Ikea en fredagkväll (inside information...do it!)

Ikea en fredagkväll, haha, tragiskt eller hur!
Men faktum är att det var superskönt! OM man nu ska till Ikea, så vad passar väl då bättre än att ta det en dag då alla Ikeadårar är hemma och har fredagsmys?? Jag kunde spatsera igenom hela varuhuset utan att behöva trängas med skrikande ungar, sura föräldrar, gnabbandes par och för all del, vagnar som parkeras på diverse smarta och osmarta platser. Huh, inte så dumt ändå ;)

Köpte lite nödvändigheter hem och till jobbet.
Håller ju på och designar min walk in closet (ser ni, jag börjar redan kalla den för min, haha!) och jag tror att jag är på banan. Ska sätta in ledlampor som lyxar till det lite. Måste tyvärr vänta tills Darling kommer hem från Italien eftersom jag inte har någon aning om hur man mixar ihop lamporna så de tänds och släcks samtidigt.

Sen köpte jag en ny bur till Paris oxå, 10:e gången gillt typ! 
Bilen har varit inne på recond så nu blir det till att åka i buren VARJE gång. End of discusion!
Jag har försökt med allt ifrån liten bärväska, lyxig Louis Vuitton hundväska, liten resebur, topmatad väska osv... men inget av det har fått Darling att "orka" stoppa in henne i hennes hus när han ska ha henne med. Vilket medför att hunden sitter på golvet vid framsätet och hårar och skitar ner som tusan! Dessutom känns det inte säkert att ha henne där OM man skulle krocka eller slira av vägen.
Nu testar vi med en frammatad bur så får vi se hur länge det funkar ;)



Saknar dig mitt hjärta... och så saknar jag sommaren. Även om man inte ska klaga då vi faktiskt har haft en otroligt fin septembermånad.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback