smalare... Haha!  

Sen promenerade vi över till Sturehof för att äta lunch. Min tanke var faktiskt inte att ta just Sturehof, lite överdrivet för en lunch kan tyckas. Men jag blev bara sååå sugen på deras Räksallad.

Ikväll har jag vår tomma lägenhet för mig själv eftersom Darling är iväg på bus. Finns ärligt talat inte mycket kul att göra här eftersom alla möbler är borta. Jag har liksom inte ens ett vettigt bord att sitta vid, haha!
Så nu ska jag lägga mig i badet och läsa ett kapitel. Sen får jag väl helt enkelt lägga mig på sängen Sovande halvmåne Det straffar sig när man försöker vara produktiv, haha...

couple25 
Barbie & Ken @ Sats


Kommentarer
Postat av: Louise

Tack för igår! Hade super trevligt! :)

2011-04-01 @ 07:49:27
Postat av: Sofie

Tack själv gumman! Hoppas du hann i tid sen. Tiden går fort när man har roligt ;)

2011-04-01 @ 16:27:34
URL: http://prettywoman1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback